Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član ShadowOfSoul

Upisao:

ShadowOfSoul

OBJAVLJENO:

PROČITANO

2781

PUTA

OD 14.01.2018.

ja i crna magija

ja i crna magija
- moja iskustva sa crnom magijom -

 

4.12.1976. je bio dan mog vjenčanja (prvi brak, ja 19, on 21 godinu), subota, spremala sam se u svojoj sobi, kad je oko 14.30h netko zvonio na ulaznim vratima. Izašla sam van i vidjela sam 2 čovjeka, tražili su mog tatu.

 

Pozvala sam tatu i čekala sam iza njega da čujem tko su ti ljudi. Jedan od njih se predstavio imenom i rekao: „ja sam S., došao sam sa mojim prijateljem isprositi tvoju kćer Jadranku, za koju sam dogovorio svadbu sa tvojim bratom iz Kalifornije.“

 

Moj otac je otvorio usta i rekao: „moja kćer se danas udaje za svog zaručnika s kojim je već godinu dana u vezi i kako ste uopće došli baš na ovaj dan?“

 

Dalje nisam slušala, jer sam otišla u svoju sobu, a on je te ljude pozvao u kuću i pričali su oko pola sata.

Kad su odlazili, jedan se okrenuo i jako mrko me pogledao i otišao.

Kad su otišli, pitala sam tatu: „a kaj je to bilo?“, a on mi je rekao: „ma ništa, to su samo neke nebuloze tvog strica!“ i tako sam otišla, udala se za prvog supruga i zaboravila taj događaj.

 

Kad sam se 1978. rastala od prvog supruga, mama mi je ispričala za te ljude i rekla mi je jednu rečenicu koju je jedan od tih ljudi rekao mom tati: „Proklet bio i ti i tvoja kćer, dabogda nikada ne imala djece i dabogda nikada ne bila sretna, ja ću se za to pobrinuti, vi ste mene osramotili kao nitko u životu!“

 

Ja sam se na to nasmijala mami i rekla sam joj da su to bapske priče bla bla bla i nikad nisam u to povjerovala, ali vidjela sam po maminim očima da joj baš nije svejedno.

 

I, naravno, ništa se nije događalo, ja sam živjela, imala sam par dečki, ali ništa ozbiljno i...

 

1984. sam imala 27 godina kad sam se udala drugi put, bivši suprug je bio obrtnik, to mu je bio prvi brak, meni drugi.

 

Kod njega je tada radila jedna mlada žena, rodom iz Bosne, udata za Zagrepčanca, isto bez djece. Nije bila njegove struke, ali mu je pomagala bla bla bla, javljala se na telefon, izdavala robu itd.

Kad smo se vjenčali, postavili smo pitanje, treba li mu ta osoba i o me pitao je li bih ja bila dovoljno sposobna preuzeti taj njen posao poslijepodne, tako da ne plaća još jednu osobu, a koji posao mu može obavljati njegova žena. Naravno, složila sam se, on je njoj dao otkaz, ostali smo s njom u dobrim odnosima itd.

 

Kad smo se nakon par mjeseci sreli, bila je izuzetno suzdržana prema nama i nije nas gledala u oči (nama to nije bilo jasno, jer je u međuvremenu pronašla novi posao i sve 5+-bar smo tako mislili)

 

Nakon toga do mene je došla priča da mi je ona „nešto nabacila“.....nisam imala pojma što je to i prešla sam preko toga

 

Očekivala sam (naravno, kao i sve mlade žene) da ću zatrudnjeti i roditi bar jedno dijete, ali to se nije događalo.

 

1986. u dobi od 29 godina sam prvi put završila na kirurškom stolu (cista lijevog jajnika) – do tad nikad nisam imala problema sa jajnicima!

 

Nakon toga, 1988., bivši suprug je, kako je kontaktirao sa jako puno ljudi, načuo da je na mene „bačen urok“ i krenuo u potragu „kako da se to skine“.

