Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član klarisa

Upisao:

klarisa

OBJAVLJENO:

PROČITANO

874

PUTA

OD 14.01.2018.

Recite pacijentima

Recite pacijentima
Ja nisam sadržaj ovog života. Ja sam život. Ja sam prostor u kojem se sve događa.

 

Sveprisutna energija, prana, svijest, duh je jedna, ista, bezgranična sila, sve i ništa, postojanje "To" koje svi jesmo. Nazivi dani za tu energiju nastaju, postoje i egzistiraju oduvijek. Ako riječ Reiki znači božanska sve prisutna energija, zašto ju tako odmah i ne nazivate? Pitaju mnogi. Već je netko na ovom forumu to dobro objasnio. Recite s više pojmova to jedno, tu energiju. Tu je ključ svih igra, i zamki nerazumjevanja o čemu s eradi. Nema ništa novo na zemlji.

Recite pacijentu "dat ču vam božansku energiju koja ste vi, i vi sve postojanje, samo vi to još neznate, nemate osviješteno". Kažite i zašto to radite i tko ste vi u odnosu na njega-pacijenta. Ne odvajajte. Ako ne znaju na način kako vi znate??

Recite odakle bol, bolest. Poput, zbog karme, neznanja, zbog evolucije duše koja treba ta iskustva, treba istrošit, iskuist i nadići ta iskustva u tom svom relativnom stanju svijeti.

Kažite pacjentu patnja, bolest to su lekcije, darovi, milost za rast. Ja vam ne trebam. Ne podržavajte neznanje, već educirajte ako znate i shvačate Tko ste vi???? Recite Sva moč je u vama, nema ništa novo, sve je savršeno od boga dano kako je. Kažite sve to, da vidite hoće li netko slijediti model, sistem koji je upakiran u takozvano novo ruho zvano Reiki (stari izraz u istočnjaćlim sistemima) Recite našim riječima.  pa recite to je sveprisutna božanska energija tad iskusite reakciju onih koji u neznanju traže pomoć izvana. Dajte im radije to znanje, uvid, široku paletu pravih informacija sada odmah u ovom životu, a ne samo vaš upakiran model da vi pomažete. Bogu ne trabju posrednici,a kamoli još i upleteni novac.

Pomoč je samo jedna. Volite sve da se za vas ne zna.

Recite pacijentima da bolesno tijelo nisu oni. Recite da je sve u materiji uslovljeno energetskim kretanjima u svakome i u svemu. Da je sve energija, i misao, i stol, cvijet, pas,i nebo. Recite osobi kojoj takozvano pomažete da ona nije ni ljutnja, ni bolest, ni tuga, da to nije njihovo. Recite da su to sve stanja ljudskog uma, ona dođu i prođu. Recite pacijentima i svima kojima se obraćate , pomažete da ništa što dođe i prolazi nisu oni. Objasnite im tko je taj koji misli?? Ja sam bolestan, tko je taj koji to kaže??

Recite im da su oni onaj tko misli a ne stanje koje tijelo ima.

Ljudski um, u svojoj žudnji za znanjem, razumijevanjem i kontroliranjem brka svoja mišljenja i stanovišta sa istinom. Kako je lako za ljude da postanu zatvorenici u sopstvenom pojmovnom zatvoru.Nije li vrijeme da shvatite da kako god interpretirali „Svoj život“, ili živote i ponašanje drugih osoba, bilo kako da procjenjujete bilo koju situaciju, to nije ništa drugo do stanovište, jedna od mnogih mogućih perspektiva.

Stvarnost je jedinstvena cjelina u kojoj je sve isprepletano, u kojoj ništa ne postoji za sebe i po sebi. Mišljenje dijeli stvarnost – ono je isjecka na pojmiće i djeliće.

Svi sistemi modeli, metode su dogme, kao i navika, jer izviru iz pogrešnog uvjerenja da mišljenje može sažeti stvarnost u istinu. To su sve kolektivni pojmovni zatvori

. Čudna je pojava da ljudi vole svoje zatvorske čelije zato što im pružaju osjećaj sigurnosti i lažnog „ja znam“. Kao i uvijek u svijetu iluzija kad jedna osnovna obmana nije prepoznata, zamjenjuje ju druga. Što je osnovna obmana?, poistovjećivanje s mislima.Odatle i sva stanja dolaze. Ego je uvijek zauzeto traženjem, traži više onoga-ovoga da bi dodalo sebi, osjećajući se potpunije. Zato je okupiran budučnošću.

