Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Mariana

Upisao:

Mariana

OBJAVLJENO:

PROČITANO

595

PUTA

OD 14.01.2018.

Vege Izazov!

Vege Izazov!
Prijatelji životinja će s Ivom Šulentić i Idom Prester u srijedu, 16. rujna, na Trgu Bana Jelačića od 11 do 12 sati pozivati građane da sudjeluju na ZeGeVege festivalu i u Vege izazovu te dijeliti veganske kolačiće. Sudjelovanje u Veganskom izazovu najavile su Petra Nižetić i Iva Šulentić, a očekuju se i druge osobe iz javnog života. Građani se pozivaju da prihvate Vege izazov i od 18. rujna, dana održavanja ZeGeVege festivala, do 1. listopada, Svjetskog dana vegetarijanstva, budu vegetarijanci ili još bolje vegani! Prijave za Vege izazov primat će se na ZeGeVege festivalu ili preko web stranica www.prijatelji-zivotinja.hr i www.zegevege.com.
Kako bismo potaknuli i druge da prihvate vegetarijanski ili još bolje veganski način života i razmišljanja, Lush je odlučio uz potporu udruge Prijatelji životinja izazvati javnost na Vege izazov! Lush vas poziva da u razdoblju od 18. rujna, kada se održava ZeGeVege festival održivog življenja, pa do 1. listopada – Svjetskog dana vegetarijanstva, budete vegetarijanci, a ako to već jeste, budete vegani! Zašto bi netko trebao prihvatiti izazov? Cilj cijelog izazova je demistificirati vegetarijansku prehranu i približiti ekološke, zdravstvene i etičke vrijednosti vegetarijanskog načina života, te uvjeriti javnost da ukusna i zdrava hrana, baš kao i kvalitetna kozmetika, ne moraju biti životinjskoga podrijetla. Svakodnevno, vlastitim odlukama, izborima i aktivnostima utječemo na svijet u kojem živimo. Uspjeh Vege izazova bit će mjerljiv upravo po tome. Prijavite se za sudjelovanje u Vege izazovu na ZeGeVege festivalu, putem prijavnice, preko stranice www.lush.hr ili putem Facebook stranice Lush Croatia. Prijavnica će biti postavljena do 19. rujna. Oni koji se među prvima prijave dobivaju i knjigu Kako postati, biti i ostati vegetarijanac ili vegan Juliet Gellatley. Kako bismo olakšali izazov, na istim stranicama će se, za vrijeme trajanja Vege izazova, svakodnevno izmijenjivati ukusni vege recepti i iskustva, a kraj izazova proslavit će se mirisnim iznenađenjima! Više informacija o prednostima vegetarijanstva i održivog načina življenja saznajte na www.zegevege.com i www.vegekit.com. Usputna obavijest Svi oni koji na ZeGeVege festival stignu javnim prijevozom (uz predočenje kupljene karte) ili biciklom (uz predočenje osmijeha) i požele nešto kupiti na Lush štandu, ostvarit će popust od 10%. Vidimo se!
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info