Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član KARIZMATIK

Upisao:

KARIZMATIK

OBJAVLJENO:

PROČITANO

750

PUTA

OD 14.01.2018.

TROSTRUKI PLAMEN

TROSTRUKI PLAMEN
„JA DOZIVAM SNAGU BOŽANSKE ZRAKE IZ IZVORA ČISTOG SVJETLA OD OCA – MAJKE BOGA:“

TROSTRUKI PLAMEN

 

Meditacija objavljena od Isusa – Sanande

 

Sjedi uspravno i opušteno. Svoje otvorene ruke, sa nadlanicama prema gore, stavi na svoje butine i glasno recitiraj  slog  OM  ( A-U-M ). Neka pri tome slovo A zvoni u tvom grlu, slovo  U neka oblikuje usna šupljina i neka se pojavi kroz lagano izdužene usne, i na koncu se u zatvorenim usnama oblikuje slovo  M.

 

                                           A  - U – M

 

Duboko udahni i opusti se. Neka tvojim disanjem bude odstranjen svaki nemir i otpuštena sva opterećenja.

Sad si zamisli , da je iznad tvoje glave stvarno prisutna zvijezda tvoje duše. Ona se nalazi oko 15 – 20 cm iznad tvoje krunske čakre. Zatim zamisli iznad ove zvijezde stup iz kristalnog svjetla, koji se spušta iz tvog JA JESAM – PRISUTNOST. Ovo svjetlo čisti tvoje više čakre i tebe posve obavija, dok sjediš na svojoj stolici.

Sad govori glasno:

 

„JA DOZIVAM SNAGU BOŽANSKE ZRAKE IZ IZVORA ČISTOG SVJETLA OD OCA – MAJKE BOGA:“

 

Intenzivno si predoči divnu zraku čistog, bijelog svjetla, koja kroz sve tvoje čakre, kroz zvijezdu tvoje duše, teče dolje – direktno u tvoju krunsku čakru.

Doživi snagu i energiju i primijeti kako  tvoja krunska čakra počinje vibrirati i istezati se.

Sad udiši ovo bijelo svjetlo kroz krunsku čakru i osjeti: Ono teče dalje, od prisutnosti Oca, kroz tvoje više čakre, kroz zvijezdu tvoje duše, kroz krunsku čakru, direktno u tvoju čeonu čakru. Opet osjeti snagu, koja utječe da se tvoja čeona čakra počinje razvijati i vibrirati.

 

Udiši bijelo svjetlo dalje. Ono teče od prisutnosti Boga, kroz zvijezdu tvoje duše, kroz aktiviranu krunsku čakru, kroz aktiviranu čeonu čakru u tvoju grlenu čakru, koja se sada isto tako aktivira i počinje vibrirati, direktno sve do čakre tvog srca.

Predoči si stvarno trostruki plamen u svom srcu, koji je direktno povezan s Bogom. Ovo je mjesto u tebi u kojem stanuje tvoje božanstvo. Uzmi si vrijeme, koje ti je potrebno i osjeti mjesto u svom srcu, koje je vruće i centrirano. Zatim promatraj trostruki  božanski plamen svog srca. Srednji je plamen  zlatan. Plamen desno je  plav,  plamen lijevo je ružičast. Ovi plamenovi reprezentiraju sve, što si ti u stvari. Oni su tvoja božanska prisutnost. Oni reprezentiraju  BOŽANSKU LJUBAV, BOŽANSKU MUDROST i BOŽANSKU SNAGU.

 

Opet si predstavi stvarnim bijelo svjetlo, koje dolazi odozgo i sada se izlijeva direktno u trostruki plamen tvog srca.

Bijelo svjetlo proširuje zlatni plamen mudrosti, i dok se ovo događa, predoči si kako se ovaj plamen isto tako proširuje i ispunjava cijelo tvoje biće

Osjeti svoju unutarnju mudrost, koja dolazi direktno iz svjetla SVE _ JEDNOG, i prepoznaj, da u sebi nosiš sve odgovore na sva pitanja života.

U tebi se nalazi cjelokupno znanje sveg života i svih bića, ako dozvoliš, da sebe tako osjećaš. Punim proširenjem zlatnog plamena u tvom srcu, ti postižeš savršenu mudrost i savršeno znanje, kako je to želio božanski Otac i božanska Majka. Stoga diši svjesno u plamen svog srca svjetlo iz Izvora SVE -JEDINSTVA.

