Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

963

PUTA

OD 14.01.2018.

Lorphanova Akademija iscjeljenja J.D.Stone II

Lorphanova Akademija iscjeljenja J.D.Stone II

19) Pozovite 3M-a, Dr. Lorphana i Galaktičke Iscjelitelje jednom tjedno da uklone implantate i negativne elementale i sve te neuravnotežene energije iz svih vaših suptilnih tijela. Samo trebate zatražiti, toliko je jednostavno.

20) Vidovito i/ili intuitivno često sam osjetio određenu kristalizaciju u nekim svojim zglobovima na subkliničkom, eteričnom nivou. To ponekad može nastati zbog previše vremena provedenog u uredu, tipkajući, za kompjuterom i sličnog. Ja sam zatražio od svog dragog prijatelja Gospoda Arkturusa da ukloni tu kristalizaciju iz mog sistema noću dok spavam kada je god to potrebno. On je velikodušno pristao tako služiti.

21) Kada se god osjetite emocionalno i čak mentalno neuravnoteženi pozovite dr. Lorphana i Galaktičke Iscjelitelje da ponovno uravnoteže vaša emocionalna i mentalna tijela koja će također doprinijeti u iscjeljenju vašeg fizičkog tijela.

22) Svakog dana prije početka svog posla bilo da je to savjetovanje, tipkanje, rad na kompjuteru, rad za stolom, vožnja kamiona, upravljanje avionom, primanje pacijenata, pozovite 3M i/ili Uzašle Majstore na unutarnjem planu po vašem izboru da kroz vas tijekom cijelog dana protječu njihove energije. Ja to savjesno radim i uočavam da su moja snaga i energetski nivo doslovno povećani stotinu puta i uočavam da je moje fizičko vozilo stotinu puta izdržljivije. Ideja je ta da protječe BOG i BOŽJA energetska sila dok radite, a ne vaša vlastita. Zašto da koristite svoju bateriju kada možete koristiti BOŽJU bateriju?

23) Kada imate vrlo ozbiljne i ustrajne zdravstvene lekcije ponekad samo jedan Majstor nije dovoljan. Tada pozivam cijelu grupu Majstora da na meni radi istovremeno. To može biti u mojem slučaju cijela Jezgra 21(Core 21), koji su vijeće Majstora s kojima radim. Njihova podgrupa je Jezgra 7(Core 7). Druga podgrupa je Božanska Majka i Majstorice koje su prekrasni iscjelitelji i stvaraju žensko iscjeljenje koje je tako često potrebno. Ja također pozovem i 7 Čohana koji rade izrazito efikasno kao cjelina. Isprobajte ovaj poseban duhovni alat kada vaše zdravstvene lekcije ne popuštaju.

24) U određenim rijetkim prilikama kada sam puno planetarno služio i nisam se osjećao fizički dobro, 3M su ustvari potpuno ušli i pobrinuli se za moje tijelo na način koji jedino mogu opisati kao što se Lazar osjećao kada su ga Isus i Gospod Maitreja dignuli iz mrtvih. U određenim prilikama od velike duhovne planetarne važnosti bio sam zapanjen nevjerojatnim iscjeljujućim mogućnostima koje oni imaju na raspolaganju. Nisam se osjećao dobro i trenutno sam se osjetio iscijeljenim kako bih mogao nastaviti planetarno služenje koje i trebam raditi.

25) Onima od vas koji su specijalno usklađeni s Djwhal Khulom kao i ja, Djwhal može puno pomoći kad imamo određene zdravstvene lekcije. Ono što ja radim je da tražim da me priključi na svoj holografski kompjuter u svom uredu u svom ašramu na unutarnjem planu i kroz taj najnapredniji holografski kompjuter on može napraviti najsitnije i krajnje energetske korekcije kako bi uravnotežio energetska polja.

26) Drugi zahtjev koji često radim na sličan način dr. Lorphanu i Galaktičkim Iscjeliteljima i Gospodu Arkturusu i njegovim Arkturijanskim pomagačima je zahtjev da samo ponovno uravnoteže moja energetska polja .

