Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

117

PUTA

Dr. Tal Zaks, izvršni direktor medicinske službe Moderne priznao je da mRNA mijenja DNK

Dr. Tal Zaks, izvršni direktor medicinske službe Moderne priznao je da mRNA mijenja DNK
Nekoliko istaknutih liječnika, stručnjaka za zdravstvo i dobrobit Sons of Liberty Media,  Kate Shemirani, njezin kolega dr. Kevin Corbett i ja pretpostavljali smo da bi trenutna eksperimentalna injekcija mRNA za koronavirus, zvana COV-19, mogla promijeniti nečiji genetski kod ili DNA što je Dr. Tal Zaks potvrdio.

21. ožujka 2021. Sean O Cleirign je objavio zaista bomba vijest.

Nekoliko istaknutih liječnika, stručnjaka za zdravstvo i dobrobit Sons of Liberty Media,  Kate Shemirani, njezin kolega dr. Kevin Corbett i ja pretpostavljali smo da bi trenutna eksperimentalna injekcija mRNA za koronavirus, zvana COV-19, mogla promijeniti nečiji genetski kod ili DNA. Bill Gates je to izjavio, što je bilo uključeno u mom videu “Human Genome 8 and mRNA Vaccine” na Brighteon.com

To je jedan od razloga što se pojam “eksperimentalno ubrizgavanje mRNA s humanim genomom” koristi za opisivanje uboda koji je stavljen u većini javnosti. Iako su mnogi u medijima dr. Anthony Fauci i njegova vesela skupina kroničnih lažova i “provjerivači činjenica” ovu tvrdnju proglasili lažnom, videozapis razgovora TEDx Beacon Street, Tal Zaksa, izvršnog direktora medicinske službea Moderne, Inc., jedna farmaceutska tvrtka koja proizvodi eksperimentalnu injekciju mRNA tehnologije, potvrđuje da injekcija mRNA za COV-19 može promijeniti vaš genetski kod ili DNA.

Ovaj razgovor na TEDx Beacon Streetu dogodio se 2017. H / T za YouTube kanal Silview Media Backup Channel.

Tal Zaks to naziva “hakiranjem softvera života”. U prvoj minuti videozapisa Zaks navodi: “Živimo ovu fenomenalnu digitalnu znanstvenu revoluciju i danas sam ovdje da vam kažem da zapravo hakiramo softver života i da mijenjamo način na koji razmišljamo o prevenciji i liječenju bolesti.”  Čak ponavlja da oni (Moderna) o tome misle kao o operativnom sustavu, što web mjesto Moderne označava kaoNaš operativni sustav“.

U jednoj minuti Zaks kaže: „U svakoj se stanici nalazi stvar koja se naziva kratkoročna RNA ili mRNA, koja prenosi kritične informacije iz DNK u našim genima na protein, koji je zapravo stvar od koje smo svi napravljeni. Ovo je kritična informacija koja određuje što će stanica raditi. Dakle, mi o tome razmišljamo kao o operativnom sustavu… Pa ako biste to zapravo mogli promijeniti… ako biste mogli uvesti liniju koda ili promijeniti liniju koda, ispostavilo se da to ima duboke implikacije na sve, od gripe do raka.”

Kada se “mijenja” linija koda ili “uvodi” linija koda “(odnosi se na DNA),” kôd “ili DNA se tada mijenjaju, što znači da je pojedinac ili” subjekt “sada promijenio svoj genom u ono što su “znanstvenici” kodirali. Pojedinac ili subjekt više nije Božja kreacija već kreacija čovjeka, što znači da bi pojedinac ili subjekt mogao biti predmet “patenta”.

Dalje kaže, mRNA će reći stanicama da “kodiraju” protein “virusa”. Ovaj “virusni protein” tijelu je stran. Tijelo pojedinca stvara strani protein koji imunološki sustav napada. Kada tijelo stvara protein koji imunološki sustav tada napada, vaš imunološki sustav napada protein koji stvara vaše tijelo, što znači to se događa u „autoimunskom odgovoru“ ili „autoimunoj bolesti“.

To su nekoliko puta ponovili stručnjaci, liječnici, medicinske sestre i nebrojeni drugi. Kao što čitatelji mogu vidjeti, nitko od nas nije “zviždao Dixie”. Zaks govori o uključivanju ovog sustava; međutim, nema načina da ga isključite. Kada stanice znaju prestati stvarati ovaj “virusni protein”? Stanice ne, dakle, ovo se nastavlja trajno.

