Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

3597

PUTA

OD 14.01.2018.

Dr. Lophanova Akademija za iscjeljenje J.D. Stone I

Dr. Lophanova Akademija za iscjeljenje J.D. Stone I

Dr. Lorphanova Akademija za iscjeljenje

U ovom razdoblju moga života nakon što sam preuzeo dvanaestu inicijaciju ja se u potpunosti pouzdajem u Duha, Melkizedeka, Mahatmu, Metatrona, Dr. Lorphana, Galaktičke Iscjelitelje, Sai Babu, Arkanđela Rafaela, Platinaste Anđele, Sanandu, Djwhal Khula, grupu Majstora nazvanih Jezgra 7 (Core 7), Gospoda Arkturusa, moju Monadu ili Moćnu Ja Jesam Prisutnost, Božansku Majku i Majstorice, 7 Čohana i Jezgru 21 (Core 21) za sve moje potrebe iscjeljenja.

Dopustite mi da vam predstavim Dr. Lorphana, koji je moj liječnik. I tako, moji voljeni čitatelji, ja još uvijek imam liječnika i ono što je smiješno je to da on ne živi na Zemlji. On živi u Velikoj Bijeloj Loži na Sirijusu. To nije fizički planet Sirijus, već eterična duhovna prijestolnica naše planete čija straža je Shamballa. Majstori iz cijele galaksije putuju da bi ih dr. Lorphan i njegovi prekrasni galaktički iscjelitelji obučavali. Moji voljeni čitatelji, ja vam sada predstavljam njega i njegovo osoblje tako da može postati i vaš liječnik. Preporučujem vam da zadržite svog tradicionalnog zemaljskog liječnika, i New Age holističke terapeute i sada samo dodate Dr. Lorphana i njegov tim galaktičkih iscjelitelja svome timu iscjelitelja. Premda se ja jedino pouzdajem u Duha, želim da vi, moji voljeni čitatelji, iskoristite prednost iscjeljujuće podrške na svim nivoima koja vam je dostupna. To je važno u konceptu Integriranog Uzašašća i sinteze na kojoj je moj rad u potpunosti i baziran. Moja jedinstvena misija da se u potpunosti oslanjam na Duha, dozvoljava mi da vam približim taj nivo fizičkog iscjeljenja, moji voljeni čitatelji, na jedinstven i kreativan način. Zbog toga što se ja u potpunosti oslanjam na Duh za moje fizičko zdravlje ja sam posebno kvalificiran da vam pružim tu informaciju jer je to moje osobno iskustvo. Možda je BOG za mene izabrao ovaj put upravo zbog te svrhe. Većina svjetlosnih radnika ne shvaća količinu pomoći koju nam Duh može pružiti, čak i za čvrsto fizičko vozilo. Zapamtite, sve je u svemiru samo energija u različitim rasponima gustoće. Kada čvrstu kocku leda stavimo na vrući asfalt, ona se istopi u vodu i zatim ispari. Duh je poput pare, a fizičko tijelo poput kocke leda. Sve je samo energija. Uzašli Majstori na unutarnjem planu su Majstori transformiranja energije.

 Alati za iscjeljenje od dr. Lorphana i njegovog iscjeljujućeg tima

Dozvolite mi da započnem time što ću vam reći kako me je dr. Lorphan zamolio da napišem ovo poglavlje kako bi svatko od vas osobno saznao da su on i njegovo osoblje voljni pomoći svakom iskrenom svjetlosnom radniku sa bilo kakvom i svim lekcijama s fizičkim zdravljem s kojima se suočavate. Isto se može primijeniti na sve Uzašle Majstore koji su i sami nevjerojatni iscjelitelji. Ja osobno koristim i Dr. Lorphana i njegovo iscjeljujuće osoblje i mnoge Uzašle Majstore s kojima ste upoznati. Ja također pozivam i Arkanđele i Anđele i određene grupe vanzemaljaca koji posjeduju određene napredne tehnologije za tu svrhu. Vezano uz to, dopustite mi da započnem opisivati neke duhovne alate za iscjeljenje koje koristim a koje ću iznijeti jedino radi toga da ih učinim dostupnima i vama, moji voljeni čitatelji. Ja namjerno opisujem te alate vrlo kratko i jezgrovito kako bi im mogli lako pristupiti i lako ih upotrijebiti. U sljedećem poglavlju ću detaljnije objasniti neke od najvažnijih alata. Svrha ovog poglavlja je da vam ih približim na najefikasniji, najjezgrovitiji i najpraktičniji način, što je više moguće. Sada ću razotkriti neke od tih najbožanskijih duhovnih alata za iscjeljenje.

