Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

589

PUTA

Mjesečni horoskop za lipanj 2020.: Stižu i Mjesečeva i Sunčeva pomrčina - nastavak

Mjesečni horoskop za lipanj 2020.: Stižu i Mjesečeva i Sunčeva pomrčina - nastavak
Venera će završiti s retrogradnim hodom pa će se novčane i ljubavne teme polako vraćati u normalu , ali ne prije nego Merkur postane retrogradan (18.), zbog čega će i predizborna kampanja biti prepuna manipulacija i obmana. U srpnju (5.), baš na dan izbora, očekujemo još jednu Mjesečevu pomrčinu.

VAGA

Opći pregled

Od 5. lipnja do 5. srpnja bit ćemo svjedoci čak dvije Mjesečeve i jedne Sunčeve pomrčine. Prva stiže Mjesečeva (5.), a naglašava važnost osobne životne filozofije, dugoročne vizije u odnosu na trenutne stavove, koje treba prilagoditi većem planu. I teme učenja i komunikacija sada kulminiraju. Ulazak Sunca u Raka i odmah povezana pomrčina (21.) stavlja snažan naglasak na usvajanje lekcija iz prošlosti, prije započinjanja novih projekata ili analize životnih ciljeva. Druge važne teme će biti vezane za kućne promjene i obiteljske odnose te kako se izvući iz strahova i nesigurnosti i naučiti brinuti se o sebi. Ne zaboravi da tjedan prije pomrčina nije pogodan za pokretanje novih projekata ili inicijativa.

Tvoja Venera napokon prestaje s retrogradnim hodom u Blizancima (25.), a fokus je na budućnosti financijskih, akademskih i ljubavnih tema. Veća je svijest o željama i potrebi za rastom. Realnije ćeš sagledavati sve vezano za ljubav, veze i novčane poslove.

Ipak, sad će nas sve dočekati retrogradni Merkur u Raku (18.), pa budi pažljiva u profesionalnim aktivnostima, kad je riječ o detaljima i činjenicama. Ustanovi koje su granice zone komfora i otpusti iz sebe sve negativno iz prošlosti.

I Neptun ovaj mjesec (23.) kreće u retrogradni hod pa ćeš malo biti isključena iz vlastite intuicije ili izvora inspiracije, što predstavlja priliku za rad na duhovnosti. Potrebna ti je hrabrost za suočavanje s realnošću. U tjednu oko 23. očekuj više konfuzije ili zbunjenosti na radnom mjestu ili po pitanju zdravlja.

Mars ulazi u svoj znak Ovna (27.), a to je dobro za pokretanje svih osobnih poduhvata i prihvaćanja novih izazova. Ne zaboravi unijeti strukturu u svoje akcije, kako bi smanjila rizik prepreka; pazi na impulzivnost. Ovo je tvoje polje partnerstva i veza, stoga će ti interes za važnu drugu osobu biti pojačan.

Mjesečni aspekti

Sunce do 20. naglašava dugoročne životne ciljeve, a u istoj zoni se nalazi i tvoja Venera u retrogradnom hodu (do 25.). U prvim danima kod tebe postoji jak interes za radom, ali energija stvara nesklad, naročito ako postoje skrivene tenzije. Ovo može biti test veza s kolegama na poslu, kako bi se otkrilo koje osobine ega smetaju u odnosima. Postoje li inače problemi, može doći do svađa i frustracija. Spoj Sunca i Venere (3.) pokazuje da imaš sposobnost procjenjivanja različitih točka gledišta i obavljanja više zadataka u isto vrijeme. U prvih desetak dana prisutni su konflikti ega s drugima, pa se čuvaj podsvjesnih motivacija. Drugi su vrlo kritični prema tebi, zbog čega se moraš dobro pripremiti; čuvaj se nestrpljivosti i nervoze. Neka dobra ideja oko 4. može ti pomoći u poslovno-financijskim temama.
 
Pomrčina mjeseca (5.) naglašava važnost tvojih stavova i ideja te načina komunikacije. Pitaš se koja istina leži u temeljima tog sustava vjerovanja, a u sljedećih 6 mjeseci želiš dobiti priznanje za svoj rad. Kreativnost je na poslu stimulirana, ali ipak može doći do konfuzije i razočaranja. Ključno je iskoristiti napeti aspekt Sunca i Neptuna kako bi razjasnila što je tvoja prava vizija i kako to materijalizirati. Nemoj nikoga idealizirati, jer tako dozvoljavaš drugoj osobi da demonstrira svoj ego. Izbjegavaj i pretjerivanje u alkoholu ili lijekovima.
 
