Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini

Upisao:

gemini

OBJAVLJENO:

PROČITANO

8040

PUTA

OD 14.01.2018.

Kako od prijateljstva do ljubavi – slaganje s Mjesecom prijatelja

Kako od prijateljstva do ljubavi – slaganje s Mjesecom prijatelja
Da li ima smisla i mogućnosti pretvoriti prijateljstvo u ljubavnu vezu, pročitajte u ovom textu. Potrebno vam je jedino znati u kojem je znaku mjesec prijatelja ili simpatije s kojom to želite, za što ćete ako ne znate konzultirati astrologa - možete mene. Navodno prijelaz iz prijateljstva u ljubav po teoriji najlakše ostvaruju Blizanci, Vage i Vodenjaci.

AKO JE NJEGOV MJESEC U OVNU – njegova idealna žena je hrabra partnerica u pustolovinama, s kojom bi mogao krenuti u osvajanje svijeta. On vjerojatno ima energičnu i žestoku majku, od koje je naučio procjenjivati žene iznad svega prema njihovim odlučnim kvalitetama. U ljubavi njemu se sviđa biti osvojen i primamljen: često se zato pušta biti odvučen nevoljko u neku prolaznu avanturu i koji te uvjerava kako to nema nikakvog značenja za tebe, koja si njegova prijateljica po srcu. I to je istina, ako je vaše prijateljstvo ganutljivo, ako je u osnovi povjerljivo ili ako se navečer zajednički opuštate gledajući video-rekorder. Ali ako je suprotno tome vaše prijateljstvo zasnovano na natjecateljskom duhu, očeličeno i zanosno, ako ste sposobna nemilosrdno se suprotstaviti svakom tko vam je suprotan, ako se protiv njega i jedno i drugo borite noktima i zubima, kako bi obranili ono drugo, ljubav bi mogla biti vrlo blizu toj slici. Prisjeti se kako te to dira iako ti moraš preuzeti inicijativu, ako ima nečeg što ga lišava erotizma postani prava žena i ohrabrit ćeš ga.

 

AKO JE NJEGOV MJESEC U BIKU – u potrazi je za dobrom ženom pomalo na antikni način, koja mu daje neprekinutu vezu i sigurnost; to je žena koja ima daha da može biti dobra majka svojoj djeci, koja u njemu pobuđuje sjećanje na pržene hrskave kolačiće i podsjeća ga na miris torte s boronicama. Udari munje i trzaji osjećaja malo utječu na njega: on više cijeni privikavanje na ljubav iz jednog u drugi dan, a da se ne mora izlagati pogibelji prepuštanja nepromišljene strasti. Zato ako ga želiš navesti da se zaljubi, ne trebaš činiti drugo nego dati vašem prijateljstvu intimniji miris, kućnu toplinu, nježniju stalnost. Potrebno je samo da ti on bude sve vjerniji, da se osjeća kao u obitelji, da ima prilike diviti se svaki dan tvojim malim ljubaznim istupima, jedini način da se sve preokrene, bio bi pokušaj da ga zbuniš erotičnom inicijativom bez skrupula, mogao bi pobjeći glavom bez obzira, vrlo skandaliziran.

 

AKO JE NJEGOV MJESEC U BLIZANCIMA – obožavatelj je noviteta. Bilo koja nova žena, pa i banalnija od gusaka više ga nadražuje od one koju već poznaje. Taj čovjek ti stvara dojam da si rascijepljena na odlasku, pa ipak na žalost, uistinu se takav slučaj već njemu događao, a na tvoj račun zna govoriti dugo, izražavajući se kako može predvidjeti svaki tvoj potez. Ali ako si dovoljno inteligentna, informirana i spletskarski nastrojena, održat ćeš budnom njegovu radoznalost, pa će se razgovor promijeniti. Usprkos frivolnoj lakoći njegova vladanja on u stvari traži u jednoj ženi prije svega sjajan um, brze misli, koje su u stanju da iznenade i da ga podstaknu. Vjerojatno je imao majku (ili sestru) duhovitu i vrlo mladenački raspoloženu, koja je u njemu probudila smisao za općenje s ljudima i igru sa ženskim razumom i mislima. Ako ga želiš za svoga životnog druga, moraš zato biti vrlo pažljiva i nikad mu nemoj odati sve svoje tajne: sačuvat ćeš za sebe više pikantnosti, a dopustit ćeš mu da to nazre samo onoliko, koliko je to dostatno da mu za tobom rastu zazubice.

