Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član ShadowOfSoul

Upisao:

ShadowOfSoul

OBJAVLJENO:

PROČITANO

941

PUTA

OD 14.01.2018.

REGRESIJSKA LAMBADA

REGRESIJSKA LAMBADA
prošla sam postupak regresije, vraćanja u prošle živote i to moja 4 života, proživljena prije ovog sadašnjeg živućeg života i ovdje sam napisala sve što sam tom prilikom bila, prošla i do kojih saznanja sam došla...

1991. sam ostala sama, drugi suprug je otišao 7.7.1991. i to je bio kraj braka. Odahnula sam.

Domovina je bila u ratnom stanju, a u meni je tek tad nastupio mir.

I dok su sirene zavijale nad Zagrebom, ja sam počela pitati sebe: zašto mi je ovako baš kako mi je, zašto je u ovom životu sve baš tako kako je, može li biti bolje i gdje ću naći svoje odgovore? Gdje je taj korijen kojeg želim iščupati, a iščupati se ne može?

I kao slučajno, kolegica sa posla me uputila na jednu gospođu koja se bavi regresijom – postupkom vraćanja u prošle živote. Ime joj je bilo Đurđica Szabo. Nisam htjela hipnotičku regresiju, a gđa. Szabo je baš prakticirala regresiju postupkom vraćanja na alfa-nivo i dalje.

To mi je savršeno odgovaralo, dogovorile smo susret, otišla sam na par razgovora i dogovorila sam termin.

Neću se sad raspisati kako je bilo, koji je postupak vraćanja na alfa-nivo, ali samo ću reći jedno: savršeno!

I dok sam polako putovala tim čudnim dimenzijama, tako su i manifestacije bile sve, samo ne sa ovog svijeta (mislim time na moj svijet 1991. I 1992.).

1.   Život

Gusta šuma Cornwalla, Engleska, godina 17.stoljeće. Nalazim se u gustoj šumi i vidim dečka tamne guste kose, velikih tamnozelenih očiju, srednje visine od cca 18 godina, kako stoji bos u sivim hlačama, nekoj tamnijoj košulji i sa nekim krpenim šeširom na glavi. Vidim tog dečka (a to sam ja) i njegov život mi se odvrti u kaleidoskopu prasjećanja: ne znam porijeklo tog dečka, roditelje, rodbinu, ali kao da je pao iz Svemira u gustu šumu Cornwalla i izgubljen gledao oko sebe.

Sljedeća slika je taj isti dečko, samo stariji 10-tak godina, valja se i vodi ljubav u nekoj staji sa plavokosom djevojkom (ona ima bijelu pregaču na sebi, široku plavu suknju, bijelu bluzu i crvenu maramu na glavi, bucmasta je, ljepuškasta).

Vidim da je zaljubljena u tog čovjeka, ali on joj je obećao sve, samo da je dobije. Čim je završen ljubavni čin, on se digao, pospremio se i rekao joj da mora ići.

Sljedeća slika je taj isti dečko, samo sad ima oko 47 godina, po zanimanju je kotlokrpa, vozi natkrivena kola sa 2 bijela konja, u tim kolima mu je i dom i zakrpava kotlove (kotlokrpa). Ima jednog psa s kojim druguje i tako ide od sela do sela, živeći u tim kolima, zarađujući novac krpanjem kotlova i prevrćući se po nekim stajama sa raznoraznim ženama samo radi muške potrebe. Nikad nije volio niti jednu ženu ljubavlju, već samo tijelom. U njegovom životu sam vidjela samo to – tu nije bilo ni žene ni djece ni doma. Živio je u pokretnom domu, u zaprežnim kolima i putovao Cornwallom do svoje smrti.

Sljedeća slika je slika tog istog čovjeka, par mjeseci kasnije od njegovog 47-og rođendana. Stoji u staji, prilazi jednom boksu sa konjima, konj se propinje i zadnjim nogama ga udara u područje crijeva, gdje od udarca kotlokrpa umire (napomena: užasno se bojim konja).

