Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magy

Upisao:

magy

OBJAVLJENO:

PROČITANO

508

PUTA

OD 14.01.2018.

Dobar plan uvijek vodi u plus

Dobar plan uvijek vodi u plus
Poprime li dugovi takve razmjere da vam prijeti zapljena imovine, unovčite sve vrijedno što posjedujete i zamijenite to nečim manjim

Piše: Jasmina Trifunović

 

Analiza stvarnog stanja dugova i plan potrošnje bili su osnovni i neophodni koraci koje je trebalo poduzeti kako bi se krenulo u bitku s dugovima.

 

No ponekad je u ozbiljnim slučajevima zaduženosti potrebno poduzeti i velike, mnogima teško prihvatljive korake, poput preseljenja u manji stan ili prodaje novog automobila i kupnje jeftinijega. Za ovakve odluke mnogi će reći da ne dolaze u obzir. Teško je odlučiti se na rasprodaju imovine koja vam je pružala komfor. Sigurno ćete naći mnogo načina samozavaravanja i lažnih nada u to da ćete probleme već nekako riještii, a da imovina istodobno ostane u vašem vlasništvu. Na žalost, postoje ozbiljne situacije, u kojima je prodaja doista neophodna. Jer bolje je da ono što imate zamijenite nečim manjim ili starijim, a ostatak date za dugove, nego da zbog dugova izgubite ono što imate i ostanete bez ičega. Uostalom, jednog dana, kad se riješite dugova, vi ste slobodan čovjek i uvijek vam se ponovno može pružiti prilika da bez opterećenja dođete do vrijednijih nekretnina ili automobila.

UMJESTO U NOVOM VOZITE SE U STAROM I JEFTINIJEM AUTU
Ako ste u dugovima do grla, nije nužno voziti novi automobil. Dapače, to je zadnje o čemu biste trebali razmišljati. Prodajte ga, a za prijelazno razdoblje od nekoliko mjeseci, godinu ili dvije, koliko vam već bude trebalo za otplatu dugova, vozite stari

24sata)

Stručnjaci: Zaduživanje je došlo do granice izdržljivosti 

 

 

automobil, koji nećete mnogo platiti. Razliku u cijeni, naravno, dajte za podmirenje dugova. Zvuči strašno odreći se dotadašnjeg standarda, ali ako su dugovi postali gotovo nepremosti problem, jednostavno nema drugog rješenja nego u potpunosti promijeniti način života. Uostalom, jednom kad se izvučete iz dugova, na novi način možete početi razmišljati o novom automobilu.

 

PRESTANITE PUŠITI I UŠTEDITE TISUĆE KUNA
To je izvrstan način da uštedite mnogo novca, a o tome koliko je korisno za vaše zdravlje već je deplasirano govoriti. Ako vam zdravlje nije dovoljan motiv, evo vam računica: puše li muž i žena po kutiju cigareta na dan, dnevni je trošak oko 30 kuna. Na mjesec popuše 900 kuna. Odreknu li se cigareta, u godinu dana tako mogu uštedjeti 10.800 kuna. zamislite koliko biste zaostalih računa mogli platiti tim novcem.

KAD SE DUGOVI OTMU KONTROLI, ZAMIJENITE STAN MANJIM
Živite li u stanu u kojem imate viška mjesta, a dugovi su vas toliko stisnuli da vam sa svih strana prijete kako će nad vašim stanom napraviti ovrhu - prodajte ga. Ne dopustite da dan za danom prolazi u nekoj vašoj lažnoj nadi da će se dogoditi čudo i da ćete se riješiti dugova, ali i zadržati stan. Prema tome, prodajte stan, od dijela novca kupite manji, a od ostatka riješite dugove. Naravno, ovu ideju teško ćete prihvatiti i neće vam se sviđati to što ćete sa 75 "kvadrata" i tri sobe spasti na garsonijeru, ali ako ste preko svake mjere zapali u dugove, nađite hrabrosti i odlučite se na taj korak. Slično vrijedi i za podstanare. Jer kad ste u financijskoj stisci, ne smijete živjeti u trosobnom nego u jednosobnom stanu. Novcem koji budete mjesečno uštedjeli manjim najmom i jeftinijim režijama sustavno ćete otplaćivati dugove.

MOGUĆE JE DOSEGNUTI NEDOSTIŽNO
Toliko opuštenih i zadovoljnih lica na plažama, a nijedno nije vaše jer si vi zbog dugova ne možete priuštiti godišnji odmor. Dovedite u red svoje financije, disciplinirajte se i nakon nekog vremena ležat ćete i vi sretni i opušteni na nekoj plaži.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info