Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član ivana

Upisao:

ivana

OBJAVLJENO:

PROČITANO

689

PUTA

OD 14.01.2018.

DANAS BIH RADO ČULA

DANAS BIH RADO ČULA
... imam jednu neobičnu želju, tako nekarakterističnu za mene ...

 

Osjetila sam nagli poriv da vas svih skupa priupitam... ( pa hajde da to iskoristim dok me nije prošla volja... )

Poznate me koliko me poznate, osjetili ste me koliko ste me osjetili. Kada biste imali mogućnost promijeniti ovu ivanu, što je ono prvo što vam padne na pamet da biste rado popravili kod mene ?

Evo, danas primam savjete i primjedbe, čak i molim da mi ih uputite. Naravno, ne obećavam ništa drugo osim da ću ih uzeti u razmatranje :))))

Unaprijed hvala...

 

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 11.11.2010. 15:22h

  Član pticaMerlin5 @iveeee....zašto bi se mjenjala....kad si tako slatka ti..mala ivana....:-)))))
 • 11.11.2010. 15:23h

  Član zemljaMerlin2 Baš ništa! Skroz si OK. :)
 • 11.11.2010. 15:38h

  Član kajaMerlin5 Kaj mogu ? :-))) lijepo si pitala, a ja sam poslušna ? :-))) Da umjesto ? \" Onaj gore \'\' shvatiš da je Taj u Tebi. Ljubim te i grlim nježno moje ? :-)))
 • 11.11.2010. 16:41h

  Član yasminMerlin3 Ono što i kod sebe:)) često nailazim na tvoje komentare koji su na mjestu, pametni,logični, ispravni.. no imam dojam da se više oslanjaš na procjene svog uma a manje na vodstvo svog srca..
 • 11.11.2010. 16:57h

  Član pjesnikinjaMerlin2 ivana draga ti si unikat i ništa ne mjenjaj
 • 11.11.2010. 17:08h

  Član mlabosMerlin12 ah ivanice..prvo što mi je došlo...identifikacija s ulogom \'suca\'...i to je ok...ali obavezuje da tu ulogu održavamo..i zapravo nas blokira da budemo spontani....a ova tvoja zamolba nosi mali rizik...kako će sudac podnijeti recimo ovaj moj komentar? (ovdje izuzimam komentare koji će te podržati, iz iskrenog uvjerenja da je sve ok i one koji će ti se željeti svidjeti) Ali nema očito brige jer se evo upravo oglasila naša ivana, ona koja nadilazi svoju ulogu...i koja se usuđuje...bravo bravo...nisam sigurna da bih ja na to bila spremna!! A što je zapravo sudac...on je nedodirljiv, on se svojom ulogom osigurao od ev. optužbi...a opet ako idemo dalje u analizu...tko se štiti?--onaj tko je ranjiv..i sad bi mogli nastaviti...a ti sigurna sam ionako sve znaš... Ako te je već prošlo raspoloženje...nadam se da ćeš oprostiti mom sucu :)))
 • 11.11.2010. 17:11h

  Član saturn17Merlin2

  hm,,,,

  .....:)))).....žena razuma....tako sam te jednom nazvala.....i kako kaže Yasmin...racio ti ide ispred srca.....možda čak i malo previše....
 • 11.11.2010. 17:12h

  Član vanessaMerlin9 ...kao prvo odoh pogledati , kad si to pisala, jer može biti, da te poršla volja...Popodne je..Ok.. umorna sam ko pas od rada/da ne povjruješ/ i sad ti, sa teškim pitanjem.??? Tko zna kako bi odgovorila , da sam odmorna????dakle...Ono što me smeta kod tebe, je zaštitinički stav prema svima koje voliš...i kad bi ja i pokušala nešto riješiti sa dotičnom /dotičnim ...Ti se \"obrušiš\" I ...nikako da uspostavim dobar odnos zbog tvog uplitanja...To kod mene izazove, isto takvo ponašanje na drugoj strani.....Što naravno ne volim...Dakle,ONO ŠTO BI MIJENJALA KOD TEBE, MORAM PRVO PROMIJENITI KOD SEBE ..Zato se klonim tvojih komentara...jer se ponekad ne slažem , a ako to kažem uvući ću se u nešto što SI NE ŽELIM DOZVOLITI...Ljubomorna si , možda nisi toga ni svijesna, a možda smo slične, pa se \"ČITAMO\".Jako si tolerantna prema svojima , a iskljućiva prema onima , koji ti idu na nerve. Ovo je naravno moj dojam .Nemoj me pitati, da navedem primjere, jer ih zaboravljam , OSTAJE DOJAM ,KLONI SE. Vidim ,da i sama tako postupaš sa mnom....OPREZNO.... Da te upoznam možda bi sve bilo drugačije.,...Dozvoljavam , da sam potpuno u krivu.I NADAM SE , BOLJEM RAZUMIJEVANJU S TOBOM. Sviđa mi se tvoj nik.:::::))))))))))) Ajme meni.......:)))))))))dal da brišem ili da šaljem???????????????? , ma neka voda nosi i ovaj tekst.
 • 11.11.2010. 17:30h

