Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

733

PUTA

OD 14.01.2018.

S V J E D O Č A N S T V O III - Sakrament ženidbe

S V J E D O Č A N S T V O III - Sakrament ženidbe
Dr. Gloria Polo S V J E D O Č A N S T V O Od iluzije k Istini Stajala sam pred vratima raja i pakla

Sakrament ženidbe

Ovdje se želim osvrnuti posebno na sakrament ženidbe. Htjela bih vam ujedno pripovijedati o velikoj milosti sakramenta ženidbe. Kada čovjek prima u Crkvi sakrament ženidbe i izreče svoju privolu i time se obvezuje na vjernost, da će ostati vjeran u dobrim i u zlim danima, tada to on obećava samome BOGU OCU. ON je jedini svjedok kada dajemo svoje obećanje. Kada umremo naći ćemo ovaj čas napisan u Knjizi svojega života. Ja sam vidjela da je bračni par tog časa ovijen neizrecivo lijepim zlatnim svjetlucanjem. BOG OTAC piše te riječi zlatnim slovima u našu Knjigu života.

Kada mi potom primimo TIJELO i KRV GOSPODNJU sklapamo savez s BOGOM i s osobom, koju smo izabrali kao bračnog druga, s kojom hoćemo dijeliti čitav život. Dok svojom voljom to obznanjujemo,vrijede te riječi ne samo za bračnog druga nego također i za Presv. Trojstvo .

GOSPODIN mi je dopustio vidjeti, kako na dan mog vjenčanja, kada smo_moj suprug i ja primili Presvetu Euharistiju, nismo više bili dvoje, nego tri. Nas dvoje i ISUS. Jer u času kada se pričešćujemo, sjedinjuje nas GOSPODIN tako, da smo mi još samo jedno. ON nas uzima u Svoje Srce i u Njegovu Srcu postajemo nas dvoje Jedan. Zajedno s ISUSOM tvorimo mi zajedno jedno Sveto Trojstvo. Čovjek stoga ne smije rastavljati, što je BOG, sjedinio. I sada ja pitam: tko smije to rastavljati? Nitko! Nitko, braćo i sestre u GOSPODINU, ne smije rastavljati taj savez. Stvarno nitko, pošto je BOG blagoslovio taj savez. I ako oboje ide djevičanski u brak, kakav li blagoslov tada počiva nad takvim parom.

Vidjela sam također ženidbu svojih roditelja:

Kada je moj otac stavio prsten na prst moje majke i svećenik ih je proglasio kao muža i ženu, predao je GOSPODIN mojem ocu pastirski štap, on je izgledao kao gore svinut štap od svjetla, što označuje milost, koju GOSPODIN daje mužu.

To je dar (donum) auktoriteta od BOGA OCA, da taj čovjek može upravljati malo stado svoje obitelji, to su njegova djeca koja će mu po braku biti darovana kao i da može braniti brak, da može štititi djecu od mnogih zala i opasnosti, kojima su obitelji izložene.

Mojoj majci BOG OTAC je darovao tako nešto kao vatrenu kuglu i stavio ju je u njezino srce. To označuje ljubav DUHA Svetoga: Vidjela sam da je moja majka bila veoma čista žena. BOG je bio pun radosti.

Ne možete zamisliti koliko je nečistih duhova tog časa pokušalo napasti mojega oca. Ti duhovi su

izgledali kao ličinke (maske), kao pijavice.

Morate znati, ako netko ima spolne odnose izvan braka, tada se ti nečisti duhovi objese na njega, oni se gdje lijepe, počinju s predjelima spolnih organa, zagospodare tijelom,hormonima, uvlače se u mozak, zauzimaju hipofizu, štitnjaču i sva neuralgična mjesta čovječjeg organizma i počinju proizvoditi mnoštvo hormona, koji bude niže instinkte.

Oni pretvaraju dijete BOŽJE u roba svojeg uživanja,svojih instinkta, svoje seksualne pohote. Oni čine od njega čovjeka o kojemu se običava reći: On uživa život.

I mi kažemo tako lakomisleno: jedanput znači nijedanput - i taj "samo jedanput" ima' tako gorke posljedice ...

