Kalendar događanja

Član Larisa

Upisao:

Larisa

OBJAVLJENO:

PROČITANO

845

PUTA

OD 14.01.2018.

Reiki-Iscijeljivanje ,energetsko liječenje čakri

Reiki-Iscijeljivanje ,energetsko liječenje čakri
Koristi se nekoliko standardnih sistema za balansiranje,uravnoteženje i iscijeljivanje čakri

Reiki-Iscijeljivanje ,energetsko liječenje čakri

.Kao što znamo,čakre-energetski centri kojima možemo zahvaliti za kvalitetno funkcioniranje naših tijela ,tijekom vremena ,iz vrlo različitih razloga ,mogu postati uneravnotežene ,sa slabijom vrtnjom ili se čak okretati u suprotnom pravcu ,što za poslijedicu uvijek ima odredjeni disbalans i očituje se na našem fizičkom tijelu kao poremećaj, bolest ,tegoba ,čak sa vrlo teškim patološkim stanjima.Zbog toga,terapeut/praktičar će vrlo često prije početka bilo kakvog terapeutskog rada pročistiti ,izbalansirati i energetski potaknuti čakre da besprijekorno ispunjavaju svoju funkciju ,čime se u konačnici uvijek dovodi do ozdravljenja klijenta .Razne metode preporučuju da se ne radi na gornjim čakrama ,drugi opet ne preporučuju donje ,moj osobni stav je ,a tako sam i podučena od svog učitelja ,i taj sistem koristim ,balansiram sve čakre ,jer smatram da nitko od nas nije samo polovica čovjeka ,da bismo dobro funkcionirali ,potrebna nam je harmonija u cijelom tijelu ,ili tijelima ,i smatram da je nehumano izostaviti bilo koju ,jer sve nam one trebaju zdrave i vitalne ,da bismo mogli dati ono najbolje od sebe.Ovdje iznosim jedan lagani ,brzi postupak ,koji je korisno koristiti prije početka terapeutskog tretmana i koji će uvelike pomoći da rezultati budu kvalitetniji i brži.

Reiki KUGLE za iscijeljivanje čakri

Stanite uspravljenih ledja ,možete i sjediti na ravnom stolcu ,dotaknite dlanove i prizovite protok Reiki Energije.Možete dlanove i protrljati jedan uz drugog dok energija ne poteče,ukoliko vam je to potrebno.Neka dlanovi svakako budu okrenuti jedan prema drugom.

Kada osjetite kako Reiki Energija izlazi iz vaših ruku ,stvorite ,osjetite ,vizualizirajte dok ne osjetite da ste stvorili kuglu energije svojim rukama.Okrećite svoje ruke dok ne osjetite kako je kugla glatka ,kao kada pravite grudve od snijega.

Kada osjetite da kugla ima svu potrebnu Reiki Energiju ,položite ju na klijentovu korijensku čakru ,osjećajući klijentovu čakru i vidjevši je svojim unutarnjim okom,vizualizirajući ju ,kako svijetli žarko crvenom bojom.

Tada kanalizirajte Reiki energiju u tu čakru ,oko minutu,ili ukoliko je deficit veći ,osjetićete potrebu da kanalizirate više ,navodjeni ste da to trebate učiniti ,pa stoga to i učinite ,zapamtimo ništa se ne dogadja samo po sebi ,uvijek je tu prisutnost ,koja bolje od nas zna ,i upućuje nas što je to što treba učiniti u datom trenutku.

Po istom principu ponavljajte sve faze dok ne dodjete do krunske čakre ,a nakon toga nastavite sa vašim standardnim Reiki tretmanom ,na uobičajeni način.

Na isti se način može postupiti i kada se radi na daljinu,s tim da u tom slučaju klijent ne leži ispred vas ,nego ga vizualizirate.Postupak je isti,rezultati takodjer.

Tim načinom možete ojačati i svoje čakre prije tretmana,vrlo je korisno,i za vas i za klijenta.

Po istom principu možete vizualizirati čakre kao sjajne kugle,ili kotače ,u pripadajućoj boji ,osjetiti njihovu kretnju i vizualizirati kako prvi simbol ulazi u njih i raspršuje se unutar čakre.Izuzetno je ,čini puno i svaki tretman je daleko učinkovitiji.Za sve ostalo što ćete trebati učiniti uz  put ,bićete navodjeni..