  Član saturn17Merlin2 i mislim da si dobila skroz blesavi poriv da čuješ nešto što i sama znaš.....:))))
 • 11.11.2010. 17:45h

  Član ivanaMerlin2 ( tu sam, pažljivo vas slušam... komentirati još ne bih počela dok ne čujem sve... )
 • 11.11.2010. 18:17h

  Član ljubicaMerlin4 ja ništa nebi mijenjala..nema se što popravljati :-))
 • 11.11.2010. 18:22h

  Član aliusMerlin7 Ne menjaj se! ♥
 • 11.11.2010. 18:42h

  Član saturn17Merlin2 a i tko smo mi da te mijenjamo.....zašto?....svak ima pravo biti baš takav kakv je.....mislim...kao da sam ja bolja....a ni gora.....:))))))))))))
 • 11.11.2010. 18:57h

  Član shadowofsoulMerlin9 Ivana, prije svega, čestitam ti na odličnoj ideji... sad idem razmisliti što bih mijenjala kod sebe... :) kod tebe ne mogu ništa reći, jer te ne poznam... da sam te upoznala, tek onda ne bih mogla ništa reći... mogu te samo prihvatiti ovakvu kakva jesi, ali mijenjati mogu samo sebe u odnosu na tebe ili bilo koga...
 • 11.11.2010. 19:21h

  Član mlabosMerlin12 ..koliko sam razumjela ivana nije tražila da je itko mijenja ili da joj govori što treba mijenjati..već samo naše odjeke, odnosnu percepciju nje kroz ono što imamo na raspolaganju a to je ova naša virtualna komunikacija...i naravno dojmovi koje kroz nju stičemo...a zapravo je doista zanimljivo kako nas drugi percipiraju...naravno da i sama percepcija itekako ima veze s onim koji percipira..i reagira ili + ili - ovisno o njegovim vlastitim sadržajima - pa to već i ptice na grani znaju - ali imam dojam da ivanu manje zanima tko što kaže, već što kaže ....u nekim školama psihoterapije to je jedna od metoda da nam naši najbliži, prijatelji, znanci kažu kako nas doživljavaju...i to zna za nas osobno biti korisno...ako smo otvoreni i spremni...ivana jesam li dobro razumjela?
 • 11.11.2010. 19:22h

  Član shadowofsoulMerlin9 \"Kada biste imali mogućnost promijeniti ovu ivanu, što je ono prvo što vam padne na pamet da biste rado popravili kod mene ?\" ?
 • 11.11.2010. 19:28h

  Član ivanaMerlin2

  @mlabos

  pojma nemam o školama psihoterapije, ali bit će da je to to... zašto ne bih pitala, bolje nego da nagađam... zanimljivo je...
 • 11.11.2010. 19:47h

  Član kajaMerlin5 Pa, ? Ivana ne svaštari, ona je suzila svoj stil života?njezin govor je jasan i nedvojben i u tome se može dobiti krivi dojam da je racionalna a ne srčana. Ići srcem nije podlijeganje bilo čemu i nesvjesnost što je dobro a što ne. To je dosljednost sebe, ? koju imamo mi svi izgrađenu onako kakvi mi jesmo, ? jer mi jesmo samo; svoj osjećaj, svoja misao, svoja riječ i svoje djelo? ništa drugo. Jasno nam je već svima da neminovno dolazi do jednostavnog grupiranja, koje nije grupiranje po simpatijama, nego prema srodnosti svijesti i opredjeljenja za stil života. Ja se nemogu smijati niti odobravati osobi koja pljuje po svetosti braka i obitelji, niti odobravati kod nekoga sijanje sjemena nečega, za što u crnim kronikama svakodnevno čitamo kao žetvu života čovjeka. Isto tako me neće biti briga što za mene netko veli da sam stroga, ako sam dosljedna svojeg stava. Što neznači da ću pokušavati nekome direktno govoriti što treba promijeniti i ako sam ja u tom dijelu iskovala zanat?.to mogu činiti samo mojim najbližima ?
 • 11.11.2010. 20:02h

  Član elycaMerlin3 ma ti si naprosto savršena ...osim što puno grintaš (više od mene) i što si imala prigovor na moju frizuru i što si otišla (a sarme probala nisi!)
 • 11.11.2010. 20:03h