 

Te 1988. smo otišli u Brčko kod nekog hodže, primio nas je i kad mi je pogleda „zapis“ kako oni to kažu, ovo su bile njegove riječi:

„mlada gospođo, na Vas su bačena 2 uroka: prvi je bačen u dobi od vaših 20-tak godina i to ga je bacio jako jak hodža i ja taj urok ne mogu skinuti. Drugi urok vam je bačen prije 4 godine, bacila ga je jedna mlađa ženska osoba svijetlosmeđe kose i svijetlih očiju, mršava, ogorčena, ljuta, udata, bez djece, živi u vašoj blizini i taj urok Vam ja mogu skinuti. Ništa neće značiti to što Vam skinem taj drugi urok, kad Vam ovaj prvi izaziva da ostanete trajno nesposobni za rađanje djece.“

 

Ni više ni manje, nego tim riječima! Dobili smo neku vodu, glogove grančice koje smo postavili tamo gdje je rekao, okupala sam se 3x u toj vodi i to je – to.

 

1990. završim drugi puta na kirurškom stolu – cista na lijevom jajniku, jajnik ide van.

 

1996. završim treći puta na kirurškom stolu – cista na desnom jajniku, i on ide van.

 

e, sad dolazi ono najinteresantnije:

 

Te iste 1996. godine – 3 mjeseca prije ove treće operacije, bila sam sa frendicom na piću u jednom kafiću u Dubravi.

Sjedile smo u tom kafiću u njenom kvartu i primijetila sam da nas jedan čovjek srednjih godina čudno gleda.

 

Ona me pogledala i rekla: „čuj, ovaj tip čudno gleda prema nama“... i čim je to rekla, evo ti njega za naš stol.

Nalaktio se, pogledao me ravno u oči i rekao: „tebi je nabačeno davno, kad si bila jako mlada, a taj koji ti je nabacio, bio je jak hodža, nabacio ti je težak urok koji samo on može skinuti i on je umro. Do kraja života ćeš nositi taj urok u sebi i nikad nećeš imati djece, a zato ti je i bačeno da nikad nemaš ni djecu ni sreću.“

 

Ostale smo paf i ja i frendica, gledale smo ga i ja sam pitala: „otkud Vi to znate?“, a on je samo odgovorio: „to iz tebe gleda“.

 

Čovjeku smo platile piće i on je otišao.

 

I sad se ja pitam:

što li se to meni stvarno dogodilo, jer je stvarno i bilo tako: niti sam ikad mogla imati djecu, imala sam 3 teške operacije baš u tom aspektu života, nisam baš ni bila sretna u životu (osim ovih zadnjih 7 godina od 2004.) i pitam se:

 

jesu li to bapske priče ili je sve to istina???

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 19.01.2011. 14:31h

  Član shadowofsoulMerlin9 ovaj tekst je napisan, jer bi kao komentar bio predug, a odnosi se na tekst koji je stavila naša Cyberbaka: https://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=56865
 • 19.01.2011. 14:55h

  Član leonidaMerlin1 Mislim da se ovdje zaista radi o crnoj magiji.
 • 19.01.2011. 14:58h

  Član mlabosMerlin12 sjenko to nisu bapske priče...ograničit ćemo se na kvantnu fiziku..(koja ima svoje zakone i po njima djeluje)...prvi i osnovni je isto se istim privlači a suprotnosti odbijaju...(ovdje govorim o vibriranju tvog koda u tim trenucima koji je bio energetski sličan...to vrijedi za sve nas, ali sad smo na tvojoj priči... znaš li da primjerice voodoo magija ima svoju snagu upravo u strahu od nje...pesebno u kulturi koja ju je iznijela i ima dugu tradiciju, pa tim više...i jedan od glavnih uvjeta samog rituala je obavezno informiranje osobe da je na nju bačena....jer to je 90% posla.... ...ali bez obzira što ti nisi znala tvoj energetski kod (frekvencija) bila je sukladna toj frekvenciji u tim trenucima..što je bilo bilo je..to se neda mijenjati ali kažeš da imaš sretnu vezu...ok djece nema....ali se osjećaš zadovoljnom u vezi...znači da si promijenila svoj energetski kod i privukla ono što je u tom trenutku bilo sukladno...kako to da \'kletva\' sad ne djeluje?...upravo zato SADA i jedino SADA nešto možeš učiniti, SADA je trenutak da BUDEŠ u energijama koje dižu naše frekvencije, a to je LJUBAV, SUOSJEĆANE, OPROST, ZAHVALA...nema te \'crne magije\' koja može zavibrirati na tim frekvencijama..to su znali i znaju svi mistici prošlosti i sadašnjosti...MAGIJA je kreacija ali predznak koji stoji ispred svrstava je u crnu ili bijelu...SVI imamo izbor, koji predznak ćemo staviti ispred tog izuzetnog ljudskog potencijala! ...možda prvi korak da istinski osjetiš suosjećanje i oprost za one koje si navela kao učesnike u toj priči...jer ne zhnaju što čine...ISTINSKI OPROST I BLAGOSLOV..ako se to dogodi morat ćeš se pomiriti s krilima, ali navodno su lagana :))
 • 19.01.2011. 15:08h

