Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

597

PUTA

OD 14.01.2018.

Moj sin je našao utočište u Hitleru

Moj sin je našao utočište u Hitleru

obitelj mladića KOJI JE PREKINUO MISU VELIČAJUĆI ZLOGLASNOG VOĐU TREĆEG REICHA, NE MOŽE SE NAČUDITI ISPADU SVOG POTOMKA NA USKRSNOJ MISI:

preuzeto sa: http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/

Majka zadarskog neonacista: Moj sin je našao utočište u Hitleru

Treba mu pomoć  jer zaštitu neće naći među neonacistima, za koje nisam ni sanjala da ih ima u Zadru - kaže ojađena majka pritvorenog mladića
Piše: LADA KALMETA

Frustrirani i agresivni - mladi neonacisti su sve brojniji
Hrvatskoj, pa čak i do jučer mirnim  gradovima uz obalu / R /
Moj sin je rekao da je neonacist. U liku Adolfa Hitlera našao je snagu koja mu očigledno u životu nedostaje. Njegov uzvik “Heil Hitler” je kulminacija nervoze iskazane u dane pred Uskrs.

Njemu treba pomoći, jer utočište i zaštitu neće naći među neonacistima, za koje nisam ni sanjala da postoje u Zadru, rekla nam je majka 22-godišnjeg mladića koji je na Uskrs zgrozio vjernike u crkvi na zadarskom Bilom brigu, gdje je misu prekinuo uzvicima «Heil Hitler» i kidanjem molitvenika.

Prepoznatljive nulerice

Iako mladića potpuno obrijane glave nitko kod izlaska iz crkve nije zaustavio, o izgredu je obaviještena policija, koja ga je uhitila za nekoliko sati. On živi s majkom i bratom nedaleko crkve blaženog Alojzija Stepinca gdje se incident dogodio, no godinama prije toga je obitelj živjela izvan Hrvatske, najviše u Švedskoj.

On sam se prije nekoliko mjeseci vratio iz Amerike, gdje je boravio više od dvije godine. Trenutačno ne radi nigdje. Međutim, po povratku iz Amerike se, prema riječima njegove majke, pridružio neonacistima, koji se navodno u Zadru okupljaju u tajnosti u nevelikoj grupi.

Jedino po čemu upadaju u oči su njihove glave obrijane «na nulericu», a do sada nije zabilježen niti jedan izgred koji bi bio doveden u vezu baš s njima.

 - Moj sin veliča Hitlera. U njemu je našao utočište i zaštitu. Ja to nisam znala. To je on rekao na Prekršajnom sudu nakon ovog incidenta – rekla nam je njegova majka, čiji identitet iz opravdanih razloga ne objavljujemo.

Majka je navela da se kulminacija njegove nervoze i «traženja sebe» dogodila u subotu navečer, kada je u crkvi bilo uskrsno bdjenje. Nešto je «puklo» u njemu te noći, vratio se kući izbezumljen i agresivan.

 - Kao da je bio sa sotonistima, tako je izgledao. Uskrs je slavlje pobjede nad zlom, i tko zna kako se to reflektiralo na one koji veličaju zlo. Uostalom, ni ne sumnjam u povezanost neonacizma i sotonizma. Do te noći moj sin nikada nije bio agresivan prema meni i svom mlađem bratu – ispričala je mladićeva majka.

Nakon gotovo besane noći, on je došao u crkvu na Uskrs na prvu misu u 7.30 sati. Čekao je da svećenik podigne hostiju u najsvetijem dijelu mise, te se tada njegov nacistički pozdrav prolomio crkvom. 

Hlađenje usijane glave

Postupak protiv 22-godišnjeg Zadranina na Prekršajnom sudu u Zadru nije završen. On se nalazi u pritvoru, a nakon prve rasprave sutkinja je zatražila provođenje psihijatrijskog vještačenja. Odluka suda o kazni uslijedit će nakon toga, a mladić se tereti za narušavanje javnog reda i mira, te za nasilničko ponašanje u obitelji.

 

Budaj: Crkva je licemjerna

Majice s natpisima poput “Hajduk jugend”, ispadi s nacističkim obilježjima na utakmicama, prijetnje smrću građanima srpske nacionalnosti i crncima, grafiti s kukastim križevima – sve su to incidenti koji proteklih godina pune novinske stupce. Počinitelji su dobro poznati – mladići koji s javnošću komuniciraju slaveći totalitarne režime i pokopane ideologije.
-  Crkva se čudi zašto je mladić došao u crkvu i vikao 'Heil Hitler’, no katolički svećenici svake godine služe mise za Hitlerove suradnike – Pavelića i Francetića. To je licemjerno, jer zašto vodstvo Crkve nije osudilo svoje svećenike koji su s oltara veličali ustaške zločince? - pita se židovski aktivist Alen Budaj, direktor Margelova instituta iz Zagreba, koji posljednjih godina bilježi nacističke ispade u zemlji.
- Toga će, nažalost, biti sve više, jer država šutke prelaze preko toga. Mladi ljudi vide da im takav oblik provokacije prolazi - zaključuje Budaj.

SAŠA JADRIJEVIĆ TOMAS 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

Osvježi podatke

TRAVANJ...

Osvježi podatke

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

Osvježi podatke

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

Osvježi podatke

MAGIJA

Osvježi podatke

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info