  Član elycaMerlin3 ...i nije istina da opet moram u školu grljenja! nijeeeeeeeee ...jel da da nije?
 • 11.11.2010. 21:00h

  Član bibyMerlin3 a zašto pitaš, ivana mala... *
 • 11.11.2010. 22:10h

  Član emilioMerlin2 Mijenjati kod drugih je kao očekivati od druge strane da če se prva razoružati iako se je zbog mene naoružala. I ja zbog nje. Ja sam za mene prvi a drugi je drugi.Za onog drugog on je prvi a ja drugi. Svijetski problem...uglavnom se riješava ratom? Meni se sviđa Tolle:to je nedokučivi Život koji ni jedan naučnik još nije pronašao jer svijest koja traga za njim jeste on./onda:vi i kad komunicirate s drugima zapravo uvijek komunicirate samo sa sobom/. Mijenjati drugoga ispada kao mijenjati svoju sijenu,kako se ona mijenja tako i tijelo čiji je ona zapravo odraz. Ako je sjena debela tijelo bi trebalo na dijetu jer kako ju inače stanjiti? Opči problem.Svi bi mjenjali druge na sliku svoju?
 • 11.11.2010. 22:41h

  Član kajaMerlin5 Nema mijenjanja drugih, to se ni nemože, a kako bi ? takav skalpel ne postoji? Ali, u jednom jatu u kojemu se živi potrebno je uštimati skladnu glazbu?to je već druga priča kako to postići. To je umijeće pojedinca, a da se da ? da se.
 • 12.11.2010. 00:25h

  Član doloraMerlin0

  * * * * * *

  Draga Ivana, uistinu te poznajem, a i osjetila sam te, jako dobro... :))) Što reći... da si drugačija, ne bi bila savršena. Hvala ti na svemu, pa i na frižideru punom mmmmmmmm... hrane ( sir je savršen ) :))) Ukratko: baš takva i nikakva drugačija, savršena mala Ivana. ( naravno da se nećeš mijenjat ) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ --O-- ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 • 12.11.2010. 06:21h

  Član srceMerlin3 Ivana odličan članak. To je boleće iskustvo, ali jako, jako značajno za napredak. Kada se nekom kaže mišljenje o njemu, velika većina protumači pogrešno, da ga se želi menjati. To je obrambeni mehanizam, jer se ne želi čuti ili istina ili kako vide drugi. Ne može se niko menjati ako to čovek ne želi sam. A ako vidi i oseti da nešto treba menjati, normalno je i poželjno mišljenje drugih. I to prvo bližnjih, pa prijatelja, suseda, kolega sa posla, i onih za koje mislimo da nas ne vole. A kako te ja vidim evo samo malo da razmislim.
 • 12.11.2010. 06:44h

  Član srceMerlin3 Moje pozitivno razmišljanje o tebi sam već davno dala u posebnom članku. a o \"negativnostima\" evo ovako. U velikoj većini delim mišljenje sa Vanessom i Mlabos. Osobno te vidim nesigurnom, plašljivom, često tražiš potvrdu na način da sebe \"kritiziraš\", podvlačiš svoju \"savršenost\" i time se hraniš, ali to ti nije dovoljno. Ljubomorna si. Obzirom da si veoma inteligentna, sveopšte obrazovana, ne razumeš ljude koji imaju skromnije znanje i čekaš u \"zasedi\" da ih poklopiš. Nesporazume sa drugima ne dovršiš, kažeš neštio na pola i povučeš se? Voliš se igrati sa ljudima, a da pri tom ne razmišljaš da to druge boli. Odvisna si od drugih i spremna da svoje mišljenje podrediš i onda kada znaš da to nije pravilno. Inače žao mi je da ne pišeš više, jer od tebe se itekako može ućiti. Ovde si kao i velika većina nas jer nam treba nečija pažnja, koje u reali nemamo iz takvih i onakvi razloga. U reali mislim da nebismo bile prijateljice, ali zato bi smo bile dobre znanke koje bi se povremeno dobile i uz kavicu razgovarale o svemu, ja obogatila svoje znanje, i sigurno dobila mudar savet za eventualni problem. pozdrav. Obvaj članak predlažem za nađš izbor.
 • 12.11.2010. 06:44h

  Član safirisMerlin7 Pitanje je postavljeno na pogrešan način ili na pogrešnom mjestu. Kroz virtualu jedino možemo promijeniti način na koji međusobno komuniciramo, sve ostalo nam ostaje u granicama nevidljivoga, sve dok se ne upoznamo uživo, tada bi trebalo postaviti pitanje: jesam li ona osoba koja se na određeni način predstavila virtualnom svijetu, ili uživo ostavljam drugačiji dojam na ljude. Ako je tomu tako, upitala bih prvo sebe,zašto? Uglavnom, ovdje se više ne bih usudila sugerirati ikome išta.Ako mi je način komuniciranja neprikladan, zaobilazim osobu pod tim nikom.I vjerujem da na taj način mijenjam sebe,vježbajući strpljivost i toleranciju, umjesto da se ubacim u verbalni sukob. Virtuala je dobar poligon za trening u vještini komuniciranja, ali pravi ispit je uvijek u direktnom susretu sa drugom osobom.
 • 12.11.2010. 06:59h

  Član paskoMerlin1

  safiris

  odlično
 • 12.11.2010. 08:13h

  Član saturn17Merlin2

  a gle....

