Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

589

PUTA

Mjesečni horoskop za lipanj 2020.: Stižu i Mjesečeva i Sunčeva pomrčina

Mjesečni horoskop za lipanj 2020.: Stižu i Mjesečeva i Sunčeva pomrčina
Dvije pomrčine obilježavaju ovaj mjesec – Mjesečeva (5.) i Sunčeva (21.), čime naglašavaju važnost osobnog sustava vjerovanja te prošlih lekcija prije započinjanja novih projekata, ali i obiteljskih odnosa

Mjesečni horoskop za lipanj 2020.: Stižu i Mjesečeva i Sunčeva pomrčina

 • 1.6.2020
 • Autor: Zvjezdan

Dvije pomrčine obilježavaju ovaj mjesec – Mjesečeva (5.) i Sunčeva (21.), čime naglašavaju važnost osobnog sustava vjerovanja te prošlih lekcija prije započinjanja novih projekata, ali i obiteljskih odnosa

Venera će završiti s retrogradnim hodom pa će se novčane i ljubavne teme polako vraćati u normalu , ali ne prije nego Merkur postane retrogradan (18.), zbog čega će i predizborna kampanja biti prepuna manipulacija i obmana. U srpnju (5.), baš na dan izbora, očekujemo još jednu Mjesečevu pomrčinu.

OVAN

Opći pregled

Od 5. lipnja do 5. srpnja bit ćemo svjedoci čak dvije Mjesečeve i jedne Sunčeve pomrčine. Prva stiže Mjesečeva (5.), a naglašava važnost osobne životne filozofije, dugoročne vizije u odnosu na trenutne stavove, koje treba prilagoditi većem planu. U sljedećih šest mjeseci mogao bi ti se javiti i netko iz inozemstva ili su planovi povezani sa stranim zemljama. I obrazovne teme sada kulminiraju. Ulazak Sunca u Raka i odmah povezana pomrčina (21.) stavlja snažan naglasak na usvajanje lekcija iz prošlosti, prije započinjanja novih projekata ili analize životnih ciljeva. Druge važne teme će biti vezane za kućne promjene i obiteljske odnose te kako se izvući iz strahova i nesigurnosti i naučiti brinuti se o sebi. Ne zaboravi da tjedan prije pomrčina nije pogodan za pokretanje novih projekata ili inicijativa.

Venera napokon prestaje s retrogradnim hodom u Blizancima (25.), a fokus je na budućnosti financijskih, akademskih i ljubavnih tema. Veća je svijest o željama i potrebi za rastom. Realnije ćeš sagledavati sve vezano za ljubav, veze i novčane poslove.

Ipak, sad će nas sve dočekati retrogradni Merkur u Raku (18.), pa su na redu kućne renovacije ili popravci. Bilo bi dobro organizirati neko obiteljsko okupljanje i razmijeniti uspomene i iskustva s dalekom rodbinom. Ustanovi koje su granice zone komfora i otpusti iz sebe sve negativno iz prošlosti.

I Neptun ovaj mjesec (23.) kreće u retrogradni hod pa ćeš malo biti isključena iz vlastite intuicije ili izvora inspiracije, što predstavlja priliku za rad na duhovnosti. Potrebna ti je hrabrost za suočavanje s realnošću. U tjednu oko 23. očekuj više unutarnje konfuzije ili zbunjenosti.
Mars ulazi u svoj znak Ovna (27.), a to je dobro za pokretanje svih osobnih poduhvata i prihvaćanja novih izazova. Ne zaboravi unijeti strukturu u svoje akcije, kako bi smanjila rizik prepreka; pazi na impulzivnost. Dobro je što ćeš osjetiti nalet pozitivne energije, a i fizički apetiti će ti porasti. Sad možeš pokazati svoju najbolju stranu!

Mjesečni aspekti

Ne rješavaš se retrogradnih planeta ni ovaj mjesec: Venera će završiti svoje kretanje unatrag, ali Merkur donosi svoje komplikacije od 18. u zoni doma i obitelji, pa moraš biti oprezna u komunikaciji s ukućanima. Također, u svim poslovima vezanim uz dom, dobro provjeri sve činjenice; najbolje je ne kupovati kućanske uređaje do sredine srpnja.

Naglašene životne zone u lipnju će biti one intelektualnih aktivnosti, razmišljanja, ideja, komunikacija i kraćih putovanja; zatim, unutarnje psihologije, doma i obitelji i profesionalnih napora. U prvih devet dana mjeseca spajaju se Sunce i Venera, što ti donosi sposobnost procjenjivanja različitih točaka gledišta i obavljanje više zadataka u isto vrijeme, uz zadržavanje smisla za humor. Ovaj par se sukobljava s Marsom: pojačava ti se interes za suprotni spol i fizička zadovoljstva, ali ta energija stvara nesklad ako postoje skrivene tenzije. Postoje li i inače problemi u odnosu, može doći do svađa zbog ega, a sve zbog neizražene seksualnosti. Zato se čuvaj podsvjesnih motivacija; na testu je ispravnost tvojih stavova i mišljenja koja si zauzela prije cca šest mjeseci. Čuvaj se nestrpljivosti i iritabilnosti, jer će drugi biti kritički raspoloženi prema tebi.