Objasnite pacijentima, da je „ego“ umom stvoreno ja.

Mentalno i konstruirano „ja“ osjeća se nesigurno nepotpuno. Otuda i patnja. Zato su strah i potreba njegove dominantne emocije i pokretačke sile.

Vi niste mislilac, (glas u glavi) već onaj tko je svjestan njega.

Istina je daleko sveobuhvatnija nego što um to ikad može pojmiti. Misao može ukazati na Istinu. Na primjer. Može se reći ,“Sve su stvari u suštini jedno“. To je putokaz, a ne objašnjenje. Razumijevanje tih riječi znači duboko unutar sebe osjećati istinu na koju ukazuje. Zar to nije djelovanje „iscjeljivanje“ sveprisutne energije (zvane, bog, du, lo, pao, re, ki ljubav itd)

Nije li mudrost ono što je ljudima najpotrebnije u ovom svijetu? A što je mudrost i gdje ju tražiti? Mudrost dolazi iz sposobnosti biti miran, spokojan u sebi.

Objasnite svi vi iscjelitelji da se nema što u svijetu iscjeliti da smo svi bezoblični život. Sve već je cijelina takvo kakvo je. Iscjeljivanje ima samo jedno značenje, spoznati sebe.

Kristove riječi "oprostite im jer ne znaju što čine" odnosi se na sve.

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 26.08.2008. 12:37h

  Član mlabosMerlin12 Lijepo rečeno Klarisa
 • 26.08.2008. 16:55h

  Član iridaMerlin30 odlično!
 • 27.08.2008. 22:36h

  Član rimpocheMerlin0 Kao što na kutiji cigareta mora pisati da uzrokuje rak tako bi i ovaj text trebao ići uz iscjeljitelja ...
 • 29.09.2018. 15:41h

  Član emilio-iiMerlin0

  Lako je zakleti se Hipokratu......

  Svi mi zapravo i dobro znamo što je za nas dobro ili kada oni kojima je bolje nebi znali još i bolje?

  Doktori nauka koji uspiju se uspeti do saznanja da i neznaju šta je "sunce" nam zapravo svijetle u mraku?

  .....ali je i puno teže osloboditi se "HipoKrize"!?

  Tek se poneki školuju iz želje za Znanjem a večinski samo hočemo izbiječi "kanalizaciju"???

  Generalizacija a koja to nije - je:"Poštar raznosi poštu jer se boji primanja vijesti"??

  P.S:Mogli bismo iskoristiti i SupeRačunalo pa čak i samo ako u Algoritam ubacimo "Dijametralnu Istinu"!

  Mada bi i Albert mogao imati pravo pa i opet "problem neče biti riješen tamo gdje je nastao" jer bi To zahtijevalo "Nulovanje superračunoVođe" a što je ipak i moguče u nekoj "budučoj" Fazi.... rekli bi i Budisti?!

 • 29.09.2018. 17:18h

  Član emilio-iiMerlin0

  I reče Edgar.....

  .....da je njegov Djed pred 100 godina vozio Kočiju!

  Ali to nije ni blizu OnO-Me kada mu je "Svemirski Program" pružio Uvid u MREŽU?

  https://www.youtube.com/watch?v=R1Kzs9wGlYI

  Naravno da su ga po povratku preispitivali..... e-tički ili "Vrapci"!?

  Ali je on odoljeo...... Noetički ili - *za svoj sistem izložen u ovoj knjizi, premda on ima još nekoliko značenja. ...... za izučavanjenoetičke svesti (noetika je nauka koja izučava fenomene svesti. ... koje su uočene u Aziji i Severnoj Americi. kao Edgal Mičel (Edgar Mitchell).*

  (https://www.scribd.com/doc/88932844/56985180-Slavinski-Transcedent )

 • 29.09.2018. 18:19h

  Član emilio-iiMerlin0

  Jednostavno rečeno....

  .....ako nemate Svemirski Kaput onda su vas navukli u Luđačku Košulju?

  Znači li to da smo se usrali još u Pelenama?

  Ili su nas zasrali od Pamtivjeka!?