  ....što se meni jutros prosvijetlilo nakon svih ovih komentara....da o tebi skoro ništa ne znam.....ali zato su mi se razbistrili neki drugi likovi ovog našeg portala....a sad mi i je jasno, zašto je došlo do naše šutnje i moga i tvoga \"zahladnjenja\" odnosa......pa u svakom slučaja hvala ti na ovom tekstu.....volim imati i zadržati bistre klikere.....:))))
 • 12.11.2010. 08:54h

  Član doloraMerlin0 E sad me iznenadilo moje iznenađenje odgovorima. Srećom, nije puno... iznenadilo... puno je reklo... o sposobnosti prosudbe. Postavljenim pitanjem o sebi, ivana je dobila odgovor o nama. Jako dobro, zapravo savršeno. ( ljubomorna !? ... !?? ) :))))
 • 12.11.2010. 09:09h

  Član srceMerlin3 dolora pogrešno razmišljanje. Ivana će to pravilno razumeti, a kako će odreagirati je drugo pitanje.
 • 12.11.2010. 09:18h

  Član srceMerlin3 a ako smem primetiti. dosta vas ovde nije spremno na otvoren razgovor. imate pogrešno mišljenje, da ako se razgovara otvorenije da mislite da vas ne cenim ne volim, da hoću prepirke ili pametovanja. naprotiv svi ste mi dragi a ko je meni drag njemu posvećujem pažnju. a toliko puta sam vam govorila o mojoj simpatiji do Magicusa. A Magicus ste svi vi od A - Ž. Volim sebe i pružim si najbolje što mogu. a to je ovde.
 • 12.11.2010. 09:27h

  Član amberroseMerlin2 Popravljati ne,rasti u duši i mijenjati se da..Safiris je dobro rekla,samo u stvarnom životu i osobi koju dobru poznajemo možemo s ljubavlju dati mišljenje o tome kako je doživljavamo..u virtualnom poznanstvu puno toga može biti pogrešno doživljeno..netko vidi,a netko ne..Ivana,draga si osoba..i to je to..cmok..:)
 • 12.11.2010. 09:41h

  Član srceMerlin3 to je posledica negativnog razmišljanja. Jako malo vas je odreagiralo na moje članke upućene vama kada sam pisala u pozitivi, zašt sebe tako malo cenite? kada o vama neko lepo napiše, kada se dobije Merlin, knjiga za nagradu, gde je onda taj adrenalin? u čoveku tražim ono njegovo najbolje što ima, a negativno kod svih nas je posledica života, neraspoloženja, tragedija koje doživljavamo, bolesti i onda neprimerno reagiramo. Nema slabog čoveka, samo dok ga bol ne prođe odreagira kako odreagira. Negativne osobine vaše kod mene nisu bitne, jer vas doživljavam na poseban način. A kada neko traži od mene da mu napišem ono što mislim ja da je njegova slabost, ili se razvija diskusija oko neke teme onda izkažem svoje mišljenje na osnovu druženja. za mene je to normalno, životno i ne zamerim nikome. i mislim da pravilno reagiram. niz dlaku nikada da bi se umilila - niti uz dlaku zbog zlobe. uvek kažem samo mišljenje svoje koje imam.
 • 12.11.2010. 10:17h

  Član doloraMerlin0

  Srce

  Nitko nema pravo tvrditi kako je tuđe mišljenje pogrešno. Možemo se jedino ne slagati s tuđim mišljenjem. Ovo je još jedan primjer izazivanja nesporazuma, uporabom neprimjerene pisane riječi. Takvo pisanje jest dobronamjerno i meni razumljivo, no može razviti polemiku u virtuali. Komunikacijska vrsnost je blagoslov. Lijep pozdrav
 • 12.11.2010. 10:22h