Pomrčina Mjeseca (5.) donosi pitanje o temeljima tvog sustava vjerovanja ili života, u što spada i organizirana religija. Istovremeno, možeš tražiti i neko sportsko priznanje, kulminaciju teme putovanja ili nešto u vezi obrazovanja.

Napet odnos Sunca s Neptunom (7.-9.) stimulira kreativnost, ali može donijeti unutarnju konfuziju i razočaranje. Nastoj razjasniti što je tvoja vizija na svim važnim razinama i kako to materijalizirati. Idealiziranje nosi rizik, jer dozvoljava drugoj osobi nametanje svog ega. Izbjegavaj alkohol i sve što mijenja stanje svijesti. Ne zaboravi da Neptun kreće u retrogradni hod (23.), stoga će biti unutarnjeg nesnalaženja.

Dobre vijesti stižu na profesionalnom planu: od 17. do 21., Mars šalje pozitivnu energiju Plutonu i Jupiteru u zoni karijere. Sada treba nadoknaditi sve što je propušteno za vrijeme izolacije, no uz promjene originalnih planova akcije. Budi bez straha, bit će još bolji. Imaš dovoljno energije za svladavanje prepreka. Otvaraju ti se prilike za poslovne aktivnosti, a ono što je započeto će proći dobro. Ciljevi su jasni, a kvalitetno usmjeren napor i duševna sigurnost donijet će ostvarenje zacrtanog. Bit će nešto frustracija zbog odgoda, ali baš je to lekcija koju trebaš naučiti: svaki evolucijski proces zahtijeva vremena. Nemoj žuriti i preskakati faze: prilagodi se situaciji. Radiš napornije nego prije, ali retrogradni planeti još uvijek sve usporavaju. Marsov odnos sa Saturnom (27.-29.) daju ti veliku energiju u želji za uspjehom. Želiš se vratiti na prijašnju točku do kraja jeseni, a ovo je odličan aspekt za pažljivo planiranje i izvršenje projekata koji zahtijevaju izdržljivost i strpljivost. Nećeš pomicati planine, ali si sposobna za konstantan napor. Dobar je za timski rad, u kojem možeš biti predvodnik. Tvoj vladar Mars ulazi u Ovna (27.) i donosi ti veliku količinu energije, no zapamti da trebaš rasporediti snage na duži rok.

Od 20. je Sunce u Raku, pa prebacuje naglasak na dom i obitelj, stoga trebaš naći vremena i za najbliže te kućne obveze. Zadnji dan lipnja donosi više razgovora i dogovora, ali nemoj samo pričati, nego i slušaj. Čuvaj se nesporazuma, pazi na činjenice i rješavaj rutinske poslove oko dokumenata. Kroz komunikaciju s ukućanima, steći ćeš novo iskustvo i saznati nove stvari.
 
Povoljni dani: 3., 4., 12.-14., 17.-18., 19.-21., 19.-30., 27.-29., 30.
Izazovni dani: 2.-3., 3.-9., 5., 10.-11., 18., 23.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

BIK

Opći pregled

Od 5. lipnja do 5. srpnja bit ćemo svjedoci čak dvije Mjesečeve i jedne Sunčeve pomrčine. Prva stiže Mjesečeva (5.), a naglašava važnost osobne životne filozofije, dugoročne vizije u odnosu na trenutne stavove, koje treba prilagoditi većem planu. U sljedećih šest mjeseci važne će ti biti teme povezane sa zajedničkim resursima i financija te novčanim obavezama, ali i svemu što dijeliš s partnerom. Ulazak Sunca u Raka i odmah povezana pomrčina (21.) stavlja snažan naglasak na usvajanje lekcija iz prošlosti, prije započinjanja novih projekata ili analize životnih ciljeva. Druge važne teme će biti vezane za kućne promjene i komunikacije s obitelji te kako se izvući iz strahova i nesigurnosti i naučiti brinuti se o sebi. Ne zaboravi da tjedan prije pomrčina nije pogodan za pokretanje novih projekata ili inicijativa.

Venera napokon prestaje s retrogradnim hodom u Blizancima (25.), a fokus je na budućnosti financijskih, akademskih i ljubavnih tema. Veća je svijest o željama i potrebi za rastom. Realnije ćeš sagledavati sve vezano za ljubav, veze i novčane poslove.