  Član shadowofsoulMerlin9 da, Majo, odlično zboriš... to nisu \"bapske priče\", ali meni su u to vrijeme baš to i bile... da, sad već 7 godina imam sretnu vezu, a otkad sam počela raditi na sebi - sve je i drugačije.. otkad sam bila sa mojim Učiteljem u kontaktu i radila s njim - sve se promijenilo... i ova veza je opstala... no, kletva je učinila svoje - djece nisam ni imala (ali ih nisam ni željela, jer sam to u svom biću osvjestila tek prije par godina, dakle možda i nije bila kletva!)... možda je baš tako moralo i biti... Majo, hvala ti na krasnim riječima ... ovdje i SADA... živim i nastojim biti baš ovako kako pišeš: ljubav, oprost, zahvala... evo, prije Nove godine sam prišla prva jednom frendu s kojim sam bila \"na ledu\".. nismo pričali 2 godine, bilo mi je teško i prva sam prišla... pozvala sam ga i sad smo opet pajdaši :) tim ljudima koji su mi to nabacili nisam nikad ni zamjerala jer nisam znala zbog čega bih im zamjerala, zato što nisam imala pojma o čemu govore... tek kasnije, kad sam malo čitala neke stvari i kad sam produbljavala svoj duhovni put - uvidjela sam da je sudbina zacrtala svoj put prema meni...onako kako treba biti i mapa po kojoj moram ići... moram ti reći, da i ovdje na magicusu, sam došla do krasnih uvida nekih nepotrebnih radnji koje sam ishitreno učinila (znaš i sama o čemu pišem, da se sad ne ponavljam), pa je došlo do velikih pomaka i u ovom virtualnom svijetu - za mene... sve u svemu, rezime cijele te priče si fantastično elaborirala u ovom komentaru, a posebno ono što i sama znam: \'\'svi imamo izbor, koji predznak ćemo staviti ispred tog izuzetnog ljudskog potencijala\'\' --- i dodala bih: taj izbor nas određuje... izuzetno mi je drago da si mi ostavila ovaj komentar ...
 • 19.01.2011. 15:12h

  Član mlabosMerlin12 :))
 • 19.01.2011. 16:06h

  Član tavrickMerlin1 ajme što je Maja ovo lijepo napisala.. i kuiš sad..otprilike sam i ja nešto slično htio reći (u onom drugom članku), al nema šanse da ja sirovina to ovako složim (dobro ajd, bilo je nabrzaka).. ovo definitivno puno bolje zvuči i to se zove kvalitetan odgovor.. ha tko zna, zna :-) i usput, zahvala Maji za onu preporuku za Dascalosa..baš ga čitam i uživam ;-)
 • 19.01.2011. 16:19h

  Član tavrickMerlin1 i ti Shadow si sad briljirala komentarom, naravno :-) ja isto mislim da je tako trebalo biti, a to sve je samo bio način da se to zemaljski realizira.. glavu i pogled gore i u SADA i hrabro pičit u nastavak života da bude što bolji i kvalitetniji ;-)
 • 19.01.2011. 16:22h

  Član mlabosMerlin12 Tavriče - ha baš danas mi Dascale pade na pamet...drago mi je da ti je OK..a to što se uopće ne sjećam da sam ti to preporučila...moj problem
 • 19.01.2011. 16:31h