Kada je bračni par djevičanski, BOG se posebno proslavljuje. BOG sklapa s njima sveti savez i blagoslivlja njihovu seksualnost. (Ovaj blagoslov dobiva također i par koji nije čist ušao u ženidbu) Jer seksualnost nije grijeh. BOG je nju dao kao blagoslov. Gdje se brak pred BOGOM izvršuje, BOG je prisutan, također i u bračnom krevetu.

U sakramentalno sklopljenom braku supruzi darivaju jedno drugome kod njihovog intimnog susreta milosti od BOGA, kod jednog ne blagoslovljenog braka kaljaju jedno drugo svojim grijehom.

BOG se raduje kada ih ON smije pratiti u njihovom novom životu. BOG i taj bračni par tvore jedinstvenu cjelinu. Šteta da mnogi bračni parovi to ne znaju i na tone misle. Kada se samo iz tradicije vjenča u crkvi, a ne iz vjere u sakrament, nedostaje blagoslov.

Mnogi za vrijeme svečanosti misle, kada će to već završiti, da konačno možemo slaviti, jesti, piti, zabavljati se. Oni zaboravljaju na, GOSPODINA. Tako kao što sam ja nekada radila i GOSPODINA ostavljala na cesti.

Nije mi ni padalo na pamet pozvati GOSPODINA u svoj novi dom, u svoj novi život. ON se raduje da GA pozovemo da bude s nama u svim životnim okolnostima. ON hoće da osjećamo njegovu prisutnost. On je doista GOSPODIN (Gospodar) i već zbog sakramenta ženidbe nazočan, ali ON se raduje kada GA izričito i iz slobodne volje za to molimo i pozovemo.

Također i ja GA nakon svoje ženidbe nisam pozvala da dođe sa mnom u naš dom. Ja sam GA ostavila u crkvi, i tada sam svoj medeni tjedan lijepo provela, gotovo nisam na NJEGA ni mislila, dok se nisam vratila svojoj kući, i ON je ostao vani, ostao je žalostan na ulici, i ja GA gotovo nisam ni zapazila i niti pozvala k sebi.

Ali kako bi lijepo bilo za bračne drugove, kada i bili svjesni NJEGOVE prisutnosti i ne bi napravili istu pogrješku kao ja nekada. Kod sklapanja braka mojih roditelja bilo je najljepše još to, da je BOG vratio sve milosti koje je on bio izgubio po životu. BOG je to učinio iz ljubavi prema mojoj majci, njegovoj ženi, koja je kao djevica ušla u brak. Bog je stoga ozdravio zaprljanu seksualnost i sav hormonalni nered također. Ali budući da je on bio vrlo "muškarački" - pravi tzv. Muškarčina („Macho“) - i njegovi prijatelji su ga počeli ponovno trovati i zavađati, kada bi mu rekli da se ne smije dati svezati od svoje žene. Tako su ga vrlo brzo nagovorili da ponovno nastavi s ranijim životom . Tako je on već 14 dana nakon ženidbe postao nevjeran svojoj ženi, mojoj majci, i dopustio je da ga odvedu u jednu javnu kuću, samo da dokaže svojim prijateljima,daje on još onaj stari, da se ne daje pod noge svojoj ženi. I znate li što je postalo od pastirskog štapa koji je on primio od GOSPODINA? Đavao ga je odnio. I svi zli nečisti duhovi su se vratili natrag i zalijepili na njega. Moj otac je od pastira svoje obitelji postao vuk , koji nije više štitio svoje obitelji, nego je đavlima široko otvorio kućna vrata i tako postao strahota za čitavu kuću.

Moj otac je tamo gore rekao u suzama: „Zahvaljujući svojoj divnoj ženi, tvojoj majci, koja je 38 godina molila za mene i moje obraćenje i vodila život kao požrtvovna majka, ja sam spašen od pakla.“

Moja majka je 38 godina molila za ovoga mojeg oca koji je također po krivnji mojega djeda, koji ga je već s 12 godina odveo u jednu kuću prijatelja, da ga i "muškarčinom", i koji je tako našao put k tom pokvarenom načinu života i kršenju braka .