2.   Život

Početak 18.-tog stoljeća, Irska, obala mora. Vidim djevojku duge svijetlosmeđe kose, velikih tamnozelenih očiju, u dugačkoj suknji neke smeđe boje, slične bluze, sa tamnijim šalom ogrnutim oko ramena, kako stoji na stijeni iznad duboke provalije gdje se more baca na stijene i razbija. Vjetar joj nosi kosu, stara je cca 19 godina. Nakon te scene, vidim je u jednoj gostionici, kako poslužuje pijane ribare koji joj pokušavaju podvući ruku pod grudi ili suknju, ali ona vješto izmiče tim pokušajima. Djevojka nema rodbine, nema nikoga, živi u toj krčmi, našli su je kao malu curicu ispred krčme, udomili je i odrasla je sa krčmarevom djecom. Ništa nisu ni lošiji ni bolji, nego su prema svojoj djeci, ali je počinju pogledavati bolje jer se razvila u jako lijepu mladu ženu. Pokušavaju razni muškarci doći do nje na razne načine, ali ona jednostavno izmiče.

Nije dugo živjela. Imala je 20-tak godina kad su našli njeno tijelo ispod one stijene gdje je stajala na početku slike: bacila se na stijene, a stijena joj je probila područje crijeva i tako mlada Irkinja umire (napomena: užasno se bojim visina).

3.   Život

Kraj 19-tog stoljeća, brod u nekoj engleskoj luci. Mladi mornar stoji na brodu, ima 21 godinu. Neželjeno je dijete nastalo incestuoznim odnosom oca i kćerke. Pobjegao je na brod iz strašne atmosfere u kojoj je odrastao. Nisam vidjela slike djetinjstva, ali sam osjetila taj njegov užas od kojeg je pobjegao. Kako je mladić nježnije građe (tamna gusta kosa, velike tamnozelene oči, srednje visine) drugi ga tretiraju pogrdno, ponizno, izruguju se s njim, jer to su svi mornari robusne građe, a on je građen kao djevojka. Nije dugo bio na tom brodu. Jedne večeri ga je strašno zabolio trbuh, dobio je visoku temperaturu (informacija je bila da mu se upalilo slijepo crijevo) i mladić „umire“. Kao što se zna, na brodu stavljaju leševe u vreće i bacaju ih u more. Vreća sa mladićevim lešom tone na dno, ali mladić je živ, no utapa se živ u moru.

I najinteresantnije što je bilo u tome je da sam vidjela nešto astralno kako pliva prema površini, neku bjeličastu siluetu, a vidjela sam tijelo na dnu mora, no znala sam da je to duša i tad sam prvi put vidjela Dušu kako ostavlja iznošenu haljinu (napomena: užasno se bojim morskih dubina).

4.   Život – je vrlo specifičan

20-to stoljeće, oko 1937. godine (podatak nije točan, ali je jako blizu). Vidim mladu djevojku od 15-tak godina svijetlosmeđe kose i velikih tamnozelenih očiju kako stoji u Gundulićevoj ulici u Zagrebu (preko puta nekadašnje kavane „Corso“). S te strane, idući od Ilice Gundulićevom prema Glavnom kolodvoru postoje jedna ulazna vrata od teškog željeza. E tu, u tom haustoru je ta djevojka imala svoju prvu „mušteriju“, tu je „zaradila“ za hranu.

Sljedeća slika koju vidim je ta ista djevojka, ali 15-tak godina kasnije, ima stan iznad kavane „Corso“, ne radi, uzdržava je jedan stariji gospodin, stan je u tamnocrvenom brokatu (zavjese, jastuci, pokrivači), masivnog namještaja, ima čak i sluškinju.

Dobila sam informaciju o porijeklu te djevojke iz ovog života: ona je vanbračno dijete, polusestra moje mame iz sadašnjeg mog života, prognana kao mlada djevojka od 15-tak godina i prvo što je bilo je to da je dala svoju nevinost za koru kruha i tako je krenula u život.

Još je radila par mjeseci kao sluškinja u jednom stanu na Ribnjaku, odmah iza sadašnjeg kafića „Papagaj“, s desne strane, kad se ide prema Zvijezdi, stan je bio veliki, a u kuhinji su bile crno-bijele pločice šahovskog uzorka (uzorak šahovske ploče).

Tu je srela dušu Plave sjene, ali ta duša je samo bila prolazna stavka u njenom životu, nije je ni okrznula, ali je toj djevojci ostala u dubokom sjećanju, jer je duša Plave sjene tad volio drugu ženu.

