Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član KARIZMATIK

Upisao:

KARIZMATIK

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1016

PUTA

OD 14.01.2018.

MEDITACIJA ČIŠĆENJA

MEDITACIJA ČIŠĆENJA
Ova je meditacija obračun sa samim sobom i služi unutarnjem čišćenju, otklanjanju blokada i starih staničnih sjećanja, koja te sprječavaju u tvom sadašnjem napredovanju. Tebe će pri tome podupirati uzašli majstori i tvoje osobno VISOKO JASTVO.

MEDITACIJA ČIŠĆENJA

 

 

Ova je meditacija obračun sa samim sobom i služi unutarnjem čišćenju, otklanjanju blokada i starih staničnih sjećanja, koja te sprječavaju u tvom sadašnjem napredovanju. Tebe će pri tome podupirati uzašli majstori i tvoje osobno VISOKO JASTVO.

 

Za ovu vježbu zauzmi uspravno ležeći položaj.

 

Nakon pripreme ja ću dozvati majstora Isusa Sanandu, majstora Serafina Bey i majstora svetog Germana i njih ću moliti da pred tvojim nogama uspostave svjetlosni stup za čišćenje i transformiranje. Ti ćeš na svojim nogama osjetiti ovaj svjetlosni stup. I odavde će sasvim polagano teći jedna vrsta struje, počevši od nogu kroz tvoje tijelo i zahvatit će pojedine prolaze kroz tvoje tijelo sve do krunske čakre na tvom tjemenu. Potom ćeš se povezati sa svojim visokim JASTVOM i njega ćeš zamoliti, da iz tebe isprazni sve što si sada spreman odstraniti. Zatim će sve zapreke biti upućene svjetlosnom stupu na nogama i tamo transformirane. Pročišćena energija svjetla potom teče nazad u tvoje tijelo.

 

Sad se udobno opustite u ležećem položaju !

 

LITANIJE SVIH SVETIH (latinski)…

 

Sad svu svoju pažnju usmjeri na svoje noge.

 

U mojoj prisutnosti Krista ja dozivam: majstora Isusa Sanandu, majstora Serafina Bey i majstora svetog Germana i vas molim, da ispod nogu osobe, koja leži, postavite svjetlosni stup unutarnjeg čišćenja.

Predoči si kako odozgo, kroz strop prostorije, silazi svjetlosni stup i učvršćuje se vidljivo pred tvojim nogama.

I ja molim majstora Isusa Sanandu, majstora Serafina Bey i majstora svetog Germana da intenzivno podupirete svakog sudionika ovog čišćenja !

 

( Glazba – tiho u pozadini )

 

Osjeti sa svojim nogama stup svjetla!

Predoči si kako od ovog svjetlosnog stupa teče energija u tvoje noge. Ova energija kao svjetlosna struja zahvaća tvoje nožne prste i tabane, zglobove i pete, diže se prema gležnjevima i ulijeva se u nožne listove i cjevanice te izbacuje na vidjelo sve što je u tebi momentalno prisutno od starih blokada, koje u tebi opterećuju tvoje stanice. Svjetlosna zraka dohvaća tvoje koljena, osvjetljava zglobove tvojih koljena i ulijeva se u područje tvojih butova (stegna). Pri tome sva mjesta, gdje se nalaze ograničenja i stare rane, bivaju markirana kao sa crvenom pisaljkom. Ovaj snop svjetla dohvaća tvoju temeljnu čakru i prodire u genitalije i zdjelice, liječi tvoje pregibe bokova i  osvjetljava unutarnje organe tvog donjeg dijela trbuha. Ono dodiruje organe izlučivanja: crijevo, mjehur i bubrege. Obraća se donjem dijeli kičme i liječi tvoje kukove, ide prema gore i dohvaća tvoj sunčani pleter – područje trbuha i zahvaća sve što treba očistiti. Svjetlosna iskra (scanner) zahvaća tvoj prsni koš, osvjetljava  tvoje organe disanja, tvoje srce i gornje područje tvoje kičme. Ova energija svjetla čini vidljivim sva mjesta koja sada treba očistiti. Ovo svjetlo prodire do tvojih mišića, tvojih ramenih kostiju i zglobova. Ovo svjetlo teče iz tvojih ramena s obje strane tvoje nadlaktice i pri tome neutralizira sve napetosti i stara opterećenja. Energija ovog svjetla doseže tvoje lakte, teče u donji dio tvojih ruku, kroz zglobove ruku prelazi u dlanove, ispunjava palac, kažiprst, srednji prst, prstenjak i mali prst.

