Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

OBJAVLJENO:

PROČITANO

921

PUTA

OD 14.01.2018.

POMICANJE ZEMLJINE SKUPNE TOČKE

POMICANJE ZEMLJINE SKUPNE TOČKE
Nakon dugih tisućljeća patnji, muka i nesklada pred nama je mogućnost povratka izvornoj strukturi Kreacije ili još dublji pad u tamnicu globalnog totalitarizma. Zašto ovaj puta ne bismo jednostavno odlučili - uspjeti?!!?


POMICANJE ZEMLJINE SKUPNE TOČKE

 

© Tomislav Budak, januar 2012.


Neil Hague -Mjesec
Postoji i kolektivni energetski fenomen koji će obilježiti vrijeme koje je pred nama. Prema mojem mišljenju taj fenomen vidljiv je kroz pomicanje magnetskih polova koji su se već pomakli preko deset stupnjeva u odnosu na prijašnju poziciju pa tako sjeverni pol više nije na sjeveru Kanade, već se pomakao prema sjevernom Sibiru. Piloti su itekako svjesni ove činjenice jer im je neophodna za navigaciju, premda službena znanost još uvijek šuti o ovoj izuzetno važnoj pojavi. Da, jer tada ne bi mogli ucjenjivati svijet mitom o globalnom zatopljenju za koje je odgovoran čovjek, a ne pojačana aktivnost Sunca te promjena magnetskih polova. Naime, upravo zbog promjene polova neki dijelovi planete postaju hladniji, a neki topliji.
Čini se da bi iz tog razloga Hrvatska mogla polako postajati sve toplija pa bi se klima kontinentalnih dijelova mogla polako transformirati u mediteransku, dok bi mediteranski dijelovi zadobiti značajke suptropske klime. Hvala Bogu, rekao bih ja koji volim topliju klimu, premda ljubitelji hladnije neće biti najsretniji...S obzirom da i Zemlja ima svoje energetsko tijelo, promjene polova imaju i energetske posljedice, premda je teško reći što je prvobitni uzrok, a što posljedica - je li promjena polova posljedica energetskih promjena ili su energetske promjene posljedica fizičkih.

Kako fizička zbivanja redovito odražavaju energetska, tako bih ipak bio skloniji tvrdnji da energetska zbivanja potiču promjenu polova. Međutim, koja energetska zbivanja? Zbog ulaska u novi kozmički ciklus, a time i uranjanja u nove energetske procese, čini se da Zemlja mijenja položaj svoje „skupne točke".

Skupna točka pojam je koji je u sustave duhovnog razvoja unio Carlos Castaneda, premda se nije previše potrudio razjasniti kako njome baratati. Ne temelju njegove ideje vrlo bitan korak u tom smjeru napravio je engleski istraživač Jon Whale koji je svoja otkrića objavio u knjizi The Catalyst of Power - The Assemblage Point of Man, a istraživanja ovog područja prihvatio sam se i ja jer sam na temelju Castanedinih i Whaleovih otkrića utvrdio da je riječ o izuzetno bitnoj pojavi.

 

Optimalno postavljena skupna zona (premda je Whale zove „skupna točka")
Castaneda je skupnu točku definirao kao energetsku točku (kuglu) koja predstavlja centar čovjekove percepcije, a njenu poziciju unutar energetskog tijela (odnosno svjetlosnog tijela, da budem precizniji) kao osnovu nečijeg svjetonazora. To znači da pomicanje skupne točke automatski mijenja čovjekovu percepciju, sustav vrijednosti i svjetonazor. Ponekad se skupna točka spontano pomakne kao rezultat našeg emocionalnog i mentalnog stanja, ali je isto tako moguće njome svjesno manipulirati i na taj način mijenjati svijest. Pored same skupne točke, Jon Whale prepoznao je i da postoji centar oscilacija u našem svjetlosnom tijelu, i to otprilike na poziciji zlatnog reza, negdje u zoni grudne kosti. Kako naše svjetlosno tijelo izgleda kao veliko energetsko jaje, centar oscilacija od takvog jajeta čini dva balona koji se spajaju u zoni grudne kosti. Jedan je manji, a drugi veći, kao što je vidljivo na slici. Ulazni kut pod kojim su ta dva balona spojena ja sam nazvao skupnom zonom. Upravo je takav ulazni kut bitan jer postoji samo jedna optimalna pozicija, a to je vodoravna te upravo u visini grudne kosti, a ne niže ili više od nje. Sve ostale pozicije skupne zone izazvat će mentalne i zdravstvene probleme. Na poziciju ulaznog kuta skupne zone mogu snažno utjecati emocionalne i tjelesne traume, narkoza, ovisnosti o alkoholu i drogama te i druge vrste snažnijeg akutnog ili kroničnog trovanja kao što je ozračenost. Stoga je sposobnost svjesnog vraćanja skupne zone u njenu optimalnu poziciju jedno od najvažnijih otkrića suvremene energetske medicine.