Druga polovica mjeseca donosi bolju atmosferu i povoljne prilike za realizaciju važnih ciljeva u životu, iako uz promjenu originalnih planova akcije. Sve je to vezano za situaciju u domu i obitelji. Imaš dovoljno energije za svladavanje prepreka. Započeti poduhvati proći će dobro. Samo je važno dobro usmjeriti napore, jer tvoj optimizam pomaže u odnosu s autoritetima, otvorenima za tvoje ideje. Možda će biti frustracije zbog odgoda u postizanju životnih ili profesionalnih ciljeva, ali upravo je to lekcija koju moraš naučiti: svaki evolucijski procesa zahtjeva vremena. Ne pokušavaj ubrzati događaja ili preskakati faze; samo ćeš se emocionalno iscrpiti. Prilagodi se situaciji. Kroz transformaciju napora i ciljeva napravit ćeš velike poteze kako bi osigurala uspjeh. Nakon 25., fokus je na budućnosti financijskih, obrazovnih i sentimentalnih tema. Veća je svijest o potrebama, željama i rastu.
 
Ulazak Marsa u zonu partnerstva 27. dobar je za pokretanje važnih odnosa i veza, a i tvoj interes za suprotni spol je povećan. Moraš samo pažljivo usmjeriti tu energiju i biti sklona suradnji. Ljubavne odnose ponovo izgradi uz pažljivo planiranje i dugotrajnu strpljivost.
 
Sunce ulazi u znak Raka (21.), a istovremena pomrčina govori o važnosti profesionalnih napora i javnog života u sljedećih šest mjeseci. Ipak, budi oprezna jer Merkur kreće u retrogradni hod u istoj zoni, pa moraš dobro provjeriti sve podatke činjenice kako ne bi došlo do propusta. Pronađi ravnotežu između obveza prema domu i obitelji te prema poslu. O svojim profesionalnim planovima razgovaraj, saslušaj i druge i njihove ideje, jer možeš puno toga naučiti i saznati nove stvari koje ti mogu pomoći u napretku.
 
Povoljni dani: 3., 4., 12.-14., 17.-18., 19.-21., 19.-30., 27.-29., 30.
Izazovni dani: 2.-3., 3.-9., 5., 10.-11., 18., 23.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

ŠKORPION

Opći pregled

Od 5. lipnja do 5. srpnja bit ćemo svjedoci čak dvije Mjesečeve i jedne Sunčeve pomrčine. Prva stiže Mjesečeva (5.), a naglašava važnost osobne životne filozofije, dugoročne vizije u odnosu na trenutne stavove, koje treba prilagoditi većem planu. Sve je povezano s tvojom zaradom i materijalnom situacijom. Ulazak Sunca u Raka i odmah povezana pomrčina (21.) stavlja snažan naglasak na usvajanje lekcija iz prošlosti, prije započinjanja novih projekata ili analize životnih ciljeva. Druge važne teme će biti vezane za kućne promjene i obiteljske odnose te kako se izvući iz strahova i nesigurnosti i naučiti brinuti se o sebi. Ne zaboravi da tjedan prije pomrčina nije pogodan za pokretanje novih projekata ili inicijativa. Ovo je tvoje polje obrazovanja, dugoročnih planova i stranih zemalja.

Venera napokon prestaje s retrogradnim hodom u Blizancima (25.), a fokus je na budućnosti financijskih, akademskih i ljubavnih tema. Veća je svijest o željama i potrebi za rastom. Realnije ćeš sagledavati sve vezano za ljubav, veze i novčane poslove.

Ipak, sad će nas sve dočekati retrogradni Merkur u Raku (18.), pa su na redu kućne renovacije ili popravci. Bilo bi dobro organizirati neko obiteljsko okupljanje i razmijeniti uspomene i iskustva s dalekom rodbinom. Ustanovi koje su granice zone komfora i otpusti iz sebe sve negativno iz prošlosti.

I Neptun ovaj mjesec (23.) kreće u retrogradni hod pa ćeš malo biti isključena iz vlastite intuicije ili izvora inspiracije, što predstavlja priliku za rad na duhovnosti. Potrebna ti je hrabrost za suočavanje s realnošću. U tjednu oko 23. očekuj više unutarnje konfuzije ili zbunjenosti u temama ljubavi, djece i kreativnih projekata.

Mars ulazi u svoj znak Ovna (27.), a to je dobro za pokretanje svih osobnih poduhvata i prihvaćanja novih izazova. Ne zaboravi unijeti strukturu u svoje akcije, kako bi smanjila rizik prepreka; pazi na impulzivnost. Osjećaš veliki nalet radne energije pa opet možeš pokazati sve svoje talente.

