Član kemanmarko

Upisao:

kemanmarko

OBJAVLJENO:

RADIONICA: OBREDOM CJELINE DO ISTINSKE LJUBAVI U DVOJE

RADIONICA: OBREDOM CJELINE DO ISTINSKE LJUBAVI U DVOJE
DA LI ŽIVOT BREZ PRAVE LJUBAVI V DVOJE JOŠ LIČI NA PRAVI ŽIVOT? I AKO NE LIČI, DA LI TO MOŽE UOPŠTE NEKO PROMIJENITI?

ZAŠTO OBREDOM CJELINE DO ISTINSKE LJUBAVI?

Ljubavna veza dviju ljudskih duša ne dolazi sama.

Ona dolazi samo ljudima, koji za nju nešto urade.

Ili su već nešto uradili.                                                                             

 

DA LI JE DUŠNA VEZA MOGUČA ZA SVAKOGA?

Uradite i vi nešto za vašu dušnu vezu, ako još niste.

Nešto za vašu dušno ljubav, jer ona je jedina, koju zapravo tražite.

Ona ne prestaje, ona nije kao ljubav između dvoje ljudi, dvoje ličnosti.

To je ljubav između dviju ljudskih duša, koja se cijelo vrijeme produbljava u svijesti, širi u saznavanju, jača u djelovanju.

 

ZAŠTO BAŠ DUŠNA LJUBAV?

Jer ona obuhvaća sve najljepše (duhovnu i božansku dimenziju), ali uvijek i svuda ostaje sasvim konkretna, fizička (ljudska i – zašto ne? – životinjska).

Jer ona postoji, dušni parovi su činjenica, sad je, čini se, prvi put dana mogućnost, da sa sigurnošću utvrdimo identitet našeg dušnog partnera.

Dođite i uvjerite se sami!

 

*

RADIONICA:

OBREDOM CJELINE DO ISTINSKE LJUBAVI U DVOJE

 (Ljubljana, 15. ožujka 2015, 10.00–12.00)

 

1.  UVOD

2.  INFORMACIJE O VAŠOM DUŠNOM PARU (twin flame…)

3.  POSVEĆENJE U OBRED CJELINE

 

 

 

U svijetu zavodljivih očekivanja i obećanih užitka nazadnije ne nađemo ono pravo, što bi nas trajno potješilo, zadovoljilo, osmislilo.

 

Tako usred svega događanja ostajemo neispunjeni, čak i usamljeni, a često i bolesni, prepuni briga, u razočaraju zbog sebe i drugih.

 

DA LI ŽIVOT

BREZ PRAVE LJUBAVI V DVOJE

JOŠ LIČI NA PRAVI ŽIVOT?


I AKO NE LIČI,

DA LI TO MOŽE UOPŠTE NEKO PROMIJENITI?

 

TO SE MOŽE PROMIJENITI –

OBREDOM CJELINE TO JE MOGUČE!

Ako ste možda pomislili, da postoji čovjek samo za vas, zapravo niste pogriješili. Najnovija saznanja potvrđuju starodavnu tradiciju, da dušni parovi (twin flames…) stvarno postoje.

 

Svatko ima svog dušnog partnera, koji živi v njegovom dohvatu. Zašto je tako in kako ga spoznamo, raskrije nam obred cjeline. To je vrlo jednostavna, ali izuzetno efikasna in brižljivo nadgledana dušna tehnika, u koju se može posvetiti svako (od 7. godine dalje) in zatim je izvoditi sam (kući ili bilo gdje) dvaput dnevno (nekoliko minuta). Proizlazi iz starodavnih planetarnih mantri (zvučnih formula), koje već tisućljećima donose zdravlje, sreću in saznanje, a sad  i istinsku ljubav u dvoje, dušnu ljubav – zbog povoljnih društvenih promjena, uglavnom veće društvene jednakopravnosti spolova u bolje razvijenim ljudskim kulturama sadašnjice.  

 

Kad se posvetimo v obred cjeline, počnemo privlačiti svoju drugu dušnu polovinu, našeg istinitog partnera za život u dvoje. Na taj način polako raskrivamo tajnu svoje prave ljubavi. Ova tajna potječe is činjenice, da smo sa njim/njom "ista duša, koja živi u dvije tijela“ (Aristotel). Istinska ljubav u dvoje sa obredom cjeline se nikada ne završi za dušne partnere, ona se produbljava uvijek i svuda u svijesti, širi u saznavanju, jača u djelovanju.