I znate li kako je moja majka uvijek molila pred Presvetim? Ona bi govorila: "GOSPODINE, MOJ BOŽE, ja znam i pouzdajem se da TI nećeš dopustiti da TVOJA službenica umre a da ne doživi obraćenje svoga muža. Ja molim ne samo za svoga muža, nego također vapijem TEBI, da

budeš također uz te jadne žene, koje se nalaze u istom zlom stanju. I posebice TE molim za sve one žene koje posižu za moći po gataocima, čarobnjacima, čitačima iz lana i sličnim magijskim sredstvima i demonskom utjecaju. Sve koji na taj način svoje duše i duše svoje djece prodaju đavlu, umjesto da pred Presvetim - kod Tebe- budu i ovdje mole, da TI se klanjaju. Ja se molim također za njih. Budi uz sve njih i oslobodi ih od veriga Zloga!"

Tako je moja majka molila. I znate li zašto sam ja uvijek svojega oca ljubila i na njega gledala? Jer je moja majka bila veoma dobra žena koja nas nikada - uopće nikada - niti u najmanjem nije navela, da koga mrzimo, i pogotovo ne svoga oca, makar joj je on dao svaki razlog za to.

I katkada bi mi rekla moja majka u svojoj predionici, da je imala objavu i da zna, da se nakon svakog teškog grijeha otvori zemlja da bi progutala tu dušu. Ja sam se često rugala tom izričaju svoje majke i nazivala je naivnom i glupom. Tako bih još često rekla:,Da, znaj da mi je BOG pokazao da se je zemlja otvorila i da je progutala mojega oca." Ja bih to rekla nadovezujući na njezine izjave o teškom grijehu.

Ali na drugom svijetu sam postala svjesna da je moja majka imala jednu mističnu viziju. Ona bi mi odgovorila na slijedeći način: "Da, kćeri moja,ja sam vidje tvojega oca. On je bio svezan od đavla, koji ga je htio odvući u ponor. Ali ti moraš znati, da sam ga ja odmah obuhvatila svojom krunicom i odvukla sve do Presvetoga u našoj crkvi. Bila je to teška borba. Sotona ga_je htio svojim verigama povući dolje ali ja sam ga opet vukla prema gore svojom krunicom. I kada sam ga konačno dovela u crkvu, tada sam rekla GOSPODINU: 'Ovdje ga TEBI donosim i uzdam se u TEBE, da ćeš ga TI spasiti.'" .

Osam (8) godina prije svoje smrti, on se je obratio. U dubokom kajanju molio je GOSPODINA za oproštenje. I milosrdni BOG mu je oprostio. Ali moj otac nije zadovoljio za vremenitu kaznu za svoje grijehe. On se doista pokajao, ispovjedio i dobio odrješenje. Ali više nije dobio priliku, da izvrši zadovoljštinu. Zbog toga je bio u čistilištu sve do grla u tom smrdljivom blatu, koje sam već opisala.

Mi lako zaboravljamo dati zadovoljštinu za učinjen grijehe i ispraviti nepravdu. Mi naime vrlo malo mislimo na to. I također je tako da mi sami vrlo možemo ponovno ispraviti nepravdu.

Ali ISUS u Presvetom Sakramentu može nam dati milost da možemo zadovoljiti, da smijemo zadovoljiti. Kada GA posjetimo u Presvetom i klanjamo MU se, često o dobivamo taj milosni dar zadovoljštine, ispravljanja posljedica svojih grijeha.

Upravo na drugom svijetu pokazuje nam BOG kakve posljedice naši grijesi imaju za druge. I ON trpi zbog tih posljedica koje su prouzročili naši grijesi drugima često više nego li zbog samoga grijeha. Jer su te posljedice često izravni napad protiv LJUBAVI. A BOG je baš LJUBAV i u sebi.

Euharistija i klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu je jedini put koji nas izravno vodi u Nebo. Zapamtite to! To je veoma, veoma važno za sve nas!

Kada netko bude nevjeran svojem bračnom drugu, on postaje nevjeran GOSPODINU BOGU. On kida obećanje koje je na dan vjenčanja dao BOGU i svojem bračnom drugu. Ako netko unaprijed odluči ne biti vjeran svojem obećanju, radije se ne bi smio vjenčati. Gospodin nam kaže: "Ako si nevjeran, osuđuješ sam sebe. Ako ne prihvaćaš vjernost, nemoj se ženiti." GOSPODIN kaže: "Djeco moja, molite Me, da možete biti vjerni svojem bračnom drugu, da možete biti vjerni svojem BOGU."