  Član tavrickMerlin1 E da :-) Dobiti mišljenje drugog o sebi je uvijek dvostruka korist jer bolje upoznaješ i sebe i druge.. Zapravo, svatko od nas bi ovdje trebao tražit i dobit refleksiju drugih..i to po mogućnosti bez puno uvijanja..laskanje obično nudi kaskanje..za realitetom.. O mijenjanju nekog naravno da nema govora i nitko nema mandat za to osim osobe same.. Uostalom, prema kojem to kalupu bi mi nekog mijenjali? :-P Ma mi ljudi smo genijalci :-) I što su uopće vrline, a što mane? U ovoj našoj perpektivi nema neke objektivne prosudbe..ne postoji.. Samo kompatibilnost i poklapanje s nekim našim vizijama.. Ivana je onakva kakva je.. nekom više odgovara njena energija i frekvencija, nekom manje.. Meni osobno je super i mislim da smo u dobroj mjeri kompatibilni..a pokefali se bumo i mi i to je super! :-) i daleko od tog da smo isti jel :-) Ona ima jako puno karakteristika kojima se divim kod ljudi i bila bi mi velika čast i bogatstvo biti njen prijatelj u realitiju.. A svi smo mi i jaki i slabi, sigurni i nesigurni, glupi i pametni, hrabri i plašljivi i tolerantni i isključivi..stvar samo varira u stupnju i području djelovanja.. naravno da kao ni bilo tko od nas, Ivana nije završena priča i ima puno prostora za osobni napredak.. Mi zemaljski znaci smo inače malo tvrđi tipovi i teže se otvaramo.. Još malo fleksibilnosti po tim srčanim pitanjima..um joj je već gibak ko ruska balerina..kad i srce (kojeg itekako ima) dovede na tu razinu biće u još većem balansu.. Tu mislim i na prihvaćanje drugih (npr. mlakonja, mlitavaca, ljigavaca itd :-) Prema njima ne treba gajit bilo kakvo osuđivanje.. Evo..malo mekši pogled na svijet..I opet to naravno vrijedi za sve nas.. Principi su ljudska izmišljotina i NIKAD ne bi trebali imat prioritet u odnosu na ljubav.. To je jedini princip s kojim sigurno nećemo pogriješiti.. Al to je d(r)uga tema :-) Hm..Netko kaže da Ivana ?voli svoje? a druge ne.. bullshit..tko to ovdje ne radi?? Uvijek osobne simpatije amortiziraju pravu sliku.. Evo primjer..Recimo ja nešto napišem Srcu..Da joj istu stvar napišu Vajran, Ready ili Devet njena reakcija biće dijametralno suprotna..to je tako i to je ljudski :-) Kad se takve stvari mogu prevazići onda smo, po meni, svoj tramvaj postavili na još božanskije tračnice.. Tako..Općenito bi trebalo postić onu unutarnju ravnotežu u sebi između zadovoljstva sobom te prihvaćanja sebe onakvim kakvim u ovom trenutku jesmo i s druge strane neprekidnim impulsom za evolucijom.. volim se ali i mijenjam istovremeno..
 • 12.11.2010. 10:27h

  Član tavrickMerlin1 A Srce je isto takva kakva je :-) Osobno, kako vrijeme ide se s njom sve manje i manje slažem u procjenama..ljudi i situacija.. ali heeej..i to je okeeej :-)
 • 12.11.2010. 10:35h

  Član kajaMerlin5 Što je od duha duh je, što je od tijela tijelo je. Mislim da tu osnovnu razliku nakon toliko i toliko edukacija u stotinama raznih opisa u našim člancima smo mogli shvatiti svi. Čovjek koji nije oslobodio u sebi ni malo svoj duh i ne živi po njemu, potrebne su mu za kontakt sa drugim čovjekom tjelesna osjetila. Isto kao i ljudi koji moraju ići u hramove prisustvovati ritualima da bi se klanjali >Bogu, ili ga štovali u nekom vidnom liku. Bog je Duh i on je sveprisutan. Isto se događa i sa čovjekom. Čovjek ima u sebi Duh i onaj koji je osposobio duhovne oči on vidi čovjeka, pa mu za to nisu potrebne fizičke oči. Sve je osobno. I svaki čovjek se nalazi na svojem stupnju duhovnog razvoja. Jasno je da je nekima komunikacija moguća samo fizička, a isto tako je jasno da nekima nije potrebna. Tu nema međusobne borbe, tome je tako. Isto je tako istina da sve što vidimo u drugima to je samo slika nas samih i naš domet moći?. i još je istina;? ?Iz limuna nikad neće izaći sok od jabuke. Isto tako, iz vas nikad neće izaći ono što već nije u vama...!? I nije pogrešno pitati; Što mislite o meni ? I isus je pitao apostole, \' A što govore o meni \' On je ostao ono što je bio, ali je doznao u kakvom se stadiju promjene i buđenja nalaze drugi u odnosu na Njegovu nauku.
 • 12.11.2010. 12:48h