Mjesečni aspekti

Sunce i retrogradna Venera naglašavaju tvoje polje financijskih obveza, zajedničkih resursa i emocionalne potpore u prva tri tjedna mjeseca, a i Mjesečeva pomrčina u zoni osobnih financija govori kako će u sljedećih šest mjeseci pitanje zarade biti veoma važno. Ako je riječ o ljubavi, interes za fizičku stranu je veoma jak, ali energija stvara nesklad, naročito ako postoje skrivene tenzije. Ovo može biti test veze kako bi otkrila koja osobina ega smeta u odnosu. Imaš li inače problema, može doći do svađa, koje dolaze od neizražene seksualnosti. Svejedno, sposobna si procjenjivati različite točke gledišta i obavljati više zadataka u isto vrijeme. Čuvaj se konflikata ega s drugim osobama, jer je na testu ispravnost svojih stavova i mišljenja koje si zauzela prije šest mjeseci. Bez obzira je li riječ o ljubavnim ili financijskim temama, neke stvari nisu baš sasvim jasne i puno je konfuzije. Kreativnost je stimulirana, ali ipak može donijeti razočaranje. Ključno je iskoristiti ovaj period za razjašnjavanje što je tvoja vizija i kako to materijalizirati. Ne idealiziraju drugu osobu jer joj time daješ preveliku moć nad sobom. Izbjegavaj pretjerivanja.
 
Druga polovica mjeseca donosi odlične aspekte koji ti mogu pomoći u realizaciji važnih ciljeva u životu, no uz promjene originalnih planova akcije. Možeš se posvetiti učenju, stjecanju novih vještina, radu na stavovima i načinu prezentacije. Imaš dovoljno energije za svladavanje prepreka. Pozitivni aspekti otvaraju prilike za svaku vrstu aktivnosti, naročito poslovnih. Započeti poduhvati proći će dobro. Optimistična si i dobro surađuješ s autoritetima, koji su otvoreni za tvoje ideje. Intenzivno radi na transformaciji svojih stavova i osobne etike i promoviraj uspjehe iz prošlosti. Bit će nekih frustracija zbog odgoda u postizanju životnih ili karijernih ciljeva. Ne pokušavaj ubrzati događa kako bi se što prije vratila na mjesto na kojem si bila prije početka krize. Ulazak Marsa u zonu rada i zdravlja (27.), donosi veliku energiju koju trebaš iskoristiti u naporima za uspjehom. Ovo je povoljno za timski rad u kojem možeš biti predvodnica. Pažljivo biraj projekte, a mogu biti vezani i za dom, te pokaži svoju izdržljivost i strpljivost. Nećeš sada pomicati planine, ali si sposobna za konstantan napor.
 
Od 20., Sunce naglašava tvoje dugoročne životne ciljeve, koji će posebno biti važni u sljedećih šest mjeseci., Mogu imati veze s obrazovanjem ili stranim zemljama. Od 23., nešto će ti slabija biti intuicija kad je u pitanju ljubav ili kreativna inspiracija. Komuniciraj, razgovaraj i nastoj upoznati što više ljudi; neki od njih bi te mogao i posebno zainteresirati 4. ili 29. Nemoj zaboraviti da je Merkur retrogradan od 18., što znači da ovo nije dobro vrijeme za putovanja. Moraš li otići na neki put, dobro provjeri sve aranžmane prije odlaska.
 
Povoljni dani: 3., 4., 12.-14., 17.-18., 19.-21., 19.-30., 27.-29., 30.
Izazovni dani: 2.-3., 3.-9., 5., 10.-11., 18., 23.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

STRIJELAC

Opći pregled

Od 5. lipnja do 5. srpnja bit ćemo svjedoci čak dvije Mjesečeve i jedne Sunčeve pomrčine. Prva stiže Mjesečeva (5.) u Strijelcu, a naglašava važnost osobne životne filozofije, dugoročne vizije u odnosu na trenutne stavove, koje treba prilagoditi većem planu. U sljedećih šest mjeseci bit ćeš pred važnom osobnom odlukom, vjerojatno vezanom uz važno partnerstvo; tražit ćeš više fokusa na sebe.

Ulazak Sunca u Raka i odmah povezana pomrčina (21.) stavlja snažan naglasak na usvajanje lekcija iz prošlosti, prije započinjanja novih projekata ili analize životnih ciljeva. Posebno važni će biti dijeljeni resursi, novčane obaveze, i emocionalna potpora. Druge važne teme će biti vezane za kućne promjene i obiteljske odnose te kako se izvući iz strahova i nesigurnosti i naučiti brinuti se o sebi. Ne zaboravi da tjedan prije pomrčina nije pogodan za pokretanje novih projekata ili inicijativa.

Venera napokon prestaje s retrogradnim hodom u Blizancima (25.), a fokus je na budućnosti financijskih, akademskih i ljubavnih tema. Veća je svijest o željama i potrebi za rastom. Realnije ćeš sagledavati sve vezano za ljubav, veze i novčane poslove. Ovo je tvoja zona partnerstva i veza, pa će se neke nejasnoće sada razbistriti.

Ipak, sad će nas sve dočekati retrogradni Merkur u Raku (18.), pa su na redu kućne renovacije ili popravci. Moraš dobro proučiti sve financijske detalje i podatke; pametno bi bilo ne preuzimati nikakve novčane obveze u sljedeća tri tjedna.