Sljedeća slika je Zagreb nakon 1945.-te, nakon rata, ta djevojka, sad već žena u zrelim 30-tim godinama (ima cca 37 godina) ide Ilicom u društvu muškarca u vojnoj uniformi, nekog kapetana. S tim čovjekom je bila u vezi godinu dana, on joj je kupio neku sobicu u kojoj je živjela još par godina do svoje smrti. Umrla je od bolova u području crijeva (napomena: osjetila sam osjećaj napuštenosti, straha od samoće, egzistencijalnog straha, straha od toga da će me naći mrtvu, samu).

I kad je umrla, odjednom se Duša našla u jednom predivnom prostoru, bila je svjesna da više nije tamo gdje do tad bila. Osjećala je ljubav koja ju je obavijala kao jedan prekrasan bijeli oblak, imala sam osjećaj da ležim na tom bijelom oblaku i odmaram se. Tad sam čula (Duša je čula) jedan divan glas, koji je pitao: „Hoćeš li se opet vratiti?“.

Duša je rekla: „Ne. Sad ću se malo odmoriti, još se ne vraćam“.

Nakon nekog vremena, Duša je čula glas: „Hoćeš li se opet vratiti?“

Duša je rekla: „Da. Sad ću se vratiti.“

Glas je pitao: „Kroz koga želiš proći?“

Duša je rekla: „Vidiš onu mladu ženu lijepih velikih očiju što tako lijepo pjeva? Želim se kroz nju vratiti. Ali ne sad, još ću se malo odmoriti.“

Ta žena lijepih velikih očiju što tako lijepo pjeva je bila moja mama u ovom životu, rodila me 1957., imala je 36 godina. Tata, stariji od nje 17 godina, tad je imao 53 godine. Mama me rodila nakon 18 godina braka, bilo je to čudo kako je rekao dr. Durst u Petrovoj bolnici, jer joj je funkcionirao samo jedan jajnik.

Trebam li ponoviti kako je ovaj život čudan i kako se poklapa sa godinama onog mladića sa broda iz 3. života? Stariji otac, mlada majka? I u ovom životu se moj otac odnosio prema mami kao da mu je dijete, a ne žena. Čudno.

Rezime:

I, što sam saznala kroz ova 4 života? Evo, taksativno i kratko:

a)   Užasno se bojim konja,

b)  Užasno se bojim visina,

c)   Užasno se bojim dubina,

d)  Osjećaj straha od napuštanja, osamljenosti, egzistencijalnog straha, straha od toga da će me naći mrtvu, samu.

Saznala sam i da ta duša, kako god se inkarnirala tj. Reinkarnirala, nije nikad imala muža i djecu, te žene nikad nisu rodile niti su ti muškarci ikad napravili bilo koje dijete. (Ni ja nemam djece niti sam to ikad željela u ovom životu).

Saznala sam i to da ne znam porijeklo te duše, otkud je došla i kad se prvi put reinkarnirala na Zemlji.

Saznala sam i to, kad sam prolazila kroz taj zamišljeni prolaz, gdje me čekao izlaz u prošle živote, je to da sam samo provirila kroz maleni prozorčić veličine male rupe i sve sam to vidjela.

Korijen, koji sam tražila i htjela iščupati, je i dalje posađen i nisam ga uspjela iščupati.

Dalje nisam išla na postupak regresije. U međuvremenu je umrla gđa. Đurđica Szabo i ja sam izgubila kontakt za nešto takvo i zastala sam.

Sadašnje vrijeme: voljela bih ponoviti postupak vraćanja u prošle živote metodom vraćanja na alfa-nivo.

Ne znam. Vidjet ćemo.

No, otkad sam to prošla, otkad sam iskusila i jako puno emocija o kojima ovdje nisam puno pisala, puno mi je lakše živjeti u ovom životu i prihvatiti sve ovo što mi je život donio. Mnoge informacije, koje su mi bile velika zagonetka, su se osvijetlile i dobila sam puno odgovora na moja pitanja koja sam postavljala u sebi i na koje nisam imala odgovor. I puno toga mi je jasnije sada, nakon tog iskustva, nego mi je bilo prije.

Sve u svemu, bilo je to jedno predivno putovanje.