U normalnom cjepivu imunološki sustav napada ograničenu količinu “čestica” u adjuvansu stvarajući antitijela ili imunološki odgovor koje tijelo može kasnije prepoznati ako pojedinac dođe u kontakt s istom ili sličnom “česticom”.

Studiju koju Zaks navodi na 3:12 minute možete pronaći i pročitati ovdje. Sažetak je sadržan na web mjestu NIH Pub Med Library. U cjelovitom testu studije na ResearchGateu, spominjanje “Luciferaze” događa se na stranici 10. Ključni podaci u ovoj studiji nalaze se na stranici 4 – “Tvorovi imunizirani s 200 mikrograma i izazvani [izloženi gripi H7N9 putem IN (intranazalno)] 49. dana imala je virusno opterećenje ispod razine otkrivanja”. Ako je virusno opterećenje bilo “ispod razine otkrivanja”, postavljaju se dva pitanja: 1) jesu li tvoji uopće ugovarali H7N9 putem intranazalnog izazivanja; i, 2) ako je virusno opterećenje ispod razine otkrivanja, kako znate da su životinje čak imale virusno opterećenje? To bi dovelo u pitanje učinkovitost injekcije.

Štoviše, studije koje Zaks navodi kako se događaju na ljudima trajale su samo približno 18 mjeseci.

Otprilike u 4:00 minute Zaks započinje raspravu o mRNA cjepivima protiv raka. Odmah nakon toga, Zaks raspravlja o dječjem stanju u kojem nedostaje gen ili “kôd” koji uzrokuje proizvodnju određenog enzima kritičnog za metabolizam gdje je trenutni tretman transplantacija cijelog organa – u ovom slučaju, jetre. Zaks predlaže ubrizgavanje mRNA koja kodira gen koji nedostaje, gen sadržan u DNA na ljudskom genomu, što bi “ispravilo” genetski nedostatak.

Postavite ovo pitanje: što uzrokuje da stanice / tijelo proizvode potrebne enzime / proteine? Zaks na to odgovara izgovaranjem genetskog koda ili DNA. Dakle, mRNA mora izmijeniti genetski kod ili DNK da bi tijelo proizvodilo proteine ​​COV-19, da bi tijelo stvorilo imunološki odgovor.

Iz riječi Tal Zaksa iz Moderne, mRNA može promijeniti ljudski genom. Bez obzira na dizajn ili „neželjene posljedice“, ova se tehnologija koristi upravo za to. To naziva “informacijskom terapijom”; iako bi ga neki nazivali “ludom znanošću”. U pokušajima da se “prepiše” genetski kod kako bi se ispravili nedostaci, studije su pokazale da je bilo “kaskadnih kvarova”.

Drugim riječima, promjena jednog “neispravnog gena” u jednom genomu uzrokovala je da drugi geni “propadnu” ili izazovu probleme. I nije samo jedan sljedeći gen postao neispravan, već i mnogi. To je više nego vjerojatno zašto postoji preko 400 štetnih događaja oko eksperimentalne injekcije mRNA.

Dakle, sljedeći put kad netko tvrdi da ta “cjepiva” ne mijenjaju ljudski genom ili DNA, možete uputiti tu osobu Tal Zaksu iz Moderne, Inc. koji tvrdi drugačije.


Mr. sc. Arna Šebalj

https://www.logicno.com/

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 30.03.2021. 19:31h

  Član emilio-iiMerlin0

  "Dr".....

  .....dr,mg,sc,sf,ing,vss,sss,vkv,kv,nkv,on,ona,ono,uovo !?

  Dr.............

  Ako ništa drugo Doktori bi trebali priznati:Imamo Kariku koja Nedostaje !?

  I tada bi "perfect Angel" pobudio i "majmuna u Nama" ?!

  Odnosno ako i toliko držimo do Freuda barem imamo i toliko logike da po onoj "protiv pohvale smo bespomočni"......... pokaramo i eto nam "kuče na nebu" ???

 • 30.03.2021. 19:45h

  Član emilio-iiMerlin0

  Zamisao da Televizije kako Javne tako i Komercijalne se i povazdan međusobno bore za Svoju gledanost a ne i za svoje Gledaoce ukazuje i na "Pokvareni Blesimetar" !?