I Neptun ovaj mjesec (23.) kreće u retrogradni hod pa ćeš malo biti isključena iz vlastite intuicije ili izvora inspiracije, što predstavlja priliku za rad na duhovnosti. Potrebna ti je hrabrost za suočavanje s realnošću. U tjednu oko 23. očekuj više unutarnje konfuzije ili zbunjenosti kod kuće i u odnosima s članovima obitelji.

Mars ulazi u svoj znak Ovna (27.), a to je dobro za pokretanje svih osobnih poduhvata i prihvaćanja novih izazova. Ne zaboravi unijeti strukturu u svoje akcije, kako bi smanjila rizik prepreka; pazi na impulzivnost. Dobro je što ćeš osjetiti nalet pozitivne energije, a i fizički apetiti će ti porasti. Ovo je tvoje polje ljubavi, užitaka, kreativnog izražavanja, djece i sportskih aktivnosti.

Mjesečni aspekti

Pomrčina Mjeseca koja se pojavljuje u tvom znaku (5.), jedan je od najvažnijih događaja ovog mjeseca. Tvoje potrebe su u fokusu u sljedećih šest mjeseci. Pitaš se o istini koja leži u temeljima tvog sustava vjerovanja ili života. Tražit ćeš priznanje za sebe, bez obzira na kojem polju. Sve je ovo u vezi s partnerskim odnosima jer lipanj počinje sa Suncem i retrogradnom Venerom u zoni partnerstva i veza, a naglašeno je i polje doma i obitelji. Interes za partnera je veoma jak i fizički, ali energija stvara nesklad, naročito ako postoje skrivene tenzije. Ovo može biti test veze kako bi otkrila koje osobine ega smetaju u odnosu. Postoje li inače problemi, može doći do svađa, koje dolazi od neizražene seksualnosti. Sposobna si procjenjivati različite točke gledišta, bez gubitka smisla za humor. Čuvaj se konflikata i podsvjesnih energija i motivacija. Na testu je ispravnost svojih stavova i mišljenja koje si zauzela prije šest mjeseci. Partner ili druge važne odnose mogu biti kritični prema tebi pa je dobro pripremiti se. Energija ti je na visokoj razini, ali se čuvaj nestrpljivosti i nekontroliranih reakcija.
 
U prvoj polovici mjeseca stimulirana je tvoja kreativnost kod kuće, ali ipak može doći do konfuzije i razočaranja. Iskoristi ovo vrijeme za razjašnjavanje što je tvoja vizija i kako to materijalizirati. Nemoj idealizirati nikoga, pa makar bio član obitelji. Ne dozvoljavaj drugoj osobi da demonstrira svoj ego. Neptun postaje retrogradan (23.) u zoni doma i obitelji pa će to biti puno nejasnoća, a intuicija ti baš i neće dobro raditi.
 
Ipak, druga polovica mjeseca donosi odlične aspekte koji ti mogu pomoći u vraćanju stabilnosti u prihodima i realizaciju važnih ciljeva u životu. Istina, bit će promjena originalnih planova akcije, no ne boj se, jer će sada biti možda još bolje. Imaš dovoljno energije za svladavanje prepreka. Važno je imati jasnije ciljeve i dobro usmjeren napor te duševnu sigurnost, što donosi ostvarenje zacrtanog. Osloni se na svoj optimizam i dobru suradnju s autoritetima koji su sada otvoren za tvoje ideje. I fizički se veoma snažna. Kad je riječ o vraćanju stabilnosti u prihode, ne pokušaj ubrzati događaje ili preskakati faze; prilagodi se situaciji. Željna si uspjeha i postignuća, a kroz transformaciju napora i ciljeva napravit ćeš velike poteze kako bi osigurala uspjeh. Radiš napornije nego prije. Planeti su retrogradni pa treba obaviti sve što se nije napravio za vrijeme izolacije. Od 27. imaš puno energije i želje za uspjehom. Ovo su odlične aspekti za pažljivo planiranje i izvršenje projekata koji zahtijevaju izdržljivosti strpljivost. Bitan je konstantan napor.
 
Venera postaje direktna u zoni partnerstva (25.) pa se rješavaju mnoga pitanja u važnom ljubavnom odnosu. I Marsov ulazak u zonu ljubavi dobar je za pokretanje osobnih poduhvata, a sada su ti i fizički apetiti veoma jaki. Iskoristi ovaj aspekt i za promoviranje svojih kreativnih sposobnosti.
 
Ulazak Sunca u znak Raka i istovremena pomrčina (21.), govori o važnoj šestomjesečnoj fazi u pitanjima zajedničkih financija, dijeljenih resursa i financijskih obaveza. Merkur je retrogradan u toj zoni od 18., zbog čega bi bilo dobro ne preuzimati nikakve važne financijske obaveze u sljedeća tri tjedna. U svakom slučaju, dobro provjeri sve podatke i činjenice. U razgovorima i kontaktima, možeš doći do odlične ideja koji će ti pomoći u radno-financijskim pitanjima.
 