Zašto je tako?

Poručeno je iz najvišeg izvora (Otac Prvi) da se dušni par odnosno dvojica dušnih partnera iz života u život traži i nadopunjuje do konačnog sjedinjenja v novo biće višeg reda – dušu. Ova duša u koju se dušni partneri inkarniraju, može živjeti dalje čak i u obliku jednodušnog ljudskog bića, i takvi već oduvijek žive među nama. Među njima je mnogo svetaca, rasvijetljenih te majstora mudrosti i ljubavi.

Zašto uvijek dvojica istih atmana, ljudskih duša? Zašto se ne ujedinjavamo i sa drugim ljudskim dušama?

Zato što smo ljudi nastali iz duša, dušnih bića, stanovnika dušnog svijeta. Oni su se u fazi involucije mogli razvijati samo tako, da su se spustili u razine stvarnosti, koje su po svojoj vibraciji (svijesti i sili) niže od dušnih razina. I da bi snizili vibraciju svojih bića zato su se morali raspoloviti. Svaka duša raspolovila se na dvoje ljudskih duša, atmana, da bi se napokon razvili u dvoje ljudskih bića. Ta dvojica postali su dušni partneri, koji zajedno sastavljaju dušni par, i v potpunosti se privlače i dopunjavaju, jer su uvijek i posvuda na istoj vibraciji kao dva kraja istog štapa.

 

Ne vjerujete?

 

Slijedite svom srcu in dozvolite istinskoj ljubavi, da vas iznenadi!


*

 

OBRED CJELINE

NEDELJA, 15. ožujka 2015,

10.00 U LJUBLJANI

1.   UVOD (45 min.):
(besplatno)

 

2.  INFORMACIJE O VAŠOM DUŠNOM PARU:

AKO ŽELITE MOŽETE ZA VRIJEME UVODNIH INFORMACIJA

SAZNATI VIŠE O VAŠOM DUŠNOM PARU (TWIN FLAME) –

SA KEMAN KROZ DEO KANAL

(preporučen prilog 30 EUR)

 

3.  POSVEĆENJE U OBRED CJELINE:

Po vašoj procjeni po uvodnim informacijama!

Aktivira djelovanje planetarnih mantri v našom konkretnom svakodnevnom životu.

Omogući besplatni dostup do informacija iz Deo kanala.

Aktivira mogućnost besplatne upotrebe namjenskih mantri kod većih poteškoća na svim poljima života.

 (preporučen prilog 60 EUR)

 

 

 

Vabljeni sami, udvoje, utroje, sa partnerom, rođacima, prijateljima i poznanicima...
Obred cjeline nikog ne tjera, da mijenja svoje stavove i vjerovanja.
Obredom cjeline praktički upoznamo svoj dušni par, iskusimo svijest i snagu svoje istinske ljubavi,
i počnemo se liječiti na svim razinama.

Obred cjeline osigurava duhovnu vezu između naše ličnosti i tijela te našeg atmana (ljudske duše), ali i dušnu vezu između naše ličnosti i tijela sa atmanom našeg dušnog partnera.

Dušna ljubav uvijek je tu, bila je i biće, ali društveni razvoj dosada nije dozvoljavao očitovati joj se – uglavnom zbog društvene nejednakopravnosti spolova.

 

INFORMACIJE I PRIJAVE: 386 68 14 28 53

(novateozofija@gmail.com)

 

 

Radosno očekujemo vaš poziv!

Dušni par

Keman i Marko Klasinc

 

                                   

O IZVOĐAČIMA RADIONICE  

 

Keman Klasinc (1962, prije Zdenka Piškur) i Marko Klasinc (1964) su po obrazovanju univ. dipl. psihologinja i profesor slovenskog jezika iz Maribora, a žive u Ljubljani.