Ovaj snop svjetla sad polazi iz područja tvojih ramena u vrat, u grkljan i zatiljak, prosvjetljava gornji završetak tvoje kičme i prodire u tvoju glavu. Ono zahvaća prostore u tvojoj donjoj i gornjoj čeljusti, u tvom malom mozgu i u ušima. Ono osvjetljava tvoje obraze, nos, oči – teče do moždanog korijena i ispunjava obadvije polovine mozga, čeonu čakru i pokrajnje  šupljine – sve do tjemena i krunske čakre, tako da je sada ispunjen sav profinjeni i grubi sistem svjetlosnom energijom i sve je zahvaćeno što sada treba biti transformirano.

Sada pođi sa svojom pažnjom do krunske čakre i zamoli svoje božansko visoko JASTVO za pomoć pri čišćenju!  Zamisli si kako će sva markirana mjesta sa svjetlosnim pokretačem biti potisnuta prema nogama do stupa svjetla.

I ja molim majstora Isusa Sanandu, majstora Serafina Bey i majstora svetog Germana da pomažu pri otklanjanju svih blokada!

Mi počinjemo od krunske čakre:

Vizualizirajte si jednog nosača svjetla, koje se izlijeva iz tvog visokog JASTVA preko krunske čakre.

Pojedina mišljenja da ti nisi dostojan za duševni ili duhovni rad, da postoje određene blokade koje sprječavaju izražaj tvoje božanstvenosti sad će biti otklonjene iz područja tvoje krunske čakre. Nosač svjetla zahvaća tvoje tjeme i tvoje obadvije polovine mozga: Sve predodžbe o nesavladivom polaritetu, crbo – bijelo mišljenje, svrstavanje na dobro i zlo, pojedina vjerovanja iz kolektivne svijesti, koja danas ne odgovaraju tvom stupnju razvoja, sad će biti razriješena. I nosač svjetla sad prodire u tvoju čeonu čakru: Sva uvjerenja da su tvoje unutarnje vizije siromašne i ne tako briljantne kao kod drugih ljudi, sugestije koje tvrde da ti ne dobivaš ispravne objave sad se razrješavaju iz područja tvog trećeg oka. Manipulacije i strane  energije, koje sprječavaju tvoje napredovanje, svejedno gdje su smještene u tvom tijelu, sad će biti odstranjene.

 

Čišćenje se nastavlja preko tvojih čeonih i pokrajnjih šupljina: Sve kronične prehlade i alergije, na određene supstance, sada mogu biti razriješene. Time stječeš znanje o pravoj pozadini tvoje boli.

Nosač svjetla sada zahvaća tvoje oči: Stara sjećanja tvojih stanica na mogućnost osljepljenja, na smetnje tvoje snage gledanja bit će odstranjene iz područja očiju. Sve stvari, koje nisi mogao jasno vidjeti, i što nisi želio točno pogledati, iako to stoji direktno pred tobom, u tvojoj budućnosti i u sadašnjosti, sve što si navikao ne vidjeti sada može biti transformirano i postati jasno vidljivo.

 

Nosač svjetla tvog visokog JASTVA sada dohvaća tvoj veliki  mozak: Određena mišljenja, koja te uvjeravaju da si ti, kao ličnost, nepodnošljiviv i nedovoljno dobar, što ti je ugrađeno još u prošlosti, kao i iz toga rezultirana samokritika, tako da nikada nisi bio zadovoljan sa samim sobom - sve će sada biti  prepoznato i transformirano.

 

Energija nosača svjetla sada prodire prema tvom nosu: Sve što u svom životu ne možeš mirisati, ono protiv čega je osjetljiv tvoj nos sada  toga moraš postati svjestan i ti doznaješ da postoji i druga mogućnost reagiranja. Sve što ometa slobodni tok zraka u tvoj nos sad će biti odstranjeno.

 

Nosač svjetla sada zahvaća područje tvojih ušiju: Pojedini doživljaji šumova, također šumovi u ušima kao što je zujanje (tinitus), blokade koje si sam prouzročio, time što nisi htio čuti neugodan glas, sad će biti prepoznato i transformirano.

 

Energija svjetla prodire u tvoj mali mozak: Svi poremećaji tvoje unutarnje harmonije, tvoje ravnoteže i stabilnosti u životu, osjećaji vrtoglavice i kolebljivosti tvoje ličnosti, što unosi nejasnoću na tvom puru, sad će sve biti razriješeno.

 

I nosač svjetla kontrolira tvoje obraze, tvoju gornju i donju čeljust: Određene boli tvojeg mišićja, zubnog mesa kao i zubni problemi, koji te ometaju, da u svom životu možeš pregristi i razviti sposobnost da sve planirano provedeš, sad će biti odstranjeni iz ovog područja tako da možeš u svom životu pronaći razloge i razumjeti pozadinu svega.