Ipak, sad će nas sve dočekati retrogradni Merkur u Raku (18.), pa su na redu kućne renovacije ili popravci. Bilo bi dobro organizirati neko obiteljsko okupljanje i razmijeniti uspomene i iskustva s dalekom rodbinom. Ustanovi koje su granice zone komfora i otpusti iz sebe sve negativno iz prošlosti. Pripazi na nesporazume u komunikacijama i budi spremna saslušati drugu stranu, a ne samo iznositi svoje viđenje.
I Neptun ovaj mjesec (23.) kreće u retrogradni hod pa ćeš malo biti isključena iz vlastite intuicije ili izvora inspiracije, što predstavlja priliku za rad na duhovnosti. Potrebna ti je hrabrost za suočavanje s realnošću. U tjednu oko 23. očekuj više unutarnje konfuzije ili zbunjenosti oko ciljeva i želja.

Mars ulazi u svoj znak Ovna (27.), pa to može iznijeti neke unutarnje frustracije na površinu. Ne zaboravi unijeti strukturu u svoje akcije, kako bi smanjila rizik prepreka; pazi na impulzivnost i kontroliraj unutarnje nagone.

Mjesečni aspekti

Tvoja Venera će 25. napokon zastati i krenuti u direktni hod u zoni novca i vrijednosti, a do 20. je ova zona u glavnom fokusu. Od kraja mjeseca će se polako razjašnjavati novčana situacija. U spoju sa Suncem (3.) sposobna si gledati na stvari s različitih točaka gledišta i obavljati više toga istovremeno, ali sukob s Marsom govori kako ćeš ipak morati revidirati ciljeve i želje. Zadrži ego pod kontrolom i pripremi se na kritički odnos drugih; pazi na reakcije jer si sad nestrpljiva (2.-9.). Dobre ideje ti mogu pasti na pamet oko 4. ili upoznaješ nekog interesantnog i pametnog, pa ti novi interesi podižu uzbuđenje.

Spoj Marsa i Neptuna (12.-14.) može izazvati idealiziranje ciljeva (ili nekog prijatelja), čime riskiraš da druga osoba demonstrira svoju osobnost. Sunce i Neptun  stimuliraju kreativnost, ali ipak u novčanim poslovima može doći do razočaranja. Nastoj razjasniti svoju viziju i kako to materijalizirati.

Od 17.-30. sjajni aspekti u zoni dugoročne životne vizije, obrazovanja, pravnih poslova i izdavaštva otvaraju period za poteze prema realizaciji važnih životnih ciljeva, ali originalni plan ćeš morati mijenjati; bit će još bolji. Otvaraju ti se dobre prilike, naročito poslovne, a sve započeto ćeš završiti sa zadovoljstvom. Naravno, morat ćeš intenzivno raditi na transformaciji planova, što donosi određene frustracije, ali svaka evolucija zahtijeva vremena. Važno je ne preskakati faze jer ćeš se samo emocionalno iscrpiti. Želiš se što prije vratiti na zacrtani put i nastaviti s usponom, za što si spremna naporno raditi. U tome će pomoći i aspekt Marsa i Saturna (27.-29.) koji donosi veliku energiju u želji za ostvarenjem profesionalnih ciljeva. Ovaj put ukazuje na potrebu suradnje u timskom radu. Tvoja metodičnost i upornost koriste ti jer je sada važna izdržljivost i strpljivost u konstantnom naporu.

Od 20., Sunce prebacuje fokus na učenje, komunikacije, ideje, razgovore i kraća putovanja, no vodi računa da je Merkur retrogradan (od 18.) upravo u toj svojoj zoni, što znači da moraš biti oprezna kad nešto govoriš ili pišeš; mogući su nesporazumi, problemi u dogovorima, a sve činjenice i podatke treba dobro provjeriti. Sad nije vrijeme za nabavu tehničke opreme, naročito kućanskih aparata, s kojima bi i inače mogla imati problema. Bit će više razgovora i dogovora (30.), ali važno je saslušati i druge, a ne samo iznositi svoje ideje. U toj komunikaciji ćeš saznati nove, uzbudljive stvari, a neka dobra ideja može dovesti do nečeg veoma korisnog.

Tvoj vladar Venera ti nakon 25. vraća mir i bolje prosudbe u vezi novca i vrijednosti, pa ćeš bez obzira na retrogradne planete polako nastaviti sa stabilizacijom.