  I' tu nema Lijeka dok ne Prodišemo kao:

  *Jedan od rezultata detaljne
  rekapitulacije, rekla je Florinda, jest neobuzdani
  smijeh prilikom suočavanja s dosadnim
  ponavljanjem svog samopoštovanja, koje je u
  srži svih ljudskih dodira.*

  Ili - i'

  **"’Honour thy father and thy mother.’ Unfortunately there are those who hate and deny their very source – their parents – and then extend their grudge against all that exists, including the very earth that gives them shelter. This original resentment is the cause of many diseases. A warrior is aware of the tremendous price that was paid for his life, and in the most detached manner honours and respects those who gave him existence. Only then can he fly free." **

  O'rrrrrrrrrrrrr

  ***In one of our meetings, the lecturer spoke at length about the modern man’s situation, saying that the society had lost its way and that evil had taken root in the hearts of people. Dark forces were seeking to stop human evolution, and those enemy forces worked tirelessly to cloud people’s minds and to change the purpose for which humans had been created in such a way that the old commandments based on morality and justice got swapped for those of the man in the street that go something like this:

  * First me, and next I.

  * Love thy possessions and cling unto them.

  * Lie and cheat to achieve thy goals. * Satisfy thy desires by any means.

  * Obtain profit at any cost.

  * Always seek pleasure and personal gain.

  * Take advantage of others.

  * Crush the weak.

  * Destroy that which thou canst not get.

  * If thou canst not accomplish something, do not let others accomplish it either. 

  Part of that topic was the study of how the healers saw the world and what their Ten Commandments were. For that lesson, we walked up to some monumental caves the interior of which bore a strong resemblance to the vaults of Gothic churches. There, we were instructed in the commandments of energy or the Ten Commandments of the healers, which are:

  * Be good.

  * Be honest.

  * Be moral.

  * Be true.

  * Be impeccable.

  * Be patient.

  * Be detached.

  * Do good.

  * Cultivate energy.

  * Cultivate Silence.

  Here, don Melchor said: “The commandments of the healers are like a map to help us save energy.”***

  I naravno sve bi to trebalo krenuti od Državnika..... ukoliko je ta "Država" takoreči "bog-egocentrizma" ali i Ostrvo/Otok Tonala pa bi mogli i BUŠITI???

  Odnosno-Gledano i Slovencima treba dati izlaz u Međunarodne Vode jer če nam inače i stalno Burgijati na Kopnu a onako bi se udavili sa Punim pravom ili Zbrda-Dolje a mi brže-bolje??

  Alpe -Adio i Adri'ja.................

 • 29.09.2018. 18:33h

  Član emilio-iiMerlin0

  n'Adri-Ja......

  .....sam "ja" a More je tik do OCEANA!

  Koji je usput rečeno i sve "napičeniji" Ajkulama?

  Tojest one dolaze po svoje a i mi smo "Njihovi"!?

  Dubrovčanije nisu ni sanjali da če ih okupirati "Turisti"......

  "Libress" također privlači ako ga pogrešno odložite.... i još kad bi Znali "u-čemu griješimo"???

 • 29.09.2018. 21:07h

  Član iridaMerlin30

  Emiliov prijedlog

SADRŽAJ UPISAO

Član klarisaMerlin1 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana klarisa dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LISTOPAD...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  hvala, Edine :) uzvraćam pozdrave :)

  20.10.2020. 11:13h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče svima. Poseban pozdrav za Sjenu.

  17.10.2020. 22:01h
 • Član iridairida

  ShadowOfSoul, u svakom trenutku možeš sama podignuti bilo koji svoj članak

  15.10.2020. 19:56h
 • Član bglavacbglavac

  Može. Lp

  15.10.2020. 08:21h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  o, pa može li neki moj članak bar 5 minuta biti prvi na naslovnici?? kad god stavim članak, odmah iznad njega zareda bar 5 drugih, a satima znam vidjeti jedan te isti članak na naslovnici? :)

  14.10.2020. 11:15h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, želim ti sretan rođendan :)

  14.10.2020. 11:15h
 • Član iridairida

  Hvala draga Božice ☕️♥☕️♥

  13.10.2020. 10:41h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Čovjek ne živi samo od kruha Odgovori o Vegeterijanstvu