Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član rea

Upisao:

rea

OBJAVLJENO:

PROČITANO

432

PUTA

OD 14.01.2018.

Predatorski/reptilski um

PREDATOROVO ORUŽJE: Predator će uvijek biti točno ispred vas, izazivajući vas i UVJERAVAJUĆI vas da se SJETITE ekstaze, ispunjenja, radosti, olakšanja i GARANTIRAJUĆI vam užitak, ljubav, zadovoljstvo ako podlegnete njegovoj vladavini i nastavku njegove prevlasti. Kroz vaše fizičko tijelo i tijela svih drugih oko vas, on će se boriti da izaziva BOL, TEROR, ponekad čak i SMRT da održi njegovu moć, kontrolu i dominaciju. MI smo bili učeni da: „Kako Čovjek Misli, Takav On I Jeste…” Ovo nije nužno istina, jer sve naše misli ne moraju biti nužno NAŠE. Raznorazne „NEGATIVNE” misli su sasvim vjerojatno PREDATOROV UM, koji proba i izaziva, varajući vas da vjerujete da su te misli vaše vlastite misli.

ORUŽJE DUŠE:

Nasuprot tome, Duša vam nikad ne daje stvarnu ideju o DUBOKOJ EKSTAZI i SNAZI koju obećava. Jer JEDINO kroz iskustvo i razmišljanje, kroz analizu može jedan OPD kandidat da složi sve kockice i SHVATI sam za sebe da tu MORA biti nešto puno veće nego OVO!

Kroz analiziranje niti koje se provlače kroz vaša životna iskustva, OPD kandidat mora shvatiti, vidjeti i znati pravu prirodu i ISTINSKI IZVOR istinske RADOSTI, istinske LJUBAVI i istinskog MIRA, prije nego i najmanja nada o Uskrsnuću i bilo kakva takva emocija / želja izvan konteksta cilja tog novog IDEALA je ništa drugo nego još jedna manipulacija PREDATOROVOG UMA.

PREDATOROVE „SLABOSTI”:

Predator ima slabosti i njegova ultimativna SLABOST je ako ste vi SVJESNI NJEGOVE SLABOSTI. Ova SLABOST je njegov STRAH i zbog njegovog straha, on će uvijek „odgovoriti” na svaki ISKONSKI IZAZOV njegovoj moći, kontroli i dominaciji.

Da bi se BORILI protiv Predatora, potrebno je da ZNATE Predatora.

Da bi ZNALI Predatora, potrebno je da se SUOČITE s Predatorom.

Da se SUOČITE sa Predatorom, potrebno je da VIDITE Predatora.

Da bi vidjeli Predatora, potrebno je da privučete POTPUNU PAŽNJU Predatora.

Da privučete POTPUNU PAŽNJU, potrebno je da SVJESNO IZAZOVETE Predatora.

SVJESNO IZAZIVANJE Predatora, je jedan čin primjene ZNANJA koje je SVJETLOST koja raspršuje TAMU i sve što se u TAMI nalazi.


PRIMJENA ZNANJA JE KLJUČ koji će otključati vrata koja vode napolje iz našeg ZATVORA.


Da bi se BORILI protiv Predatora, potebno je da ZNATE Predatora:

Kako je moguće da vi upoznate inteligenciju u čijem je najvećem interesu da ostane sakrivena? Gdje i kako se on skriva? Kao prvo, mi moramo razumijeti istinsku prirodu njegovog „skrivanja”. Predatorov Um se krije u TAMI; a što je spiritualna definicija ove riječi: TAMA? Odgovor je „NEZNANO” ili stvari koje mi ne znamo. Vidite li, ako mi ne znamo da jedna stvar postoji, njegovo djelovanje – kao SVJESNA MANIPULACIJA naših misli je NAMA nevidljiva. Predatorov UM se krije u TAMI našeg NEZNANJA.

PRVI KORAK u borbi protiv Predatora da se SPOZNA DA ON POSTOJI.