 

AKO JE NJEGOV MJESEC U RAKU – on želi držati među svojim rukama jednu lutkicu da je štiti i mazi. On je imao vrlo nježnu mamu, koja je zajedno s njim postala ponovo lutka, koja je s njim dijelila mekušnosti, drhtaje i zebnje i otuda on u ženi traži (kad je već odrastao) osjećajno srce i malo aktivan temperament. Zbog toga mnogo ovisi o vrsti prijateljstva koje vas povezuje. Ako vam je odnos kolegijalan i okretan, ako ga ti podstičeš da postane vrijedan, ako ga navodiš da nađe svoj put i da ga trgneš kako bi našao mrko lice koje mu nedostaje, ništa više ne trebaš činiti: postat ćeš za njega dragocjena prijateljica, čak nenadoknadiva, ali definitivno prijateljica. Ako je, nasuprot tome, vaš odnos pun poezije, ako se već šetate po požutjelom lišću povjeravajući jedno drugome misli i zebnje, ako ste već uspjeli da plačete jedno drugom na ramenu, ako pričate što ste prošle noći sanjali, ako ostajete razgovarajući preko telefona sve do u sitne sate, tada je prema njemu već ljubav. Da biste dali plemenit poticaj, a da ne izgubite dah, trebate samo stvoriti ispravnu atmosferu u utješnoj situaciji, uz zaštitu vanjskih ukrštavanja.

 

AKO JE NJEGOV MJESEC U LAVU – potrebno mu je biti ponosan na svoju ženu, da je može izlagati kao kakav blistav trofej. Zato ako se želi privesti prijateljstvo k ljubavi, lišenoj svih slabosti, nemojte se pokazivati očajnom, razoružanom, neuspješnom, a iznad svega nikada nemarnom ili utučenom. Iskoristite trenutke što ih provodite zajedno da bi otkrili svoje najsjajnije, kreativne i hrabre strane, nemojte se bojati da ga nadmašite svojim kvalitetama, zato šeo je njemu potrebna baš jedna velika dama kojoj će se moći diviti. Kad je bio dječak, njegova majka se morala pred njim pokazivati kao moćna kraljica, koja je zračila blistavosti, pa je u njegovo srce definitivno ušla potreba da dosegne stupanj na kojem će se slagati s jednim tako visokim modelom. Znaj dakle, da ti neće dozvoliti mnogo vremena da budete prijatelji čitav život i kako još nije pogriješio, nije vjerojatno da bi to sada mogao s tobom. On je ekspeditivan tip i ako se zanima za tebe, to će ti staviti do znanja bez suvišnih uvijanja, a inicijativa će naravno biti njegova, inače ti to nikad ne bi oprostio kad bi bilo obratno.

 

