Mystic

1

Broj Merlina

Član Mystic

Upisao:

Mystic

SAJMOVI ZDRAVOG ŽIVLJENJA 2016.

SAJMOVI ZDRAVOG ŽIVLJENJA 2016. Prirodna ravnoteža, zdrav život, snaga javne riječi te mogućnost odabira između više opcija - konvencionalan ili komplementaran način življenja, temeljne su odrednice ovog projekta. Postignuti rezultati proteklih godina potvrđuju da su Sajmovi zdravog življenja jedan od propulzivnijih sajmova koji rastu iz godine u godinu u izlagačkom i programskom segmentu te broju posjetitelja.
Član Mystic

Upisao:

Mystic

MYSTIC - ORGANICA 2015.

MYSTIC - ORGANICA 2015. „New Age & Community Fair“, „Opće dobro“, „Sajam koji se nestrpljivo očekuje“ samo su neki naslovi dodijeljeni ovom sajmu od strane izlagača i posjetitelja. Naslovi koji gode, ali još više obvezuju na daljnji rast ukupne ponude i potražnje te dinamiku tržišne komunikacije koja snaži javno mišljenje o neophodnosti povratka prirodnoj ravnoteži, uvažavanju različitosti i postojanju odabira.
Član Mystic

Upisao:

Mystic

Što vas očekuje četvrti dan, subota, 18.10. na MYSTICU...?

Što vas očekuje četvrti dan, subota, 18.10. na MYSTICU...? Subota, 18.10.2014. Pripremite se na veliki broj posjetitelja, gužve oko štandova, čekanje na tretmane i kupovinu, traženje stolice više na predavanjima, ali i na jedno zadovoljstvo što svi zajedno na tom mjesto činimo različitost konvencionalnim standardima i sterotipima. Iskustva prethodna tri dana ove godine upućuju da Mystic pored karakteristika New Age & Comunity sajma sve više poprima obrise pokreta koji vrlo snažno potvrđuje postojanje više opcija te da prihvaćanjem različitosti svih nas možemo stvoriti energiju "koja pomiće planete".