  Član srceMerlin3 Tavrick, pa to su zdravi odnosi, kada se povremeno udaljimo i onda opet približimo. jer kad bi svi imali isto mišljenje ili stalno jedni drugima samo hvale pevali, to nebi bilo iskreno. Zlatni ste mi svi, sa svim pozitivnim i negativnim osobinama koje ima svaki čovek. možda ovo vama ništa ne znači, ali meni veoma mnogo. jer sam u vama našla i virtualno društvo gde mogu izraziti sebe takava kakva sam, baš kao i u živo. a ovo mi sve više liči na režiranu dinamiku.
 • 12.11.2010. 13:14h

  Član ivanaMerlin2 ( život mi je režirao takvu dinamiku jutros da sam jedva stigla preletjeti pogledom komentare koji su se dešavali od sinoć do sad... u svakom slučaju, hvala svima koji su uzeli učešća... sva sreća da ovdje ostaje sve zapisano pa ću imati vremena na miru proučiti... ponekad je dragocjeno što se ipak ta slova nanižu i zacrne, kako veli @emilio... do sad sam vrlo, vrlo zadovoljna komentarima... ponavljam: hvala... )
 • 12.11.2010. 13:37h

  Član ivanaMerlin2 da se ne bi krivo razumjeli, rado bih čula još... nipošto ovim hvala nemam namjeru ograničavati i zaustavljati... dapače...
 • 12.11.2010. 13:39h

  Član srceMerlin3 ja sam rekla sve šta sam imala i volela bih jako, da se naš odnos vrati na onu ravan kada si jednoga dana iz meni nepoznatih razloga jednostavno prestala da me tretiraš. eto
 • 12.11.2010. 13:45h

  Član ivanaMerlin2 srce, ja tebe cijenim i uvažavam daleko više nego što se tebi možda čini... zapravo od tebe mogu očekivati najdirektniji odgovor... stoga ću upravo tebe zamoliti da mi pojasniš tu konstataciju da sam ljubomorna... moguće je da jesam, zaista... možda čak i na više načina... zanima me da mi kažeš konkretno na što se to odnosi onako kako si ti to vidjela... molim pojašnjenje...
 • 12.11.2010. 14:10h

  Član dzorkoMerlin2 ništa - promijeniti kod tebe =) međutim, ako pitaš / želiš znati preporuke za promijeniti kod sebe same -> prestati s autodestruktivnim ponašanjem -> naučiti i redovito vježbati asane za kralježnicu =)
 • 12.11.2010. 14:15h

  Član ivanaMerlin2 ( dala sam si truda konačno staviti na papir popis imena članova s kojima sam se imala prigodu osobno susresti... točno 20 sam ih se sjetila, moguće je da je potrebno još koga upisati... stoga priča o virutalnosti kod mene zaista jest odavno pretočena u realnost... iz toga su se razvili neki trajniji odnosi, neki su ostali samo pri jednokratnom susretu... vrijeme će sve pokazati, želim samo reći da se nipošto nisam prikazala samo virtualno... )
 • 12.11.2010. 14:16h

  Član happyMerlin2 nisam ti stavila ni palac gore...nisam ti napisala ni komentar....ali sam pročitala pitanja, komentare...i ne znam šta da ti kažem. Prihvatim nekoga onakav kakav jeste, svidi mi se takav, i ne znam zašto bih mijenjala nešto što mi se prvobitno svidjelo. Skoro sam gledala neki film gdje žena kaže mužu: ako već toliko želiš nešto mijenjati, onda promijeni onaj dio sebe koji želi mijenjati mene, Uh, sad sam se zapetljala, ne znam ni šta sam počela pisati. U svakom slučaju, promjena koju bih poželjela tebi, i mnogima ovdje je da iz slova iznikne stvaran lik, kao nekada Julia, Mirjana, jedna druga Ivana, pajaco, Spontani.....da da te takvu zaista mogu zagrliti, spustiti nogice na zemljicu i otići sa tobom na kafu...
 • 12.11.2010. 14:32h

  Član srceMerlin3 Ivana zanimljivo, da te ne zanima kako te vidim inteligentnu, obrazovanu, oštroumnu, od koje se može učiti i da te ne zanima, šta bih želela da nam pišeš. Ali dobro, ajde evo: kada neko ispiše neki članak ili komentar, i po mom mišljenju se i tebi dopadne, a dotična osoba primi pozitivnu ocenu, ti veoma retko pohvališ već se trudiš da pronađeš i najmanju grešku i opandrčiš sa komentarom (ovo se malo šalim sa izrazom,da ne bude zategnuto, jer nije, samo razgovaramo) NARAVNO NE UVEK. imaš svoju određenu grupu ljudi sa kojima kontaktiraš stalno i ako se neko uključi u razgovor postaješ sa komentarima nestrpljiva. ukratko ne podnosiš da se nekom drugom obraća više pažnje od tebe i zato stalno kao u šali tražiš potvrdu da si savršena, sebe kao \"kritiziraš\" itd to je sve ljubomora. i sad ovo dobro pročitaj...... niti jednog momenta sa ovim nisam želela kritizirati, već samo odgovoriti na tvoje pitanje u članku koji mi je super, jer sam za to, da jedni drugima kažemo otvoreno a ne puse, a na drugom mestu la la la. ovo se odnosi na one koji to rade, a prepoznaće se. pozdrav.
 • 12.11.2010. 14:49h

