Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

19433

PUTA

OD 14.01.2018.

VILINSKI SIMBOLI KLJUČEVI ENEREGIJE

VILINSKI SIMBOLI KLJUČEVI ENEREGIJE
Vilinske simbole koristimo sa čistim srcem i pozitivnim namjerama. Možete ih nositi kao amulet, može biti nacrtan na komadić papira, tkanine, kamenčić, drvo... Možete ga nositi u džepu, u torbici, novčaniku, noću pod jastukom.

VILINSKI SIMBOLI KLJUČEVI ENEREGIJE

Prije nekoliko mjeseci Wendi je objavila interesantan članak o vilinskim simbolimo. Jako su me zainteresirali pa sam tražila više informacija o njima. I tako sam na kraju dobila na poklon knjige Kandelar i KanDeLar Dve. Kako su na slovenskom jeziku morala sam si „pomoći“ sa googlovim prevoditeljem.

U nekoliko ću nastvaka dati opis pojedinih simbola koji su potrebni za realizaciju ozdravljenja, poboljšanja financijskog stanja, stjecanje nekretnine/stana...

Vilinski simboli su ključevi energije koji u sebi skrivaju nevidljivu moćnu energiju. Još u stara vremena/straroj civilizaciji vilinske simbole su koristili Keltski svećenici.

Da bi ih aktivirali moramo imati pozitivan stav, čisto srce i poštenu namjeru, tako da se aktivira njihovo djelovanje.

Vilinski simboli nam pomažu da uspostavimo vezu s našom unutarnjom snagom. Postanimo čarobnjaci svoga života.

Tko nije u životu poželio i pomislio da želi promijeniti neke uzorke koji nas vuku kroz život, koji nas ometaju u duhovnom razvoju i osobnom rastu.

Moramo biti svjesni da smo puno vredniji i da zaslužujemo više. Kada ne znamo doći do tih najdubljih matrica našega bića, koje je lijepo, zdravo, moćno, uspješno; sve te moći skrivene čekaju u nama da ih pozovemo na svjetlo dana.

Zloupotreba vilinskih simbola nije mogući, jer ako nismo u srcu iskreni, ako u nama nema iskrenih namjera sa simbolom, ako su prisutne negativne vibracije, tada se simbol ne aktivira.

Zato sa simbolima nikome ne možemo naštetiti, jer njihova prva namjena je pozitivna usmjerenost djelovanja.

Vilinske simbole koristimo sa čistim srcem i pozitivnim namjerama.

Možete ih nositi kao amulet, može biti nacrtan na komadić papira, tkanine, kamenčić, drvo... Možete ga nositi u džepu, u torbici, novčaniku, noću pod jastukom.

Svaki simbol ili skup simbola za određenu namjeru koristimo toliko dugo dok ne osjetite promjenu i ispunjenje onog što ste tražili da simboli učine.

Uvijek zatražite pomoć vilinskih čarobnjaka, recite želju u jednoj rečenici ili jednostavno ispričajte svoj problemi zamolite čarobnjake da djeluju kroz simbole koje ćete svojeručno nacrtati. I nemojte zaboraviti na kraju se zahvaliti kao da su vaše želje i potrebe već ispunjene.

Kada prvi puta koristimo bilo koji simbol najprije ga crtamo rukom ili mirisnim štapićem u prostoru ispred sebe. Stupimo u njegovo polje, tri puta glasno, tri puta šaptom i tri puta u mislima izgovorimo njegovo ime. Time smo se „inicirali“ i uspostavili kontakt sa simbolom, te smo svojom voljom i odlukom aktivirali njegovu silnu moć. Ubuduće će biti dovoljno crtati ga na pogodnom nositelju (svatko odabere materijal/nositelj koji mu najviše odgovara).

Simbole obično crtano pri svjetlosti bijele svijeće, najbolje u prijelomnim dobima velikih energija, kao što je zora, zalazak sunca, ponoć, podne, solsticij, ekvinocij, i slično.
Kada nam energija vilinskih simbola postane "domaća" i možemo se s njom lakše povezivati, dovoljno je da ime simbola izgovorimo jedan put, a crtamo ih kad god i gdje god za to osjetimo potrebu.