Povoljni dani: 3., 4., 12.-14., 17.-18., 19.-21., 19.-30., 27.-29., 30.
Izazovni dani: 2.-3., 3.-9., 5., 10.-11., 18., 23.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

JARAC

Opći pregled

Od 5. lipnja do 5. srpnja bit ćemo svjedoci čak dvije Mjesečeve i jedne Sunčeve pomrčine. Prva stiže Mjesečeva (5.), a naglašava važnost osobne životne filozofije, dugoročne vizije u odnosu na trenutne stavove, koje treba prilagoditi većem planu. U polju psihološke stabilnosti, naglasak je na traženju unutarnjeg mira. Ulazak Sunca u Raka i odmah povezana pomrčina (21.) stavlja snažan naglasak na usvajanje lekcija iz prošlosti, prije započinjanja novih projekata ili analize životnih ciljeva u partnerskim odnosima i vezama. Druge važne teme će biti vezane za kućne promjene i obiteljske odnose te kako se izvući iz strahova i nesigurnosti i naučiti brinuti se o sebi. Ne zaboravi da tjedan prije pomrčina nije pogodan za pokretanje novih projekata ili inicijativa.

Venera napokon prestaje s retrogradnim hodom u Blizancima (25.), a fokus je na budućnosti financijskih, akademskih i ljubavnih tema. Veća je svijest o željama i potrebi za rastom. Realnije ćeš sagledavati sve vezano za ljubav, veze, novčane i radne poslove.

Ipak, sad će nas sve dočekati retrogradni Merkur u Raku (18.), pa su na redu kućne renovacije ili popravci. Bilo bi dobro organizirati neko obiteljsko okupljanje i razmijeniti uspomene i iskustva s dalekom rodbinom. Ustanovi koje su granice zone komfora i otpusti iz sebe sve negativno iz prošlosti. Pazi na komunikacije s partnerom jer može doći do nesporazuma. Budi sigurna da je ono što govoriš temeljeno na provjerenim podacima.

I Neptun ovaj mjesec (23.) kreće u retrogradni hod pa ćeš malo biti isključena iz vlastite intuicije ili izvora inspiracije, što predstavlja priliku za rad na duhovnosti. Potrebna ti je hrabrost za suočavanje s realnošću. U tjednu oko 23. očekuj više konfuzije ili zbunjenosti.

Mars ulazi u svoj znak Ovna (27.), a to je dobro za pokretanje svih osobnih poduhvata i prihvaćanja novih izazova. Ne zaboravi unijeti strukturu u svoje akcije, kako bi smanjila rizik prepreka; pazi na impulzivnost. U tvojoj zoni doma i obitelji, Mars donosi želju za radom od kuće, ali nemoj ukućanima nametati svoje stavove.

Mjesečni aspekti

Od početka mjeseca naglašeno je tvoje polje rada, svakodnevnih obaveza i zdravlja, gdje se nalaze Sunce i retrogradna Venera. Imaš interes za rad, kao i za upoznavanje novih, zanimljivih osoba, ali energija stvara nesklad, naročito ako postoje skrivene tenzije. Ovo može biti test kako bi otkrila koje osobine ega smetaju u odnosima. Ima li i inače problema, može doći do svađa, koje dolaze od neizražene seksualnosti. Na poslu, sposobna si vidjeti stvari iz različitih kutova i obavljati više zadataka u isto vrijeme. No, čuvaj se konflikata s drugima i podsvjesnih energija i motivacija. Na testu je ispravnost stavova i mišljenja koje si zauzela prije šest mjeseci. I drugi su vrlo kritični prema tebi, pa se čuvaj nestrpljivosti i nervoze. Stimulirano je kreativno razmišljanje u prvih desetak dana, ali ipak može doći do konfuzije i razočaranja. Razmisli koja je tvoja prava vizija i kako to materijalizirati. Nemoj nikoga idealizirati, jer time dozvoljavaš nametanje tuđeg ega.
 
Oko 4., mogla bi upoznati jednu vrlo uzbudljivu novu osobu. Sljedeći dan se pojavljuje Mjesečeva pomrčina u polju podsvjesnog, unutarnje psihologije i izolacije, a ukazuje na potrebu opuštanja i sređivanja svojih misli nasamo. Pitaš se o istini koja leži u temeljima tvog sustava vjerovanja ili života; možda će ti sada religija imati veće značenje.
 