Svjetlosni nosač tvog visokog JASTVA sad zahvaća vrat, zatiljak i tvoj grkljan: Sva stanična sjećanja prošlosti, kad ti je u području vrata ili zatiljka nanešeno nasilje, sad se mogu razriješiti. Svi strahovi, koji  ti govore da ti ne možeš imati svoje mišljenje i slijediti svoja uvjerenja, blokade koje ometaju tvoj verbalni način izražavanja, bit će izvučene iz tvog grkljana.

 

Nosač svjetla ide dalje prema dolje i prodire u tvoja ramena: Određeno opterećenje, koje si sebi natovario i kojeg nepotrebno nosiš sa sobom, sad će biti razriješeno.

Pročišćavajuća energija nosača svjetla sad prodire u tvoje organe disanja, ona teče u tvoje bronhije i plića: Određeni prisilni osjećaji i mišljenja koja su ograničavala tvoju slobodu, vjerovanja koja su tvrdila, da ti nemaš nikakvog izbora, strah od posljedica tvojih vlastitih osjećaja, sva stanična opterećenja kroz pušenje, sad će biti prepoznata i transformirana.

 

Nosač svjetla dohvaća čakru tvog srca: Uvjerenja, koja tvrde da ti ne smiješ udovoljavati svojim osobnim potrebama, da moraš ispuniti dužnost od koje imaš malo dobitka. Sve što ti je ometalo da slijediš  svoj vlastiti put kao i stara sjećanja na grbljenja i služenja, ozljede u gornjem području tvog prsnog koša, sad će iz ovog područja biti odstranjena.

 

I sad nosač svjetla prodire  također u tvoje nadlaktice: Stara stanična sjećanja na simbole ropstva, osjećaj biti izručen bespomoćnoj snazi drugih ljudi, sve sada biva razriješeno. I ova energija zahvaća tvoje lakte: Stare povrede i rane, kad si bio prisiljavan na nezakonitost i kad si sam nanosio zlo drugima, bit će spoznate i transformirane.

 

A sada nosač svjetla osvjetljava tvoje podlaktice: Misli koje su te uvjeravale: „Ja ne mogu !“, sve sugestije nesreće i nespretnosti, da si manje vrijedan nego drugi i da ne ćeš ništa postići, kao i određena sjećanja na osakaćenja samog sebe, ovisnost o drogama i opojnim sredstvima, sad se sve odstranjuje iz područja tvojih podlaktica.

I ova energija zahvaća zglobove tvojih ruku: Određeni postupci protiv tvoje vlastite osobe, talenti koje si zanemario i zakopao, nevidljivi okovi koji su sprječavali tvoj slobodan razvoj, sad će biti prepoznati.

Nosač svjetla prodire dalje u tvoje dlanove i prste: Sve ukočenosti, grčevi, sjećanja na stare povrede s prstima, kad si svojim palcem odlučivao o životu i smrti, navezanost na osobe s kojima si bio prisiljen prihvatiti neslobodno partnerstvo, sve se sada razrješava.

 

Sad se vrati nazad u svoj prsni koš. Nosač svjetla zahvaća tvoj sunčani pleter (solar plexus): Svi strahovi zbog svoje nesavršenosti ne biti akceptiran takav kakav jesi, mišljenje da su tvoji osjećaji krivi, da moraš ispunjavati ulogu i pri tome ne smiješ se pokazati onakvim kakav si u stvari – sve će to sada biti transformirano. Opterećenja prošlosti, kad si progonio i bio progonjen, stara sjećanja tvojih stanica koja sprječavaju tvoju harmoniju, bit će sada razriješena.

 

Svjetlosni nosač tvog visokog JASTVA sad prelazi u tvoje organe izbacivanja i u donju kičmu: Određena uvjerenja koja tvrde da tvoj život nije vrijedan života, da ti ne znaš što uopće trebaš i kako da postupaš dalje. Sve vrste životnih strahova i grčevitog zadržavanja nevoljenih životnih situacija, sad se razrješuju iz ovog područja.

 

Nosač svjetla sad dohvaća tvoje genitalije i spolne organe: Sve povrede na spolnom području, nasilje, zloupotreba, osjećaj da si od žena ili muškaraca bio iskorištavan, sjećanja na težinu rođenja, kao i celibaterska obećanja i zavjeti prošlosti, sada se možeš od svega toga osloboditi.

