Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član zvirko72

Upisao:

zvirko72

OBJAVLJENO:

PROČITANO

756

PUTA

OD 14.01.2018.

MAJKA HRABROST

MAJKA HRABROST
Nakon više od 20 godina kome preminuo je Vodičanin Tonći Sladoljev. Dug život s 'vigilne kome' dijagnozom gotovo je nemoguć, zato je i proglašen medicinskim čudom. No upravo zbog upornosti, ljubavi i njege na životu ga je držala majka Mirjana, koja je svo to vrijeme vjerovala da će se njen sin probuditi. ŠIBENSKI LIST Ana Udovičić

Vodice su se u ponedjeljak oprostile od svojeg sugrađanina Tonćija Sladoljeva, koji je preminuo nakon više od 20 godina kome.  Tri se godine neuspješno liječio po hrvatskim bolnicama, a 17 je godina proveo nepomičan u krevetu u obiteljskoj kući.  Tonćija je na životu držala ljubav majke Mirjane, koja je svaki dan tih 20 godina probdjela uz njega, njegujući ga i vjerujući da će se probuditi. Sinu  je čistila rane nastale od ležanja,  hranila ga na sondu, prala ga, razgovarala s njim i osjećala sve ono što je on proživljavao.

“ Bilo je teško, ali njegova blizina bila je moja nagrada. Kad bi me pogledao, dotaknuo rukom; ja sam bila najsretnija majka na svijetu. Iako su liječnici govorili da je čudo što je uopće živ, ja sam i dalje vjerovala u njegov oporavak. Nisam htjela odustati, majka to ne može kad vidi svoje dijete u nevolji. A moj je Tonći sve to zaslužio,” kaže majka Mirjana.

Poruka nade

 Unatoč neumornoj brizi početkom prošlog tjedna počele su komplikacije. Majka Mirjana i otac Blaž bili su prisiljeni Tonćija voditi po pretragama. No u petak u podne, četrdesetjednogodišnji Tonći Sladoljev je umro od posljedica upale pluća i zapetljaja crijeva.

- Svim majkama ovog svijeta želim poslati poruku nade. Ne odustajte nikad. Meni su rekli da nema  spasa, ali ljubav je spas. Unatoč borbi provela sam divne godine sa sinom. Svaki naš zajednički trenutak bio je dar. Ne mogu vjerovati da moga Tonća više nema”, rekla nam je Mirjana. Nakon što je ostala bez sina Mirjana se brine i za  supruga Blaža; koji je oboljelio od karcinoma.

Osoba godine

“Mirjana je hrabra i nesebična žena koja se do posljednje kapi snage žrtvuje za druge. Toliko je skromna da i onda misli da nije učinila dovoljno; te nastavlja sa svojim neumornim radom preko granica svojih mogućnosti. To je moja Mirjana”, dodao je suprug Blaž.

 

Dirljiva priča o hrabroj i požrtvovnoj majci koja se više od 20 godina brinula za nepokretnog sina u komi dirnula je mnoge. Većina Vodičana smatra da bi upravo sedamdesetogodišnju Mirjanu Sladoljev trebalo proglasiti osobom godine. Ona je primjer svima nama kako se vrednuje život i ljubi bližnjeg svoga.

 

Okvir 1: Kobni doček Nove godine

Tonći Sladoljev stradao je u ranim jutarnjim satima na dočeku Nove 1989. godine;  kada je u blizini vodičke plaže s motociklom doživio nesreću. Od tada je proveo  više od 20 godina u stanju 'vigilne kome'.  Otvarao bi oči i micao se, ali ničeg nije bio svijestan. Iako čitavo to vrijeme prikovan za krevet, majka do posljednjeg trenutka nije gubila nadu u njegov oporavak.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info