A sada naslućuj ovu zraku bijelog svjetla, kako teče u ružičasti plamen ljubavi. Moli za to, da osjetiš  bezuslovnu, božansku ljubav i da dopustiš, da se manifestira u tvom životu.

Sada  protegni također i ovaj plamen ljubavi. Dopusti, da raste i postane  sve veći, sve dok ne osjetiš ljubav mog srca i ljubav Krista, koja povezuje tvoje srce sa mojim srcem. Iskusi, doživi i znaj, da smo mi  JEDNO. Zaroni u svoju nutrinu i integriraj ovo iskustvo za razdoblje svoje inkarnacije u sebi. Znaj, ljubljeno biće, da je naša ljubav zajednička. Idi s ovom bezuslovnom ljubavlju kroz svoj život i dodirni sve i svakog sa snagom svoje Kristove prisutnosti. Dozovi svoje Kristovo biće tako da govoriš:

JA ZOVEM MOJE KRISTOVO BIĆE.

JA ZOVEM MOJE KRISTOVO BIĆE.

JA ZOVEM MOJE KRISTOVO BIĆE.

Siđi k meni i integriraj se u mom životu.

 

JA ZOVEM MOJE BOŽANSKO JA JESAM.

Siđi dolje k meni i integriraj se dnevno sve više

u mom životu.

JA DOZIVAM MOJU DUŠU.

Siđi k meni i integriraj se u meni.

 

Sad se posve otvori i osjeti svog osobnog Krista, svoje JA JESAM i svoju dušu kako silazi.

Ispruži svoju ruku i primi od mene svoj simbol svog Kristovog bića, kako se povezuje s tobom.

Uzmi dar, kojeg ti sada dajem i budi siguran, da se ovo sada zbiva.

 

Vizualiziraj zraku bijelog svjetla kako dalje teče i ulijeva se u plavi plamen snage u tvom srcu unutar trodijelnog plamena.

Osjećaj, kako se snaga svetog Duha od Majke – Oca Boga u tebi širi, koja potvrđuje i osnažuje tvoje Kristovo biće i tebe zapečaćuje u svojoj savršenoj kvintesenciji JEDNOGA.

Budi siguran, da dnevno bivaš ojačan, da postaneš samostalan u savršenom jedinstvu sa Ocem, ako svoju istinu živiš u svjetlu Oca – Majke Boga, potvrđuješ i u  ovom stavu upravljaš svojom svakidašnjicom.

Ukoliko živiš bezuslovnu ljubav prema samom sebi, koja od Oca, preko mene, teče dalje za tebe u beskonačnoj struji, ukoliko jačaš svoj put svjetla i ako si spreman za uspon.

Sada potvrdi, da u svom životu posjeduješ jakost duše i savršenstvo moći, da shvatiš svoje određenje u njegovoj punoj snazi, da polaziš svoj put u priznanju samog sebe, ljubeći i akceptirajući samog sebe i da dopustiš, da to bude tvoja jedina stvarnost do tvog potpunog uspona.

 

Sad dakle govori:

 

Ja posjedujem u svom životu duševnu jakost i savršenu moć, da shvatim svoje određenje u njegovoj punoj snazi, da slijedim svoj put u priznanju samog sebe, i da prihvatim kao jedinu stvarnost svoj potpuni uspon.

Sad naslućuj savršenu integraciju ljubavi, mudrosti i snage u trostrukom plamenu svog srca. Osjeti kako se isteže tvoje srce i kako postaje široko i snažno.

Osjeti stapanje Kristove svijesti sa svojim nižim tijelima i znaj: Ne postoji nikakva odijeljenost. Ne postoji nikakva osuda i nikakvo procjenjivanje u smislu vrednovanja. Sve je jedno u jedinstvu SVE_JEDNOGA. Ti i ja – mi smo jedno. Ti i tvoj brat, tvoje sestre, svuda u svemiru, vi ste jedno. Sve je jedno, jer sve je Bog. I sada potvrdi i spoznaj, da si ti Krist. I zatim pođite i volite jedan drugog, kao što sam ja ljubio vas.

