Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član istankovic

Upisao:

istankovic

OBJAVLJENO:

PROČITANO

402

PUTA

OD 14.01.2018.

JA U PRVOM PLANU

JA U PRVOM PLANU
Najveći trošak ženama otpada na njegu kose. Tako u frizerskim salonima mjesečno ostavljaju prosječno 326 kuna, na njegu kože troše oko 180 kuna, a toliko troše i za manikuru

Svaka druga misli da izgleda natprosječno

Piše: Ivana Krnić
Foto: Corbis

www.jutarnji.hr

 
ZAGREB - Hrvaticama je izgled izrazito važan, na higijenu i njegu troše oko tisuću kuna mjesečno, a izgled smatraju obvezom i sredstvom postizanja društvenog uspjeha. Čak polovica ispitanih žena smatra svoj izgled iznadprosječnim, a njih 35 posto ne smatra da ima ikakav problem s izgledom.

Riječ je o istraživanju koje je provela agencija GfK- centar za istraživanje tržišta, s ciljem utvrđivanja stavova i navika žena prema ljepoti i njezi na slučajnom uzorku od 500 žena u dobi od 25 do 50 godina.

Skupa njega kose

Najveći trošak ženama otpada na njegu kose. Tako u frizerskim salonima mjesečno ostavljaju prosječno 326 kuna, na njegu kože troše oko 180 kuna, koliko troše i za manikuru. Usluge kod frizera koristi 75 posto žena. Šestina ispitanica bila je kod frizera u tjednu kada je napravljeno istraživanje, njih 49 u zadnjih mjesec dana. Ipak, 16 posto Hrvatica na uljepšavanje ide vrlo rijetko.


Iako su žene poznate kao nježniji i osjećajniji spol, kada bi dobile 300 kuna na poklon velika većina žena ipak bi kupila nešto sebi dok bi 22 posto ispitanica kupile nešto za obitelj, odnosno 15 posto potrepštine za kuću.

Zdravlje važno za ljepotu

Osim što većina žena iznimno pazi na svoj izgled, jako im je bitan izgled partnera te bližih prijatelja i članova obitelji. S druge strane, pak, pet posto žena izgled ne smatra niti malo važnim. Čak 59 posto žena izjavilo je kako jako pazi na svoj izgled te da ne može zamisliti da se prema njemu drugačije odnosi.

Osim zbog sebe, njeguju se zbog partnera i okoline jer tko dobro izgleda bolje prolazi u životu. Najvažnija stvar za ljepotu, smatraju ispitanice, su zdravlje, higijena, dotjeranost, njegovanost, dobro raspoloženje i unutarnje kvalitete. Zbog toga njih 18 posto odlaskom kod frizera postiže ljepotu, 10 posto ih vježba, a 14 posto pazi na prehranu i uzima vitamine.
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info