 Sa Svjetlošću i Ljubavi

Vera Budak

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 08.03.2009. 13:08h

  Član nlandekaMerlin4

  Draga Larisa

  Zahvaljujem ti na ovom savjetu, na koji način izbalansirati tj. iscijeliti čakre. Već smo se u nekoliko navrata dotakli načela Reikija i načina iscjeljivanja uspostavom ravnoteže energetskog tijela tj. iscjeljivanja energijom. Jasno mi je da, zahvaljujući energiji postižemo značajne rezultate na više područja - kako emotivnom, zdravstvenom, pa i u svakodnevnim događajima u životu (rješavanje nedoumica, poslovnih i drugih problema i sl.) međutim, što kad nešto pođe nizbrdo i energija jednostavno ne dopire do energetskih centara tj. čakri i ne postiže se energetska ravnoteža? Zašto te ovo pitam? Poznato ti je da sam takodjer Majstor Reikija, tj. imam III stupanj, i želim pomoći osobama koje me zamole za pomoć. Moj učitelj je meni rekao da osobe koje me zatraže pomoć istu traže iz razloga jer ih je Bog uputio k meni znajući da će očekivanu pomoć i dobiti upravo na mjestu gdje je traže. Na žalost, imam jednu djevojku, kojoj svesrdno želim pomoći, upotrijebila sam sve svoje znanje i iskustvo, želju, molitvu, zamolila sam i Antu Pejića za pomoć i suradnju, pa i našu Mirjanu Krmar da pomogne sa svojim Anđelima, no već više od dva i pol mjeseca stanje kod te djevojke se ne mijenja. Prilikom tretmana koje sam joj radila, dogadjale su se određene senzacije, nakon toga se dogodio bitan pomak naprijed, no nakon deset dana nešto se dogodilo i pomaka više nema. Osobno smatram da je dosta veliki problem u tome, što možda njezina podsvijest jednostavno ne dozvoljava ozdravljenje, tj. možda karmički nije završila svoju zadaću, no ona je uvjerena da je na njoj toliko jaka crna magija (vlaška) da joj se teško može pomoći. Zaista sam upotrijebila sve svoje slobodno vrijeme, trud, volju, sve mogućnosti, i silno bih željela da ta djevojka normalno živi, kao i svi mi drugi. Što misliš, da li je moguće još kako postupiti da bi joj se pomoglo? Napominjem da sam samo radi nje, osim dosadašnjih priručnika i knjiga s uputama i praksom, pročitala još mnoge druge, tražeći odgovore, između ostalog knjigu Walter Lubeck \"Reiki priručnik\" i \"Reiki iscjeljivanje\" od Carmen Fernandez. Uz svu do sada proučenu literaturu, kao i literaturu mog učitelja (kojeg sam također osobno pitala za dodatni savjet), sve članke dostupne u raznoj literaturi i na internetu, jednostavno više ne znam što. Svakako je vrijedno pripomenuti, da mi je to jedini takav slučaj. U svim dosadašnjim slučajevima osjećao se znatan napredak i poboljšanje a u većini slučajeva kod tretiranih osoba su svi zdravstveni problemi trajno otklonjeni. Pozdravljam te, i zahvaljujem na odgovoru! Pusa!
 • 08.03.2009. 14:31h

  Član larisaMerlin2 Kao prvo,ne iscijeljujemo mi,mi smo samo kanali kroz koje se kanalizira ili usmjerava energija.Kao drugo,sve je pod budnim nadzorom vodiča i nije moguće učiniti ništa što se kosi sa bilo kojim pravilom.Ukoliko je djevojka tražila pomoć,znači da ima mogućnosti da joj se pomogne.Možda je problem u nečem drugim.Ukoliko jeste bilo poboljšanja,ne vidim razlog zbog čega bi sada sve stalo.Knjige koje spominješ,nisam pročitala,ali to nije faktor.Nije dobro praviti kašu od brda literature,dobiješ samo zbunjujuće metode.Anto Peić nije reikista,on ti ne može dati savjet na polju koji osobno ne poštuje,a nije niti kompetentan.Imam potpuno drugačiji pristup od njega i ne bih ga htjela uplitati u teme o Reikiju.Molim te,nemoj shvatiti na bilo koji negativan način,bilo bi dobro da sa problemom dodješ k meni,ne koristi balansiranje do daljnjeg jer ti još uvijek nedostaju neki elementi.Vrlo rado ću ti pomoći,koliko je u mojoj domeni,znam da jesi inicirana za Majstora,pročitala sam na portalu.Tada to i postani,jer svi prvo dobijemo diplomu,pa se zatim školujemo.Svima je tako,pa i tebi.Imam gužvu,nazovi me ili se javi.Na muci se poznaju junaci.
 • 08.03.2009. 14:54h