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 01.09.2011. 13:37h

  Član pupoljakMerlin2 jel i vi imate velike tamnozelene oči?
 • 01.09.2011. 13:42h

  Član shadowofsoulMerlin9 zaboravila sam napisati, da su sve smrti, u sva 4 života bile na istom području crijeva - dakle tamo gdje se nalaze jajnici i maternica. Zaboravila sam napisati i da sam u ovom životu imala 3 operacije u periodu od 1986.-1996. i da su mi izvađeni jajnici, maternica ne i da to ništa nije slučajno. Zaboravila sam napisati i to da sam uvijek umirala ciljano baš na tom mjestu gdje su jajnici i maternica, dakle, onemogućena mi je reproduktivna funkcija. Pitam se, je li to sve bilo slučajno i nije li taj korijen, kojeg još osjećam, nešto što ni podsvijest ne želi saznati, nešto što mi Duša još ne želi otkriti?
 • 01.09.2011. 13:42h

  Član shadowofsoulMerlin9 da, imam velike tamnozelene oči
 • 01.09.2011. 13:48h

  Član pupoljakMerlin2 prvo kaj mi upalo u oči da su svi imali velike tamnozelene oči. možda duša želi naučiti da ste žena bez obzira na to što nemate djece ili možda duša odrasta kroz sve te živote pa nije spremna da ima djecu ,možda žće je imati tek u desetom... ja bi voljela znati koji je ovo meni život a i koja mi zadaća u ovom životu,što trebam načiti,koje su mi lekcije kad sam bila mala znala sam sanjati ,ženu koju je netko utopio,neki stariji muškarac,bila je mlada, vidjela sam je kako je na dnu vode,u bijelome- ja se bojim duboke viode i plvam u vodi di mogu stajati,dalje ne idem.
 • 01.09.2011. 13:52h

  Član shadowofsoulMerlin9 Pupoljak, obrati se našim 3M Urednicama Magicusa e-mail-om, one će sigurno znati neku osobu koja prakticira regresiju, tj. povratak u prošle živote.. ja sam izgubila kontakt sa mojom regreso-\"life-coach\", umrla je, a drugu (iskreno) nisam baš ni tražila.... još mi nije tako došlo jako da potražim, ali razmišljam o tome... pristala bih samo na postupak vraćanja na alfa-nivo, na hipnotičku regresiju nikad ne bih pristala, jer sam čula o tome kontroverzne stvari
 • 01.09.2011. 13:53h

  Član shadowofsoulMerlin9 rečeno mi je da kroz sve živote nosimo iste oči (\"oči su ogledalo Duše\")... ne znam je li to istina, ali tako sam to doživjela i tako mi je rečeno za oči... sve se mijenja, ali oči uvijek ostaju iste
 • 01.09.2011. 14:16h

  Član dzorkoMerlin2 uzgred, u ŽIVOTu je moguće uŽIVati i bez hipnoze, regresije, bez imanja pojma o alfa valovima i općenito o EEG-u, i pogotovo bez plaćanja svih tih \"usluga\" ;)
 • 01.09.2011. 14:26h

  Član shadowofsoulMerlin9 da, mister D., potpuno se slažem s tobom... no, u to vrijeme sam tragala za nekim odgovorima, a ovim postupcima sam ih i dobila... i nije bilo tako skupo, sjećam se, ali za mene je bilo neprocjenjivo
 • 01.09.2011. 14:40h

  Član dzorkoMerlin2 draga ShineOfSoul, naravno, iskustva su osobna ;) tek, osjećaji krivnje, nedovoljnog samopoštovanja, prihvaćanja i sl. mogu otići, i unutrašnja jasnoća, uvid, mir mogu doći - sasvim naravno
 • 01.09.2011. 14:55h

  Član shadowofsoulMerlin9 ti osjećaji, koji mogu otići, čini mi se, da me jako vole, a valjda i ja njih pa se međusobno nadopunjujemo i \"veselimo\" se kroz razne živote...no, sve ih je manje... ugostim i unutarnju jasnoću, uvid, mir... = volim kad su moji gosti, jer nisu tako glasni, bučni.., već su fini, civilizirani, protočni kroz cijelo biće... da, spremam otkaz onim nepoželjnim gostima, ali proces nije baš tako jednostavan
 • 01.09.2011. 14:58h

  Član pjesnikinjaMerlin2 jako zanimljivo..partnerice .. i ja imam strah od vode.. i voljela bih si to razjasniti..:)
 • 01.09.2011. 15:00h

  Član shadowofsoulMerlin9 Partnerice, možda su odgovori na dohvat ruke, ali ih ne vidiš... pokušaj meditirati... pokušaj meditaciju \"ledena glava\". zamisliš da ti je glava od leda pa kad se se led počne topiti, tako počinje nestajati i tvoja \"glava\", tj. izbacuješ misli iz Uma, a uvlači se onaj mir i jasnoća koja dolazi meditacijom... često prakticiram baš tu meditaciju
 • 01.09.2011. 15:00h