Sad energija teče u tvoju temeljnu čakru: Određene blokade, koje su povezane sa tvojim prizemljem, tvoje nerazumijevanje zašto si uopće na ovoj fizičkoj planeti, tvoj životni pesimizam – sve će sada biti izmijenjeno i podignuto na višu razinu.

 

Energija svjetla sad se pojavljuje u tvojim butinama: Ona osvjetljava sve prelome, stare ozljede koje su umanjile stabilnost tvojih mišića u području butina i stražnjice. I nosač svjetla doseže tvoja koljena: Sve podnošene podčinjenosti, ponižavanja – pri čemu si morao savijati svoja koljena pred nadmoćnošću drugih osoba – kao i sva sjećanja tvojih stanica na ovom području. Uvjerenje da se u određenoj starosti smanjuje pokretljivost kao i to da uslijedi istrošenost čašica na koljenima, meniskusa i podmazivanja zglobova, sve sada može biti transformirano.

 

Nosač svjetla sad prodire u tvoje listove i cjevanice: Sjećanja na brojne korake sa cjevanicama, nošenje visokih cipela, izdaja od strane drugih osoba, blokade mišića ili razna krvarenja – sve će biti prepoznato i obnovljeno.

Energija čišćenja sada zahvaća tvoje nožne gležnjeve: Stara sjećanja na ropstvo, nevidljive lance, koji ograničavaju tvoju slobodu kretanja i uvjeravaju te, da ne možeš svladavati svoj put – sve se to sada razrješava.

I nosaš svjetla izlijeva se u tvoje noge: Sve bolne promjene u području tvojih peta, zglobova, nožnih prstiju, tabana i nožnih čakri – sve će biti predano stupu svjetla.

 

I ja molim majstora Isusa Sanandu, majstora Serafina Bey i majstora svetog Germana da oni sve prisutne blokade transformiraju u najviše moguću vibraciju, kako bi uslijedila obilna energija iscjeljenja, promjene, stabilnosti i transformacije. Pođi sada sa svojom koncentracijom do stupa svjetla i doživi kako se sve što je negativno razrješuje i pretvara u zlatno svjetlo.

 

                                             ( P A U Z A )

 

I sada zlatno svjetlo teče nazad u tvoje očišćeno tijelo. Ono prodire preko tvojih nožnih čakri, opušta tvoje mišićje i pospješuje prokrvavljivanje u tvojim nogama, ono teče sve do najmanje koštice i stavlja te u stanje da lako i bez muke možeš  pokretati jednu nogu ispred druge. Ti ćeš naći svoj put !  I očišćena energija sad prodire u tvoje gležnjeve tako da postižeš sigurnost, stabilnost i čvrstoću hoda. Zlatno svjetlo teče dalje u tvoje listove i cjevanice: Ti osjećaš kako se ispravljaju tvoje žile i krv teče bolje. Sad je zahvaćen i tvoj zglob na koljenu i on se puni sa transformirajućom energijom svjetla. Zglob, meniskus i čašica na koljenu bivaju zahvaćene i ti osjećaš da si sposoban pomoći sam sebi !

Zlatno svjetlo teče dalje prema gore i zahvaća gornje dijelove tvojih butina, proširuje se u kosti i mišićje tako da možeš osjetiti svoju vlastitu snagu. Ono nadalje teče u tvoju zdjelicu, u genitalije i ide dalje i daje ti mogućnost da možeš živjeti ispunjenu i istinitu ljubav !

 

Energija teče dalje u donji dio trbuha i u stražnjicu i u tebi se razvija sigurnost i olakšanje gledati unazad i ustanoviti koje stvari u svom životu želiš zadržati a koje mirno odbaciti!

 

Zlatna energija sada teče u tvoje kukove i bokove i ispunjava donje područje kičme, tako da u tebi nastaje sigurnost, istinitost i elastičnost. Zlatno svjetlo sada doseže tvoj sunčani pleter: Harmonija, ljubav, mir i sigurnost postaju sastavni dio tvog života i ti ćeš naučiti uvijek zadržati ovo stanje !

 

Sad je zahvaćen tvoj prsni koš. Iscjeljivajuća energija širi se u sve tvoje unutarnje organe, obasjava čakre tvojih leđa i srca: i time se širi ljubav i poštovanje, bezuvjetno prihvaćanje tvoje vlastite osobe sa svim osobinama. U tvoje organe disanja ulijeva se lakoća, sloboda i fantazija, tako da razviješ krila koja te nose iznad ovozemaljskih zapletenosti i omogućuje ti novi vidikovac !

 

Zlatna energija svjetla sada prodire u tvoja ramena i u tebi dozrijeva saznanje da nikome nisi nešto dužan, da ti sam smiješ odlučiti za koje se područje želiš angažirati ili ustanoviti da li postoji nešto od čega se možeš osloboditi ! Vrijeme

opterećivanja je prošlo !