Povoljni dani: 3., 4., 12.-14., 17.-18., 19.-21., 19.-30., 27.-29., 30.
Izazovni dani: 2.-3., 3.-9., 5., 10.-11., 18., 23.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

BLIZANCI

Opći pregled

Od 5. lipnja do 5. srpnja bit ćemo svjedoci čak dvije Mjesečeve i jedne Sunčeve pomrčine. Prva stiže Mjesečeva (5.), a naglašava važnost osobne životne filozofije, dugoročne vizije u odnosu na trenutne stavove, koje treba prilagoditi većem planu kad su u pitanju tvoja partnerstva i veze. U sljedećih šest mjeseci jedan odnos će posebno važan, a može biti povezan i sa stranom zemljom. Ulazak Sunca u Raka i odmah povezana pomrčina (21.) stavlja snažan naglasak na usvajanje financijskih lekcija iz prošlosti, prije započinjanja novih projekata ili analize životnih ciljeva. Druge važne teme će biti vezane za kućne promjene i obiteljske odnose te kako se izvući iz strahova i nesigurnosti i naučiti brinuti se o sebi, opet povezano s osobnim materijalnim statusom. Ne zaboravi da tjedan prije pomrčina nije pogodan za pokretanje novih projekata ili inicijativa.

Venera napokon prestaje s retrogradnim hodom u Blizancima (25.), a fokus je na budućnosti financijskih, akademskih i ljubavnih tema. Veća je svijest o željama i potrebi za rastom. Realnije ćeš sagledavati sve vezano za ljubav, veze i novčane poslove.

Ipak, sad će te dočekati tvoj retrogradni Merkur u Raku (18.), pa su na redu kućne renovacije ili popravci, ali moraš dobro paziti na sve financijske detalje. Bilo bi dobro organizirati neko obiteljsko okupljanje i razmijeniti uspomene i iskustva s dalekom rodbinom. Ustanovi koje su granice zone komfora i otpusti iz sebe sve negativno iz prošlosti.

I Neptun ovaj mjesec (23.) kreće u retrogradni hod pa ćeš malo biti isključena iz vlastite intuicije ili izvora inspiracije, što predstavlja priliku za rad na duhovnosti. Potrebna ti je hrabrost za suočavanje s realnošću. U tjednu oko 23. očekuj više unutarnje konfuzije ili zbunjenosti u pitanjima karijere ili javnog života.

Mars ulazi u svoj znak Ovna (27.), a to je dobro za pokretanje svih osobnih poduhvata i prihvaćanja novih izazova. Ne zaboravi unijeti strukturu u svoje planove i želje, kako bi smanjila rizik prepreka; pazi na impulzivnost. Imaš veliku potrebu ponovo se družiti s prijateljima i dobro zabaviti.

Mjesečni aspekti
Opet je došao onaj mjesec kad tvoj misaoni vladar Merkur kreće u retrogradni hod (18.), ovaj put u tvojoj zoni novca i vrijednosti, a puno toga je povezano s domom i obitelji. Srećom, Venera u tvom znaku nakon 25. kreće u direktni hod, pa će se popraviti i ljubavna situacija ili ćeš bar znati na čemu si. I na novčana pitanja ćeš gledati realnije, dok Sunce u prva tri tjedan stavlja u fokus tebe i tvoje osobne projekte. Nadam se da ćeš iskoristiti ovaj mjesec za analizu svog stanja, a nakon toga krenuti u novu fazu.

Prvih deset dana pojačavaju sposobnost procjenjivanja različitih točaka gledišta i obavljanja više zadataka istovremeno, što je tvoja specijalnost. Interes za fizičke užitke je i dalje jak, ali ta energija može stvoriti nesklad ako postoje skrivene napetosti. Ovo može biti test kako bi otkrila koje osobine ega smetaju u odnosi, možda zbog neizražene seksualnosti ili baš prevelikom predavanju užicima. Ako si se upustila u odnos s nekom osobom iz prošlosti, od kraja mjeseca ćeš na sve gledati drugačije. Nestrpljiva si, nervozna pa trebaš paziti na reakcije. Neka dobra novčana ideja iz podsvijesti ti može pomoći (4.)

Pomrčina Mjeseca (5.) stavlja jaki emocionalni naglasak na rješavanje jednog partnerskog odnosa, sad ili u sljedećih šest mjeseci.
Druga naglašena zona je ona karijere i profesionalnih napora, a sukob s planetima u Blizancima stimulira kreativnost, ali može donijeti i konfuziju i razočaranje. Važno je iskoristiti ovaj aspekt kako bi razjasnila što ti je vizija i kako to materijalizirati. Nemoj idealizirati poslovne ideje i ne pretjeruj u naporima ako nisi siguran je li to pravi smjer kretanja. Od 23. će ti poslovna intuicija biti slabija, uz puno konfuzije.