Da bi ZNALI Predatora, potrebno je da se SUOČITE s Predatorom:

Čovjek mora biti SVJESTAN procesa razmišljanja. Razlučivanje se mora koristiti na svakom koraku da bi se prepoznale razne kategorije misli. Glad, pohlepa, seks, strah u bezbroj svojih stupnjeva i raznolikost izraza moraju biti prepoznati i obilježeni kao mogući utjecaji Predatorovog Uma. „Ignorancija je blagoslov” – tako da trebaju biti analizirane sve aktivnosti koju prouzrokuju jaku emocionalnu reakcije sreće ili zadovoljstva i koje su izvan konteksta cilja novog IDEALA i te aktivnosti mogu samo služiti da čovjekovu frekvenciju drže u rezonanciji sa fizikalnošću.

Da se SUOČITE sa Predatorom, potrebno je da VIDITE Predatora:

Predatorov Um utječe na nas kroz naše razne fizičke ovisnosti i potrebe. Naše ovisnosti su svako i jedno uvjerenje, želja i aktivnost koje inspiriraju strast i zadovoljstvo i ljubav za 3D stvari i iskustva. Zadovoljstvo je emocionalna reakcija na fizikalnost, koja se ne bi trebala događati, ako je jedan OPD kandidat svjestan prave prirode svog ropstva.

Razmišljanje izvan konteksta cilja novog IDEALA je mentalno stanje koje treba također izbjegavati, jer osjećaj hitnoće će se prije pojaviti kao posljedica viđenja.

Ako je 3Denzitetna fizikalnost zatvor za OPD kandidata, ne bi li onda jedini put koji vodi do prave RADOSTI bio primjena ZNANJA koja vodi prema pravoj SLOBODI?
Čovjek mora mentalno razlučiti sa koje strane svaki od ovih utjecaja dolazi, te postati svjestan razlike između njih, kroz FOKUS i SVJESNO življenje.

Kad mi shvatimo da mi u biti ne možemo da služimo oba gospodara, mi počinjemo da razumijemo kroz razlučivanje kako da vidimo jasnije Utjecaj Duše s jedne strane i Utjecaj Predatora s druge strane.

Da bi vidjeli Predatora, potrebno je da privučete POTPUNU PAŽNJU Predatora:

Sticanje dovoljne svjesnosti da bi se uvidjela razlika, sada inicira specifičnu vrstu problema. Jedna infuzija novih ljudi, situacija, okolnosti, mogućnosti i slučajnosti sasvim slučajno se pojavljuju u životu čovjeka i obitelj, prijatelji, poslovni suradnici ili stranci pokazaju sasvim novi interes za vas.

Predatorov STRAH je da on postane očigledan. On ne želi da bude otkriven, tako da on pokušava kroz profinjene načine da vas vrati u prvobitno stanje i ponovo uspostavi vaše oslabljene ovisnosti.

Ovo je doslovce raskrsnica na putu, ako je uopće ikada i postojao put.

U vašem životu, prije nego što ste postavili namjeru da nađete put za „uskrsnuće”, vaš osjećaj nikada nije bio ovako dobar. VI se možete pitati: „ne bi li mogao da probam malo i od toga i da se i dalje nalazim na putu?”

Pa, izbor na ovoj točki je stvarno na vama, ali tu postoji i opasnost koju vi trebate razumijeti. Pokušajte da vidite sve OBJEKTIVNO i postanite mirni za trenutak. Pokušajte da spoznate koliki ste nevjerojatan napor i energiju uložili do sada, samo da bi sada “pali”.

„Pad” nije ni dobar niti loš, to je samo vaš izbor iz jedne izvjesne perspektive. Vi možete odlučiti da li je onaj stupanj utjehe koji vam taj novi osjećaj obećava nešto za što se vrijedi i dalje zalagati. Ali ako se odlučite, vi se možete sami katapultirati iz ovog plana za OPD Uskrsnuće i sve ostale buduće mogućnosti vam mogu biti zatvorene za jedan dugi, dugi period vremena. Ako ste uspjeli u vašem izboru, Predatorov Um vas može dovesti do nekih vrlo bolnih odustajanja i povlačenja, gdje se neke lične stvari i dinamika koja je već bila shvaćena i smatrana za „ nesalomljivu” odjednom počinje „rastvarati”.

Vi možete početi misliti da se ove „loše „ stvari događaju zbog ovih aktivnosti, vi mislite da ih morate nekako „ispraviti”. Ovo je još jedna raskrsnica na putu i manifestacija Predatorovog straha, maskirana kao vaše vlastite misli.