Druga polovica mjeseca donosi odlične aspekte prema planetima u tvom znaku. Ovo je dobro vrijeme za poteze prema realizaciji bilo kojih osobnih projekata i ciljeva u životu, no uz neke promjene originalnih planova akcije. Nemoj se bojati, jer može ispasti još bolje. Imaš dovoljno energije za svladavanje prepreka. Pozitivne energije otvaraju prilike za svaku vrstu aktivnosti, naročito poslovnih. Započeti poduhvati proći će dobro. Testiraj osobnu etiku i promoviraj svoje prošle uspjehe. Bit će nekih frustracija zbog odgoda u postizanju životnih ili karijernih ciljeva, ali to je dobra prilika da naučiš lekciju kako svaki evolucijski procesa zahtjeva vremena. Ne pokušavaj ništa ubrzati ili preskakati faze; samo ćeš se emocionalno iscrpiti. Sada si željna postignuća i uspjeha, do čega možeš doći kroz transformaciju napora i ciljeva. Sposobna si za naporan rad više nego prije. Planeti su retrogradni pa treba obaviti sve što se nije napravio za vrijeme izolacije. Iako se želiš vratiti da prijašnju točku do kraja jeseni, kako bi mogla nastaviti s usponom, aspekti od 27. do 29. govore da imaš veliko energiju za planiranje i izvršenje projekata koji zahtijevaju izdržljivost i strpljivost. Nećeš pomicati planine i raditi velike pomake, ali si sposobna za konstantan napor.
 
Sunce ulazi u zonu partnerstva (20.), a već sljedeći dan pomrčina snažno naglašava jedno partnersko pitanje, koje će biti veoma važno u idućih šest mjeseci. Ne zaboravi da je od 18. Merkur retrogradan u istoj zoni, pa budi oprezna u razgovorima i komunikacijama, kako ne bi rekla nešto krivo. Mogući su nesporazumi i problemi u dogovorima. Venera postaje direktna u Blizancima pa će radni napori polako donositi bolje financijske rezultate.
 
Zadnji dan mjeseca donosi odlične razgovore s partnerom, što se može pokazati interesantnim i uzbudljivim iskustvom. Kroz komunikaciju možeš steći novo znanje. Ovaj mjesec imaš priliku postaviti temelje povratka u posao i ljubavni život, iako moraš sve raditi polako i bez nestrpljenja.
 
Povoljni dani: 3., 4., 12.-14., 17.-18., 19.-21., 19.-30., 27.-29., 30.
Izazovni dani: 2.-3., 3.-9., 5., 10.-11., 18., 23.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

VODENJAK

Opći pregled

Od 5. lipnja do 5. srpnja bit ćemo svjedoci čak dvije Mjesečeve i jedne Sunčeve pomrčine. Prva stiže Mjesečeva (5.), a naglašava važnost osobne životne filozofije, dugoročne vizije u odnosu na trenutne stavove, koje treba prilagoditi većem planu. I obrazovne teme sada kulminiraju. Ulazak Sunca u Raka i odmah povezana pomrčina (21.) stavlja snažan naglasak na usvajanje lekcija iz prošlosti, prije započinjanja novih projekata ili analize životnih ciljeva kad je u pitanju posao i zdravlje. Druge važne teme će biti vezane za kućne promjene i obiteljske odnose te kako se izvući iz strahova i nesigurnosti i naučiti brinuti se o sebi. Ne zaboravi da tjedan prije pomrčina nije pogodan za pokretanje novih projekata ili inicijativa.

Venera napokon prestaje s retrogradnim hodom u Blizancima (25.), a fokus je na budućnosti financijskih, akademskih i ljubavnih tema. Veća je svijest o željama i potrebi za rastom. Realnije ćeš sagledavati sve vezano za ljubav, kreativnost, djecu, veze i novčane poslove.
Ipak, sad će nas sve dočekati retrogradni Merkur u Raku (18.), pa moraš biti oprezna s podacima i činjenicama na radnom mjestu. Ustanovi koje su granice zone komfora i otpusti iz sebe sve negativno iz prošlosti.

I Neptun ovaj mjesec (23.) kreće u retrogradni hod pa ćeš malo biti isključena iz vlastite intuicije ili izvora inspiracije, što predstavlja priliku za rad na duhovnosti. Potrebna ti je hrabrost za suočavanje s realnošću. U tjednu oko 23. očekuj više unutarnje konfuzije ili zbunjenosti u vezi osobnih financija.

Mars ulazi u svoj znak Ovna (27.), a to je dobro za pokretanje svih osobnih poduhvata i prihvaćanja novih izazova. Ne zaboravi unijeti strukturu u svoje akcije, kako bi smanjila rizik prepreka; pazi na impulzivnost. Dobro je što ćeš osjetiti nalet pozitivne energije i želju za kretanjem te upoznavanjem novih ljudi. Svima želiš objasniti svoje stavove, ali ne budi nametljiva.