Resursi koje dijeliš s partnerom veoma su važni od 17. do kraja mjeseca pa uz ustrajan napor i disciplinu možeš polako doći do točke na kojoj si bila prije početka krize. Naravno, puno toga treba prilagoditi i promijeniti, ali sve može biti i bolje. Reorganizirat ćeš novčane obveze i drugačije isplanirati ulaganja, samo je važno da ne brzaš: budi strpljiva i uporna. Transformiraj ciljeve i obavi sve što se nije dalo napraviti za vrijeme izolacije. Imat ćeš dovoljno energije za rad na ciljevima, uz pomoć prijatelja ili u timskom radu (od 27.). Važno je zadržati konstantan napor.

Od 20., Sunce prebacuje fokus na novčane poslove, ali moraš biti oprezna zbog retrogradnog Merkura: pažljivo pregledaj svu dokumentaciju, pazi na detalje i provjeri podatke dvaput. Ne kupuj tehničku robu, naročito kućanske aparate. Zadnji dan mjeseca razgovaraj s ukućanima oko novca, ali saslušaj i njihovo mišljenje i pazi na nesporazume. Sada možeš otkriti nešto novo i uzbudljivu ideju pretvoriti u financijsku korist.
 
Povoljni dani: 3., 4., 12.-14., 17.-18., 19.-21., 19.-30., 27.-29., 30.
Izazovni dani: 2.-3., 3.-9., 5., 10.-11., 18., 23.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati. 

RAK

Opći pregled

Od 5. lipnja do 5. srpnja bit ćemo svjedoci čak dvije Mjesečeve i jedne Sunčeve pomrčine. Prva stiže Mjesečeva (5.) u Strijelcu, a naglašava važnost osobne životne filozofije, dugoročne vizije u odnosu na trenutne stavove, koje treba prilagoditi većem planu, a naročito je povezano s pitanjima svakodnevnog rada i zaposlenja te fizičkog zdravlja. Ulazak Sunca u tvoj znak Raka i odmah povezana pomrčina (21.) stavlja snažan naglasak na usvajanje lekcija iz prošlosti, prije započinjanja novih projekata ili analize životnih ciljeva. Druge važne teme će biti vezane za kućne promjene i obiteljske odnose te kako se izvući iz strahova i nesigurnosti i naučiti brinuti se o sebi. Ne zaboravi da tjedan prije pomrčina nije pogodan za pokretanje novih projekata ili inicijativa. Ovo je za Rakove veoma važna pomrčina jer naglašava važnost svih osobnih planova.

Venera napokon prestaje s retrogradnim hodom u Blizancima (25.), a fokus je na budućnosti financijskih, akademskih i ljubavnih tema. Veća je svijest o željama i potrebi za unutarnjim rastom. Realnije ćeš sagledavati sve vezano za ljubav, veze i novčane poslove.

Ipak, sad će nas sve dočekati retrogradni Merkur u tvom znaku (18.), pa moraš paziti na komunikacije, nesporazume i krive informacije, naročito u odnosima s članovima obitelji. Puno je nejasnoća, stoga dobro provjeri sve informacije i činjenice prije nego s njima nastupiš pred drugima.

I Neptun ovaj mjesec (23.) kreće u retrogradni hod pa ćeš malo biti isključena iz vlastite intuicije ili izvora inspiracije, što predstavlja priliku za rad na duhovnosti. Potrebna ti je hrabrost za suočavanje s realnošću. U tjednu oko 23. očekuj više unutarnje konfuzije ili zbunjenosti.
Mars ulazi u svoj znak Ovna (27.), a to je dobro za pokretanje svih poslovnih poduhvata i prihvaćanja novih izazova. Ne zaboravi unijeti strukturu u svoje akcije, kako bi smanjila rizik prepreka; pazi na impulzivnost. Dobro je što ćeš osjetiti nalet pozitivne energije pa možeš pokazati svoje jake strane.

Mjesečni aspekti

Pomrčine uvijek uključuju tvog promjenljivog vladara Mjeseca, pa na tebe nekako više djeluju. Njegova pomrčina (5.) stavlja u fokus radno pitanje, zaposlenje ili stanje na poslu, a može biti riječ i o nekoj zdravstvenoj situaciji. Možda te muči nešto s novcem (kao i mnoge druge), a Sunčeva pomrčina (21.) najavljuje novi osobni ciklus jer se pojavljuje u Raku. U središtu pažnje si ti i tvoji osobni projekti, tvoj identitet i osobnost.

Mjesec započinje sa Suncem i Venerom u zoni unutarnje psihologije i sukobom s Marsom i Neptunom u prvoj polovici mjeseca, u polju dugoročne životne vizije, obrazovanja i pravnih poslova te veza s inozemstvom: interes za fizičke užitke je jak, ali ima nesklada u energijama, naročito ako postoje skrivene tenzije. Ovo može biti test veze (pogotovo ako je tajna), pa dolazi do problema s egom. Drugi su vrlo kritični, zbog čega trebaš zadržati strpljivost i mir. Kreativnost je stimulirana, ali ipak može donijeti konfuziju ili razočaranje. Na svakoj razini trebaš razjasniti što je tvoja vizija. Čuvaj se idealiziranja druge osobe jer joj time možeš dati preveliku snagu. Izbjegavaj pretjerivanje u alkoholu, lijekovima i svime što utječe na svijest.