  Član nlandekaMerlin4

  Draga Larisa

  Zahvaljujem se na odgovoru! Samo jedan mali ispravak, od Ante nisam tražila pomoć u smislu savjeta, on je odradjivao tretmane na svoj način, i pokušao pomoći bioenergijom. Literaturu čitam, baš kao i recepte za jelo, sve što mi je dostupno, a iz toga odabiren ono što mi je korisno i što smatram da treba upotrijebiti. No čitam i dobro i loše jer je i jedno i drugo poučno. Kako i sama kažeš, na muci se poznaju junaci. Javiti ću ti se, u svakom slučaju, jer mi je veoma stalo da djevojka bude dobro, i uopće mi nije bitno tko od nas uspije u tome da joj pomogne, jer i sama se držim toga, ne iscjeljujemo mi, već smo samo kanal za energiju koja iscjeljuje. Hvala!
 • 08.03.2009. 21:45h

  Član antopejicMerlin1

  CRNAMAGIJA

  GOSPODO LARISA REKI METODA NEMOZE OSOBU OSLOBODITI OD CRNE MAGIJE.JA RADIM TEK 2 NEDELJE SA TOM DJEVOJKOM . JA NEMAM NISTA PROTIV NI JEDNE METODE,SVE SU METODE DOBRE KOJE POMAZU ALI JE ONA NAJ BOLJA KOJA POMOGNE. MENI JE ZAO STO VAMA NIJE MOJA METODA POZNATA .OVU METODU,SU LJEKARI I NAUCNIKA ISPITIVALI, I DOKAZANA MOC.I EVROPASKI JE PRIZNATA.
 • 08.03.2009. 21:49h

  Član nlandekaMerlin4 Gospodine Ante, pozdravljam vas, i zahvaljujem na svemu što činite!
 • 08.03.2009. 21:50h

  Član vajranMerlin3 a baš me zanima kako su ljekari i naučnici ispitivali oslobađanje od crne magije. inače anto, tebi svaka čast.
 • 08.03.2009. 21:52h

  Član vajranMerlin3 anto, lijepo bi te molio ako mi možeš odgovoriti. uistinu me zanima na koji su način naučnici ispitivali crnu magiju, odnosno djelovanje tvoje metode kod slučajeva kada se radilo o crnoj magiji. unaprijed hvala anto. poštovanje, vajran...
 • 08.03.2009. 21:52h

  Član nlandekaMerlin4 Svijet zagonetnih sila - Arthur C. Clarke po autorima John Fairley & Simon Welfare prate i opisuju reakcije ljudi koji su smatrali da su pod urokom ili utjecajem crne magije.
 • 08.03.2009. 21:54h

  Član nlandekaMerlin4 A naši doktori, oni niti vjeruju u bioenergiju, energiju, alternativce, niti magiju, iako mi to priznali ili ne, magijskim ritualima mnogi pokušavaju riješiti svoje probleme, nesvjesni da tek tim postupcima probleme privlače u svoj život.
 • 08.03.2009. 21:55h

  Član vajranMerlin3 nado, čitao sam... radi se o publicističkom istraživanju... kako i sama kažeš, opisivanje nečega za što netko smatra da je...
 • 08.03.2009. 21:59h

  Član vajranMerlin3 inače, jako dobro znam o čemu anto govori. samo mi nije jasno zašto je spojio crnu magiju, nauku i liječnike. koji su to naučnici istraživali, ime i prezime, na kojem institutu i kojom metodom.
 • 08.03.2009. 22:03h