AKO JE NJEGOV MJESEC U DJEVICI – On je čovjek koji pomno kontrolira svoje osjećaje, pa je zato spreman poželjeti dobrodošlicu jednoj partnerici koja je već postala dio njegove mirne svakidašnjice, koja ga neće primoravati na skupe ili zbunjujuće osobite sklonosti, koja neće od njega tražiti da improvizira romantičnost za koju je on nesposoban. Budući da mit o ljubavi na prvi pogled neće nikad pustiti korijene na vrlo suhom zemljištu njegove duše, za njega neće predstavljati problem prijelaz s krajnjom postodušnošću od prijateljstva na ljubav; njemu će se to dapače pojaviti kao jedno od udobnijih i probitačnijih rješenja koja se mogu zamisliti. Jedini problem je u tome što će ti on predložiti tako izričitim i banalnim načinom u želji da mu padneš u naručje, moglo bi se dogoditi da ti ne budeš više htjela ništa znati o njemu, zamišljajući kako pred vama stoji bezgrančna rutina lukave stvarnosti u kojoj nikad neće biti ni treptaja poetičnosti. Ali, nije rečeno kako mora baš tako biti; postoji i u njegovoj duši osjećajnost, samo što je zamrznuta u očekivanju da mu druga navika ulije povjerenje, koliko je dosta da se osvjedoči za otvaranje oduška.

 

AKO JE NJEGOV MJESEC U VAGI – Život para o kojem on sanja mora biti zasnovan na poštovanju, razgovoru, podjednakom udvaranju. Imao je savršenu majku: elegantnu, plemenitu, namirisanu, ali također i razumnu te zahtjevnu. Zbog toga kod žena cijeni prije svega odmjereno i promišljeno držanje prema životu, uglađen i kićen jezik, uravnoteženu inteligenciju, prirodnu brižljivost u oblačenju i izboru predmeta. Seks gotovo nikad ne ulazi u njegov sentimentalni izbor, mrzi isprevrtanje osjećaja i nema povjerenja u žene koje vjeruju kako mogu koristiti te prečace, kako bi prodrle u njegovu intimu. Zato ako te već odabrao kao prijateljicu, vrlo je vjerojatno kako ćeš moći položiti i postupni ispit i biti prihvaćena u ulozi partnerice: ali, od toga neće biti ništa, ako ga budeš požurivala da dobiješ na vremenu, kako bi utjecala na njegovu odluku. On je oprezan i izbirljiv muškarac koji točno zna što hoće i može uistinu postati podrugljiv prema onoj koja ga požuruje da joj da ruku.

 

AKO JE NJEGOV MJESEC U ŠKORPIONU – On je privlačan onima koje mu ne pripadaju, zato je jedina pozicija s koje je nemoguće krenuti u osvajanje njegova srca ona u kojoj se nalazi njegova zakonita žena. Sve su druge uloge bogate mogućnostima, utoliko uzbudljivije, ukoliko su zabrane jake i dramatične, posebno kad se njegova mračna i krajnja strast može raspiriti iznenada, ako si za njega «nedodirljiva» prijateljica. Ako si primjerice žena njegova brata, najboljeg prijatelja ili još bolje njegovog šefa ili ako on, a to je najperverznije među njegovim erotskim maštanjima – ima vezu s tvojom majkom ili kćerkom. Ništa naprotiv ne smeta, ako ste jedan par slobodnih i vedrih prijatelja, dva samca bez predrasuda, iskrena i solidarna: u tom slučaju nema mogućnosti da se zapadne u opasnost, da se povrijedi ničija taština i izazove kakva tragedija.

 

AKO JE NJEGOV MJESEC U STRIJELCU – Njegovo je srce otvoreno svakoj prolaznoj avanturi kao kakvog istraživača. Pun povjerenja i zanesenjak kakav je, dopušta da ga očara svaka nova pridošlica i neizbježni miris nekih stranih žena koje ga okružuju. To lako omže dovesti do gubitka strpljenja, dajući dojam kako on gleda samo druge žene, a ne tebe, čak da ne zna ništa zadržati u sebi, jer poslije svakog osvajanja trči k tebi, te ti se povjerava «vrlo nedužnim pogledom» koji mu blista od sreće. U stvari on nije tako slijep kako se čini; i on traži na duge staze pravu suputnicu, hoće da bude vesela, neumorna, velikodušna i spreman je da pođe pecati među prijateljicama, koje može podvrgnuti ispitu energije, dobrog karaktera, plemenitosti i pogotovu iskrenosti. Ako postoji nešto što zaista mrzi i što može sve pokvariti, jest da se osjeća u središtu neke intrige, on nikad ne pokušava zavesti neku ženu na pakostan način, ako joj predlaže da se upusti s njim, to čini široka osmijeha i maksimalnom jasnoćom.

