Upisao:

gemini

OBJAVLJENO:

Numerologija - Broj 1 - početak puta

Kao predvodnik na početku novoga puta ili ciklusa, broj jedan pršti od ambicioznosti i energije

Broj jedan čini prvi korak u ostvarenju novih sposobnosti. Svako pojavljivanje tog broja predstavlja ponovno rođenje u novom okruženju ili energijom nabijenu ozračju - riječ je o bljesku novorođene ideje, plamenu koji napušta Sunce i kreće u daleka svemirska prostranstva. Put na kojem broj jedan ima ulogu predvodnika zahtijeva nevjerojatnu energiju, hrabrost i usmjerenost namjere prilikom njegova oslobađanja iz statičnog položaja nule. Broj jedan je u biti načelo akcije i novog rođenja. On nosi poticaj za pretvaranje inertnog potencijala u nešto konkretno, ali nije konkretan po sebi; on stvara mogućnosti, ali njihovo ostvarenje ostavlja drugima.

Ambiciozan po prirodi i vođa u životu, broj jedan je svjestan sebe kao pojedinca. Ta mu svjesnost, zajedno s urođenim samopouzdanjem, daje unutarnji podstrek da ostavi svoj trag, pridonese onim talentima i kvalitetama koje ima, makar neke od njih bile i devijantne. Katkad može živjeti u strahu i potpunom nedostatku hrabrosti. Potpuno je izvoran dok se oslobađa statičnosti nule u zasljepljujućem bljesku energije i mašte. Jedan pronalazi hrabrost i pokazuje kako svojom cjelovitošću može drugima poslužiti kao primjer.

(Colin Baker: Moć brojeva) 

Osobne stranice svih članova kluba

KAZALIŠTE

MAGAZIN

BRZI CHAT

 • sayan

  Zdravo svima...pitao sam pre jedno mesec dana i nisam nasao pa da pitam opet gde su osovi clanci u kojoj kategoriji?usao sam na pretrazivac kao sto ste rekli i izaslo je ''svi objavljeni osho clanci'' to je radilo na starom forumu a sada tu ima samo oshov

 • vanessa

  ♥*Lp

 • bglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Lijepu i radosnu nedjelju vam želim! Lp

 • vanessa

  ♥*♪♫ ♪♫:)))

 • vanessa

  ❤ * ❤*❤ ❤*riješeno ..Hvala.. Laku noć

Cijeli Chat

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info