1)      Prvi alat koji koristim dolazi od Melkizedeka, Mahatme i Metatrona (3M). Naziva se Zlatna i/ ili Platinasta Mreža. To je mreža koju možete zatražiti od Duha, a koja filtrira i izvlači bilo kakve neuravnotežene ili negativne energije. Preporučujem da to zatražite barem dva puta dnevno. Također preporučujem da zatražite da Platinasta mreža bude postavljena na svim ulazima u kuću i prolazima u domu na trajnoj osnovi. Na taj način svaki puta kada prođete kroz prolaz ili ulaz u kuću vi ste automatski očišćeni. Tu, Platinastu i Zlatnu Mrežu tražite za svoju obitelj i svoje kućne ljubimce. Također će poslužiti za čišćenje negativnih implantata i elementala. Također zatražite da 3M  postave Platinastu Mrežu četiri puta dnevno (ujutro, u podne, navečer i prije spavanja) svaki dan bez da moramo to zatražiti. Ovi voljeni Majstori će to uraditi za vas ako to zatražite od njih. Njihova ljubav i suosjećanje su neizmjerni kao i njihova posvećenost služenju.

2)     Kada ste bolesni ili kada se netko drugi u obitelji razboli zatražite zaštitnu rešetku tako da njihove bakterije ili virusi ne mogu ući u vaše polje.

3)     Kada god osjetite da je bilo koja vrsta  bakterija na subkliničkom ili kliničkom nivou ušla u bilo koje vaše suptilno tijelo pozovite 3M (Melkizedek, Mahatma, Metatron), i dr. Lorphana i njegovo iscjeljujuće osoblje i pozovite kozmički bakterijski vakuum. Ovi majstori će isisati bakterije iz vašeg polja poput vakuumskog čistača.

4)     Kada god osjetite na subkliničkom ili kliničkom nivou u svom suptilnom ili fizičkom vozilu energiju virusa, zatražite od 3M-a, dr. Lorphana i njegovog iscjeljujućeg osoblja da postave kozmički virusni vakuum. To će isisati virusnu energiju kao s vakuumom. Vjerujte mi, moji voljeni čitatelji, to uistinu djeluje. I dalje morate poštivati druge nivoe Boga i Božje zakone na tim nivoima, a ovaj proces će vam pružiti ogromnu podršku.

5)     Pozovite eteričke iscjelitelje za pomoć u popravku vašeg eteričkog vozila. Eteričko tijelo može biti oštećeno zbog prošlih života i/ili prošlih trauma u ovom životu. Vaše eteričko tijelo je vaše kalup tijelo po kojem je izgrađeno vaše fizičko tijelo. Ako je oštećeno, vaše fizičko tijelo se nikada neće oporaviti. Lako ga možemo izliječiti samo ako zatražimo od eteričnih iscjelitelja da ga poprave.

6)     Pozovite Uzašle Majstore po svome izboru i također zatražite da vaše monadičko kalup tijelo trajno bude usidreno u vaše polje kao i vaše mayavarupa tijelo, koja su vaša viša savršena kalup tijela. To će uvelike ubrzati fizičko iscjeljenje.

7)     Zatražite od 3M-a ili nekih drugih Kozmičkih Majstora po vašem izboru da trajno usidre svoju energiju kroz vas 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana u godini. Ja sam to radio s 3M i to je hrana koja uvelike održava moje fizičko vozilo. Ona može biti i vaša samo trebate zatražiti. Zakon univerzuma je da morate zatražiti, jer ovi veliki i plemeniti Majstori ne smiju vam dati te blagoslove bez vašeg zahtjeva, jer se ne smiju miješati u vaš slobodni izbor. Moj posao, moji voljeni čitateli je da vas ponizno uputim što da tražite i blagoslovi kozmosa će biti vaši dokle god ste iskreni u svojim naporima da služite BOGA i svoju braću i sestre u Kristu.

8)     Također sam zatražio od 3M-a da opskrbe vitamine i minerale kroz 3M-ovo kozmičko svjetlo koje se konstantno slijeva. Mislim da je to dio razloga zašto se osjećam održavan svjetlom. Melkizedekova energija je najčišće zlatne boje. Metatronova energija je platinaste boje. Mahatmina energija je boje duginog bijelog svjetla. Moji voljeni čitatelji, vidite li sve vitamine i minerale u toj energiji?

9)      Također sam tražio od 3M-a da programiraju moje gematrijansko tijelo i cijeli sistem 12 tijela s vatrenim slovima, ključnim kodovima i svetom geometrijom da djelomično živim od svjetlosti. Idealno je živjeti i od hrane  i od svjetlosti.

10) Ako se želite udebljati (dobiti na težini) zatražite od 3 M-a i dr. Lorphana da programiraju ta vatrena slova, ključne kodove i svetu geometriju . Ako želite smršaviti izrecite istu molitvu samo za mršavljenje.

