Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član jaky

Upisao:

jaky

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1285

PUTA

OD 14.01.2018.

Ljetni horoskop

Ljetni horoskop

OVAN

Ljetno doba započet će mirno i stabilno. Osjećat ćete se prilično sigurno, kako u svom privatnom životu, tako i u onom profesionalnom. Nedostatak izazova učinit će da sami osmislite poneku akciju, ali će se i ona odvijati na gotovo predvidiv način. Ipak, srpanj donosi intenzivnije kontakte i priličan moving, pa ćete živnuti u svakom pogledu. Mnogi će baš u tom periodu otići na kraća putovanja ili organizirati niz zanimljivih izleta. Što se tiče ljubavi, prva polovina ljeta je odlična. Tek krajem kolovoza i tokom rujna možete očekivati trzavice u osobnim odnosima. Tokom intenzivnog ljubavnog proljeća vi ste ustoličili određene odnose i pravila, pa ćete ih sada tokom ljeta uglavnom samo učvršćivati. Poslovi će se odvijati uhodano i stabilno, pa kad se sve skupa zbroji, možete očekivati jedno prilično mirno ljeto. Za vas možda i pomalo dosadno.

BIK

Ono što će obilježiti prvi dio ljeta bit će svakako vaš intenzivan ljubavni život. Mnogi Bikovi i Bikice će se zaljubiti, zračit će privlačnošću više nego ikad, a ako već jesu u vezama, ista će doživjeti renesansu. Tokom srpnja sve se to smiruje, a vi uživate na nešto diskretniji način. I kolovoz će biti sasvim dobar, kako za vezane, tako i za samce. Izlasci bi mogli donijeti i poneko vruće poznanstvo. Tek u rujnu vaša ljubavno raspoloženje slabi, a vi se koncentrirate na druge teme. Što se posla tiče, većina ljeta vam je klimava. Nećete biti u stanju ispravno procjenjivati stvari, a sklonost da gradite kule u zraku bit će prisutna većinu vremena. Rješenje je u stalnoj suradnji s drugima, pa se pobrinite da ostvarite dobre odnose sa suradnicima, te se oslanjajte na njih. Tek u rujnu možete očekivati nešto povoljniju sliku za razvoj na poslovnom planu.

BLIZANAC

Pred vama je ljeto koje će vam otvoriti mnoga vrata, pokrenuti vas u svakom pogledu i proširiti vaše horizonte. Ove godine planete su se tako složile na nebu da su vam mnogi putovi otvoreni, pa je gotovo sigurno da ćete biti jedan od znakova koji će ljetno vrijeme provesti na putovanjima. Mnogi će krenuti i na neka dalja odredišta ili će u poslovnom smislu započeti intenzivniju suradnju s inozemstvom. Učenici i studenti također će položiti ispite bez problema, te upisati željene škole. Kad se o ljubavi radi, cijelo ljeto će biti vrlo dobro, a najintenzivniji ljubavni period bit će srpanj. Tada će vam se činiti da je zaista sve moguće, u pozitivnom smislu, dakako. U svakom slučaju, ovo će biti vaše ljeto za pamćenje.

RAK

Ljetni mjeseci donijet će vam priličnu dozu kreativnosti i aktivaciju vaše mašte više nego inače. Ako je vaš posao povezan s umjetničkim ili estetskim bavljenjima, imat ćete povećana nadahnuća i briljantne ideje, pa se pobrinite da neke i ostvarite. Svi ostali učinit će da im radno okruženje postane ugodnije, ljudskije, zanimljivije, kako njima, tako i njihovim kolegama. Također je moguće da ćete originalnim rješenjima doprinijeti razvoju firme u kojoj radite. Kad se radi o privatnom životu, mirno ćete nastaviti ono što ste započeli, a odnosi će se razvijati ujednačeno i dobro. Neki će tokom srpnja doći u iskušenje tajne ljubavne veze. Kraj kolovoza i cijeli rujan donijet će vam povećanje aktivnosti na svim poljima, a sami ćete postati poduzetniji znatno više nego inače. Kod nekih bi se to moglo manifestirati i povećanim brojem događaja, pa i putovanja potkraj ljeta. Neka od njih bi mogla doći nenadano kao grom iz vedra neba, ali na vašu radost.

LAV

Početak ljeta neće vam davati mnogo razloga za veselje kad se radi o privatnom životu. Mnogi će ostati uskraćeni za ljubavne prilike ili će voditi tihi rat s voljenom osobom. Ipak, srpanj donosi poboljšanje, mogućnost pomirenja i razvoj skladnih osobnih odnosa, no bez veće euforije. Tek krajem kolovoza i tokom rujna vi biste mogli procvjetati, a vaš ljubavni život napokon doći u onaj balans o kom vi sanjate. Znači, posljednji dio ljeta bit će i najbolje razdoblje za udvaranje, zaljubljivanje ili obnavljanje već postojeće veze. Kad se o poslu radi, cijelo ljeto preporučuje se oprez. Posebno se to odnosi na rizična ulaganja, pravna pitanja, legalitet stvari i poslovanja ili općenite procjene. S vaše strane one neće biti realne, pa vam savjetujemo da uvijek sve provjeravate i potražite pomoć stručnjaka. Zapamtite da nije vrijeme za ležeran pristup poslu, nego da će se cijelo vrijeme od vas tražiti maksimalna ozbiljnost i profesionalnost. Sad jedino tako možete prosperirati.