Prva ozbiljnija ezoterička iskustva su pridobili već kao tinejđeri krajem 70-ih, ali su ih dalje, kako kažu, vrlo samokritički nadograđivali sa učenjem, proučavanjem i praktičkim izvođenjem sljedećih ezoteričkih tehnika:

- proricanje kartama (Marko) i viskom (Keman),

- radiestezija,

- transcendentalna i integralna meditacija,

- transmisijska meditacija,

- numerologija, astrologija, tarot,

- Usui i Šambala reiki,

- biorgonomija,

- karmička dijagnostika,

- zvučna meditacija sa gongovima (Conreaux) i liječenje himalajskim posudama (Morya),

- vedska astrologija (Kezele),

- magijski hermetizam,

 

se dalje ezoterički obrazovali (teozofija Alice Bailey u redakciji Duhovnog univerziteta i teozofija B. Crema u redakciji Share Slovenija),  

 

pomogli kod širenja različitog ezoteričkog znanja: prijevodi i surađivanje pri nastanku više knjiga iz područja vedskog znanja (džotiš, vastu i slično), teozofije, učenja Ramane Maharšija, Berta Hellingera te gnoze u redakciji Zorana Železnikara),

 

osnovali svoje vlastite duhovne centre, gdje su otkrili i praktički razvijali vlastite tehnike:

- zvučna invokacija duše,

- ezoterički džotiš,

- obred cjeline.

 

Keman i Marko sreli su se ljeti 2013, obojica već desetljećima udati i svako sa po tri punoljetne djece. Neki članovi njihovih familija znali su se i čak posjećivali više od desetljeća, ali oni sami se u to vrijeme nisu osobno upoznali, a to se je slagalo sa predskazanjem Keman iz 1987. godine iz Deo kanala, da će se njezino partnerstvo poboljšati tek 2014. godine.

Poslije svog prvog pravog susreta odmah su se obojica počeli sami od sebe bez nekog vidljivog razloga promjenjivati,  u kolovozu započeli su međusobno surađivati, a krajem prosinca 2013 ezoterički su primili prvo znanje o dušnoj ljubavi. Već u početku siječnja 2014 (!) Keman i Marko kroz Deo kanal doznali su, da su dušni par. Kad su se i sami lično uvjerili u višedimenzionalnu ljekovitost svog dušnog partnerstva, prestali su sumnjati u postojanje dušne ljubavi. Na primjer, Keman je imala potpuno zdravo tijelo i potpuno zdravu psihu, ali je u posljednje 2 godine opasno smršavila i sasvim iznemogla od opasne i nepoznate autoimune bolesti, uz koju su ostajale nemoćne kako zvanična tako i komplementarna medicina. Nekoliko dana poslije prvog vođenja fizičke ljubavi sa svojih dušnim partnerom Markom Keman se praktički izliječila od te nepoznate bolesti, što se je Marku već bilo jasno predskazalo nekoliko tjedana prije. Nakon toga pod brižljivim rukovodstvom Oca Prvog (direktno i kroz Deo kanal) počeli su aktivno međusobno surađivati i živjeti zajedno kao dušni par.  

 

Suglasno sa porukama Deo kanala i djejstvovanjem obreda cjeline Keman in Marko pristali su, da pomognu i svima ostalima, koji traže zdrav, sretan i ispunjen život kroz dušnu ljubav u dvoje. Time su postali ne samo ambasadori dušne ljubavi već i jedan od onih dušnih parova, koji je svjestan, da treba živjeti sve 4 vrste ljubavi, neminovno potrebne svakom čovjeku, da bi se mogao na najbolji mogući način razviti u dušno biće:

- životinjsku i božansku ljubav,

- ljudsku i duhovnu ljubav.

 

U prirodnoj ravnoteži životinjskog i božanskog te ljudskog i duhovnog Keman i Marko praktički i teoretski dokazuju, da samo tako čovjek može osvijestiti  osnovno trojstvo svog ljudskog bića (ili čak saznavati i primjenjivati ga):

- tijelo (fizis),

- ličnost (astral, mental, volju/budi),

- atman (ljudsku dušu, „viši ja“, atmičku razinu),

 

te time kroz zajedničku ljubav stvarno živjeti svijest, snagu in djelovanje

svoje duše uvijek i svuda, kako u iznimnim situacijama tako i u svakidašnjem  životu.

 

 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

SNOVI

TERAPIJE

METODE

TEHNIKE

MAGAZIN

MAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NE

BRZI CHAT

 • Član DeVeTDeVeT

  L.N.....

 • Član vanessavanessa

  *

 • Član vanessavanessa

  "Neka vas prati milost. "laku noć

 • Član vanessavanessa

  @@@@@@@@@ evo male sarmice, baš su fine i cakane:))))

 • Član DeVeTDeVeT

  dobro je ponoviti...:)))...znas kak se veli, ponavljanje je majka mudrosti...:)))...

Cijeli Chat

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

OBRED CJELINE SUBOTA, 28. ožujka 2015, 10.00 U LJUBLJANI