 

Ponovi glasno:

 

Ja sam uskrsnuće i vječni život.

Ja sam prisutnost Boga u mom biću.

Ja sam svijest u Kristu.

Ja sam svjetlo.

Ja sam koji jesam.

 

Ja sam Sananda i blagosivam te sa snagom svoje bezuslovne ljubavi !

TAKO JE !

 

Poveži se dnevno, najbolje već nakon ustajanja, sa svojim božanskim JA JESAM – PRISUTNOST i prepoznaj, da je ono jedino biće tvog života, koje prati tvoj dan. Integriraj svoj JA – JESAM zov u svom srcu sa svojim mislima i osjećajima i ti ćeš uvijek češće sjetiti se, da se sve, što jeste, sastoji iz ovog JA JESAM PRISUTNOST.

Pomisli, što bi bilo na ovoj zemlji, kad bi se svaki čovjek otvorio za ovaj put i za ovu meditaciju dnevno izvodio. Već bi sutra uslijedio uspon ove planete i njenih ljudi.

Sad te molim, da učiniš prvi korak i da priznaš i živiš svoju istinu i tako postani pravi most svjetla. Ti, kao svjetlosni most, koji je slobodan o sudovima o Bogu i svijetu, uzdižeš vibraciju u svojoj sredini i na cijeloj zemlji, jer to što ti činiš može činiti i svaki drugi.

Ako sam sebe zaboraviš i iznenadno počneš suditi i osuđivati druge, samog sebe, svijet i sve, što je navodno još  neprobuđeno, tad prekini misli osude i tvoja misao neka bude: MIR NEKA BUDE S TOBOM !

Shvati, da sva braća i sestre, koja još spavaju, isto su tako JA-SAM-PRISUTNOST kao što si i ti. Ne pokušavaj ih analizirati i shvatiti razumom. Prepoznaj savršenost njihovog JA JESAM i prepoznaj ih kao savršenu integraciju velikog SVE  - ŠTO  - JEST.  Tad ćeš napustiti sistem procjenjivanja i prosuđivanja – i bit ćeš istiniti majstor.

Ukoliko postaneš svjestan, da svakog čovjeka promatraš kao Boga, tad time aktiviraš u svom bližnjemu ovaj spavajući aspekt, koji tada u ovom tvom bratu i sestri može stupiti u akciju.

Postupaj onako, kako sam ja postupao – tiho i pun istinite ljubavi prema samom sebi – sa poštivanjem samog sebe i spoznajom samog sebe. Nemoj nikog terorizirati sa svojom istinom, nemoj misionirati. Svatko će se probuditi kad dođe njegovo vrijeme i ako ti slijediš svoj put svjetla. Pokaži samom sebi i ljudima, što si i tko si. Tad ćeš uvijek biti u svjetlu i ovo svjetlo širit ćeš oko sebe. To je istinita zadaća radnika svjetla u ovo vrijeme.

Ja te zovem na ovaj put, da na ovaj način služiš sebi samom, svojim bližnjima i zemlji.Ja te blagosivam sa čistim, blistavim svjetlom OCA i MAJKE, čija te bezuslovna ljubav stalno prati

JA SAM ISUS SANANDA – USKRSNUĆE I VJEČNI ŽIVOT

 

 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

Osvježi podatke

KOLOVOZ...

Osvježi podatke

METODE I TEHNIKE

Osvježi podatke

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

  07.08.2020. 04:45h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi. sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Lp

  05.08.2020. 04:51h
 • Član bglavacbglavac

  Nema. Lp

  03.08.2020. 08:28h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Bez slobode - nema života.

  03.08.2020. 00:00h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ratovi traju i po nekoliko godina. Ljudi se u ratu bore za život. A ćovjek se svaki dan bori za život, bilo rata ili ne. Život bez slobode i nije neki život. Zato , u ovim vremenima oduzimanja slobode, moramo se boriri za slobodu, jer bez slobode - nema

  02.08.2020. 23:59h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ahoj...

  02.08.2020. 23:54h
 • Član iridairida

  ahoj Edine!

  25.07.2020. 14:45h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

Osvježi podatke

MAGIJA

Osvježi podatke

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

PUT POSVEĆENJA SAINT GERMAIN - Oslobođenje od neslobode