Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Safiris

Upisao:

Safiris

OBJAVLJENO:

PROČITANO

410

PUTA

OD 14.01.2018.

Britanski državni arhiv objavio nepoznate “x-filese” iz prošlosti

Gotovo je 90 posto “događaja” objašnjeno – bilo da je riječ o meteorima, svjetlu aviona, igri sjene i svjetla ili nečemu sličnom – a deset posto još je uvijek zagonetka.

 

 

Autor: Zdravko Cesar

18.08.2009 17:33
Čak 90 posto tajanstvenih događaja, poput pojave krugova u žitu, ipak je objašnjeno
Čak 90 posto tajanstvenih događaja, poput pojave krugova u žitu, ipak je objašnjeno

“Mi te želimo. Pođi s nama. Glasovi su dolazili iz velikih glava u obliku limuna s malim tijelima. Te su glave izlazile iz nepoznate letjelice čudnog oblika koja se spustila na polje u engleskom Staffordshireu još 1995. godine. Užasno smo se osjećali, preplašeno i čudno...”

To je samo jedno od svjedočanstava u dosjeu koji je otvorio Državni arhiv Velike Britanije i koji je posvećen nepoznatim letećim objektima. U tom svojevrsnom “x-fileu” na čak četiri tisuće stranica nalaze se svjedočanstva ljudi koji su vidjeli ili su se susreli s nečim čudnovatim i teško objašnjivim.

Zbunjeni vojnici
No, gotovo je 90 posto “događaja” objašnjeno – bilo da je riječ o meteorima, svjetlu aviona, igri sjene i svjetla ili nečemu sličnom – a deset posto još je uvijek zagonetka.

Jedan je od najpoznatijih događaja incident u Rendleshamskoj šumi u proljeće 1980. kad su dva vojnika vidjela “neobična svjetla” u tri sata ujutro u šumi pokraj američke vojne baze. Patrola koja je poslana da istraži događaj vidjela je “čudan užareni predmet”, a istražitelji su sljedećeg dana pronašli jedno udubljenje u zemlji i povećanu razinu zračenja.

Radari nisu zabilježili ništa, a zagonetka je ostala tajnom i neobjašnjivim događajem sve do danas. Nisu je mogli objasniti ni stručnjaci britanskog ministarstva obrane, ali su ipak donijeli zaključak da neidentificirani leteći objekt ne predstavlja prijetnju za sigurnost zemlje.

Objašnjenja nevjerojatnih događaja neki su put potpuno jednostavna, a neki događaji ostaju tajnom i za budućnost. Zanimljiv je događaj iz Londona tijekom 1993. i 1994., kada su mnogi vidjeli “ovalni predmet na nebu koji se premještao”, a to je bilo objašnjeno preletom manjeg zrakoplova na kojemu je bila velika reklama koja je najavljivala novi model forda mondea!

Nebo puno NLO-a
Novi “x-fileovi” isporučeni medijima i javnosti izazvali su i različite reakcije ljudi. S jedne strane mnogi su ih Englezi skloni protumačiti kao gluposti, a neki drže da je popis s detaljima na četiri tisuće zanimljivih stranica dokumenta sjajan temelj za nove nastavke raznih serijala koji vladaju televizijskim programima s temom znanstvene fantastike.

Vjerovali ili ne, danas ZF filmovi i serije imaju fantastičnu gledanost. A godina 1996. u Velikoj Britaniji bila je iznimno bogata nepoznatim letjelicama, čudnim svjetlima i ljudima. Zabilježeno ih je čak 609

 

 

Izvor: www.vecernji.hr

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    L.P.

    16.05.2024. 16:58h
  • Član bglavacbglavac

    Pozdrav dragim povratnicima. Lp

    16.05.2024. 08:14h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    Svuda pođi - Magicusu dođi.

    14.05.2024. 22:42h
  • Član vanessavanessa

    .♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥ Lp dragi moji Magicusi uvijek je lijepo vratiti se

    14.05.2024. 16:40h
  • Član bglavacbglavac

    Drage mame, sretan vam vaš dan . Neka vas partneri i djeca vole najviše na svijetu. Sretne mi bile drage mame. LP

    12.05.2024. 07:57h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info