  Član ivanaMerlin2 srce, nekoliko sam puta pročitala, hvala na dopuni... ipak, da li se tu više radi o tom zaštitničkom stavu prema \"svojima\" nego li o ljubomori ? s druge strane, činjenica je da sam prestala prekomjerno hvaliti, postalo mi je to pomalo degutantno... vrlo mi je važno da si istaknula da to nije tako UVIJEK... dakle, još uvijek se desi i da pohvalim... valjda :) ?
 • 12.11.2010. 14:51h

  Član srceMerlin3 naravno
 • 12.11.2010. 14:53h

  Član srceMerlin3 Ivana ne bih više o tome. sve sam rekla šta sam imala. volim sa tobom pričati to si morala osetiti i biću vesela svakog našeg susreta na chatu.
 • 12.11.2010. 14:59h

  Član ivanaMerlin2 svakako, ovo se ljeto nešto prelomilo u mom odnosu s ovim našim virtualnim kutkom, drukčije ga osjećam... stavljam polako stvari na svoje mjesto... stavljam i ljude koje sam ovdje upoznala na neko određeno mjesto u mom srcu i u mom životu... baš kao i vi mene... s punim pravom stavite me tamo kamo spadam... pospremanje... red... reda mora biti.
 • 12.11.2010. 17:09h

  Član yasminMerlin3

  ivana

  evo spremam te .. onako nježno najnježnije što mogu,spremam te zauvijek u svoje srce..
 • 12.11.2010. 19:54h

  Član shadowofsoulMerlin9 Ivana, nitko nikog ne stavlja u ladice, ormariće, nitko nikog ne etiketira... što mislim o tebi? kako te doživljavam? :) teška pitanja ... laka pitanja.. virtualno, čitam samo ono što piše, osjetim energiju, osjetim ženu jarca uvijek, iako i ne znam možda da je žena-jarac, ali osjeti se... zima.. hladno... suha zemlja.. a ispod buja život... eto, tako sam te ja doživjela :)
 • 12.11.2010. 20:11h

  Član shadowofsoulMerlin9 uklljučiti se u diskusiju na nekoj web-stranici? :) zašto ne? :) svaka diskusija je - dijalog.. a dijalog je uvijek dijalog, osim onda kad je kontraproduktivan za sugovornike... pitanje: kad je kontraproduktivan? pa onda kad jedna strana stalno tjera svoje, a druga svoje... dijalog je razgovor između dvoje ljudi.. oni komentiraju, pričaju, razmjenjuju misli.. sve drugo je monolog.. monolog može biti i u tišini, hajde, bejbe pričaj mi tišinom... vidim da hoćeš reći, ali pričaš tišinom i to agresivnom tišinom... sve vrvi od agresivne tišine.. kad je netko u tišini - on šuti - i dušom i tijelom i umom i bićem cijelim... nema ni slova ni zareza ni pjesme ni priče nema maski, nema pročitanog teksta pa onda ćemo sve to prepričati i ispasti pametni... kad je tišina - nema zvuka.. nema titraja vjetra... u tišini nisi ni na internetu.. u tišini si u samoći svoje sobe i uživaš - u tišini.. to je - to
 • 12.11.2010. 20:13h

  Član shadowofsoulMerlin9 Ivana, ovo ne ide tebi niti bilo kome, ovo je samo kometar...
 • 16.11.2010. 10:40h

  Član ivanaMerlin2 da, priznajem, neki su ovdje \"MOJI\" više nego drugi... to je živa istina... čak bi bolje bilo reći da sam ja \"NJIHOVA\"... kako je došlo do toga ? jednostavno... lani su bili uz mene kad me bolilo, zaista bolilo... MOJI su oni za koje sam potpuno sigurna da im je do mene STALO... da su osjetili, da su bili tu kad sam ih trebala... i to je neizbrisivo... zbog troje ljudi sam se ovdje zadržala i ostala... prvenstveno zbog njih...postojale su noći u kojima mi je bilo teško i odlazili smo na počinak uz nježnu podršku, bilo kroz tekstove i komentare, bilo kroz pjenu i posipanje zvijezda na chatu... šaputale su se molitve i bljeskala su mila mala svjetla u obliku zvjezdica... MOJI su oni koji su me tada činili snažnijom...vrijeme donosi i dalje će donositi nove bliske duše... no, oni kojima se osjećam posebnu potrebu zahvaliti su to troje... HVALA VAJRANE HVALA MIRJANA HVALA KAJO
 • 16.11.2010. 11:05h

