Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član cyberbaka

Upisao:

cyberbaka

OBJAVLJENO:

PROČITANO

15595

PUTA

OD 14.01.2018.

Iscjeljenje raznih bolesti uz pomoć brojčanih nizova

Iscjeljenje raznih bolesti uz pomoć brojčanih nizova
Ova metoda iscjeljenja bolesti primjenom brojčanih nizova je jednostavna i vrlo efikasna. Pristup je opisan u knjizi „Obnavljanje čovječjeg organizma putemkoncentracije na brojčane nizove“Grigori Grabovoi.

Iscjeljenje raznih bolesti uz pomoć brojčanih nizova

Ova metoda iscjeljenja bolesti primjenom brojčanih nizova je jednostavna i vrlo efikasna. Pristup je opisan u knjizi „Obnavljanje čovječjeg organizma putemkoncentracije na brojčane nizove“Grigori Grabovoi. U ovoj su knjizi navedeni opisi za. 1000 bolesti i za svaku je naveden pripadajući brojčani niz. Ovi brojčani nizovimogu sadržavati 7, 8 i 9 brojeva. Koncentrirajući se na konkretne brojčane nizove, iscjeljujete se od pripadajuće bolesti. Postavlja se pitanje: Zašto je tako jednostavan čin, naime, koncentracija na brojčane nizove, tako efikasan?

Ovdje se radi o slijedećem: svaka bolest predstavlja odstupanje od Norme.

Odstupanje od Norme može postojati u tjelesnim stanicama, organima ili funkcijama čitavog organizma. Iscjeljenje bolesti predstavlja vraćanje u Normu. Brojčani nizovi omogućuju povratak. Za vrijeme rada sa brojčanim nizovima, koncentracije na njih, poistovjeću jete se sa stanjem koje predstavlja Normu. Rezultat je iscjeljenje bolesti.

 

Za bolje razumijevanje procesa tog iscjeljenja, nešto o vibracijskom sustavu brojeva.

Naš život odvija se ritmički. Planete kruže u periodičnim putanjama oko Sunca. Za Zemlju ovo predstavlja stalnu promjenu proljeća, ljeta, jeseni i zime. Zemlja se okreće oko svoje osi i mi to doživljavamo kao dan i noć. Isto se dešava namikrorazini. Elektroni kruže u definiranim putanjama i ritmičkim pokretima oko atomarne jezgre. Svako od nas može čuti i osjetiti vlastiti ritam srca. Takodjer,svaka stanica našeg tijela ima svoj vlastiti ritam. Skup svih stanica našeg tijela ima opet, svoj vlastiti ritam. Isto tako postoji ritam na razini medjusobnih odnosa organa. U tom smislu, možemo naš organizam usporediti sa orkestrom, u kojemu puno muzičara po raznim notama, izvodi zajednički, harmonični muzički komad. Orkestar, kao cjelina, zvuči drugačije od svakog muzičara posebno. Ako samo jedan muzičar u orkestru svira pogrešno, ometa harmoniju čitavog orkestra. Tako i u organizmu. Ritam svakog pojedinog organa, svake stanice tijela, ometa ili harmonizira čitav organizam – svatko treba da harmonično svira. Zvuk našeg tijela može ubijek biti harmoničan. Ako jedan organ ili funkcija našeg tijela odstupa od Norme, to znači nastanak disharmonije u cjelini, što dovodi do bolesti. Mi smo dirigent čitavog orkestra, koji može uspostaviti harmoničan zvuk u čitavom tijelu. Ritam se može uočiti i tamo, gdje ga na prvi pogled nema.

 

Pogledajmo dugu. Vidjet ćemo lijepe, jarke boje. Što te boje predstavljaju, iz znanstvenog ugla gledano?

Naša percepcija boja bazirana je na djelovanju elektromagnetskih valova različitih frekvencija. Frekvencija violetne boje je npr. dvostruka frekvencija crvene boje. Iza percepcije boja, nalaze se razne frekvencije, dakle vibracije. Svaka boja posjeduje vlastitu frekvenciju. Sve slike koje mi vidimo, npr. na televiziji, predstavljaju mješavinu triju boja: crvene, zelene i plave. Optimalna slika nastajekad je svaka od te tri boje prisutna u različitom obimu i raznim nijansama. Tako svaki novi izbor boja iz spektra, proizvodi svoj vlastiti efekat.

Isto možemo reći za brojčane nizove. Svaki broj možemo promatrati kao jedinstvenu frekvenciju, svaki brojčani niz kao rezultat odredjenih frekvencija, dakle vibracija. Neharmonično zauzeće numeriranih sjedišta u zrakoplovu, primjer, može ometati ukupni balans i time, za vrijeme leta dovesti do neželjenih vibracija.