  Član vajranMerlin3 osobno vjerujem da anto pomaže. samo što brka... brate mili... poznato. priznato. nauka. liječnici. crna magija. uroci. moje valja. reiki ne valja. pa malo valja. pa valja samo njegovo... živa zbrka. u ovakvim situacijama bilo bi jako dobro da objavi na kojoj su priznatoj naučnoj instituciji obavljana ispitivanja njegove metode i tko je to radio....
 • 08.03.2009. 22:04h

  Član gemini1Merlin1 Vaj ti si ljubomoran što za tebe nisu škole (po vlastitom priznanju) a i Huped. Pusti čovjeka neka radi. Za sve ima mjesto i vrijeme pod suncem. Živio Ante.
 • 08.03.2009. 22:09h

  Član vajranMerlin3 ma i ja kažem... živio ante. i neka usput objavi imena tih institucija i liječnika tako da skine svaku sumnju i sve u redu.
 • 08.03.2009. 22:11h

  Član vajranMerlin3 i da mi nikada više nisi rekla da sam ljubomoran. jer nisam. jer kada kažeš nešto što nije, onda je to laganje. a mi ne lažemo, zar ne...
 • 08.03.2009. 22:12h

  Član vajranMerlin3 ja pitam, on objavi, ja kažem hvala anto... i tako to ide među ljudima.
 • 08.03.2009. 22:14h

  Član gemini1Merlin1 Pišu indijski mudraci ovako na temu laži: Jako je važno birati riječi. Nikom ne recite Lažljivče. Radije kažite: nisi rekao istinu. Pokušaj biti iskren. Ako se ne razumijemo, radije me zaobiđi. I ja ću tebe ubuduće.
 • 08.03.2009. 22:18h

  Član vajranMerlin3 da. to kažu indijski mudraci. a seljaci kao ja... oni stvari nazivaju pravim imenom. to naravno ne znači da indijci nisu u pravu. znači, nisi rekao istinu i lagao si... to je ista stvar. isto smrdi samo je vjetar u drugom pravcu.
 • 08.03.2009. 22:20h

  Član gemini1Merlin1 Uopće ne volim tvoj stil. Tmurno-ironično-gorak. Čudim se da se takav uopće sviđaš ženama. Laku noć
 • 08.03.2009. 22:24h

  Član vajranMerlin3 hahahaha... pusa gem.
 • 08.03.2009. 22:40h

  Član nlandekaMerlin4 Meni osobno, važno je da djevojka ozdravi i počne normalno živjeti. Osobno se za to zalažem svim srcem. Svatko tko ima mogućnosti da pripomogne, dobrodošao je. Nema potrebe da se nadmećemo, kad smo ionako davno već utvrdila da energija nije naša, već svima dostupna, a mi ju samo provodimo, dakle, tko god želi, može je koristiti, niti ima boljih, niti gorih, mi smo svi jednaki po mome, samo su nam možda srca malo različita. Nečije toplije, nečije hladnije, nečije otvorenije, nečije malo zatvorenije..... Pusa!
 • 09.03.2009. 11:23h