  Ispravljač bi bio kao:*Ako bi ono što vidimo na njegovim stranama bio naš sopstveni odraz, onda bi ono što je odraženo moralo biti prava stvar*

  **Mi naučimo o svemu da mislimo,a onda izvežbamo oči tako da vide ono što gledaju onako kako mi mislimo o tome što gledamo**

  ***Svaka unapred smišljena predstava, čak i nešto tako
  jednostavno kao što su nazivi koji dajemo stvarima, drži nas vezanim za razum,jer nas to prisiljava da stvorimo mašineriju suđenja***

  "D n D = 2D"....... zvuči mnogo bolje od "AK - 47 = Kalašnjikov" ali i ne "Klikče" argumentativno a što i opet znači da mi i volimo i mrzimo samo ako je i od Kalibra !o'o!

 • 31.03.2021. 04:21h

  Član emilio-iiMerlin0

  Smisao života je obogačivanje svijesti.....

  https://www.youtube.com/watch?v=0NhS5D_uXxI 

  A svijest je ustvari hrana i ako život se životom hrani......

  I to onaj ko je svijesniji i uzima lavovski dio.....

  Kada se neko obogati novcem tada se on ne hrani novcem nego to novac obogačuje svijest....

  Netko može biti i glup a dobro živjeti ili i kao službenik vrhunskog dizajna......

  Recimo da sa jedne strane imamo reducirajuče okolnosti a sa druge strane potičemo egomaniju = *Using our ego as front in our interactions with the world forces us to carry on exhausting our energy. Whenever someone throws a tantrum, you can be sure that there is a flyer around to take advantage of such a waste. The same happens when strong emotions arise during sports competitions, or when we go to the movies or the theatre where the feelings of fear, anxiety, love, tenderness, and so on arise within us. Those emotions, too, attract the eaters* ?

  Kada neki egoist ipak osiječa i duševnu bol to on ustvari doživljava "enormnu energetsku štetu" = *We are really under cross-fire. The society and the way we live are designed so that we can be constantly “milked”. Reacting to the world, we drain our luminous mass, our precious energy of self-awareness. That is what gets ejected out of our energy mass when we fire our emotions off* ?

  Kada se naša i beznačajna šaćica zračenja u čahuri centrira sa spoljašnjima ili i na veliko tada se i smirujemo ?

  Kao da su napolju divlje svinje a seljaci iz polja pobijegnu u kuču ?

  To je uznemirujuče ali i smirujuče ?

  Kao i kada svega imamo ali nam i sve fali ili i Sve je tu ali ga i nema ?

  Ali:*Mi smo energetske sonde koje je stvorio svemir i zato što posjedujemo energiju koja ima svijest, mi smo sredstva pomoću kojih svemir postaje svjestan sebe.
  Letači su neumoljivi izazivači. Treba ih uzeti kao takve. Ako uspijemo u tome, svemir će nam dopustiti da nastavimo* !o'o!

  P.S:Nemojmo biti licemjeri jer i mi kada jedemo salatu ili biftek se životom hranimo a novac dođe kao "anatomija hrane" ili razlikuje muda i butine ??

  *We are like chickens for them; they see us exactly as we see cattle: as a source of food....

  Oni vladaju nad nama, jer smo im mi izvor hrane. Cede nas nemilosrdno. I kao što mi kuvamo kokošije meso u kazanima* ???

  Naravno da ništa od toga ne možemo dokazati ni sebi ako jedino visok nivo energije omogučuje i vidjenje energije !?

  Ali možemo "teoretizirati i filozofirati" jer mi i kao protivnici ipak i podržavamo stvar ili i raspirujemo strasti ?!

  Kada bismo znali šta znači "čovijekovo postojano držanje slike o sebi osigurano je njegovim beskrajnim neznanjem" mi bi:

  A - Imali pukotinu

  B - Bili mrtvi

  C - Total oživjeli

SADRŽAJ UPISAO

Član bglavacMerlin14 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana bglavac dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

TRAVANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  i nisam ja zaslužna, naša Božica je uskočila...

  20.04.2021. 10:10h
 • Član iridairida

  nisi zaboravila, samo nisi bila tu kad smo prelazili na novo

  20.04.2021. 10:09h
 • Član vanessavanessa

  Hvala Irida,sve saam zaboravila.♥

  18.04.2021. 23:41h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan Edin. Lijep pozdrav.

  18.04.2021. 16:11h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobar dan Irida, dobar dan Magicusi.

  18.04.2021. 13:25h
 • Član iridairida

  Edine, dobar dan i tebi...♥

  17.04.2021. 15:39h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobar dan, dragi Magicusi.

  17.04.2021. 13:57h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info