Uravnoteženo placiranje putnika u okviru cjelokupnog broja raspoloživih mjesta, harmonizira i stabilizira let.

„Pri izboru sustava vlastitog razvoja, nemoguće je ići samo logičnim putem.Naravno, Vi si predočite odredjene ciljeve, koje želite ostvariti, ali su u Vašoj Duši već ranije postavljeni odredjeni zadaci. Stoga se može dogoditi, kad obavljate oncentraciju, da se najprije ostvaruju zadaci, koji predstavljaju zadatke Duše,zadaci, ne samo Vašeg osobnog razvoja, nego razvoja čitavog društva.

U realizaciji ovih zadataka osjećate da najprije njih morate ispuniti. Vi to osjećate na dubokoj unutrašnjoj razini, na razini razvoja Vaše Duše, na nivou Stvoritelja.“

 

(Grigori Grabovoi: „Metode  koncentracije“)

 

 

Rad sa knjigom, odnosno katalogom brojčanih nizova  

Sastoji se od 27 poglavlja. Svako poglavlje promatra sveukupnost odredjenih bolesti. Prvih 25 poglavlja sadrži sve poznate bolesti. Nakon svakog imena poglavlja nalazi se brojčani niz, koji se odnosi na sve bolesti u tom poglavlju. Ove brojčane nizove možemo uvijek primijeniti, posebno onda kad točna dijagnoza nedostaje! Često je poznato samo područje kojemu oboljenje pripada.

 

Kad je dijagnoza postavljena, koristimo odgovarajući brojčani niz. Knjiga je tako postavljena da se odgovarajući brojčani niz nalazi uz ime bolesti.

U 26.-om poglavlju kriju se koncentracije na nepoznate bolesti. Ovdje se postupa na slijedeći način: tijelo se sastoji od 7 dijelova i svakom dijelu pripada jedanbrojčani niz.

 

Primjena i korištenje ovih podataka

Uzmimo, netko pati od glavobolje. Uzmemo brojčani niz za glavu. Ako osjećamo bol na više mjesta u tijelu, najprije se koncentriramo na jedan brojčani niz, potom na druge.

Evo nekoliko rečenica o brojčanim nizovima sa različitim brojem znamenki.

Usporedimo brojčane nizove, koji se sastoje od 7, 8 i 9 znamenki

. Ako se brojčani niz sastoji od 9 znamenki, tad se njime mogu iscijeliti jedna ili dvije konkretne bolesti.

Ako brojčani niz sadrži 8 znamenki, njime se može iscijeliti 5 i više bolesti.

Ako brojčani niz sadrži 7 znamenki, tada se njime mogu iscijeliti 10 i više bolesti.Ovaj brojčani niz raspolaže s većom mogućnošću iscjeljivanja od drugih.

Stoga se u knjizi – katalogu brojčanih nizova Grigoria Grabovoia nalaze 7-znamenkastibrojevi.

Koncentrirati se može od jednog broja na drugi ili od brojeva na početku/kraju dosredine brojčanog niza.

Za vrijeme rada sa brojčanim nizovima, možemo se koncentrirati na razne načine. Na svaki pojedinačni broj možemo se koncentrirati vremenski jednako dugo ili različito dugo.

Promijenimo li duljinu vremena koncentracije na jedan broj, mijenja se intenzitet djelovanja tog broja na iscjeljenje. Iz toga slijedi da je djelovanje koncentracije uvijek drugačije.

Za vrijeme koncentracije trebali biste se  osloniti na vlastitu intuiciju, iako se regenerativan efekat uvijek ostvaruje.

Na narednim stranicam predstavljene su poznate bolesti i njima pripadajući brojčani nizovi prema Grigoriu Grabovoiu, u svrhu harmoniziranja i iscjeljenja.

Primjena navedenih brojčanih nizova obvalja se s ciljem uspostavljanja NormeStvoritelja

Pri nepoznatim bolestima birajte brojčani niz povezan sa tijelom (dijelom tijela)

Poznate bolesti

 –

Primjeri:

Alergije 45143212

Artritis 8111110

Astma bronhiale 8943548

Rane 5148912

Nepoznate bolesti općenito 1884321

Glava 1819999

Vrat 18548321

Desna ruka/šaka 1854322

Lijeva ruka/šaka 4851384

Trup 5185213

Desna noga/stopalo 4812531

Lijeva noga/stopalo 485148291

Daljnji interesantni brojčani nizovi (nisu sadržani u knjizi):

 Osnovna tema/probl.