Mjesečni aspekti

U zoni kreativnosti, ljubavi i djece borave Sunce i retrogradna Venera, pa ćeš do 25. još rješavati nedoumice u ljubavnom životu. Nakon toga, moći ćeš bolje procijeniti što doista želiš i je li neka osoba za tebe. U prvoj polovici mjeseca, osim tog polja, naglašeno je i ono osobnih prihoda, a iako ti je interes i želja za kreativnim izražajem velika, neka energija stvara nesklad, naročito ako postoje skrivene tenzije. U ljubavi, ovo može biti test veze kako bi otkrila koje osobine ega smetaju u odnosu. Imaš li inače problema, može doći do svađa, koje dolaze od neizgrađene seksualnosti. Čuvaj se konflikata s drugima i podsvjesnih energija i motivacija. I drugi su vrlo kritični prema tebi pa je dobro pripremiti se. Ne budi nestrpljiva iritabilna. Oko 4. možeš misliti odličnu ideju koja će ti koristiti na poslu, možda u razgovorima s nekim od ukućana.
 
Kreativnost je stimulirana, ali ipak može donijeti konfuziju i razočaranja. Možda nisi sigurna kojim putem krenuti jer ne možeš procijeniti koliki t će ti biti prihodi od željenog projekta. nemoj idealizirati nešto samo zato što to voliš i nastoj biti realnija u procjenama. Pomrčina Mjeseca (5.), stavlja u prvi plan neki važan cilj ili odnos s prijateljem u idućih šest mjeseci.
 
Druga polovica mjeseca donosi odlične aspekte za smirivanje unutarnjeg bića, što ti može pomoći u realizaciji važnih životnih ciljeva, uz nešto promjena originalnih planova akcije. Bez straha, bit će još bolje. Imaš dovoljno energije za slaganje prepreka. Iako početak Neptunovog retrogradnog hoda u zoni prihoda donosi zbunjenost i nedostatak intuicije, ovo ti je dobra prilika za rad na duhovnosti. Ostali aspekti donose pozitivne vibracije pa ćeš s više sigurnosti krenuti u ostvarenje ciljeva i planova. Radi na testiranju osobne etike i nemoj biti frustrirana zbog odgoda i prepreka. Sve radi smireno, polako i na dugi rok. Željna si financijskog uspjeha, ali retrogradni planeti su zaustavili razvoj; želiš se što prije vratiti na prijašnju točku, no energiju usmjeri u ideje i razmišljanje i ostani strpljiva i uporna.
 
Sunce ulazi u zonu rada i svakodnevnih obaveza i zdravlja (20.), a pomrčina sljedeći dan nagovještava novi posao ili važan radni projekt u sljedećih šest mjeseci. Razgovaraj s kolegama i šefovima, ali nemoj samo pričati, nego i saslušaj. Čuvaj se nesporazuma i krivih ideja jer je Merkur retrogradan u toj zoni (od 18.). Moraš biti sigurna da znaš sve podatke i činjenice te pazi na važne dokumente. Kroz komunikaciju možeš otkriti nove i uzbudljive stvari, a dobre ideje iskoristi na poslu.
 
Povoljni dani: 3., 4., 12.-14., 17.-18., 19.-21., 19.-30., 27.-29., 30.
Izazovni dani: 2.-3., 3.-9., 5., 10.-11., 18., 23.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

RIBE

Opći pregled

Od 5. lipnja do 5. srpnja bit ćemo svjedoci čak dvije Mjesečeve i jedne Sunčeve pomrčine. Prva stiže Mjesečeva (5.), a naglašava važnost osobne životne filozofije, dugoročne vizije u odnosu na trenutne stavove, koje treba prilagoditi većem planu. U sljedećih šest mjeseci važno je pitanje tvog profesionalnog statusa. I obrazovne teme sada kulminiraju. Ulazak Sunca u Raka i odmah povezana pomrčina (21.) stavlja snažan naglasak na usvajanje lekcija iz prošlosti, prije započinjanja novih projekata ili analize životnih ciljeva. Ovo je tvoja zona ljubavi, kreativnosti, djece i užitaka. Druge važne teme će biti vezane za kućne promjene i obiteljske odnose te kako se izvući iz strahova i nesigurnosti i naučiti brinuti se o sebi. Ne zaboravi da tjedan prije pomrčina nije pogodan za pokretanje novih projekata ili inicijativa.

Venera napokon prestaje s retrogradnim hodom u Blizancima (25.), a fokus je na budućnosti financijskih, akademskih i ljubavnih tema. Veća je svijest o željama i potrebi za rastom. Realnije ćeš sagledavati sve vezano za ljubav, veze i novčane poslove.

Ipak, sad će nas sve dočekati retrogradni Merkur u Raku (18.), pa su na redu kućne renovacije ili popravci. S ljubavnim partnerom izbjegavaj nesporazume i neutemeljene optužbe. Ustanovi koje su granice zone komfora i otpusti iz sebe sve negativno iz prošlosti.
I tvoj Neptun ovaj mjesec (23.) kreće u retrogradni hod pa ćeš malo biti isključena iz vlastite intuicije ili izvora inspiracije, što predstavlja priliku za rad na duhovnosti. Potrebna ti je hrabrost za suočavanje s realnošću. U tjednu oko 23. očekuj više unutarnje konfuzije ili zbunjenosti.