Druga polovica mjeseca donosi povoljnu energiju za razrješavanje važnih ciljeva u životu, naročito vezanim za partnerstva, posebno ona poslovna. Originalne planove treba mijenjati zbog ove nove situacije, ali imaš dovoljno energije za to. Retrogradni Merkur traži da budeš jako pažljiva kad su u pitanju ideje i misli, jer moraš biti sigurna da raspolažeš točnim informacijama i podacima, naročito u komunikaciji s drugima.

 Od 20., Sunce je u tvom znaku i potpuno te stavlja u fokus, tvoje poslove i interese. U partnerskim odnosima trebaš iskoristiti odlične aspekte jer sada dobro surađuješ s autoritetima. Ovo je vrijeme kad trebaš nadoknaditi sve propušteno zbog krize; neki možda tek sad mogu obnoviti vezu ili poslovne odnose. Uz intenzivan unutarnji rad i testiranje osobne etike, promoviraj uspjehe iz prošlosti. Bit će frustracija u postizanju ciljeva, ali uz dugotrajan trud i prilagodbu, možeš do jeseni vratiti stari sjaj.

Od 27., Mars je u zoni karijere, pa ćeš s puno svježe energije krenuti u nove profesionalne izazove, što ti može pomoći u rješavanju financijskih obaveza. Ne očekuj ništa brzo, već se pripremi za strpljiv i dugotrajan napor; dobra vijest je da će biti stalnih, polaganih pomaka.

U razgovoru s prijateljima možeš saznati uzbudljive, interesantne vijesti, stoga nastoj uključiti bližnje u svoja razmišljanja. Opet, retrogradni Merkur traži provjeru svakog podatka.
 
Povoljni dani: 3., 4., 12.-14., 17.-18., 19.-21., 19.-30., 27.-29., 30.
Izazovni dani: 2.-3., 3.-9., 5., 10.-11., 18., 23.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

LAV

Opći pregled

Od 5. lipnja do 5. srpnja bit ćemo svjedoci čak dvije Mjesečeve i jedne Sunčeve pomrčine. Prva stiže Mjesečeva (5.), a naglašava važnost osobne životne filozofije, dugoročne vizije u odnosu na trenutne stavove, koje treba prilagoditi većem planu u ljubavi, želji za uživanjem, kreativnom izražavanju i svemu vezanom s djecom. Ulazak Sunca u Raka i odmah povezana pomrčina (21.) stavlja snažan naglasak na usvajanje lekcija iz prošlosti, prije započinjanja novih projekata ili analize životnih ciljeva. Druge važne teme će biti vezane za kućne promjene i obiteljske odnose te kako se izvući iz strahova i nesigurnosti i naučiti brinuti se o sebi. Ne zaboravi da tjedan prije pomrčina nije pogodan za pokretanje novih projekata ili inicijativa.

Venera napokon prestaje s retrogradnim hodom u Blizancima (25.), a fokus je na budućnosti financijskih, akademskih i ljubavnih tema. Veća je svijest o željama i potrebi za rastom. Realnije ćeš sagledavati sve vezano za ljubav, veze i novčane ciljeve.

Ipak, sad će nas sve dočekati retrogradni Merkur u Raku (18.), pa su na redu kućne renovacije ili popravci. Bilo bi dobro organizirati neko obiteljsko okupljanje i razmijeniti uspomene i iskustva s dalekom rodbinom. Ustanovi koje su granice zone komfora i otpusti iz sebe sve negativno iz prošlosti. Malo ćeš biti zbunjena i konfuzna kad je u pitanju unutarnja psihologija, stoga se baci na provjeravanje činjenica i svih potrebnih podataka.

I Neptun ovaj mjesec (23.) kreće u retrogradni hod pa ćeš malo biti isključena iz vlastite intuicije ili izvora inspiracije, što predstavlja priliku za rad na duhovnosti. Potrebna ti je hrabrost za suočavanje s realnošću. U tjednu oko 23. očekuj više unutarnje konfuzije ili zbunjenosti u pitanjima emocionalne povezanosti s partnerom i dijeljenim financijskim resursima.

Mars ulazi u svoj znak Ovna (27.), a to je dobro za pokretanje svih osobnih poduhvata i prihvaćanja novih izazova. Ne zaboravi unijeti strukturu u svoje akcije, kako bi smanjila rizik prepreka; pazi na impulzivnost. Želiš ponovo raditi na svojim dugoročnim planovima, obrazovanju i putovati!