Prvobitna namjera mi je bila da odmah objavim set simbola za određeno područje, ali kako je za svako područje koje nas interesira potrebno nekoliko simbola, smatram da je bolje svaki dan objaviti po jedan. Tako će zainteresirani imati vremena bolje se „upoznati“ sa svakim simbolom.

Započeti ćemo sa simbolima za ozdravljenje.

Neka danas to bude Inmen Ubur, simbol vječnosti koji ide kroz vrijeme i prostor (slično kao što simboli u Reiki-u djeluju kroz vrijeme i prostor.

Inmen Ubur - Vječnost

Vilinski simbol vječnosti, beskonačnosti, bezgraničnosti, prelaska kroz vrijeme i prostor zove se Inmen Ubur.

Približava nas udaljenom, briše sve granice, otpušta iluzije prošlosti i buduć

nosti, udaljenosti i putovanja u druge dimenzije i svjetove.

Na njegovim krilima možemo poslati Olan Rei simbol zdravlja, bolesnom prijatelju udaljenom tisućama kilometara.S njim lako putujemo na druge planete, u druge solarne sisteme i dimenzije izvan svih granica mašte.

Ako ga pošaljemo u svoje djetinjstvo ili prijašnju inkarnaciju, lako ćemo uz njegovu pomoć i u kombinaciji sa Olan Reiem, iscijeliti prošle traume, koje nas možda i dandanas ograničavaju da u potpunosti sretno i radosno živimo.

Vilenjaci ga zato proporučuju regresoterapeutima, jer će lakše otkriti karmički izvor pojedinih bolesti i štetnih misaonih uzoraka.

Simbol je moćan simbol koji nam pomaže u komunikaciji s ljudima i svjetovima kojih više nema, ili su našim fizičkim očima nevidljivi. S njim se svatko može staviti ovdje i sada pogotovo ako si pri tom pomažemo i sa simbolom trenutka Ras Agilom.

Povjesničari i futurolozi s tim simbolom otkrivaju istinu proteklih i budućih događaja, pomaže također psiholozima i vidovnjacima jer kroz njega lakše vide mogući tijek budućih događaja ili prošlih tajni. U primjeru koji slijedi koristimo ga skupa sa simbolom jasnoće Elum Leiem.

Nedostaje vam prijatelj koji je za dulje vrijeme otputovao u daleku zemlju. Položite njegovu sliku na crtež simbola Inmen Ubur i lakše ćete osjetiti njegovu prisutnost u svom srcu. U istom trenutku će i on osjtiti da mislite na njega. Povezani ćete biti na krilima beskonačnosti u beskrajnom moru svemirske vječnosti.

Vječnu ljubav u svoj život prizivamo kroz simbol Amar Nat i Inem Ubur koje vizualiziramo u meditaciji. Bezmjernu radost osjetimo u kombinaciji simbola radosti i vječnosti. Inmen Umur povećava djelovanje mnogi drugih simbola, zato ga često koristimo sa mnogim drugim simbolima, ovisno o želji i potrebi koju želimo unijeti u svoju svakidašnjicu.

Inmen Ubur je također ključ koji vodi kroz prolaz u druge svjetove, u udaljene tajanstvene dimenzije, u dimenzije izvan zamislivog, u astralne i mentalne krajeve nevjerojatne ljepote, znanja i mogućnosti. Otvara vrata u svijet vilenjaka, zmajeva, energetskih obruča koji štite druge planete i bića za koje nitko niti ne sanja da postoje.

Inmen Ubur je tajanstveni čarobni znak koji su vilenjaci koristili vrlo pažljivo i iznad svega savjesno. I mi moramo biti pažljivi pri njegovoj upotrebi i nikada ga ne koristiti da bi zloupotrijebili njegovu moć. Djeluje jedino za najviše božansko dobro.