 

Očišćeno zlato sada teče u tvoje nadlaktice i ti osjećaš kako se širi jakost i opuštenost. Energija teče u tvoje lakte, tvoje podlaktice i zglobove ruke, tako da se u tebi razvija sigurnost da raspolažeš sposobnostima i talentima da možeš raditi sa zlatom obasjanim rukama u svrhu pozitivnog razvoja svog života. Ti to možeš !

Zlatno svjetlo sada teče također iz tvojih ramena u vrat, grkljan i zatiljak: Energetski tok prema glavi uspravan je i u tebi nastaje sigurnost, da je tvoje pravo imati ispravno mišljenje i ovo također verbalno moći iskazati. Tome pripada također sposobnost, ako je potrebno, drugim ljudima razborite postaviti granice !

Transformirana energija svjetla sada teče u tvoje čeljusti i ti razvijaš: čvrstoću, jasnoću i sposobnost provođenja onoga što želiš. Ona zahvaća stražnji dio glave i mali mozak i u tebi širi neustrašivu ravnotežu, unutarnju uravnoteženost i harmoniju.

Isto tako energija dohvaća tvoje uši i tvoj se  unutarnji vodostaj postavlja na optimalnu traku tvog  sluha.

Energija iscjeljenja teče također u tvoj nos i u pokrajnje šupljine, doseže do korijena tvog mozga i uvjerava te u činjenicu da si osoba koja će upravljati svojim životom. Vjeruj u sebe !

Zlatna energija svjetla teče dalje u tvoje oči i donosi jasnoću u gledanju i u životu. Ona zahvaća obadvije polovine tvog mozga i ti shvaćaš kako logika i intuicija mogu međusobno savršeno raditi, tako da na koncu slijedi mudrost.

Energija svjetla zatim teče u tvoju čeonu čakru, aktivira tvoj unutarnji ekran i stabilizira tvoje pamćenje. Zlatno svjetlo sad struji u tvoju tjemenu čakru i u tebi nastaje sigurnost o tvom vlastitom Božanstvu, o besmrtnosti tvoje duše i saznanje da u njoj postoji pozitivna snaga koja neprekidno stoji na tvojoj strani i želi te podupirati, tako da možeš u svom srcu naslućivati ljubazno vodstvo !

A sad pođi sa svojom pažnjom još jednom preko cijelog tijela. I ako još postoji mjesto, gdje još uvijek osjećaš nelagodnost tad se još koncentriraj na to mjesto.

 

I ja molim majstora Isusa Sanandu, majstora Serafina Bey i majstora svetog  Germana, da  ovo specijalno mjesto još intenzivno prostruje sa energijom.

 

                                  ( Glazba:  ELOHIM …)

 

I ja molim Vas majstora Isusa Sanandu, majstora Serafina Bey i majstora svetog Germana, da nastave ov čišćenje također noću preko snova. Ako si  time sporazuman tad moli za to !

                                              (PAUZA)

 

Sada se zahvali kod trojice uzašla majstora i tvom visokom JASTVU za ovu pomoć.

                                             ( PAUZA )

 

I ja molim majstora Isusa Sanandu, majstora Serafina Bey i majstora svetog Germana da  dokrajče ovo čišćenje i da otklone svjetlosni stup.

Sad osjeti svoje osvježeno i sa zlatnim svjetlom napunjeno tijelo, koje ovdje leži ispruženo. Ako želiš sad se protegni i duboko udahni i pri tome osjeti kako si sa svakim udahom vitalniji. Uzmi si vremena i opet polako prijeđi u savršeno stanje  OVDJE i SADA !

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SRPNJU

SRPANJ..

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro magicusi!

  18.06.2022. 07:39h
 • Član bglavacbglavac

  Predragi, sretan vam blagdan! Lp

  16.06.2022. 10:45h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, puno ti hvala za tumačenje ovog sna... još čekam da se ostvari, a znam da hoće (oprosti što kasnije zahvaljujem na tumačenju)

  08.06.2022. 16:37h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  06.06.2022. 21:39h
 • Član bglavacbglavac

  Danas je novida, učinimo od njega nešto najljepše što možemo. Lp

  06.06.2022. 06:06h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, blagoslovljenu nedjelju vam želi. Lp

  05.06.2022. 06:30h
 • Član bglavacbglavac

  Sretan vam Dan državnosti. Uživajte i odmarajte se . Lp

  30.05.2022. 08:04h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

M E D I T A C I J E ENERGETSKA MEDITACIJA