Upisao:

vajran

OBJAVLJENO:

JEZIK

ISPLAZIMO LI JEZIK PRED OGLEDALOM, NEŠTO BI MOGLI SAZNATI O NAŠEM ZDRAVLJU... 

Jezik nam objašnjava stanje našeg srca i želuca. Bijeli jezik je rano upozorenje predstojećih problema sa želucem.

Kada se ravno ne uspijeva isplaziti jezik, ili kada se jezik trese kod plaženja, to možemo povezati sa bolestima mozga i živčanim poremećajima. Izrazito raspucan jezik, on upozorava na loše stanje srca.

Jezik bi trebao biti crven. Ako je izrazito crven, gladak i sjajan, ili ako je izražena srednja linija koja njime prolazi, to opet upućuje na srčane probleme. Normalno, jezik nije potpuno gladak.

Kada se unos mesa u organizam smanjuje ili kada se prelazi na vegetarijanstvo, iz korijena jezika se prema vrhu spuštaju bijelo-žute mrlje koje na vrhu jezika izvjesno vrijeme i ostanu. Radi se o izbacivanju iz organizma toksičnih tvari. To bi isto tako mogao biti znak da se neka bolest izliječila.

Kada je korijen jezika taman, crn, to je gotovo sigurno znak da osoba ima rak. Isto tako, crne mrlje, tamno smeđe mrlje na jezik uz ljubičaste ruke i potamnjele nokte, ukazuje na prisutnost raka u organizmu.

 

Osobne stranice svih članova kluba

KAZALIŠTE

MAGAZIN

BRZI CHAT

 • bglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Ovaj lijepi kišni dan neka vam bude radostan! Moje biljke se ovoj kišici jako vesele.Lp

 • sayan

  Zdravo svima...pitao sam pre jedno mesec dana i nisam nasao pa da pitam opet gde su osovi clanci u kojoj kategoriji?usao sam na pretrazivac kao sto ste rekli i izaslo je ''svi objavljeni osho clanci'' to je radilo na starom forumu a sada tu ima samo oshov

 • vanessa

  ♥*Lp

 • bglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Lijepu i radosnu nedjelju vam želim! Lp

 • vanessa

  ♥*♪♫ ♪♫:)))

Cijeli Chat

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info