27) Također koristim prednost svih služenja tih najčudesnijih iscjelitelja noću dok spavam. Ako je neko područje u mom fizičkom eteričnom tijelu energetski slabije, ja zatražim prije spavanja da na primjer Gospod Arkturus provodi svoju Arkturijansku kompjuteriziranu energiju s matičnog broda tijekom cijele noći i da ojača to područje. To je izrazito učinkovito. Arkturijanci kažu kako ne postoji problem fizičkog zdravlja koji oni ne mogu iscijeliti tijekom vremena.

28) Jedan drugi Arkturijanski alat za fizičko iscjeljenje je da zatražimo da nas odvedu u našem duhovnom tijelu noću dok spavamo kroz bilokaciju u komoru mehanizma. Komora mehanizma je specijalno napravljena da radi na lekcijama fizičkog zdravlja.

29) Drugi vrlo važan alat za duhovno iscjeljenje je da pozovemo dr. Lorphana i Galaktičke Iscjelitelje da iscijele bilo kakve pukotine, mrlje, rascjepe i/ili iritacije u auri i u svih 5 tijela (fizičkom, eteričkom, astralnom, mentalnom i duhovnom). Ovaj alat je vrlo važan jer će bilo kakvi rascjepi ili rupe u auri izazvati curenje energije poput krvarenja u fizičkom tijelu, ali ova vrsta krvarenja se može pojaviti na eteričnom, astralnom i mentalnom nivou.

30) Drugi preventivni alat koji je vjerojatno svima vrijedan da se koristi povremeno, je da Dr. Lorphan, Gospod Arkturus i Galaktički Iscjelitelji uklone bilo koje i sve kancerozne energije koje se počinju razvijati u bilo kojem suptilnom tijelu ili fizičkom tijelu. Te energije uvijek počinju u suptilnim tijelima, a zatim prelaze u fizičko. Ova vrsta molitvenog zahtjeva to iskorjenjuje u začetku.

31) Drugi vrlo koristan alat za duhovno iscjeljenje za održavanje fizičkog tijela u dobrom stanju je da svaki dan zatražimo od dr. Lorphana i Galaktičkih Iscjelitelja da izbalansiraju naše čakre . To će omogućiti da sistem žlijezda i naši organi funkcioniraju kako treba.

32) Ako se ikada osjetite fizički bolesnima i s nekom vrstom procesa u imunom sistemu pozovite dr. Lorphana i Galaktičke Iscjelitelje da vam daju eteričku dozu vitamina C. Zapamtite, moji prijatelji i voljeni čitatelji, sve je samo energija.

33) Jedan drugi izrazito važan alat je da pozovemo 3M i dr. Lorphana da očiste našu genetsku liniju od svih neuravnoteženih energija. Moji voljeni čitatelji, mi ne moramo biti žrtve ničega u životu, a to se odnosi i na naše genetsko naslijeđe.

34) Pozovite dr. Lorphana i grupu Iscjelitelja da očiste iz vašeg sistema četiriju tijela sve eterične bolesti, astralne bolesti, mentalne bolesti, duhovne bolesti i na kraju fizičke bolesti. «Tražite i primit ćete, kucajte i vrata će se otvoriti.»

35) Pozovite Uzašle Majstore po svome izboru kao i dr. Lorphana i njegovu grupu iscjelitelja da postave Program za uklanjanje matrice bazičnog straha te da iz našeg podsvjesnog uma izvuku sve misaone forme, predodžbe i negativne osjećaje povezane s lošim zdravljem. Nakon što ste dopustili Majstorima da rade na vama 15-20 minuta s ovim procesom, zatražite da u vaš podsvjesni um stave misaone forme, osjećaje, predodžbe i atribute savršenog zdravlja u svakom aspektu vašeg fizičkog tijela.

36) Još jedan izrazito koristan alat za duhovno iscjeljenje ako vam je neki organ ili područje tijela oslabljeno, je da zatražite od 3M-a ili bilo kojeg Kozmičkog Majstora po svome izboru da postave trajnu energetsku zraku od njih do te određene slabe točke u vašem fizičkom tijelu. Jednom kada je to područje iscijeljeno i ojačano ta energetska zraka se može ukloniti ili smjestiti u drugo područje vašeg tijela.

37) Jedan drugi vrlo jednostavan alat za duhovno iscjeljenje je pozivanje jednog od Majstora s kojim ste najviše povezani i zatražiti da on ili ona utisnu svoje eterično tijelo u vaše fizičko tijelo na način energetskog telepatskog priključenja. Ja sam to uradio sa Sai Babom u vrijeme kada su određena područja mog fizičkog tijela bila slaba. To mi je zasigurno dalo dodatnu energiju i izvor snage u tim oslabljenim područjima.