Brojčani niz

Cilj koncentracije

Harmoniziranje Sadašnjosti 71042 individualno navesti

Harmoniziranje Budućnosti 148721091 individualno navesti

Harmoniziranje Prošlosti 7819019425 individualno navesti

Biljke 811120218 individualno navesti

Životinje 555142198110 individualno navesti

Normaliziranje Financijske situacije (!) 71427321893 individualno navesti

Rješenje općenitih pitanja/problema (!) 212309909 individualno navesti

Harmoniziranje Obiteljskih odnosa 285555901 individualno navesti

Harmoniziranje odnosa na radnom mjestu 141111963 individualno navesti

Usmjerenost djece pri učenju

212585212 individualno navesti

Transformacija neg. u pozitivno 1888948 individualno navesti

(!) u svrhu bolje koncentracije, okružite se odgovarajućim brojčanim nizovima, položite ih u novčanik, putovnicu ili drugi dokumenat. Zamislite brojčane nizove na svom radnom mjestu ili stanu.

BROJČANI NIZOVI za normiranje dogadjaja

 

-Porod bez problema 212580911

-Kod nesanice ili pretjerane potrebe za snom 514248538

-Transformacija negativnog u pozitivno 1888948

-Za harmonične odnose u obitelji

285555901

-Za pospješivanje učenja kod djece 212585212

-Harmoniziranje odnosa medju kolegama 14111963

Vizualizirajte violetnu sferu, brojčani nizovi kreću se uz rub sfere.

Stvaranje harmoničnih odnosa u okolini

5154891

Normaliziranje psihoemocionalnog stanja

-

Širenje Svijesti

1888888...9..1-

Razvoj vidovnjačkih sposobnosti

881881881

-Povezivanje sa Stvoriteljem 12370744

 18

Širenje područja sposobnosti duhovnog vidjenja

 -Telepatska veza sa Grigoriem Grabovoiem 3582295

-Optimalno usvajanje učenja Grigoria Grabovoia 17981

-Rješavanje pitanja i problema

25122004

-Stabilnost u poslovnim aktivitetima 212309909

-Rješavanje društvenih problema

8137142133914

-Normaliziranje financijske situacije 71427321893

Okružite se brojčanim nizovima, pri koncentraciji, položite ih u novčanik, ured ili stan, izmedju papira, u putovnicu.

-Sprečavanje saobraćajnih nesreća

11179

Prije nego što krenete na put, recite navedeni brojčani niz u mislima. Možete ih,takodjer, nalijepiti na auto i predočiti sebi mjesto gdje su nalijepljeni.

-Informativni izvor za vječni razvitak

417584217888

Ovo je izvor svih informacija, razina vječnog razvitka. Srebrno Svjetlo ovih brojeva prelazi na Vas, Vama stiže misao (odgovor) na pitanje koje Vas interesira.

 -Brojčani niz slobode

9189481

Želimo zamisliti da je Svijet vječan. Sve granice izmedju zemalja se gube, svi se mogu slobodno kretati, nisu potrebni ni viza ni putovnice 

- Sloboda.

Normiranje regionalne situacije

-Reguliranje Norme na cijeloj zemaljskoj kugli i bliskom Kozmosu:19725181

Brojčani niz proteže se od Sjevernog pola prema Južnom oko Zemlje.

-Smanjenje kriminala u gradovima:978143218

-Pretvaranje negativnih informacija u pozitivne19751

Metode rada sa knjigom Grigoria Grabovoia „Obnavljanje čovjekovog organizmaputem koncentracije na brojeve“

 

Brojevi nisu samo matematički znakovi, već energija Stvoritelja. Putem samo jednog broja ili brojčanog niza može nastupiti iscjeljenje. Iz knjige GrigoriaGrabovoia možemo uzeti brojčani niz u cilju iscjeljenja konkretne bolesti, položiti ga u sferu, sferu misaono reducirati na veličinu glave šibice, te iscjeliteljsku vibraciju implicirati (uvesti) u tijelo i tamo ostaviti odredjeno vrijeme.

Takodjer je moguće brojeve i brojčane nizove predočiti u različitim bojama i svjetlosnim nijansama.

Sve vježbe koncentracije moraju se obavljati u stanju inspiracije, znači, stupanjem u stanje Duha.

Normiranje tjelesne težine

 

1. Postavite brojčani niz 4812412 (Pretilnost) u jednu malu Sferu.

2.Uprešajte Sferu na veličinu točke i uvedite ju u trbuh.

3.Brojčani niz 1823451 (općeniti brojčani niz za metaboličke bolesti) postavite udrugu malu Sferu i uvedite u hipofizu.

 

Obnavljanje očnih funkcija

 

Prva varijanta:

1.Postavite brojčani niz za reguliranje očnih funkcija (1891014) u Sferu.

2.Uprešajte Sferu na veličinu teniske loptice i uvedite u glavu.

