Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1663

PUTA

OD 14.01.2018.

S. N. Lazarev: Novogodišnja čestitka – “Počinje nova etapa, ovaj tjedan određuje cijelu godinu…”

S. N. Lazarev: Novogodišnja čestitka – “Počinje nova etapa, ovaj tjedan određuje cijelu godinu…”
Dragi čitatelji! Želim vam čestitati Novu godinu.

 

 

S. N. Lazarev: Novogodišnja čestitka – “Počinje nova etapa, ovaj tjedan određuje cijelu godinu…”

 

Dragi čitatelji! Želim vam čestitati Novu godinu.

Svi mi inuitivno shvaćamo da se završava određeni ciklus, završava se određena etapa i mi ostavljamo u prošlosti naše poglede na svijet, naš odnos prema svijetu, naše probleme.

Intuitivno osjećamo kako u narednim godinama moramo imati novi način razmišljanja, novi život, novi pogled na svijet. To svi osjećaju i sama priroda nam to stavlja do znanja. U stanju u kojem se sada nalazimo, dalje ne možemo. To je kraj čitave civilizacije.

U novoj godini obično svima želimo sreću, a pod srećom ljudi obično podrazumijevaju auto, blagostanje, obilje, bliske ljude. Želimo biti sretni, želimo dobro zdravlje, želimo da se ispune naše želje, da se raduje naša svijest i duša.

Ali, razmislimo dublje o tome što je sreća. Imamo vikendicu, auto, stan, dobar posao, imamo bliske ljude i sretni smo. Zašto?

Zato što volimo bliske ljude, volimo svoj dobar posao, volimo stabilnost i blagostanje, volimo svoju vikendicu, auto i stan. I što ih više volimo – više energije, topline otpuštamo – to nas čini sretnim.

U suštini, ne čine nas sretnima vikendica, stan, auto pa čak ni bliski ljudi, već naša ljubav prema njima. Čovjeku možemo dati sve, no ako nema ljubavi, neće biti sretan. Zato istinska sreća nije u posjedovanju nečega, već u umijeću voljenja.

Dakle, kada imamo bogatstva koja nam sudbina daje, kada uživamo u onome što dobivamo, to je samo dio sreće. Svi znamo da ćemo se na kraju rastati s bliskim ljudima, da ćemo izgubiti vikendicu, auto, stan, da ćemo na kraju izgubiti život i sve ono što smo posjedovali.

Mi svi to odlično znamo i kada je glavna komponenta sreće za nas samo posjedovanje, već smo nesretni, jer vrlo dobro u sebi osjećamo kako će sve to biti izgubljeno. Na taj način se naša sreća pretvara u muku, u očekivanje, u gubitak.

I kada shvatimo kako istinska sreća nije posjedovanje već ljubav prema svijetu, prema onome što imamo, tada razumijemo da osjećanje ljubavi može postojati ne samo kada nešto dobivamo, već i kada gubimo. Gubitak i dobitak su neizbježni i na kraju krajeva – oni su jedno.

Dakle, kada sačuvamo ljubav ne samo u trenucima kada dobivamo, već i kada gubimo – to je istinska sreća. Što više imamo mogućnosti za ljubav, što smo savršeniji u ljubavi, to se više naša duša ispunjava srećom.  Kada čovjek zna voljeti, on voli i kada gubi i kada dobiva, jer shvaća da je naš život predstava, da je naš život u određenoj mjeri iluzija.

Mi volimo ono što dolazi i odlazi. Zato, na kraju krajeva, treba živjeti i voljeti život u svim oblicima u kojima se ispoljavanja – i u stradanju i u radosti i kada dobivamo i kada gubimo.  To je jedina prava sreća koju trebamo imati, istinska sreća koju danas nema svatko.

Zato bih vam htio poželjeti u novoj godini istinsku sreću svima koji mogu stremiti ka njoj, osjećaj ljubavi koji je neprekidno u duši.

Što je još važno?

Uvijek sam primjećivao kako prije glavne energije (energije realizacije događaja) počinje realizacija događaja, to jest naše unutarnje stanje predodređuje što će nam se dogoditi ili kako govore danas znanstvenici – psihički procesi predhode fizičkim.

Znači, nama se događa ono što osjećamo pred sam događaj. Glavna energija realizacije događaja počinje teći prije toga, prije nego što se on dogodi. Naš trenutni osjećaj, način na koji shvaćamo svijet do nove godine, količina harmonije u našoj duši, odredit će kakva će nam biti sljedeća godina, jer u podsvjesti svakog od nas, u našim dušama postoji “točka prekretnice”.

Nova godina određuje cijelu sljedeću godinu. Dakle, sada je važno kako ćemo proći kroz ovaj tjedan, kako ćemo gledati na svijet; ukoliko uspijemo sačuvati ljubav u svakoj sekundi, ukoliko budemo osjećali prisutnost Božanske volje u svemu i ukoliko kao realnost osjetimo Božansku volju, više ćemo osjetiti iluzornost ovoga svijeta i prestat ćemo od njega ovisiti.

Zato je vrlo važno razumjeti kako smo dužni biti sretni. Ta sreća je u osjećanju jedinstva s Bogom, u ispunjenosti duše ljubavlju, u umijeću voljenja ovog svijeta sa svim njegovim vrlinama i manama, u umijeću voljenja svakog čovjeka sa svim njegovim plusevima i minusima.

Vrlo je bitno sljedeće: kakvi smo iznutra takvi ćemo biti i izvana, kakvi smo duboko u sebi to će nam se dogoditi sutra i preksutra. Zato je vrlo važno brinuti se o svojoj duši svom snagom.

Želim poželjeti svima i u određenom stupnju i sebi, jer počinje nova etapa, nova godina – da postanemo mekši, bolji, manje ovisni o instiktima, od okolnog svijeta, da imamo više ljubavi i da osjetimo istinsko “Božansko Ja”, da ga osjetimo kao višu realnost.

Trebamo osjetiti naše “Božansko Ja” primarno u odnosu na naše “ljudsko Ja” i naše „ljudsko Ja“ s njegovim inistinktima i vezanostima, prihvatiti kao dijete o kojem trebamo brinuti. Naše istinsko “Ja” je Božansko, mi smo Ljubav.

Potrebno je to duboko osjetiti i širiti dalje. Zato vam želim u nastupajućoj godini – ljubav koja će učiniti vašu dušu sretnom, s čistim i zdravim umom i zdravim tijelom.

Želim vam ispunjenje želja koje će pomoći da se uveća osjećaj ljubavi u vama, želim vam neprestano viđenje Božanske volje, želim vama i vašoj djeci istinsku sreću u duši kada u nju ulazi osjećaj ljubavi i viđenje Božanskog u svemu i u sebi prije svega.

Sretna Nova Godina!

S.N.Lazarev

Izvor: magicus

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

Osvježi podatke

OŽUJAK...

Osvježi podatke

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

Osvježi podatke

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi,, želim vam lijep , sretan i uspješan tjedan. Lp

    04.03.2024. 07:58h
  • Član aliusalius

    bglavac ❤️

    01.03.2024. 11:58h
  • Član bglavacbglavac

    Lijep pozdrav alijus! Drago mi je da si tu.

    28.02.2024. 17:45h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

Osvježi podatke

MAGIJA

Osvježi podatke

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info