 


-Devijantne pozicije skupne zone.........................

i posljedice takvih devijacija na zdravstveno stanje.

Pored ljudskih bića, centar oscilacija, odnosno magnetsko polje, ima i naša planeta. Tako su destruktivni globalni događaji o kojima sam govorio, a riječ je o nuklearnim ratovima u davnoj povijesti i u dvadesetom stoljeću, zasigurno imali utjecaja na skupnu zonu, a time i skupnu točku naše planete.

Zato bi povratak u ravnotežu morao pratiti i povratak skupne zone u svoju prirodnu poziciju, koja god ona bila. Kako sudjelovati u takvom pomaku i doprinijeti svjesno pomicanju kolektivne skupne zone i točke? Tako što ćemo se i sami mijenjati te centrirati vlastitu skupnu točku i zonu u optimalnu poziciju. Takav pomak značajno će utjecati na naše živote te nas snažno gurnuti prema osobnoj realizaciji, a to za sobom povlači i veliku odgovornost i disciplinu.

No, na ovu smo planetu ionako došli nešto naučiti, transformirati vlastitu svijest i skinuti velove iluzije koja nas odvaja od našeg istinskog bića. Vraćanje skupne zone i točke u optimalne pozicije predstavlja kvantni skok u svijesti, mijenja energetsko ustrojstvo i utječe na naše svakodnevne odnose i način života. Oni koji se odluče za ovakvu transformaciju omogućuju sebi i brojne dobitke, neizmjerno veće od uloga. I što je još bitnije, svaki individualan pomak ima utjecaja i na planetarni jer u kolektivno energetsko polje šalje novu informaciju. Sve što je potrebno da ona i konkretno utječe na promjenu Zemljine skupne zone jest „efekt 101. majmuna", odnosno kritična masa ljudi koji će to učiniti sebi. Potrebna su i nova kozmička strujanja, no ona su već tu i lako ih je osjetiti - gotovo svaki mjesec Zemlja proživljava novu inicijaciju povezivanja s energijama Izvora koje nas zapljuskuju tempom koji postaje teško pratiti...



Ne znam koja će konačno biti pozicija magnetskih polova, odnosno Zemljine skupne zone, premda se čini da bi takva pozicija trebala biti nešto istočnije od sadašnje. Međutim, sudjelujemo li svjesno u globalnoj transformaciji koja se upravo odvija nema sumnje da će ona zauzeti upravo najispravniju poziciju. U konačnici, daleko je uzbudljivije živjeti kao sudionik i vlastitog života te konstruktivnih kolektivnih procesa. Pa čak i ako smo do sada imali mogućnost izbora, čini se da dolaze vremena u kojima će takva mogućnost biti sužena intenzivnom destruktivnom aktivnošću naših okrutnih vladara. Stoga ćemo dio vlastitog vremena i energije svakako morati investirati u globalnu promjenu da se ne bi dogodila situacija koju je izvanredno opisao njemački pastor Martin Niemöller:


„Prvo su došli po komuniste, nisam se pobunio jer nisam bio komunist;
Zatim su došli po sindikalce, nisam se pobunio jer nisam bio sindikalac;
Zatim su došli po Židove, nisam se pobunio jer nisam bio Židov;
Na kraju su došli po mene, ali tada više nije bilo nikoga da se pobuni."
Ne dozvolimo ovakav scenarij samo zbog vlastite komocije jer će nas ona najskuplje koštati. Čovječanstvo je, naime, već bezbroj puta posrnulo, donosilo krive odluke i samo sebe uništavalo. I sada se nalazimo u prijelomnom trenutku i zato nije svejedno kuda ćemo i na koji način krenuti. Nakon dugih tisućljeća patnji, muka i nesklada pred nama je mogućnost povratka izvornoj strukturi Kreacije ili još dublji pad u tamnicu globalnog totalitarizma. Zašto ovaj puta ne bismo jednostavno odlučili - uspjeti?!!?

© Tomislav Budak, januar 2012.

http://www.tomislavbudak.com/ 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

SLOM SVJETSKE MATRICE