Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sofija132

Upisao:

sofija132

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1944

PUTA

OD 14.01.2018.

TAROT KARTE - Astro Horoskop

TAROT KARTE - Astro Horoskop
Budućnost čovjeka najviše zanima,..! Čovjek je znatiželjan, zanima ga što će sutra biti, kako će se neki događaji odvijati i završiti. Ako nije imao odgovora na svoja pitanja, čovjek je vjekovima smišljao načine kako da dođe do nekih saznanja, kako da otkrije tajnu koja mu neprestano - „bježi pred nosom“, kako da sazna ono što je ljudskom umu nedostupno,..?!

TAROT KARTE - Astro Horoskop


= Čovjek je najsavršeniji produkt evolucije na ovoj našoj Kugli Zemaljskoj. Savršen je u toliko koliko je i znatiželjan, ali samo kad je njegova znatiželja u pozitivnom smislu. Nema dana kad se ne pita - zašto ovo,..?, zašto ono,..? Sve bi htio znati, sve bi htio vidjeti, sve probati, sve iskušati,..- nikada čovjeku ničega nije dosta,..- i kad najviše ima - on hoće - Još! Znatiželji njegovoj nikad kraja. Ne zanima čovjeka samo sadašnjost, jer stalno „čeprka“ po Prošlosti, a živeći u Sadašnjosti - opterećuje se s onim što će sutra biti, s onim što Budućnost donosi,..!

A Budućnost čovjeka najviše zanima,..! Čovjek je znatiželjan, zanima ga što će sutra biti, kako će se neki događaji odvijati i završiti. Ako nije imao odgovora na svoja pitanja, čovjek je vjekovima smišljao načine kako da dođe do nekih saznanja, kako da otkrije tajnu koja mu neprestano - „bježi pred nosom“, kako da sazna ono što je ljudskom umu nedostupno,..?!

I tako je čovjek smišljao razne načine i otkrio - Astrologiju (planete) - Numerologiju (brojeve) - Tarot (karte) - Boje (sve nijanse od bijele do crne) - Slova abecede (od A., do X., Y., Ž.), i još raznih vrsta tehnika proricanja koja bi mu mogla pomoći u razotkrivanju skrivenoga - njemu, čovjeku nedostupnoga,..!

Astrologija - planete, kuće zodijaka, znakovi horoskopa, Numerologija, matematika brojeva,..- „Zakon Brojeva“, Tarot - karte bilo ove ili one,..- „Igranje je kartama“,..- sve su to stare metode proricanja, baš kao i Slova abecede - od A., do X., Y., Ž., sve jedno jest, ili Dani u tjednu (7., dana, 7., boja, 7., brojeva, 7., planeta) - vibracija kao u priči, jer svaki dan u tjednu nosi određenu poruku, a Mjeseci u godini, njih dvanaest (12.) - od kojih svaki ima svoje ime, svoj broj, svoju boju koju mu je „odredilo“ njegovo - Godišnje Doba, koje nikako nije mimoiđeno, jer i ono se sastoji od dvanaest (12.) - Astroloških znakova Zodijaka, ili na primjer,..- „Astro - Putovanje Kroz Godine Života“ (i naravno, ponovo 12.,x1.,x2.,x3., i tako u nedogled svakome po zasluzi),..- sve nam je to Priroda dala, bolje rečeno, dao nam je - „Zakon Prirode“, kojim upravlja - Svevišnji,..!

A trebao bi čovjek znati, da baš - kao što sve u životu ima svoju pozitivnu - dobru stranu, isto tako ima i svoju negativnu - lošu stranu, pa tako i Sati i Dani i Mjeseci i Godine i Boje i Slova i Brojevi i Planete - mogu vibrirati pozitivno ili negativno,..!

TAROT : (,..- Tarot donosi - 5.184 - mogućih kombinacija,..!)
= Tarot - karte bilo ove ili one,..- „Igranje je kartama“. A Tarot je način „Igranja kartama“, jer bez karata, nema - Tarota. Tako je igranje kartama - Tarot, jedno od najstarijih ezoteričnih tajnih znanja, manje ili više korištenih, a koja su se prenosila tajnovito kroz stoljeća,..! Porijeklo Tarota teško je, ako ne i nemoguće otkriti. Bilo da Tarot potječe iz Egipta, Kine, Indije, ili ga je osmislio sam Bog Smrti - Thot, kojemu je - Bog Hermes (Merkur) pomagao u radu kao pisar poruka,..- sve jedno jest. Da li je Tarot djelo nekih davnih Mudraca, Alkemičara, Kabalista, Roma,..- koji su putovali po čitavom svijetu,..- teško da ćemo ikada moći otkriti,..!?