 

AKO JE NJEGOV MJESEC U JARCU – Njegov je ideal ponosna i nedokučiva žena. Imao je strogu majku, koja se držala udaljeno i koja ga je od malih nogu podučila kako ne treba tražiti ni zaštitu, ni protekciju, ni nježnost. Prijateljevati previše s njim ne donosi prednost: završit će se tako što će on unaprijed poznavati sve tvoje slabe točke, a to će mu onemogućiti da te gleda kao neku ledenu planinu na koju se treba uspeti. Jedini slučaj u kojem se može dogoditi prijelaz od prijateljstva ljubavi je onaj u kojem ti predstavljaš utjelovljenje njegova strogog ženskog ideala. Bistar i oslobođen od svih zanesenosti, već kakav je, neće ti pružiti nikakvu mogućnost da ga varaš u igri, ali ako se bolje upoznate, otkrivat će u tebi uvijek neprohodnije strane, naučit će se da te poštuje i da te se čak pribojava, ako se budeš prisjećala kako on pod svojom kontrolom drži sve tvoje emocije i kako je bolje za njega ako ti otkrije da je sposoban za hladne i neumoljive odluke; tako bi se moglo dogoditi da ti – vrlo trijezno – učini svoj veliki prijedlog. Nemoj se pretvarati da si nepripremljena ako si odlučila da odmah prihvatiš toplo prijedlog, učini to, jer neće biti druge mogućnosti: osjeti li da je odbijen, to će ga pretvoriti u blok mramora.

 

AKO JE NJEGOV MJESEC U VODENJAKU – Nema prethodnog modela na koji bi se mogla osloniti. Može cijeniti sad jedan, sad drugi ženski lik, dodjeljujući sasvim drukčiju funkciju ili naprosto voljeći svaku na svoj način u raznim fazama svoga neprestanog unutarnjeg razvoja. Zato ako si prijateljica njegova srca, nije jako vjerojatno kako ćeš ikad točno doznati što on očekuje od ljubavi: čeka li jednu ili drugu stvar već prema slučaju, ili bolje reći prema prilikama u svom životu. Lako prelazi od prijateljstva do ljubavi, ali isto tako može se lako doživjeti i obrnuta metamorfoza: i zaista, mnoge od njegovih velikih prijateljica bile su regrutirane i gurnute ponovo među njegove bivše. Ako ga želiš kao suputnika cijelog svog života, moraš biti svjesna rizika činjenice da on ne zna što je to apsolutni izbor žene. Vaša veza, koja je možda počela s lakoćom i živahnosti, u nastavku će se morati opteretiti svim visokim, niskim i pobočnim koleganjima njegove nemirne duše.

 

AKO JE NJEGOV MJESEC U RIBAMA – On hoće da njegova partnerica bude zdenac osjećajnosti i maštovitosti, dakle, žena koja u sebi nosi golemu cjelinu ideala, senzacija, treptanja. Istodobno hoće da ona bude oštroumna u seksu: ne da bude nadarena vidljivom, banalnom privlačnosti koja se otprve zapaža, nego nekim tajnim magnetizmom, koja samo njemu otvara svoju najbolju stranu. Zato prijelaz od prijateljstva na ljubav koji se čini tako lak i jednostavan i na koji mislite s nježnosti, u vašem produbljenom razgovoru može postati nemoguć ako među vašim tijelima nedostaje nešto neopipljivo; magično strujanje što ga on smatra neminovnim simptomom ljubavi. A budući da slijepo vjeruje u romantičnu i apsolutnu ljubav, nema načina da promijeni mišljenje. Tko ga želi svega za sebe, mora obavezno staviti u pokret tajne strune njegove senzualnosti: ako se vaš sporazum rodi spontano, tad smo na konju, ali ako se želi silom to ostvariti, za to će ti trebati intuicije, domišljatosti, ritma... i možda također i pomalo sreće.