  Član tavrickMerlin1 ako misliš na alfa valove za to ne treba ići kod nikakvog madžioničara, obična meditacija i ti si tamo.. ma ni to, kroz dan smo ohoho puta u alfi a da i ne skužimo.. ali je istina da se već u alfi puno toga može očistit i napravit sebi ako prethodno imamo informacije.. po same informacije u principu treba ići na thetu.. kad se već bacismo u te valove, al to je sad potpuno nebitno, jebeš valove.. bravo, jako zanimljiv presjek iz kojeg se svašta da izvuć :-) čovječe, i dosta je rijetko da se neko 2 put zaredom (linearno gledajući na rijeme) rađa na istoj lokaciji.. e stvarno si zapela za taj ZG :-) a oči inače ne moraju biti iste boje, al.. nešto u njima.. nešto u tim očima.. ah kako su mi samo poznate :-)
 • 01.09.2011. 15:04h

  Član tavrickMerlin1 pupoljak, doduše, postoji varijanta prema kojoj ta utopljenica ne bi bila ti, al u ovom slučaju su, ovako od oka, 2 i 2 =4
 • 01.09.2011. 15:08h

  Član shadowofsoulMerlin9 Tavrick, nisu to alfa-valovi, već tzv. alfa-nivo.. ovako mi je učinjeno: ležala sam na krevetu i gđa. Szabo je govorila: \"sad zamislite da nemate prste na nogama\", i ja sam zamislila, pa je rekla: \"sad zamislite da nemate noge do koljena\" i ja sam zamislila i tako redom, dok nije došla do brade, nosa, očiju, glave i kad sam došla do toga da nemam glave, osjetila sam kao da nestaje tijelo, tj. kao da je stvarno oduzeto dio po dio i rekla je: idemo sad u vašu (tad sam imala 34 godine) 15-tu godinu, pa 10-tu godinu života, pa 5-tu godinu života, pa drugu godinu života pa kad sam imala šest mjeseci, pa u tri mjeseca života pa u mjesec dana života pa u par dana pa u maternicu i onda je došao - izlaz.. izlaz je bio poznata slika iz mog života, a to su bila ulazna vrata u moju zgradu gdje sam stanovala i tim stepenicama sam se \"popela\" i ušla sam u jedan mračni prostor, kretala sam se tim vlažnim mračnim tunelom (mračni koridori, spilje, to pišem u mojim pjesmama) bilo mi je hladno, osjećala sam i fizičku hladnoću, pokrivala me sa par deka i popluna, grijala mi noge u stvarnom smislu, dok sam ja pokušavala izaći iz tog mračnog tunela iz kojeg nisam izašla, ali sam vidjela jednu rupu veličine 20-.tak centimetara i kroz to sam gledala, rekavši: \"ne, ja tamo ne idem, ali gledat ću\" i kroz tu rupu sam, u stvari, izašla iz tog tunela, ali sam dijelom i ostala u njemu... tu tehniku nisam pisala u tekstu
 • 01.09.2011. 15:10h

  Član shadowofsoulMerlin9 postupak iz 1991. je trajao 5 sati - tad sam prošla kroz prva 2 života postupak iz 1992. je trajao 4 sata i tad sam prošla kroz druga 2 života
 • 01.09.2011. 15:13h

  Član yasminMerlin3 o Shadow, divim se.. kad si već uspjela sv e ovo napisati?? zanimljive stvari, i sve mi djeluje tako savršeno složeno..
 • 01.09.2011. 15:16h

  Član shadowofsoulMerlin9 Yasmin, to nikad nisam zaboravila... svega se sjećam kao da je bilo danas i danas sam se opet počela sjećati i dok sam pisala, sve je opet dolazilo kao da ponovo proživljavam sve...
 • 01.09.2011. 15:18h