Razlikujemo različite vrste Tarot karata :
= Marseljski - Tarot (78., karata), Aleister Crowley - Tarot (78., karata), Crni Thoth - Tarot (78., karata), Belinijev - Tarot (54., karte), I - Ching (Yi Đing) - Tarot (64., karte), ili obične Ciganske - Tarot karte „ciganice“ (36., karata), Madam Lenormand - Tarot (36., karata),..- Poker, Bridge, Kanasta,..- sve su to vrste igara koje preko karata koriste snagu elemenata - Vatre (crveno), Zraka (bijelo), Zemlje (žuto), Vode (plavo), pa tako razlikujemo karte - Vatra (Tref, Štapovi, Palice), slijedi - Zrak (Karo, Mačevi, Bodeži, Šibe), potom - Zemlja (Pik, Dinari, Novčići), dalje - Voda (Herc - Srce, Pehari, Kaleži, Posude),..- sve ove karte „pričaju svoju priču“, na samo sebi svojstven način,..!

= A Tarot Karte napravljene su tako da sadrže i - Boje, i Brojeve, i Slike, i Slova, i Astrološke Znakove i Simbole,..- sve su to karte koje preko svojih simbola, svaka od njih pojedinačno - „priča svoju priču“, a Istu ili Sličnu priču priča i Astrologija i Numerologija,..- baš kao i sve one srodne im tajne ezoteričkog znanja,..!

Marseljski Tarot Horoskop :
= Marseljski Astro Numerološki Tarot Horoskop - vrsta je Astro Tarota koji prikazuje bitne, a ujedno na neki način i vremenski točno određene granice životnih zbivanja, te daje kompletnu sliku - Prošlosti u kojoj su vidljivi uzroci, svi oni i ono što je imalo utjecaja na vaše sadašnje stanje, kao i sliku - Sadašnjosti iz koje je vidljivo sve ono što vam prolazi kroz glavu, vaše - misli, želje, nadanja, stremljenja, ali i ono čega niste svjesni ili ono što ste zaboravili ili zanemarili ili „bacili pod noge“, i na kraju slika - Budućnosti u kojoj će biti vidljive posljedice, svi oni koji bi se mogli pojaviti i sve ono što će se dogoditi u skoroj ili nešto daljoj budućnosti, ali i ishod postavljenog pitanja, kao i sam kraj života,..!
Nova će saznanja u vama pokrenuti drugačiji način razmišljanja o životnom stanju iz kojega ne vidite izlaza, a sve zbog pretjerane usredotočenosti na sebe, ili nekoga koji vas zaustavlja, koči, zateže, nateže, odugovlači, zavlači, ili nešto što vam neda naprijed, oduzima vam energiju i snagu stvarajući blokade, prepreke, zapreke koje donose probleme u kojima se nalazite,..!
Marseljski Astro Numerološki Tarot Horoskop, Karmički je Tarot u kojem koristim (78.), karata, te je jedan od težih načina „prognoziranja“, a zbog numerološkog - matematičkog izračunavanja, vrlo neobičan i precizno točan. Ali ne radi se ovdje samo o običnom Tarotu ili Numerologiji već koristim i elemente Astrologije (iz navedenoga je vidljivo da su ove tri grane ezoterije usko povezane). Jer, kao i u Astrologiji, ovdje se Tarot karte odabiru prema - imenu, prezimenu, danu, mjesecu, godini i satu rođenja, pa tako pomno odabranih Pet (5.) karata, „otkrivaju“ samo za Vas određenu kombinaciju.

= Prva (1.) : Ova karta pokazuje vas i sve ono što vam je dodijeljeno pri rođenju, koristi se baš kao u Astrologiji, predstavlja (AC) - pod znak, izrazito je važna karta u analizi, zato je dobro obratiti pažnju na nju, jer ona ima određeno značenje, vidljiv je karakter, fizička i moralna svojstva, vaše tijelo, kao i zadaća - uloga koju morate odigrati u ovome svijetu, a vidljive su i sve mane i vrline, ali i zdravstveno stanje - predispozicija prema bolestima.

Ostale Tarot karte detaljno objašnjavaju što se i zašto dogodilo, što se događa, te što će se događati nadalje svakih (15.), godina života, pa tako :

= Druga (2.) : Ova karta pokazuje vaše mladenačko doba, obiteljsku sredinu u kojoj ste rođeni, kao i sve one mogućnosti koje vam to okruženje može pružiti,..- hoće li vam omogućiti dobar razvoj daljnjega života ili vas osujetiti - „osakatiti“ u vašem budućem napredovanju kroz život,..!?

= Treća (3.) : Ova karta pokazuje do kojeg stupnja razvoja može doći vaš karakter, vaše poštenje, vaša istina, etika i moralnost, iz čega će biti vidljivo sve ono što ste dostigli i postigli u životu, kao i sve ono što niste ostvarili, a mogli ste - samo da ste znali.

= Četvrta (4.) : Ova karta pokazuje vaše mišljenje koje imate o sebi, vidljivo će biti vaše samopouzdanje, vaše samoostvarenje, kao i na koji način ćete doživljavati i vidjeti sebe kao i one kojima ste okruženi, te sve ono što ćete vi njima dati i što ste dali, kao i sve ono što će oni vama pružiti za uzvrat,..!