3.Skinite naočale i vizualizirajte kako srebrno – bijelo svjetlo zrači iz Sfere kroz Vaše oči, poput reflektora.

Druga varijanta:

Neovisno o vrsti oboljenja oka, uvedite stanicu spasitelja u očnu jabučicu i razmnožite ju u smjeru kazaljke na satu. Bolesne stanice bit će izfiltrirane ili dovedene u stanje Norme.

Tehnologije za podmladjivanje

-Koncentracija na fotografijuUzmite svoju fotografiju na kojoj izgledate maldi i sretni, držite je u visiniočiju. U prostoru izmedju Vašeg lica i fotografije, na površini čela vizualizirajte brojčane nizove:

 2145432 i 2213445I koncentrirajte se na njih.

Dodatno morate ove brojčane nizove obasjati srebrno – bijelim Svjetlom.

Jednostavnosti radi, ove brojčane nizove možete napisati na fotografiji iznad glave. Za vrijeme koncentracije podsjetite se na najsretnije momente iz mladosti, sadašnjosti i budućnosti.

Ovo možete ponoviti više puta na dan,dok se ne integrira u Svijest. Po vlastitom nahodjenju, možete nastaviti stom vježbom.

 

-Koncentracija na biljke1234814 i 1421384

Svaki broj postavite u mislima na list biljke ili stabla, ili na granu stabla.

Desno, pored biljke ili stabla vizualizirajte sebe onako kako se sebi najviše dopadate. U ovoj koncentraciji primjenjuje se metoda oslikavanja/refleksije. Smisao je slijedeći:.

“Slijedi koncentracija na biljku. Biljka može biti fizička, kao urealnosti. Tad biljku možete jednostavno promatrati u vrijeme koncentracije . Ili, biljku si možete zamisliti. U tom slučaju, koncentrirate se na zamišljenu biljku. Za vrijeme koncentracije

na biljku, vizualizirajte kako se

u Svjetlu, koje reflektira biljka, formira željeni dogadjaj. Bolje rečeno, vi si tajdogadjaj ne vizualizirate, već ga vidite u realnosti, izgradjujete ga prdsobom. Dogadjaj formiran uz pomoć ove vježbe je harmoničan. Pomoć u ovom procesu je da biljka već egzistira u Svijetu u harmoniji.“

 Grigori Grabovoi

„Metode koncentracije“

-Koncentracija na kamenje

8275432 i 8223745

Ove brojčane nizove položite na kamenje i predočite si sliku sebe kao zdrave, mlade i sretne osobe.

„...Vi se koncentrirate na kristale ili kamenje. U tu svrhu može se uzeti, takodjer, jedno zrno pijeska. Uzmimo, Vi ste odabrali jedan kamen. Potom oko njega vizializirate Sferu, dok se na njega koncentrirate. To je informativna Sfera. Pred svojim duhovnim okom vidite kako u toj Sferi nastaju svi dogadjaji, koje trebate. Vi jednostavno polažete željene dogadjaje u Sferu.“

 Grigori Grabovoi

„Metode koncentracije“

 

Upravljanje dogadjajima pomoću zvučnih valova

 

Mi se koncentriramo na jedan kolektivni i jedan individualni cilj u skladu sa Normom, odnosno „sveopćim spasenjem i harmoničnim razvojem“, tešaljemo u cilju manifestiranja našu, s tim povezanu informaciju u Univerzum, uz bilo kakav zvučni signal. Zvukovi posjeduju elektromagnetski karakter i šire se u vidu valova u Beskonačnost.

Primjer:

nalazimo se u prirodi i osluškujemo šum vjetra u krošnjama drveća.Usmjeravamo našu koncentraciju na gore navedeni cilj, šaljući u Univerzum misaone informacije, putem zvučnim valovima koje proizvode stabla, lišće i grane.

Informacija naših misli širi se i djeluje „beskonačnom“ snagom uUniverzumu, uspostavljajući stanje Norme.

 

 http://www.scribd.com/doc/133788348/129501924-Grigoria-Grabovoi-SVJETLO-VJEČNOSTI

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LISTOPAD...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  ❤️

  22.10.2021. 11:58h
 • Član iridairida

  ❤️

  22.10.2021. 11:58h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Pozdrav Jednorukom Džeku.

  21.10.2021. 22:52h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Pozdrav Jednorukom Džeku.

  21.10.2021. 22:52h
 • Član iridairida

  ❤️

  20.10.2021. 16:20h
 • Član Luce malaLuce mala

  Draga Irida, želim ti brz i potpun oporavak!

  19.10.2021. 20:44h
 • Član iridairida

  hvala!

  15.10.2021. 14:49h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Vježbe koncentracije za svaki dan u mjesecu Metode upravljanja realnošću, bazirane na bojama elemenata percepcije