Mars ulazi u svoj znak Ovna (27.), a to je dobro za pokretanje svih osobnih poduhvata i prihvaćanja novih izazova. Ne zaboravi unijeti strukturu u svoje akcije, kako bi smanjila rizik prepreka; pazi na impulzivnost. Dobro je što ćeš osjetiti nalet pozitivne energije, što možeš iskoristiti u nalaženju novih izvora prihoda, ali ti sada i troškovi mogu biti veći.

Mjesečni aspekti

U prvih petnaestak dana naglašena su tvoja polja osobnosti i identiteta te doma i obitelji, gdje borave Sunce i retrogradna Venera. Mars i Venera pokazuju jaki interes za fizičku stranu ljubavi, ali energija stvara nesklad, naročito ako postoje skrivene tenzije. Zbog toga može doći do problema u kućnim odnosima, a dolaze od neizražene seksualnosti. Čuvaj se konflikata s drugima, koji su također veoma kritični prema tebi, pa je važno dobro pripremiti se. Nemoj biti nestrpljiva i nervozna. Ako si slobodna, oko 4. možeš upoznati veoma interesantnu osobu. Kreativnost je stimulirana, ali ipak može donijeti konfuziju i razočaranje. Na emocionalnoj, profesionalnoj ili akademskoj razini, ključno je iskoristiti aspekt Sunca i Neptuna za razjašnjavanje onoga što je tvoja vizija i kako to materijalizirati. Nemoj idealizirati bilo koji svoj projekt i izbjegavaj svako pretjerivanje. Pomrčina Mjeseca u zoni karijere i profesionalnih aktivnosti (5.), naglašava koliko će važno biti ovo pitanje u sljedećih šest mjeseci, jer utječe i na stabilnost u domu.
 
Druga polovica mjeseca nudi ti prilike za poteze prema realizaciji važnih životnih ciljeva, no uz promjene originalnih planova akcije. Bez straha, možda će biti još bolje. Tvoj Neptun postaje retrogradan u Ribama (23.), pa ćeš biti isključena iz vlastite intuicije ili izvora inspiracije, što predstavlja priliku za rad na duhovnosti. Potrebna ti je hrabrost za suočavanje s realnošću. Vjerojatno ćeš biti konfuzna i zbunjena pa je važno pričekati s donošenjem velikih odluka. Pomoć prijatelja je sada dobrodošla, a aspekti Marsa s Jupiterom i Plutonom otvaraju prilike za svaku vrstu aktivnosti, naročito poslovne. Započeti poduhvati proći će dobro. Ciljevi su jasni, a pravilno usmjeren napor i duševna sigurnost donose ostvarenje zacrtanog. Zadrži optimizam i dobro surađuj s autoritetima koji su otvoreni za tvoje ideje. Iako si možda frustrirana, kao i svi mi, zbog odgoda u postizanju životnih ili karijernih ciljeva, zadrži strpljivost i nemoj preskakati faze. Transformiraj svoje napore pa ćeš napraviti velike poteze u osiguranju uspjeha. Puno toga se mora obaviti što nije napravljeno za vrijeme izolacije.
 
Mars prelazi u polje osobnih prihoda 27., što je prilika za nalaženje novih izvora zarade. Naravno, može biti i povećanih troškova. U prilici si uložiti veliku energiju i napore kako bi uspjela. Odličan aspekt Marsa i Saturna (27.-29.), pogoduje pažljivom planiranju i izvršenju projekata koji zahtijevaju izdržljivost i strpljivost.
 
Merkur postaje retrogradan u zoni ljubavi, kreativnost i djece (18.), a u tom polju se pojavljuje i Sunčeva pomrčina (21.). U sljedećih šest mjeseci naglasak će biti na važnom kreativnom projektu ili novoj ljubavnoj vezi. Kroz razgovore i upoznavanja možeš naći veoma zanimljivu osobu, ali i naučiti puno toga, što će ti dati ideju za važan kreativni posao.
 
Povoljni dani: 3., 4., 12.-14., 17.-18., 19.-21., 19.-30., 27.-29., 30.
Izazovni dani: 2.-3., 3.-9., 5., 10.-11., 18., 23.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

zena.rtl.hr

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  05.07.2020. 09:44h
 • Član magicusmagicus

  Dobar vam dan dragi magicusi. Lp

  01.07.2020. 18:47h
 • Član tantriktantrik

  Hvala Irida!

  23.06.2020. 07:04h
 • Član iridairida

  Tantrik, dobrodošao na magicus! Nadamo se da ćeš pisati o svome radu...

  18.06.2020. 14:36h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav!

  17.06.2020. 14:00h
 • Član tantriktantrik

  Dobro jutro, dragi magicusi!

  17.06.2020. 07:35h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan gospodine. Lp

  16.06.2020. 20:19h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Mjesečni horoskop za lipanj 2020.: Stižu i Mjesečeva i Sunčeva pomrčina