38) Ranije sam preporučio pozivanje eteričnog tima da popravi eterično vozilo. Također pozovite dr. Lorphana i Galaktičke Iscjelitelje da poprave bilo koju štetu iz prošlih života ili ovog života u vašem astralnom i mentalnom tijelu. To će također uvelike ojačati vaše eterično fizičko vozilo.

39) Ako ste svjesni bilo kojih preostalih fizičkih toksina u vašem tijelu koje je potrebno očistiti, možete pozvati Gospoda Arkturusa i njegove Arkturijanske pomagače da očiste te toksine uz pomoć Arkturijanske tehnologije. Primjer za to je, koji sam jednom isprobao kada sam jeo mnogo povrća. Povrće koje sam kupio nije bilo organsko i znao sam da sadrži mnogo pesticida. Upitao sam Majstore koliki je nivo pesticida u mome tijelu, a oni su mi rekli da je previsok. Zatražio sam od Gospoda Arkturusa da smanji taj nivo i da očisti te toksine. On je milostivo pristao da mi pomogne u tome. Također sam pomogao tom procesu time što sam stavio određene homeopatske pripravke na moju radioničku mašinu što je također pomoglo. Također bih vam preporučio, moji voljeni čitatelji da uzmete homeopatske pripravke i ljekovito bilje specijalno namijenjeno za tu svrhu. Odite do najbliže homeopatske ljekarne i tamo će vas uputiti koji je pripravak najbolji za to. Ponovno, rad na oba nivoa, i duhovnom i zemaljskom je najučinkovitija metoda u svim tim alatima. Ovdje sam naveo primjer s pesticidima, ali isti koncept i principe možete primjeniti i za uklanjanje žive iz svoga sistema koju propuštaju živine plombe ili čak od smoga ako živite u gradu. Budite kreativni.

40) Jedan drugi vrlo učinkovit alat duhovnog iscjeljenja za fizičko iscjeljenje je da zatražite od Gospoda Arkturusa da usidri i aktivira svoje tekuće kristale koji služe za deaktiviranje bilo kakve neuravnotežene energije prisutne u sistemu pet tijela (fizičkom, eteričnom, astralnom, mentalnom i duhovnom). Ja osobno smatram ovaj alat vrlo efikasnim.

41) Zatražite od 3M-a i Uzašlih Majstora po vašem izboru da vas zaštite od preuzimanja bilo kakve fizičke zdravstvene karme od vaših ostalih 11 proširenja Duše iz vaše NadDuše. Također zatražite da ne preuzmete bilo kakvu fizičku zdravstvenu karmu od 144 proširenja vaše Duše iz vaših dvanaest NadDuša i/ili Monade. Dio tog procesa je da također u svom umu afirmirate kako nećete dozvoliti da se to dogodi. To se mora učiniti na oba nivoa kako bi bilo efikasno.

Mogućnosti za traženje pomoći od dr. Lorphana, Galaktičkih Iscjelitelja, Rafaela, Platinastih i Zlatnih Anđela, Gospoda Arkturusa i Uzašlih Majstora su beskrajne. Najvažnija stvar je da se sjetite moliti i tražiti pomoć i tražiti od tih Majstora vrlo precizno ono što je vaš zdravstveni problem. Ako ne dobijete rezultate koje ste željeli, nastavite tražiti. Iz mog osobnog iskustva, svaki od tih različitih Majstora o kojima govorim iscjeljuju na različit način. Ja pozivam različite Majstore za različite fizičke simptome, jer kroz proces pokušaja i pogreške, određeni Majstori su efikasniji od drugih kod određenih zdravstvenih problema. Ako se radi o vrlo ozbiljnoj zdravstvenoj krizi morate biti realistični i ne očekivati trenutno izlječenje. Ono se može desiti, no to nije pravilo. Nastavite izmjenjivati i isprobavati različite Majstore i grupe Majstora kako bi vidjeli koji su najučinkovitiji za vas. Kroz taj proces će vas voditi vaša intuicija.