Koliko štete i boli dolazi na jedan brak, jedino zbog nevjere! Ako npr. muž ide u javnu kuću ili ima odnose sa svojom tajnicom, tada dobiva usprkos prezervativa virus. Tome ne koristi ništa kupanje. Taj virus ne umire i kasnije, kada dođe k svojoj ženi, prenosi on virus i on se ugnijezdi u vagini ili u maternici i kasnije se iz toga razvija rak. Da, rak!

Tko hoće još smatrati da gaženje braka ne ubija? I koliko li žena koje izvrše preljub, tada zbog tjeskobe da se ne otkrije njihovo preljubničko ponašanje, izvrše pobačaj djeteta!? - One ubijaju nevino dijete, koje ne može govoriti i ne može se braniti. To su neki primjeri o nepreglednim posljedicama grijeha, jednog kratkog časa uživanja.

Preljub ubija na više načina. I tada još imamo bestidnost da se svađamo s BOGOM, da strijelu okrećemo prema NJEMU, da svojem dobrom BOGU podmećemo krivnju zbog nevolja, kada stvari ne idu kako bismo htjeli, kada imamo probleme, kada nas te bolesti.

Mi smo koji uzrokujemo zlo i privlačimo ga po svojim grijesima. Iza grijeha uvijek stoji Protivnik (Sotona). Mi Protivniku otvaramo vrata, kada teško griješimo. I kada nas tada snađe zlo (bolest ili što drugo), tada BOGU prigovaramo za to.

Jao onome koji nastoji uništiti jedan brak. Kada netko razori jedan brak, on udara protiv jedne hridi i ta hrid je ISUS. BOG brani brak, nikada u to ne sumnjajte!

Htjela bih vam još reći da morate dobro paziti na onu vrstu svekrva (punica) koje se miješaju u brak svoje djece, da bi njihov brak unesrećile, da bi odnos među bračnim drugovima bio poremećen, kada siju nepovjerenje ili se inače prave važnima.

Također ako vi svoju nevjestu ili svoga zeta ne volite, da li s pravom ili ne, ne miješajte se molim vas u njihov međusobni život. Radije molite za taj brak. Oboje su već vjenčani i nema tu više što činiti.

Jedino što vi za njih možete učiniti jest moliti se za njih. Molite za taj brak i šutite. I tu šutnju, koja vam možda teško pada, prikazujte GOSPODINU. Mnoge žene su same sebe osudile, jer su se miješale u brak svoje djece. To je težak grijeh. Kada zapazite da nešto nije u redu, da jedno od njih dvoje griješi protiv svojeg bračnog obećanja, šutite i molite.

Molite BOGA za njih, molite BOGA za pomoć. Možete s obojicom razgovarati i moliti ih da spase svoj brak, da trebaju gledati na svoju djecu, da je brak zato tu da se ljubi, da se dariva i da trajno jedno drugome oprašta. Mora se boriti za njihov brak. Ali nikada ne na neki način se miješati u njega i još manje braniti jednu stranu među njima.

Podmuklost đavla

Tko je vidio film o Kristovoj muci, "PASIJU"" sjetit će se da je Sotona prikazan kod bičevanja GOSPODNJEG kao dijete, koje je pogledalo prema ISUSU i nasmijalo MU se.

Znajte da danas Sotona nije dijete, on je nakaza, producent i uzrok svakog zla, perverzan gad koji mnoge ljude čini robovima po tjelesnom uživanju, po čarobnjaštvu i krivim učenjima, npr. to, da se misli da đavao ne postoji.

Zamislite kako je podao da hoće da bude zanijekan. On nam se predstavlja kao da ga nema, da u miru s nama može činiti što hoće.