DJEVICA

Početak ljeta bit će obećavajući u svakom pogledu. Ljubavni život će se ustabiliti, a poslovi odvijati prilično dobro. Srpanj donosi nešto slabije ljubavno raspoloženje s vaše strane, a od sredine istog mjeseca postajete podložniji stresu i neprimjerenim reakcijama kojim biste mogli uprskati inače solidne odnose. Uz dobru samokontrolu možete koliko toliko mirno dočekati kolovoz u kom jača vaša razumska strana, pa ćete i daljnje porive za akcijom pod svaku cijenu lakše zauzdati, a istovremeno će vam se i ljubavno raspoloženje popraviti. No tek kraj kolovoza i rujan donose onu pravu ravnotežu na kojoj bi vam mnogi mogli pozavidjeti. S poslom objektivno nećete imati nekih problema ako se izuzme to da vi trenutno stvari vidite gorim nego što one u stvari jesu. Znači, pokušajte se staviti u položaj nekog drugog i što je više moguće izvana gledati na stvari. Tad ćete uvidjeti da se nalazite u sasvim dobrom profesionalnom okruženju, da vas cijene, te da čak i napredujete.

VAGA

Lagana uvertira u vruće ljubavno ljeto učinit će da vam se stvari u privatnom životu odvijaju poput valcera. Bit ćete dobro, a tokom srpnja sve bolje i bolje. Tad ćete voljenoj osobi pokazati svoje pravo lice i to na obostranu radost, a vaš će se odnos još više poboljšati. Oni koji su još sami baš tokom tog mjeseca imat će brojne prilike za zanimljiva poznanstva, a nerijetko i sa stranim ili egzotičnom osobama koje će ih fascinirati. Kolovoz i rujan donose nešto mirniju ljubavnu sliku, ali ne i manje kvalitetnu. Što se posla tiče, cijelo ljeto ćete imati zavidnu količinu energije i vrlo konstruktivan pristup poslu. Zato ćete bez većih problema rješavati i one zadatke koje drugi ne mogu. Posebno će biti dobro za one koji rade s ljudima ili u društvenim djelatnostima, no i sve druge Vage mogle bi napredovati s lakoćom. Koji put ćete dvojiti da li se uopće odmarati kad vam se na poslu ukazuju tako dobre prilike. Tek rujan donosi i pojačan pritisak i povećanje odgovornosti, pa se pobrinite da se prije tog mjeseca ipak malo i odmorite.

ŠKORPION

Ljubavna koma na početku ljeta pomalo će vas obeshrabriti, ali i usmjeriti na realnost i realna očekivanja. Kad izdržite sve svađe i iritacije, uslijedit će olakšanje u srpnju kad će se ukazati prilike za pomirenja ili razvoj novih skladnih poznanstava. Neće to još biti onaj ljubavni žar o kojem vi možda sanjate, ali u usporedbi s onim što ste prošli, bit će odlično. U kolovozu se stanje još više popravlja, pa se može reći da ćete vi od nule s kojom startate na početku ljeta, doći do vrhunca tokom kolovoza. Krajem istog mjeseca vaše ljubavno raspoloženja slabi, ali ostaje konstruktivan pristup i energija, pa ćete na taj način uspjeti održati svoje privatne odnose dobrim i tokom rujna. Sve do srpnja i poslovi će vam biti problematični, a kako ljeto bude odmicalo i tu će dolaziti do postepenog poboljšanja. Druga polovina kolovoza i rujan bit će daleko intenzivniji u radnom smislu nego ostalo vrijeme, a u istom periodu moguće je i naglo putovanje u inozemstvo, bilo zbog posla, bilo privatno.

STRIJELAC

Pobrinite se da osobi do koje vam je stalo već početkom ljeta jasno pokažete koliko je volite, jer će vam srpanj vjerojatno pomrsiti račune. Zato da se ne zaboravi, otvorite svoje srce odmah. Tokom srpnja doći će do labavljenja veza, a od sredine istog mjeseca i do mogućih svađa. Budete li se znali kontrolirati i budete li redovno svladavali iskušenja da upadnete u rasprave na svaku malu provokaciju, možete provesti solidno ljeto udvoje. Poboljšanje osobnih odnosa uslijedit će djelomično tokom kolovoza, a još više tokom rujna. Mogućnost da ostvarite neko putovanje najveća je u kolovozu. Što se posla tiče, neće biti većih pomaka. Radit ćete uhodano i stabilno, ali i tu se traži da se zaustavite na vrijeme i da ne raspravljate onda kad ne treba ili pod svaku cijenu. Rujan donosi poboljšanje odnosa s kolegama, ali i povećanje obima poslova. Tad ćete morati raditi više, pa ćete biti pod nešto većim pritiskom. Sve u svemu, pripremite se za jedno šareno ljeto. U njemu ćete morati kormilariti svojom samokontrolom i sposobnošću diplomacije.