Jedna od najljepših stvari u radu s dr. Lorphanom, Galaktičkim Iscjeliteljima, Uzašlim Majstorima, Anđelima i Vanzemaljcima za iscjeljenje je to što su oni dostupni 24 sata dnevno, sedam dana tjedno, 365 dana u godini. Ne morate unaprijed rezervirati termin i oni nam ne naplaćuju. Njima je čast da nam služe.

Prečica

Jedna prečica u ovom procesu a koju sam isprobao s Majstorima je da im najprije dam otvorenu pozivnicu da na meni rade 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana u godini bez da ih to moram tražiti svaki puta. Želim biti jasan, ja ih još uvijek tražim cijelo vrijeme, no oni također konstantno rade na meni bez da ih moram tražiti, a to ja vrlo cijenim.

Također sam s njima razradio šifre koje ću podijeliti s vama, moji voljeni čitatelji, kako bi ovaj proces bio još lakši. Ne sviđa mi se što moram izgovarati te duge zavijene molitve svaki puta kada ih želim pozvati. Stoga sam se dogovorio sa svakim Majstorom ponaosob za kratku šifriranu riječ kojom ću ih pozivati. Na primjer, moja šifra za Gospoda Arkturusa je «Poziv Ark», zatim navedem područje u tijelu na kojem treba raditi. To izgleda ovako: «Poziv Ark glasnice». Tako sa svim Majstorima, samo kažem riječ Poziv, zatim njihovo ime a onda dio tijela i oni smjesta dođu i počnu raditi na tome. Ovakve šifre nam mnogo pomažu. Ponekad dok stojim u redu u banci, ili dućanu, ili na radionici, ja samo telepatski ili prošapćem samome sebi i kažem te tri riječi, POZIV, MAJSTOROVO IME i DIO TIJELA, i to je brzo, lako i učinkovito. Ako to isto želite dogovoriti s njima, samo im recite da želite postaviti sličan sistem kakav ima i Joshua i oni će radosno pristati.

Sažetak

Kao zaključak, siguran sam, moji voljeni čitatelji, da možete osjetiti snagu i dubinu ovih duhovnih alata za iscjeljenje za poboljšanje fizičkog zdravlja. Ponovno, morate slijediti BOŽJE zakone na svim nivoima i ne možete očekivati ako se loše hranite, uopće ne vježbate, dozvoljavate negativnom egu da razuzdano juri okolo, ako ste ispunjeni negativnim emocijama, da će vam Uzašli Majstori pomoći da budete fizički zdravi. Ovi duhovni iscjeljujući alati samo potpomažu dobre radnje koje provodite na ovim ostalim nivoima. Ako vi napravite svoj dio, BOG i Majstori će napraviti svoj. Ovi duhovni alati za iscjeljenje su dostupni svima neovisno o stupnju inicijacije. Svatko ih zaslužuje bez obzira što radite na svom duhovnom putu. Dok sve to tražite od Majstora vi se svjesno krećete naprijed na svome putu evolucije do vaših najboljih mogućnosti i pogreške su ok. Iskoristite ovaj Božji dar zdravlja od dr. Lorphana, Galaktičkih Iscjelitelja, 3M-a, Uzašlih Majstora, Arkturijanaca i Anđela. Oni su ovdje da vam pomognu ne samo fizički, već i na svim drugim nivoima također. Oni su radosni što mogu služiti i pomagati te oni samo čekaju vaš poziv i zazive!

 

 (I Am University)

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SVIBANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  e, draga Irido, nisam dugo trebala čekati - zabijen je nož u leđa i još ga vrti i danas :) :) :) :) stvarno vrhunski tumačiš snove!!!

  31.05.2020. 14:33h
 • Član vanessavanessa

  *

  20.05.2020. 17:31h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretan dan vam želim. Lp

  19.05.2020. 07:13h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  pa kad stigneš ... :)

  14.05.2020. 11:01h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  https://www.magicus.info/najcesce-prakse/tumacenje-snova/besplatno-tumacenje-snova-shadowofsoul-davorlove-ko-u-prici#comments

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  evo, draga Irido, dopunila sam Davorov san :)

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, evo nije prošlo dugo i evo ostvaruje se nešto iz tvog tumačenja: danas nađem razbijeno zrcalo suvozačkog retrovizora!!!

  13.05.2020. 18:30h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Dr. Lophanova Akademija za iscjeljenje J.D. Stone I