  Član safirisMerlin7 Ivana, a biciklić iliti romobil,što li je već bilo u igri prije nekih dva mjeseca,na izletu ... nije li to licemjerno, ne ide hvala uz smijeh iza leđa,ne-ne ide,i točka! Zar nije bolje nešto prešutjeti, nego uskakati samoj sebi u usta?
 • 16.11.2010. 11:22h

  Član kajaMerlin5 Hvala ti ljubljena Ivanice, moje srce je uvijek grlilo tvoje boli i klečalo pred Vječitim da ti pomogne i vodi te?. Ali, nikada nisam bila svjesna da si to i ti osjetila? Hvala ti mila na podrški i pomoći samome Bogu koji kroz nas želi da se očituje i upozna na Zemlji? Koji želi da nježno svoju Djecu uvede u Novo doba, bez teške prošlosti, sa povjerenjem u budućnost ? Ljubim te
 • 16.11.2010. 11:29h

  Član ivanaMerlin2

  Safiris

  sličica koju spominješ jest pomoćno sredstvo da i onda kad nekoga ne razumijem ili se ne slažem s njim mogu prihvatiti to što trenutno govori... pomaže mi u tome da amortiziram svoj otpor kad naiđu trenuci u kojima te MOJE vidim kao nesavršene... to ni na koji način ne umanjuje moju zahvalnost i ljubav... dapače...
 • 16.11.2010. 11:35h

  Član safirisMerlin7

  Ivana

  Ok, poimanja zahvalnosti i ljubavi nam se očito mimoilaze.
 • 16.11.2010. 11:45h

  Član saturn17Merlin2

  ivana

  ...a vidiš nečega zapravo nisi ni svjesna....a to je....da sam jako jako progledala uz ovaj tvoj zanimljivo koncipiran članak....moram ti se još jednom zahvaliti......HVALA....
 • 16.11.2010. 11:53h

  Član ivanaMerlin2 molim, saturn... ne znam točno što si vidjela, ali red je da se na hvala odgovori ili molim ili nema na čemu :))))) ako želiš, ti slobodno napiši jasnije što je to što ti se razjasnilo...
 • 16.11.2010. 11:59h

  Član saturn17Merlin2

  ivana

  ....ne osjećam potrebu za tim jer....moglo bi mi se dogoditi kao gornjim članicama portala da sve što kažem tebi zapravo govorim o sebi...a to je jedna zanimljiva psihološka igrica.......:))))).....kužiš?.....tako prosvjetljenje je samo moje i ničije više.....i ne moraš mi zahvaljivati.....sve je zaista OK......zaista...:))
 • 16.11.2010. 12:07h

  Član ivanaMerlin2

  @saturn

  lipa moja, ti si meni zahvalila :)))))) ja samo velim: molim, molim, nema na čemu...
 • 16.11.2010. 12:23h

  Član ivanaMerlin2 narod kaže: svaka ptica svome jatu leti... tražim svoje jato... u kojem mogu skladno letjeti... postoji divna priča o letu jata divljih gusaka... samo nikako da se sjetim u kojoj se knjizi nalazi pa da ju prepišem...
 • 28.09.2011. 11:37h

  Član kajaMerlin5 Da, Ivanice ljubljena, Svaka ptica svome jatu leti ... I ne može drugačije... Vrijeme je, u kome se čovjek vraća u svoj Dom Bezuvjetne Ljubavi Zajedništva Jedne Božanske Obitelji - Čovječanstva. I svaka Duša, na našoj ljubljenoj Zemljici-Kraljevstvu Boga i Njegove Djece, ima šansu pridružiti se tom Jatu... *** Ljubim te, grlim i sa tobom sam uvijek, ma gdje bila...u zajedništvu Jednog Bića Boga.

SADRŽAJ UPISAO

Član ivanaMerlin2 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana ivana dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LIPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Lp

  16.06.2021. 05:56h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Želim vam dobar dan i ...radostan.

  15.06.2021. 10:19h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan..

  14.06.2021. 17:50h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobar dan.

  14.06.2021. 13:34h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  13.06.2021. 20:14h
 • Član iridairida

  Dan je šućmurast, svejedno želim da se svi ojećate dobro...:)

  13.06.2021. 12:47h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobar dan.

  12.06.2021. 18:03h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info