  Član shadowofsoulMerlin9 \'\'NEHIPNOTIČKA REGRESIJA Nehipnotička regresija je tehnika vraćanja u prošle živote. Kroz nju lakše spoznajemo sebe, svoje ponašanje, zašto nam se nešto dešava, zašto drugo ne, zašto imamo osjećaj da neke događaje u životu već poznamo itd. Ona često donosi interesantna iskustva i informacije o tome kako da se unaprijedi kvaliteta života. Kroz rad na drugima ujedno se pomaže i sebi. Kod regresoterapije se može koristiti REIKI energija za iscjeljivanje trauma iz prošlosti i blokada na svim razinama, jer REIKI djeluje na svim razinama. Isto tako u REIKI tretmanu može se koristiti regresoterapija na način da se zamoli za sliku uzroka problema, iz kojeg perioda ili života potječe, i onda se REIKI energijom iscjeljuje šaljući simbole za rad na prošlosti.\'\' https://reiki.oughten-house.com/reiki_txt2.htm
 • 01.09.2011. 15:19h

  Član shadowofsoulMerlin9 A na dolje navedenom linku piše sve o nehipnotičkoj regresiji: https://www.sokakezoterije.com/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=64:nehipnotika-regresija&catid=1:radionice-alternativna-samospoznaja&Itemid=5
 • 01.09.2011. 15:45h

  Član tavrickMerlin1 hehe ako itko voli iznijeti svaki detalj nečega onda si to ti :-) (OK, nisam ni ja za bacit) i još odaješ profesionalne tajne, pa regresoterapeuti bu te stavili u top i ispucali do Cornwalla :-) al dobro ajd, izreklamirala si ih malo pa bu ti oprostili.. ma svašta se ovoj temi da reć.. al ja njet sad, ćaos ;-)
 • 01.09.2011. 16:43h

  Član trajanaMerlin2 Istina je draga Shadow, da se do detalja sjećam svakog svog života(isto su me tako regresijom vratili u tri prošla života prije 20 godina) i rezime je da stvarno ono čega sam se užasno bojala ili mi je činilo nelagodu, to sam kroz te živote proživljavala - samoću, kišu koju ne volim a živjela sam u hladnoj tamnoj kući sa visokim stropom u kišovitoj Engleskoj.....i tako dalje, čudan je to bio događaj, znam da sam bila potpuno mokra od suza, jastuk je bio natopljen mojim suzama kad sam prolazila kroz jedan život...mučno i tužno...a bilo je i lijepih slika, ugodnih duši..tko nije doživio teško može vjerovati, nisam ni ja prije toga...:)
 • 01.09.2011. 17:04h

  Član pupoljakMerlin2

  Tavrik

  pupoljak, doduše, postoji varijanta prema kojoj ta utopljenica ne bi bila ti, al u ovom slučaju su, ovako od oka, 2 i 2 =4 nije mi jasan tvoj komentar
 • 01.09.2011. 17:04h

  Član pupoljakMerlin2

  Tavrik

  pupoljak, doduše, postoji varijanta prema kojoj ta utopljenica ne bi bila ti, al u ovom slučaju su, ovako od oka, 2 i 2 =4 nije mi jasan tvoj komentar
 • 01.09.2011. 17:53h

  Član shadowofsoulMerlin9 Draga Trajano, točno je tako! ima još dosta tih manifestacija koje nisam opisala, dosta sam navela i u komentarima, ali puno su mi jasnije neke stvari SADA, nego prije toga... i, što je najinteresantnije, moja regreso-coach mi je rekla da sam stara duša i da neću još imati puno inkarnacija na ovoj planeti... nisam uopće razumjela o čemu se radi, jer uopće nisam ni prosvijetljena, nisam niti na nekom visokom duhovnom nivou, ali tako mi je rekla pa sam to uzela sa rezervom... i što je najinteresantnije, ima još života prije tih 4, dakle prije Engleske i Cornwalla, a u koje nisam mogla ući... kao da mi nešto nije dalo... i tu sam stala pa su i prošle tolike godine... kad me nešto povuče, znam da ću bez problema biti dovedena do prave regreso-voditeljice ili voditelja, a sad kad bih i krenula, to nije ono što sada želim, u ovom trenutku... sve ima svoje vrijeme, mjesto, način... pa će tako i sljedeće putovanje biti baš onda kad treba biti
 • 01.09.2011. 19:18h

  Član mgracanMerlin3 Svijet je mali...dobro sam poznavala Đurđicu Szabo...nisam bila na njenom sprovodu, a voljela bih i posjetiti njen grob. Znaš li gdje je? Da možda odemo zajedno?
 • 01.09.2011. 19:35h