Da privučete POTPUNU PAŽNJU, potrebno je da SVJESNO IZAZOVETE Predatora:

Sa brižljivim promatranjem kroz Svjesnost, Predatorov Um postaje uobličen i biva percipiran kao jedan odvojen entitet, uvijek u blizini, ali definitivno STRANAC.

Imajte uvijek na umu da „SVE MISLI NISU MOJE”, koje će imati za efekt da vas drži objektivnima u percepciji. Predatorov Um će pokušati da priča sa vama, ali vi ne smijete nikada da slušate, jer njegov jezik je jezik LAŽI. Ova praksa će vam pomoći da uskoro počnete opažati ljudski KOLEKTIVNI Predatorov Um, kao jednu stalno prisutnu sjenu PREVARE, sa Proždrljivosti/Umiranjem od gladi, Pohlepe/Bijede, Perverzije/spiritualnog propadanja, STAHA/Smrti/Uništavanja i totalnog očaja koja se probija kroz sve što dodirne na kompletoj kugli zemaljskoj.

Ta umjetna tvorevina će biti viđena kao ono što ona uistinu jeste: jedna ŽIVOTNO – USISAVAJUĆA – PARAZITSKA MAŠINA sa ljudskim kolektivnim Predatorovim Umom koji drži kontrolu i konce u rukama.

ISTINSKI arhitekti su i dalje nevidljivi, ali strpljenje i povećana svjesnost će uskoro izbalansirati čak i ovu nepoznanicu. Čak i sa ovom povećanom sposobnosti da se VIDI, ČOVJEK još nije istinski slobodan, JER OČITO je da smo još uvijek ovdje u 3 denzitetu. Predator će se sada htjeti da se sakrije dublje i dublje tamo gdje on misli da ne postoji moć razlučivanja koja je u stanju da ga razotkrije.

SA SVJESNOSTI, ČOVJEK sada mora ići u ofanzivu i mora izvući PREDATORA na BOJNO POLJE sa direktnim izazovom njegove vladavine.

SVJESNO IZAZIVANJE Predatora, je jedan čin primjene ZNANJA koje je SVJETLOST koja raspršuje TAMU i sve što se u TAMI nalazi:

Svjesno izazivanje Predatora nije bez osobnih rizika.

Čitava iluzorna moć civilizacije je pod njegovom komandom, tako da morate biti jako oprezni da ove bitke držite privatnima i u najvećem mogućem stupnju u OKVIRIMA VAŠEG UMA.

Veći rizik se može desiti ako na ovom vrlo delikatnom stupnju čovjek postane „vrijedan pažnje” Kolektivnog Predatorovog Uma i taj čovjek sada postaje prijetnja za „kontaminaciju” ogromnog broja porcija, donosno, zaliha hrane, ali SVJESNO ŽIVLJENJE i povećana SVJESNOST će izbalansirati čak i ove rizike.

Najdirektnija metoda da se bori, za čovjeka je da se lično odrekne svih Predatorovih OBEĆANJA o nagrađivanjima za cijelo to vrijeme koje si je OPD kandidat zacrtao i u kojem si on određuje svoja vlastita pravila.

Sam ČIN SVJESNOG ŽIVLJENJA je praksa slična jednoj proširenoj SVJESNOJ MEDITACIJI i zove se (u nedostatku boljeg izraza) POST/GLADOVANJE.

GLADOVANJE sa svime ovime u umu je direktan izazov Predatoru koji će reagirati ISTOG trena i odlučno. Cilj i USPJEH ove prakse je da se susretnete sa vašom linijom između života i smrti bez kapi straha ili slabosti.

Konstanatan uspjeh ove prakse će olabaviti stegu Predatorovog Uma i ova olabavljena stega će dovesti da se vi postepeno probudite iz iluzije MATRIXA.

Što ćete vidjeti kad su vaše oči POTPUNO OTVORENE.
Postoji li „Obećana Zemlja” iza iluzije Matrixa? Ako da, kakav život bi to bio u ovom novom stanju postojanja?

To za sada možemo samo nagađati i to ostaje na nama da vidimo.
Sve što možemo je da nastavimo imati povjerenja u SVEMIR i vjeru U POSTOJANJE.

http://svjesnost.com/?p=76

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

PREDATORSKI / REPTILSKI UM Predatorov um / um grabljivca