11) Ako u svom fizičkom i eteričkom tijelu imate posebno slabo područje pozovite Metatrona i Platinaste Anđele ili Zlatne Anđele da 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana u godini žive u tom području. Na primjer, često puta istegnem glasnice od puno govorenja, savjetovanja, predavanja i telefonskih razgovora. Platinasti Anđeli žive u mojim glasnicama i oblažu moje grlo kako bi se oporavilo, i udaljavaju sve negativne bakterije, jer bakterije i virusi su skloni doći na mjesto slabosti u tijelu. To se lako može ublažiti s ovim duhovnim alatom za iscjeljenje. Platinasti Anđeli također žive u mom probavnom sistemu i pozvao sam ih u svoje cijelo tijelo. Platinasta boja je najviša frekvencija boje dostupna na Zemlji. Jedina viša frekvencija je energija BOGA na 352. nivou Boga koja nema boju.

12) Za stvarno teške zdravstvene lekcije preporučujem pozivanje akupunkturnog tima na unutarnjem planu pod vodstvom dr. Lorphana. Recite im za što ste zabrinuti i oni će staviti eterične igle u vaše eterično tijelo, kojih nećete biti svjesni a koje će uvelike aktivirati chi u vašem sistemu u području u kojem je to potrebno.

13)  Kada osjetite da vam je cijeli sistem energetski začepljen ili da je prisutno previše tamne astralne, eterične i mentalne energije pozovite prana-vjetar pročišćavajući uređaj   od Gospoda Arkturusa. Ovaj voljeni Majstor će usidriti taj eterični ventilator u vašu treću čakru, koji će ispuhnuti svu tu energiju kroz sve vaše nadije, meridijane, vene i arterije. Isprobajte, zadivit će vas.

14)  Kada se osjećate izmoreni preporučujem da pozovete Gospoda Arkturusa koji će koristiti naprednu tehnologiju na svom matičnom brodu da revitalizira i energizira vaš sistem ako to zatražite od njega. To je čak bolje od šalice kave, a nećete napuniti svoje fizičko vozilo s dvije stotine poznatih toksina koje sadrži kava. Pokušajte se ne oslanjati na umjetne stimulanse. Zašto koristiti umjetne stimulanse kada BOG i Božja sila mogu biti vaš izvor energije?

15)  Kada ste premoreni od posla i sve vaše energije su izvan ravnoteže i uz to jako teške, ja volim pozvati Gospoda Arkturusa i Arkturijanske radnike iz hrama da uravnoteže moje meridijane. Smjesta ćete osjetiti navalu energije kroz svoj sistem meridijana.

16) Drugi  prekrasni Majstor za pozvati, a koji je specijaliziran u iscjeljenju je Arkanđeo Rafael i njegovi Anđeli Iscjeljenja. Određenim anđelima su dani određeni zadaci u Božjem Kraljevstvu. BOG je stvorio Arkanđela Rafaela da radi fizička iscjeljenja. Pozovite Arkanđela Rafaela i njegove Anđele Iscjeljenja bez obzira na zdravstveni problem.

17) Ostala dva Majstora koja su nevjerojatno vješta u iscjeljenju su Njegova Svetost Gospod Sai Baba i Sananda. Sai Baba kao inkarnirani univerzalni avatar ima beskrajnu shakti i time što je svemoguć, sveznajući i sveprisutan može vam pomoći s bilo kojim problemom koji imate, uključujući i fizički. Otkrio sam da je i Sananda izrazito efikasan iscjelitelj. Ponekad volim pozvati druge Majstore za iscjeljenje samo radi promjene tempa iscjeljenja i kako bih se stopio i uskladio s njihovim energijama. Ova dvojica Majstora zasigurno pripadaju toj kategoriji.

18) Jedan od najučinkovitijih iscjelitelja a kojeg svjetlosni radnici zaboravljaju pozvati je naša vlastita Monada i/ili Moćna Ja Jesam Prisutnost. Tko bolje poznaje vaše tijelo od vaše vlastite Monade. I tko je više motiviran da vas pomogne iscijeliti nego vaša Monada koja je vaše pravo jastvo? Pozovite svoju Monadu za pomoć u ovom području i bit ćete zadivljeni energetskom podrškom koju vam može dati.

Nastavak 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U PROSINCU...

PROSINAC...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Broj je velik ali je aktivnost mala......

  28.11.2023. 08:01h
 • Član iridairida

  12 200 članova...

  26.11.2023. 11:39h
 • Član vanessavanessa

  Hvala uz puno Božjeg blagoslova

  25.11.2023. 18:15h
 • Član vanessavanessa

  Hvala unaprijed Irido ♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥

  25.11.2023. 17:26h
 • Član iridairida

  hahaha, Edine, kasnim samo jedan dan..., ali je barem kiša prestala...

  22.11.2023. 12:00h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Pa...hajde da prekinemo tišinu. Dobar dan - kišan dan.

  21.11.2023. 12:51h
 • Član bglavacbglavac

  Potpuna tišina na chatu. Više nitko nema vremena za razgovor. opustite se ljudi.LP

  16.11.2023. 08:17h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

MOLITVA HUNA II Lorphanova Akademija iscjeljenja J.D.Stone II