Inmen Ubur možete koristiti onda kada vas preplavi tuga zbog prolaznosti, zbog osjećaja manje vrijednosti, bespomoćnosti, zbog prolaznosti pozicija ili događaja za koje biste htjeli da ostanu vječno.

Nacrtajte simbol na odgovarajući nositelj, možete ga tetovirati na rame, a on će vas podsjećati na vječnost i bezvremenost vaše duše i povezati sa beskonačnom i vječnom iskrom božanskog u čudesnoj dubini bašeg unutarnjeg bića.

Crtež s likom simbola stavite pod jastuk i olakšati će vam asralna putovanja u nepoznate svjetove snova. Isto tako možete ga jednostavno rukom nacrtati u prostor pred sobom, stupiti u njegovu tajanstvenost i nađete se u paralelnom svijetu gdje ništa nije tako kako nam se do nedavno činilo.

 

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 06.11.2012. 15:19h

  Član ljubicicaMerlin4

  Jedva čekam nastavak Sara:)))

  Prvi je simbol već nacrtani:)))

 • 06.11.2012. 16:39h

  Član ehoMerlin1

  zanimljivo...veseli me nastavak

 • 06.11.2012. 16:40h

  Član saraMerlin14

  Ovaj simbol možeš koristiti uz bilo koji drugi, jer dotakneš i korjenje prošlih života i događaje u budućnosti i sadašnjost i tako puno lakše i brže dođeš do zacrtanog cilja.

 • 25.12.2012. 15:54h

  Član nividaMerlin0

  Pozdrav svim clanovima!

  Nova sam ovdje, kao sto i sami mozete vidjeti!

  Obuzelo me odusevljenje kad sam pronasla ovu stranicu i jednostavno nisam mogla a da se ne u clanim i ne napisem koju rijec... 

  sa simbolima sam se prvi put ''srela'' (da tako kazemo!) pred dvije godine, negdje sredinom prosinca. 

  Upravo u to vrijeme, bila sam u velikim problemima, situacija je doslovno bila beznadna. Dok je moj suprug razgovarao telefonom i pokusavao dobiti informacije sto nam je ciniti dalje, ja sam ne nadajuci se nicem posebnom, pocela iscrtavati simbol uspjeha - TIR KAIRI, moliti ga za uspjesan ishod postojeceg problema. Nakon 10 min. telefonskog razgovora, suprug je iznenada dobio od sluzbene osobe nacin kako rijesiti problem (inace, kad god smo nazvali bili bi svi nevjeroatno arogantni). I suprug i ja smo ostali frapirani, zbunjeni.

  Pogledala sam simbol TIR KAIRI i zaplakala, znajuci da je to moglo biti samo njegovo djelo. Od tada sam pocela traziti vise in

 • 25.12.2012. 16:03h

  Član nividaMerlin0

  nastavak... (sorry,pretisnula slanje!)

  ...Od tada sam pocela traziti vise informacija o simbolima. Koristimo ih svakodnevno i djeca i ja (suprug je malo skeptican).

  Pronasla sam Kandelar na engleskom jeziku pa vam to saljem

  https://www.stellapublishing.eu/Books/read%20me%20PDF%20Kandelar%20page%201-14.pdf

  i galeriju vilinskih simbola

  https://vilinci.prerokovanje.si/gallery/albums.php

  Sara, zahvaljujem na detaljnjim pojasnjenjima! Pomoglo mi je jaaako puno! saljem ti jedan veliki topli zagrljaj iz hladne Norveske! 

  Pozdrav svim clanovima! :-)

 • 25.12.2012. 18:06h

  Član saraMerlin14

  Jako mi je drago da te taj simbol pronašao u vrijeme kada ti je trebao.

  Puno je vilinskih simbola za puno namjena i potreba, a oni samo čekaju da ih pozovemo i sretni su kad mogu pomagati.

  Budeš li htjela još kakvu informaciju ili ćeš imati kakvih pitanja slobodno mi se javi.

  Naći ćeš moj mail u popisu članova udruge Magicus.