  Član tavrickMerlin1 a da možda i ti Majo ne gledaš sapunice a? pa od tih tamo nekih Ezela zaboraviš na preporuke i sve hihi :-) ma nije to važno..važno je da je tada tvoja informacija došla do pravih ušiju i očiju (valjda pravih hehe) tj. mojih :-) tnxs i pozdrav ;-)
 • 19.01.2011. 17:05h

  Član shadowofsoulMerlin9 evo, baš mi je drago da čitam ove krasne komentare i lijepe riječi... (naravno, pripremam se za Ezela, a ne bih ga propustila nikako!) :) Tavrick, thnx i tebi na komentaru i ovdje i tamo kod naše Cyberbake koja je i stavila članak o crnoj magiji... uvijek se nešto novo nauči i čovjek se usmjerava prema dobrim stvarima... thnx svima :)
 • 19.01.2011. 17:05h

  Član srceMerlin3 bapske priče kojima ili podlegneš ili ne. ako podlegneš u svemu vidiš nešto čira čara. tome ne pridajem ni malo važnosti. 3 x pljuc i u drvo kuc kuc. hahahahaha
 • 19.01.2011. 17:12h

  Član shadowofsoulMerlin9 :) a veliš, Srce ... 3x pljuc pa kuc kuc! :) (zlu ne trebalo!) :)
 • 19.01.2011. 17:19h

  Član srceMerlin3 hahahahah da
 • 19.01.2011. 17:34h

  Član shadowofsoulMerlin9 :) i ja kažem :)
 • 20.01.2011. 06:37h

  Član bglavacMerlin13 Znam kako je to sve sam to doktorirala! Želim ti puno sreće i ljubavi i mira. Pozdrav!
 • 20.01.2011. 06:46h

  Član aliusMerlin6 Shadow, >----♥-----< :-*)
 • 20.01.2011. 06:58h

  Član srceMerlin3 uglavnom ono što čovek ne želi da mu se dogodi o tome se ne treba ni razmišljati. na taj način se ne daje snaga takvim stvarima niti u čoveku stvara strah. ne razmišljati o tome. konec. Shadow a ono što čovek želi o tome treba misliti (Davor i Ezel) i nema da brineš :)) pozdrav i lep dan ti želim.
 • 20.01.2011. 07:06h

  Član shadowofsoulMerlin9 dobro jutro, Srce :) je, Davor je konstanta u mom životu (hvala Bogu, konačno), a Ezel je samo dobra zafrkancija ovdje na magicusu ! :)
 • 20.01.2011. 07:06h

  Član shadowofsoulMerlin9 hvala, Božice...
 • 20.01.2011. 07:08h

  Član shadowofsoulMerlin9 dok sam se vozila na posao sjetila sam se još jedne sekvence: ovaj tip iz kafića u Dubravi koji mi je prišao i rekao to što je rekao, kasnije je moja frendica pitala konobara: \"čuj, tko je taj čovjek?\", a konobar je odgovorio: \"ma, to je tu jedan lokalni, koji ljudima gata iz kave, graha i tako dalje\"... tip je imao oko 40-tak godina, dugu smeđu kosu, bradu, smeđe oči, malo jače građe, korpulentniji... sjećam ga se kao da ga sada vidim... i nikad ga više u životu nisam vidjela!
 • 20.01.2011. 07:08h

  Član srceMerlin3 znam Shadow, kapiram, i ja se volim šaliti.

SADRŽAJ UPISAO

Član ShadowOfSoulMerlin9 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana shadowofsoul dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  05.07.2020. 09:44h
 • Član magicusmagicus

  Dobar vam dan dragi magicusi. Lp

  01.07.2020. 18:47h
 • Član tantriktantrik

  Hvala Irida!

  23.06.2020. 07:04h
 • Član iridairida

  Tantrik, dobrodošao na magicus! Nadamo se da ćeš pisati o svome radu...

  18.06.2020. 14:36h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav!

  17.06.2020. 14:00h
 • Član tantriktantrik

  Dobro jutro, dragi magicusi!

  17.06.2020. 07:35h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan gospodine. Lp

  16.06.2020. 20:19h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info