Pa i vjernike zavarava na sve moguće načine. On zbunjuje narod na tisuću načina i iskorištava kod svakog pojedinog njegove slabe strane. Tako ima mnogo "praktičnih" katolika, koji idu na svetu misu ali ujedno i gataocima. Jer Zli čini da vjeruju da to nije važno i da ćemo doći u Nebo,jer time ne činimo nikome ništa zla. Đavao zavađa, iskorištava i upravlja sve to s jednom izmišljenom prijevarom, s podlošću.

Ali vam kažem, ako idete vračarici, svejedno je što tamo radite ili ne radite. Zvijer će vam u svakom slučaju udariti pečat, ako se bavite vračanjem, ili tražite da vam gataju na karte, ako oni zaklinju duhove, bave se pomicanjem stola, spiritizmom ili astrologijom - kod svih tih „hobija " , koji su danas u velikoj modi, Sotona vam utiskuje svoj pečat.

Bila sam prvi put na jednom takvom mjestu s prijateljicom, koja me je, uzela sa sobom, za jednu konzultaciju, da bi doznala o budućnosti. I tamo sam bila opečaćena od Zvijeri. Da, Zli mi je tako udario pečat. I od tog časa počelo je sa mnom zlo, nutarnji nemiri, zbunjenost, noćna mora, tjeskobe, mučenja, strahovi, jeza.

I napadala me je duboka želja da se ubijem. Ja nisam nikako mogla shvatiti "razlog" te želje. Ja sam plakala, osjećala sam se nesretnom i nikada više nisam našla mira. Ja sam se doduše molila, ali sam osjećala da je GOSPODIN tako daleko od mene, nikada više nisam osjećala BOŽJU blizinu, koju sam kao dijete osjetila. Uvijek mi je bilo teško moliti. Jasno, ja sam otvorila vrata Zlome, i on je svom snagom ušao u moj život.

Duše čistilišta

Ipak vratimo se natrag na strašno mjesto, na kojem sam se nalazila, na rubu tog strašnog ponora.

Morate znati da sam ja bila bezbožnica, praktično ateistkinja. Ja više nisam vjerovala u postojanje đavla, i time također niti u postojanje BOGA. Ali ovdje – u tim okolostima - počela sam kričati: „Siromašne· duše čistilišta, molim vas, izvucite me odavde, pomozite mi da iziđem. Molim,

pomozite mi!“

Kada sam tako zavapila, ispunila me je bol koja grize. Zapazila sam kako milijuni i milijuni ljudi plaču i uzdišu. Najednom sam vidjela kako je ovdje bezbrojno mnoštvo ljudi, mladih, ponajviše mladića, s i u neizrecivim bolovima. Shvatila sam dakle da oni na ovom strašnom mjestu,u toj močvari i glibu, škripaju puni mržnje i boli, i da iz njih izlazi jedno zavijanje i zapomaganje, koje je učinilo da zadrhćem i koje neću nikada zaboraviti. Shvaćate li? To je udaljenost od Boga , to je grijeh, to su posljedice grijeha. Shvaćate li, što je grijeh? Posvemašnje suprotstavljanje BOGU koji je beskrajna Ljubav. Takvo nešto strašno je grijeh, da ima tako nezamislive posljedice. I mi se s njim šalimo. Šale izričemo o grijehu, o paklu i o đavlima. Pri tome na žalost ne znamo što činimo.

Prošle su već godine, otkako sam to doživjela, ali uvijek, kada na to mislim, moram plakati nad bolima tih mnogih, mnogih ljudi. Bili su to samoubojice, koji su se ubili u času očaja, i sada su bili u tim bolima, u toj potrebi, u tom mučenju; zaokupljeni tim strašnim sjećanjima kad su ih opsjedali i mučili đavoli. Ali najstrašnije u čitavom mučenju je osjećaj odsutnosti BOGA, potpuna odsutnost BOGA, jer se tamo ne osjeća BOG.

I shvatila sam da oni, koji si oduzimlju život, tamo moraju ostati tako dugo, toliko godina koliko su još trebali živjeti na zemlji. Inače su u čistilištu "siromašne duše" pošteđene od svakog zlog utjecaja; one su već sveci BOŽJI i nemaju ništa više zajedničko s đavlima. Moj BOŽE, tako mnogo jadnih ljudi, većinom mladih, tako mnogo, tako mnogo, koji plaču, koji trpe, neizrecivo trpe. Da su oni znali što ih nakon samoubojstva čeka, sigurno bi na sebe bili preuzeli kaznu zatvora i dr. nego takvo što.