= Peta (5.) : Ova karta pokazuje ishod vašeg života, koji može biti - dobar ili loš, što će ovisit o samom načinu života i namjerama preko kojih ćete sebe izgrađivali dolazeći do ciljeva,..- kakav ćete način izabrati, te da li će on biti dobar i konstruktivan za vas, ili ćete sebe i sve oko sebe - zanemarivati,..?!

Tarot - „Sudbinske Karte“
= Tarot Karte Sudbine - Ciganske karte „ciganice“, bile su moje prve karte koje sam upoznala još u ranom djetinjstvu kao mlada djevojka od nekih svojih (25.), godina života. U to je vrijeme moja je majka bila bolesna i strašno sam se bojala za njezin život, jer, nisam je htjela izgubiti. Čula sam od nekih ljudi da neke žene proriču budućnost i to me je jako zainteresiralo, te sam počela istraživati način kako da do njih dođem. I posrećilo mi se! Moguće da je to bila moja sudbina? Upoznala sam jednu ženu koja me doslovno fascinirala svojim odgovorima na moja postavljena pitanje. Ta je žena gledala tarot upravo pomoću - Ciganskih karata „ciganica“, kako se to kaže u našem narodu.
A meni tada, nikako nije bilo jasno kako neka nepoznata žena koju prvi put vidim u svom životu,..- kako ona toliko može znati - o meni, o mom životu, o mojoj sudbini, o mojim roditeljima, o mom ocu koji je napustio mene i moju majku, o mojoj majci koja je slomila nogu u kuku kojeg je operirala, o njenom zdravlju i ishodu njene bolesti,..- i tako dalje da ne nabrajam,..!

I, tako su moje prve tarot karte koje sam ugledala u svom životu bile - Ciganske karte „ciganice“, koje su postale moje omiljene - miljenice, pomoću kojih sam dalje kroz život učila Tarot karte.
Od onog nezaboravnog dana, od onog trenutka kad su moje oči prvi put ugledale - Ciganske karte „ciganice“, moje zanimanje za Tarot karte postalo je moja opsesija, moja ljuba, moje istraživanje koje ni do dana današnjega nije prestalo, jer još i sad radim na otkrivanju „Dubokih Tajni Tarota“,..- tarot nikako nije samo igra,..- Tarot je za mene postao i ostao - Zakon Prirodnih Nauka Postojanja Čovjeka.

I, dan danas se s - Ciganskim kartama „ciganicama“, služim kod nekih brzih, konkretnih,kratkih pitanja,..- posebno kad su vezana - za raskid ili spajanje neke veze, bilo da se radi o ljubavi, poslu, o financijskom ulaganju - o nekoj kupiti ili prodaji, ili o nekom pravnom pitanju - o početku ili završetku suđenja, o ishodu istoga, ili konkretna pitanja o zdravlju, o ishodu bolesti, te da li je dobro s nekim biti u vezi ili istoga ostaviti,..- jer, „tarot vidi“ i čovjekov karakter i ponašanje i misaone forme, a „vidi tarot“ i prošlost (sve ono što smo mi radili ili su nama drugi napravili) i sadašnjost (sve je otkriveno, ništa se ne može sakriti), kao i budućnost nekog postavljenog pitanja,..- moje mi karte daju najtočnije i ujedno nekako najbolje odgovore.

Zbog znatiželje čovjekove - pitanjima nikada kraja : Što tarot karte govore o nama i našoj sudbini, kao i o onima do kojih nam je stalo,..? Jesmo li sami „krojači“ svoje sreće ili nesreće,..? Da li nam je sudbina unaprijed predodređena,..? Što se događa,..- kada ne znamo zašto se nešto događa,..? Imaju li naši brojevi (dan, mjesec i godina rođenja), baš kao i horoskopski znak u kojem smo rođeni veze sa događanjima oko nas,..? Ima li neka Viša nevidljiva energija utjecaja na naše emocije i osjećaje,..?

= Ako ne znate kako problem riješiti, potražite savjet i otkrijte sve ono što vas blokira na vašem životnom putu i putu vama bliskih i dragih ljudi,..!

Volim stare poslovice, a jedna od njih kaže : „Sudbina je u našim rukama, promijenimo je“,..!

(,..- svi odgovori mogući su i u pisanom obliku,..- od 10 i više stranica,..)

Napisano u Zagrebu, 24.10.2006., godine,..- Autor teksta : Dolores Rodin, 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U PROSINCU...

PROSINAC...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Kvalitet ili kvantitet...pitanje je sad?

  02.12.2023. 14:09h
 • Član bglavacbglavac

  Broj je velik ali je aktivnost mala......

  28.11.2023. 08:01h
 • Član iridairida

  12 200 članova...

  26.11.2023. 11:39h
 • Član vanessavanessa

  Hvala uz puno Božjeg blagoslova

  25.11.2023. 18:15h
 • Član vanessavanessa

  Hvala unaprijed Irido ♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥

  25.11.2023. 17:26h
 • Član iridairida

  hahaha, Edine, kasnim samo jedan dan..., ali je barem kiša prestala...

  22.11.2023. 12:00h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Pa...hajde da prekinemo tišinu. Dobar dan - kišan dan.

  21.11.2023. 12:51h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info