Mjesečni aspekti

U prvih desetak dana lipnja, Sunce i Venera iz zone društvenih aktivnosti, prijatelja te nada i želja daju ti priliku za hvatanje ritma s prijateljima, dok istovremeno radiš na ostvarenju ciljeva kroz kontakte s istomišljenicima i grupama kojima pripadaš. Nešto u vezi financijskih obaveza nije sasvim jasno, pa postoji nesklad zbog skrivenih napetosti. Pokušavaš podmiriti sve obaveze, ali time moraš prilagoditi i svoje planove. I drugi su vrlo kritični prema tebi, a tvoja visoka radna energija može te učiniti nervoznom. Kreativnost je stimulirana, ali zbog okoline može doći do razočaranja i konfuzije. Nastoj razjasniti što je tvoja vizija i kako to materijalizirati.

Pomrčina Mjeseca (5.), pojavljuje se u tvojoj zoni kreativnosti, ljubavi i djece, stoga ćeš u sljedećih šest mjeseci tražiti više zabave i uživanja u najljepšim emocijama. Moguće je i da ljubavni partner traži više pažnje.

Druga polovica mjeseca daje ti puno energije za radne napore i realizaciju važnih ciljeva, ali uz promjene originalnog plana akcije. Ne trebaš se bojati, sve može ispasti još bolje nego prije. Pozitivne planetarne energije otvaraju vrata poduhvatima; ciljevi su jasni, a dobro usmjeren napor i duševna sigurnost donose ostvarenje zacrtanog. Surađuješ sa šefovima i kolegama, kako biste obavili sve što je propušteno za vrijeme izolacije. Pazi na osobnu etiku i promoviraj uspjehe iz prošlosti. Ovo nije vrijeme za žurbu, već treba korak po korak obaviti svaku fazu. Kroz transformaciju napora i ciljeva napravit ćeš velike poteze kako bi osigurala uspjeh. Želiš se vratiti na točku na kojoj si bile prije krize, ali važno je biti strpljiv i discipliniran. Pažljivo planiraj projekte i uloži konstantan napor.

To vrijedi i za najvažniji partnerski odnos, jer će trebati vremena za vraćanje u isti, zajednički plan. Mars ulazi u Ovna (27.) i daje ti energiju za svaki osobni poduhvat i dugoročnu životnu viziju. Više razgovaraj s drugima, ali i razmišljaj nasamo, jer ćeš otkriti uzbudljive nove ideje koje ti mogu pomoći u profesionalnim naporima. Upravo pomrčina Sunca (21.) najavljuje fazu u kojoj se trebaš posvetiti svojoj duhovnoj strani, brizi za psihološko stanje. Odvoji vrijeme za odmor, jer su napori na poslu veliki.
 
Povoljni dani: 3., 4., 12.-14., 17.-18., 19.-21., 19.-30., 27.-29., 30.
Izazovni dani: 2.-3., 3.-9., 5., 10.-11., 18., 23.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

DJEVICA

Opći pregled

Od 5. lipnja do 5. srpnja bit ćemo svjedoci čak dvije Mjesečeve i jedne Sunčeve pomrčine. Prva stiže Mjesečeva (5.), a naglašava važnost osobne životne filozofije, dugoročne vizije u odnosu na trenutne stavove, koje treba prilagoditi većem planu. U sljedećih šest mjeseci važna emocionalna tema je dom ili netko od članova obitelji i privatni poslovi. Ulazak Sunca u Raka i odmah povezana pomrčina (21.) stavlja snažan naglasak na usvajanje lekcija iz prošlosti, prije započinjanja novih projekata ili analize životnih ciljeva. Druge važne teme će biti vezane za kućne promjene i obiteljske odnose te kako se izvući iz strahova i nesigurnosti i naučiti brinuti se o sebi. Ne zaboravi da tjedan prije pomrčina nije pogodan za pokretanje novih projekata ili inicijativa.

Venera napokon prestaje s retrogradnim hodom u Blizancima (25.), a fokus je na budućnosti financijskih, akademskih i ljubavnih tema. Veća je svijest o željama i potrebi za poslovnim i životnim rastom. Realnije ćeš sagledavati sve vezano za ljubav, veze i novčane poslove.
Ipak, sad će nas sve dočekati tvoj retrogradni Merkur u Raku (18.), pa moraš provjeriti sve činjenice i podatke pri izradi planova i određivanju ciljeva. Bilo bi dobro organizirati neko obiteljsko okupljanje i razmijeniti uspomene i iskustva s dalekom rodbinom. Ustanovi koje su granice zone komfora i otpusti iz sebe sve negativno iz prošlosti.