Znate li koju drugu patnju oni trpe uz sve ostalo? Oni moraju gledati kako njihovi roditelji ili bliži rođaci, koji još žive, zbog njih trpe, trpe sramotu, imaju osjećaje krivnje: da sam ga samo strože odgajao/la, da sam ga kaznio/la, ili: da ga nisam kaznio/la ... da sam mu rekao/kla ... da sam učinio/la ovo ili ono ... Ovi prigovori savjesti su veoma veliki i teški; oni su pakao na zemlji. Morati promatrati tu patnju svojih rođaka, nanosi im veliku patnju. To je najveća patnja za njih i đavli se vesele i pokazuju im sve te scene: gledaj kako tvoja majka plače Gledaj, kako trpi tvoj otac, kako su očajni, puni tjeskobe, kako se okrivljuju, kako raspravljaju i jedan drugoga okrivljuju. Pogledaj patnju koju si im nanio. Gledaj kako se oni sada bune protiv BOGA. Gledaj na svoju obitelj - sve je tvoja krivnja!

Te siromašne duše trebaju prije svega da preostali na životu započnu s boljim životom, da oni promjene svoj život, da vrše djela ljubavi, da posjećuju bolesne. I da daju čitati svete mise za pokojne i da tim misama i sami prisustvuju. Te duše time bi dobile vrlo mnogo dobra i utjehe. Duše, koje su u čistilištu, ne mogu više ništa za sebe učiniti. Ništa, gotovo ništa. Ali BOG" može nešto učiniti po beskrajnim milostima svete misne žrtve. Mi im trebamo na taj način pomoći.

I ja sam također, puna tjeskobe, sada shvatila da te duše koje su u tom dubokom čistilištu ni meni ne mogu pomoći. I u toj tjeskobi i strašnoj panici počela sam ponovno vikati: "Tko seje ovdje zabunio? Mora biti zabuna! Pogledajte naime, ja sam jedna sveta osoba, jer su me svi u mojem životu nazivali sveticom. Nikada nisam krala i nikada nisam ubila. Nikome nisam nanijela bol. Prije nego sam financijski propala, badava sam liječila zube i često nisam tražila nikakav novac, kada netko nije mogao platiti. Kupovala sam stvari za siromahe ... Što ja sada ovdje činim?

Pozivala sam se na svoje "pravo"! Ja, koja sam bila tako dobra, koja bih trebala posve ravno doći u nebo. Što ja ovdje činim? Išla sam svake nedjelje na svetu misu, makar sam se očitovala kao bezbožac i nisam pazi la ni na što, što je župnik propovijedao. Nikada nisam propustila svetu misu. Ako sam u čitavom svojem životu propustila 5 puta svetu misu, tada je to mnogo. Što ja dakle ovdje činim? Oslobodite me odavde! Izvedite me odavde!" (Duše čistilišta, po iskazima svetaca, tek kad pređu u više jaze - po ognju ljubavi - mogu misliti i na druge i pomoći im - op. prevodioca).

Nastavila Sam kričati i vikati, pokrivena tim gadljivim stvorenjima koja su se prilijepila na mene.

"Ja sam rimokatolkinja, ja sam praktična katolkinja, molim vas oslobodite me odavde!"

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

TRAVANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  12.04.2021. 22:01h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, hvala za preporuku :)

  12.04.2021. 17:20h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  danas sam sanjala jedan san pa sam stavila za Iridicu :)

  05.04.2021. 16:12h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  sretan Uskrs svim chaterima i Magicusima :)

  05.04.2021. 16:12h
 • Član iridairida

  Ja sam Uskrsni doručak imala popodne...Svima radostan Uskrs želim...♥

  04.04.2021. 16:13h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, sretan i blagoslovljen Uskrs vam želim. Lp

  04.04.2021. 08:09h
 • Član bglavacbglavac

  DeVeT, vrijeme je za akciju! Lp

  03.04.2021. 08:50h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

S V J E D O Č A N S T V O II - Druga strana događaja S V J E D O Č A N S T V O IV - Vidjela sam svojega oca i svoju majku