 

Ako ti je Sunce u Ovnu, Lavu ili Strijelcu potrebno ti je da te u srcu pogodi rasplamsala strijela: moraš biti uvjerena da si se suočila s muškarcem čija je sličnost zapovjednička i nevjerojatno uspješna. Zato što drugarstvo, nježnost i poštovanje ne funkcioniraju kod tebe. Više voliš da se s tobom postupa bezočno i da on bude muževan tiranin (kojem ćeš naravno, oštro odgovoriti, ali u dubini duše bi radije prešutjela i bila ljubazna), nego netko tko će te držati na dlanu, a biti manje nasilan i manje siguran u sebe. Jedna vrsta prijatelja koji se može pretvoriti u ljubav tvog života je onaj koji se bori uza te na sportskim natjecanjima, ili profesionalnim i političkim bitkama, ali samo pod uvjetom da dan za danom osvaja tvoje divljenje, pokazujući svoju hrabrost, dosljednost i oholost.

 

Ako ti je Sunce u Biku, Djevici ili Jarcu, ako si dostatno strpljiva i postojana da svojim prijateljima prepustiš sve vrijeme koje im je potrebno da bi prikazali svoje najbolje kvalitete, to će ti omogućiti da mirno i razumno učiniš svoj osjećajni izbor. Uostalom, ideja da bez potresa prijeđeš od prijateljstva do ljubavi, neće ti nikako smetati: oprezna po svom temperamentu u pogledu naglih rješenja prema nepredviđenim, naglim odlukama, spadaš među žene koje idu naprijed s olovnim utezima na nogama i koje duboko cijene smirenost osjećaja i polagani uspon.

 

Ako ti je Sunce u Blizancima, Vagi ili Vodenjaku prijateljstvo i ljubav su gotovo ista stvar za tebe. Tvoj mlaki neodređeni temperament ne zna ni za kakve hormonalne oluje. Odnosi s muškarcima tvog života prolaze bez djelomičnog ukidanja razuma prije nego im dopustiš da osvoje tvoje srce i sve ostalo.

Ako ti je Sunce u Raku, Škorpionu ili Ribama pretjerani romantizam ili vrlo intenzivna senzualnost sprječavat će te povjerovati da se ljubav može roditi iz prijateljstva. Uvjerena si kako moraš osjećati dug ježur na cijelim leđima odmah prvi puta kad te on dodirne: drugim riječima, je li to ljubav? Tvoje vezivanje za tu predrasudu je duboko i čvrsto, ali ako se jednoga dana oslobodiš toga, moći ćeš prijeći sitničavu granicu koja odvaja tvoje prijateljstvo od erotičnosti: odnosi između tebe i tvojih prijatelja uvijek su tako intimni, tako povjerljivi, tako dvosmisleni.

(Izvor: Astro magazin)

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SIJEČANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi uživajte u ovom lijepom danu. Svako dobro vam želim. Lp

  16.01.2022. 12:41h
 • Član iridairida

  Hvala Feta, također i dobro došla na magicus!

  12.01.2022. 12:09h
 • Član FetaFeta

  Srecna nova 2022! Zdravlje i puno blagoslova za sve!

  11.01.2022. 23:26h
 • Član bglavacbglavac

  Lijep pozdrav dragi magicusi

  11.01.2022. 06:32h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro drag magicsi, lijepu i radosnu nedjelju vam želim. Lp

  09.01.2022. 08:46h
 • Član bglavacbglavac

  Hvala. Blagoslov. Lp

  02.01.2022. 08:51h
 • Član vanessavanessa

  HAHAH TROSTRUKI BLAGOSLOV

  01.01.2022. 16:32h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info