 • 19.02.2014. 18:14h

  Član krsnikMerlin3

  vilinski simboli

  Pojavili su se još prije nekoliko godina od slovenske autorice Marijetke Jeršek koja je, kako sama kaže,  putem osjećaja , meditacije /kontakt/ dobila simbole na uvid. 

  Znači simboli koji su ponuđeni nemaju nikakve poveznice za poviješću, mitologiom niti pripadaju ijednom starom narodu. 

  Ono što znam je to da se knjiga rasprodala u hipu , a na netu se prodaju "energizirani" simboli kao određeni talismani. 

  Osobno, doživjeo sam sve kao jedno zanimljivo umjetničko ostvarenje , kao jedna pozitivna bajka za odrasle. 

   

  Vilinska magija u ezoteričnom svijetu i smislu je vrlo moćna i jaka. Priznaju je skoro sve religije , na određeni način , ali problem je taj što vile preziru ljudsku vrstu. Okultno ako se gleda, radi tg istog razloga , ako okultista ima naum prizvati vilu , zna da mu je za taj čin potrebna trostruka zaštita - a niti tad nije siguran.

  Pitajte bake i djedove koji su živjeli i koji su još živi , od prije drugog svjetskog rata , pa još nekih godina nakon, o pričama , događajima /sela, šume/ u vezi i oko vila i vilinih kola. Svugdje ćete čuti na kraju , da onaj to se susreo s njima , više nije imao zdravu pamet. Kažu ako vili ukradeš vlas kose, reći će ti i najskrivenije tajne- ali nakon, umre li ona- biti ćeš vječno proklet (po krvi) .

   

 • 19.02.2014. 20:37h

  Član bibMerlin3

  mislim.... sve je to simpatično i zanimljivo i zgodno za "ubit vrime" kad čovik nema pametnijeg posla, ali za slučajeve poput mene totalno beskorisno i neprimjenjivo....

 • 20.02.2014. 17:27h

  Član krsnikMerlin3

  slučaj poput mene? bib-a :)

  čekaonica?

 • 20.02.2014. 18:26h

  Član bibMerlin3

  Krsnik :) aj dobro, neslučaj :))

  čekaonica :)) i ne samo to.... 

  a.... kako da odgovorim kad fali broj? 1 (jedan)


  (jednog dana baby kad budemo stari mislit ćemo o pričama koje ne možemo ispričati jer ih nismo doživjeli.... ali nema veze, to je ionako samo stih neke pjesme, koji može imati značenje ili ne.... mda.... tko daje značenje.... u tome je sva tajna)

 • 07.04.2015. 17:48h

  Član tanalunaMerlin2

  prvi put kad sam ga dozivala suze su tekle, sva sam bila "naježena" nekako nestvarno, baš vilinski...

 • 19.04.2017. 18:29h

  Član teodora95Merlin0

  Samo sam zbog ovog komentara otvarao nalog :D Saro secam se da je pre bas na ovom linku bilo jos mnostvo simbola sa detaljnim opisom, puno su mi pomogli i naucio sam da radim sa njima, i danas udjem bas jer je mojoj prijateljici potrebna pomoc, i vidim da se sa 20ak simbola svelo na ovaj 1, da li ikako mozes da mi prosledis ili ovde okacis prethodnu verziju posta, stvarno bih ti bio zahvalan na tome, jer mi je preko potrebno, hvala unapred! :D <3

SADRŽAJ UPISAO

Član saraMerlin14 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana sara dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LISTOPAD...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  ❤️

  22.10.2021. 11:58h
 • Član iridairida

  ❤️

  22.10.2021. 11:58h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Pozdrav Jednorukom Džeku.

  21.10.2021. 22:52h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Pozdrav Jednorukom Džeku.

  21.10.2021. 22:52h
 • Član iridairida

  ❤️

  20.10.2021. 16:20h
 • Član Luce malaLuce mala

  Draga Irida, želim ti brz i potpun oporavak!

  19.10.2021. 20:44h
 • Član iridairida

  hvala!

  15.10.2021. 14:49h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Vilinski simbol: ELAT AERANAT - Iscjeljenje