JARAC

Dobar ljubavni početak ljeta ohrabrit će vas i pokrenuti da više izlazite i zabavljate se. U takvim okolnostima mnogi će sklopiti nova poznanstva, a društveni život bit će im dinamičan. Vezani Jarci i Jarice pokazat će svoju osjećajnu stranu. Srpanj donosi manje intenzivno ljubavno razdoblje, ali jednako stabilno. Tokom kolovoza sve više jačaju čežnje, a vi zamišljate neki drugi svijet. Iako realist, ovaj put pokazat ćete da imate i mašte. U rujnu dolazi do potpunog prebacivanja vaše pažnje s privatnih tema na one poslovnog karaktera, pa bi se vaš raznježeni partner (partnerica) mogao osjećati zapostavljen ili potaknuti neku raspravu s vama. No bit ćete uravnoteženi, pa ćete znati pametno izaći iz iste, tj. ne uplesti se u nju previše. Poslovi će se razvijati dobro, iako najviše na razini planiranja i priprema. U tom pogledu intenzivniji je drugi dio ljeta, dok ćete tokom rujna sasvim zaploviti u poslovne aktivnosti. S nešto manje energije, ali dobro pripremljeni. Usavršavanje ili putovanje pri kraju ljeta također je lako moguće.

VODENJAK

Početak ljeta iskoristit ćete da dovršite raspravu s voljenom osobom, a koja neće uvijek biti ugodna. Ukoliko je želite izbjeći, distancirajte se. Možete se praviti i ludi, jer ove godine općenito imate više sreće nego pameti. Srpanj donosi znatno poboljšanje osobnih odnosa, prilike za nove ljubavi ili pomirenje u vezama. Bit će i onih koji će se zaista zaljubiti, možda po prvi put ozbiljno. Ovako dobar period potrajat će većinu ljeta, a tek u rujnu vaša će ljubavna oštrica malo otupiti. Zato ne brinite previše, jer samo je početak ljeta loš, a onda u ljubavnom životu sve dolazi na svoje mjesto, dok vi uživate. Sve do sredine srpnja na poslu radite samo ono što morate i izbjegavajte velike pothvate ili pokretanje važnih projekata. Drugi dio ljeta obećava objektivno bolju situaciju, ali subjektivno vama se neće dati previše raditi, pa ćete morati prepoznavati prilike i malo se više disciplinirati. Ono što je dobro. to je da ćete cijelo vrijeme imati podršku drugih kolega, suradnika, poslovnih partnera.

RIBE

Početkom ljeta potrudite se da definirate svoje osobne odnose i da ih učvrstite koliko god možete. Srpanj donosi iskušenja i narušen sklad u privatnim odnosima. Koliko god ćete se vi truditi da sve izgladite, okolnosti i situacije neće vam uvijek ići na ruku. Uz to ćete od sredine srpnja biti skloni i da reagirate onako kako ne bi trebalo, pa bi bilo dobro da kontrolirate svoje ponašanje. Kolovoz donosi djelomično poboljšanje, ali uz uvjet vaše samokontrole. U rujnu ćete postati manje svadljivi, ali i manje aktivni. Što se posla tiče, većinu ljeta bit ćete zainteresiraniji za sve druge teme osim onih radnih. Fokusirat ćete se na obitelj, dom, nekretnine, poneku zabavu i prijatelje. Doduše, srpanj će biti vrlo plodan za umjetnike i kreativce, dok će većina drugih jedva čekati da zbriše s posla. Pripremite se za jedno promjenljivo ljeto u kom će biti svega pomalo.


www.horoskop.hr

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U LISTOPADU...

LISTOPAD...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  ❤️ ☕ ☕♥♪♫♫♪♥

  26.09.2022. 17:07h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, sretnu i radosnu nedjelju vam želim. Lp

  25.09.2022. 09:17h
 • Član bglavacbglavac

  Hvala.lp

  31.08.2022. 20:29h
 • Član vanessavanessa

  Dobru zabavu uz Božji blagoslov ..pozdrav iz Zg-a

  31.08.2022. 14:50h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi šaljem vam lijep pozdrav iz prelijepe Korčule. Zagrljaj

  31.08.2022. 11:36h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi radostan dan vam želim. Lp

  07.08.2022. 08:40h
 • Član bglavacbglavac

  djedovi i bake sretan vam današnji dan!

  25.07.2022. 07:13h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Meditacije uz kavu Sretni brojevi