  Član antopejicMerlin1

  LARISA

  CAKRE SE NE LIJECE, NEGO SE AKTIVIRAJU. PREKO NJIH SE LIJECE,DUSA,DUH I TIJELO.
 • 09.03.2009. 11:54h

  Član larisaMerlin2 čini se da je bila neka gužva dok me nije bilo.Pa idemo onda redom: Nado,nadam se da me ne prihvaćaš kao previše nametljivu,jer to nisam.Uvijek ću rado pomoći,kolegi,čovjeku,životu,u svim okvirima u kojima mogu.Naravno,svi imamo ograničenja,svatko na svoj način.Da li se radi o crnoj magiji? Tko je to rekao?Koji su to pouzdani izvori potvrdili?Što se uopće učinilo po tom pitanju do sada?Milion pitanja,a samo šturi odgovori.Klin se klinom izbija,tko je uopće spomenuo da se to radi Reikijem?Ja sigurno nisam.Vaj ti o toj temi može dati obilje informacija,samo ako hoće.Ali to nisu teme za ovo mjesto.To su sveta pravila.Činjenica jeste da je nastao problem koji treba riješiti.Pa,u čemu su onda dileme.Idemo ga riješiti!Najbolje što se može,ok. Ali,ništa se ne radi napamet.Uvijek i u svemu postojepravila,sistemi,programi itd.itd.I nisam samo ja tu.Ovim portalom blistaju Maja,da li možeš tražiti više?,Safiris i ostaliTu je Željka,osobe sa iskustvom.Nije mi jasno,ili nije mi jasno zašto uopće toliko buke.Zato smo tu,i na portalu i privatno i kako god hoćeš.Samo trba reći.Djevojka je u pitanju,a ne kome je veći ili dulji!Bilo bi lijepo sinhronizirati i učiniti.Toliko...ja sam tu,kome god treba,telefon imate,kome ne treba i to je u redu,ne treba. 2.Gospodine Anto Pejiću,nije prvi put da se \"sudaramo\",koliko vi to osjetite ili ne.Sporedno je.Svatko ima svoj stav i svoje mišljenje i svoj način.Ako radite po svojim pravilima,to su vaša pravila.Nisu moja.Ukoliko imate rezultate,to su vaši rezultati,nisu moji.I to je ok.Komad papira,diploma,certifikat nisu mjerilo koliko je tko kvalitetan.Ovaj čas isprintam dvadeset diploma ako hoćete.Izaberite imena,nije problem.Da li to automatski znači da te osobe imaju svo znanje ili umijeće?Mislim da ne.Naše diplome se nalaze u našim rukama,bar kada smo mi iscijelitelji u pitanju.I zato mi nemojte mahati papirima,mašite rezultatima.Nije bitno ime,nego onaj koji stoji iza njega.I ne stavljajte mi u usta ono što nisam rekla,to molim.Za sve privatne rasprave imate moj mail,svima dostupan,portal nije mjesto za takve stvari,ovdje smo kolege,da izmjenjujemo iskustva i dijelimo spoznaje.I rastemo zajedno,koliko god je to moguće.Što se Reikija tiče,tu zaista niste kompetentni,niste Reikista,Nemojte ,bar meni komentirati na tu temu.Niti ja ne diram vaše područje.Neka me komentiraju reikisti,isprave,to je u redu,uvijek ću prihvatiti zdravu kritiku i ispraviti ono u čemu nisam u pravu.Svi učimo,uvijek,nisam niti ja izuzetak. 3.Vaj,ti bar znaš o čemu se priča.Lijepo te moli,stvarno te lijepo moli,napravi jedan članak,bar mali,majušni,i objasni što je to crno,bijelo,zeleno,sivo itd.Onako u glavnim crtama,koliko je već dopušteno,ja baš ovih dana imam takvu strku,da ne znam di mi je glava.Evo ,obećavam,napraviću za tebe što god želiš,čisto i sa voljom. 4.Gem,na skliskom si terenu,radije nemoj. I JOŠ JEDNA MOLBA;DJEVOJCI ĆETE NA KONCU NAPRAVITI CIJELI ENERGETSKI KOLAPS,MOŽDA JE BOLJE DA se to učini onako kako treba,a ne da svi redom rade po svom nahodjenju. Svjetlosni pozdrav svima
 • 09.03.2009. 11:57h

  Član larisaMerlin2 ah,izgutala sam slova i slova.molim za oproštaj.
 • 09.03.2009. 14:44h

  Član vajranMerlin3 y love reiki....

SADRŽAJ UPISAO

Član LarisaMerlin2 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana larisa dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SIJEČANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  neka ti bude na korist*♥*

  17.01.2020. 15:16h
 • Član iridairida

  hvala da si nam javila!

  17.01.2020. 15:16h
 • Član diastidiasti

  Irida, knjiga je stigla ! Hvala !

  16.01.2020. 18:58h
 • Član iridairida

  ovo srce je za vanessu

  15.01.2020. 19:25h
 • Član iridairida

  *♥*

  15.01.2020. 19:25h
 • Član vanessavanessa

  Hvala Irida*pusa****♥*

  14.01.2020. 14:30h
 • Član iridairida

  https://www.magicus.info/najcesce-prakse/tumacenje-snova/besplatno-tumacenje-snova-axa1407-otmica-stepenice-supa-vatra-romi-2

  14.01.2020. 12:58h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Reiki sustavi-Usui Reiki Ryoho