  Član shadowofsoulMerlin9 Mirjana, ne znam, ali pitat ću prijateljicu preko koje sam došla do nje, a ona će mi dati dalje kontakte.. čim saznam - idemo skupa... Đurđici Szabo dugujem jako puno... svojom bioenergijom je mojoj mami produžila život, meni je produžila zdravlje, izliječila me na svoj način od mnogih problema koji su me mučili, predvidjela mi je budućnost i to točno, a najveći događaj s njom mi je bio ovaj postupak regresije... kad sam čula da je više nema, bilo mi je jako žao... čim se raspitam gdje je pokopana, javim se... i ja bih željela posjetiti mjesto gdje počiva njena tjelesna haljina; za dušu znam da je već otišla u druge sfere, jer takva osoba, kakva je bila Đurđica Szabo, sreće se samo jednom u životu...
 • 01.09.2011. 22:07h

  Član ljubicicaMerlin4 shadow, vrlo interesantan je članak kojeg si napisala. Već dulje vremena imam potrebu učiniti isto ali ne znam koja je osoba najbolja u toj stvari.
 • 02.09.2011. 06:35h

  Član shadowofsoulMerlin9 Ljubičice, napisat ću ti isto što sam napisala i Pupoljku jučer u 13.52, citirat ću moj komentar: - obrati se našim 3M Urednicama Magicusa e-mail-om, one će sigurno znati neku osobu koja prakticira regresiju, tj. povratak u prošle živote.. - ja sam izgubila kontakt sa mojom regreso-\"life-coach\", umrla je, a drugu (iskreno) nisam baš ni tražila.... još mi nije tako došlo jako da potražim, ali razmišljam o tome... - pristala bih samo na postupak vraćanja na alfa-nivo, na hipnotičku regresiju nikad ne bih pristala, jer sam čula o tome kontroverzne stvar
 • 20.11.2011. 18:31h

  Član roozhaMerlin0

  Wow, zbilja interesantan clanak!

  I ja bih rado voljela \"zaroniti\" u soje prosle zivote, bas me privlaci ta regresoterapija.

   

  Inace ako je netko zainteresiran za temu a nije previse upucen, moze procitati koju knjigu od dr. Michaela Newtona,npr. \"Putovanje dusa\", \"Sudbina dusa\", da si malo priblizi neke slike u glavi o cemu se radi. On se bavio regresoterapijom i mnoge je ljude vracao u prethodne zivote, meni je bilo vrlo zanimljivo stivo za citati.. Vrlo je jednostavno to sve prikazao, zvuci vrlo logicno, i meni, kada je vjera bila potpuno poljuljana i kad sam se pitala o svrsi postojanja, ove su knjige dosle u ruke, i nakon toga se rodila velika zelja za istrazivanjem svega alternativnog.

   

  Inace imam neki detektivski stih u sebi, mislim da bi nakon saznanja o nekom od proslih zivota toliko kopala i trazila sve dok nebi otisla na svoj vlastiti grob negdje u Vietnamu ili tko zna gdje :)) Zamislite to iskustvo !!! :D

 • 20.11.2011. 18:46h

  Član shadowofsoulMerlin9

  Roozha, bila sam spremna ići i dalje, ali je u međuvremenu moja voditeljica u regresiju umrla. Nisam tražila novu voditeljicu ili voditelja, jednostavno zato jer sam počela živjeti nekim drugačijim životom, ali sad sve češće razmišljam o tome. Ipak, nije svejedno kome povjerimo taj postupak, prije svega, moramo imati međusobno povjerenje i to veliko povjerenje. Bilo bi vrlo interesantno saznati dalje, dublje otići... ja sam prošla samo 4 zadnja života, ali znam da ih ima još. I znam da odgovor leži u onom prvom započetom životu na ovoj planeti.

SADRŽAJ UPISAO

Član ShadowOfSoulMerlin9 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana shadowofsoul dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  05.07.2020. 09:44h
 • Član magicusmagicus

  Dobar vam dan dragi magicusi. Lp

  01.07.2020. 18:47h
 • Član tantriktantrik

  Hvala Irida!

  23.06.2020. 07:04h
 • Član iridairida

  Tantrik, dobrodošao na magicus! Nadamo se da ćeš pisati o svome radu...

  18.06.2020. 14:36h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav!

  17.06.2020. 14:00h
 • Član tantriktantrik

  Dobro jutro, dragi magicusi!

  17.06.2020. 07:35h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan gospodine. Lp

  16.06.2020. 20:19h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info