I Neptun ovaj mjesec (23.) kreće u retrogradni hod pa ćeš malo biti isključena iz vlastite intuicije ili izvora inspiracije, što predstavlja priliku za rad na duhovnosti. Potrebna ti je hrabrost za suočavanje s realnošću. U tjednu oko 23. očekuj više konfuzije ili zbunjenosti u najvažnijim odnosima i partnerstvu; nešto baš i nije jasno ili nailaziš na neiskrenost.

Mars ulazi u svoj znak Ovna (27.), a to je dobro za pokretanje svih osobnih poduhvata i prihvaćanja novih izazova. Ne zaboravi unijeti strukturu u svoje akcije, kako bi smanjila rizik prepreka; pazi na impulzivnost. Ovo je tvoja zona dijeljenih financija, novčanih obveza i emocionalne potpore.

Mjesečni aspekti

Mjesečeva pomrčina u Strijelcu (5.), naglašava dom i obiteljske odnose; netko od članova obitelji treba posebnu pažnju (možda roditelj), a to će biti važna tema u sljedećih šest mjeseci. Imat će velik utjecaj i na tvoju poziciju u životu, ali i na novčana pitanja.

Naglašena i povezana polja života u lipnju su ona partnerskih odnosa (i poslovnih) te karijere i profesionalnih napora. Dolazi do neslaganja i neshvaćanja, naročito ako postoje skrivene tenzije. Ovdje je na testu u borba ega, koja može smetati u komunikaciji.

Sposobna si procjenjivati različite točke gledišta i obavljati više zadataka u isto vrijeme, ali se čuvaj sukoba s autoritetima ili roditeljima. I drugi su veoma kritički nastrojeni prema tebi, ali se čuvaj nervoze. Kreativnost je stimulirana, ali svejedno može doći do konfuzije u odnosima i razočaranja. Moguće je da netko nije iskren prema tebi, iako nastojiš sve učiniti sa svoje strane. Sad ti je povećan interes za suprotni spol, a ako si u vezi, može doći do neslaganja s partnerom. Idealiziranje druge osobe joj samo daje veću moć nad tobom, zato zadrži integritet. Neptun je retrogradan od 23., pa će biti puno nejasnoća u glavnoj vezi.

Odlični aspekti podržavaju kreativne napore, ali i rad na poboljšavanju ljubavnih odnosa s partnerom, ako je u vrijeme izolacije došlo do napetosti. Ako si imala neke kreativne projekte koji su bili stavljeni na čekanje, sad ćeš ih promijeniti, ali mogu biti još bolji. Sunčeva pomrčina (21.) naglašava važnosti jednog velikog cilja u sljedećih šest mjeseci, a može biti vezan za obitelj. Oslobodi se strahova jer imaš dobru viziju, optimistična si i otvorena za suradnju. Promoviraj svoje uspjehe iz prošlosti. Trebaš puno nadoknaditi zbog propuštenog u krizi, ali nemoj brzati i sve radi sistematski. Neke Djevice će raditi na odnosu s djetetom.

Ulazak Marsa u Ovna (27.) i sjajan odnos sa Saturnom donosi veliku energiju i pojačava seksualnost, ali traži puno pažnje u rješavanju financijskih obaveza; koristi svoju sistematičnost. Nakon 25., Venera je direktna u zoni profesionalnih aktivnosti, pa će se s vremenom poboljšati i materijalna korist od posla.

Tvoj Merkur ovaj mjesec kreće u retrogradni hod u zoni društvenih kontakta i ciljeva, stoga može doći do nesporazuma i pogrešnih dogovora s prijateljima, a kod planiranja moraš sve dobro dvaput provjeriti. U aspektima s Uranom (4., 29.), Merkur donosi neke nove ideje. Razgovaraj s najbližim suradnicima i prijateljima, jer tako možeš otkriti nove, uzbudljive stvari. Samo uvijek dodatno provjeri sve činjenice i podatke.
 
Povoljni dani: 3., 4., 12.-14., 17.-18., 19.-21., 19.-30., 27.-29., 30.
Izazovni dani: 2.-3., 3.-9., 5., 10.-11., 18., 23.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

zena.rtl.hr

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član magicusmagicus

  Dobar vam dan dragi magicusi. Lp

  01.07.2020. 18:47h
 • Član tantriktantrik

  Hvala Irida!

  23.06.2020. 07:04h
 • Član iridairida

  Tantrik, dobrodošao na magicus! Nadamo se da ćeš pisati o svome radu...

  18.06.2020. 14:36h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav!

  17.06.2020. 14:00h
 • Član tantriktantrik

  Dobro jutro, dragi magicusi!

  17.06.2020. 07:35h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan gospodine. Lp

  16.06.2020. 20:19h
 • Član tantriktantrik

  Dobar dan, dragi magicusi!

  16.06.2020. 14:54h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Mjesečni horoskop za lipanj 2020.: Stižu i Mjesečeva i Sunčeva pomrčina - nastavak