Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

3024

PUTA

OD 14.01.2018.

IRIDA (Magdalena): Temeljit uvid u vašu sudbinu!

IRIDA (Magdalena): Temeljit uvid u vašu sudbinu!
Individualna savjetovanja....Ljubav, posao, zdravlje, obitelj. Kristal, Tarot (poseban izračun karmičkih karata) , Ji Jing, Snovi, Arhetipski (karmički) kotač, Praktične intuicija, Kromoterapija, Biblioterapija (terapija čitanjem i pisanjem), Numerologija, Radiestezija; Individualna savjetovanja i terapijski programi te RADIONICE I SEMINARI . Temeljit uvid u vašu sudbinu!

 

 

Temeljit uvid
u vašu sudbinu!

Individualna savjetovanja i terapijski programi

 

 

- Kristali

- Tarot (poseban izračun karmičkih karata i karata rođenja)

- Ji Jing

- Tumačenje snova

- Arhetipski (karmički) kotač

- Praktična intuicija

- Kromoterapija

- Biblioterapija (terapija čitanjem i pisanjem)

- Numerologija

- Radiestezija

- i još mnogo toga;

- radiestezijska detekcija zdravlja, štetnih zračenja, mjesta spavanja, ispravnosti hrane, te radiestezijska zaštita

 

Ukoliko niste u mogućnosti doći na savjetovanje, pa  želite telefonsko savjetovanje, zovite me na tel: 01/ 3635 - 153,
mob. 091/794 7904 ili mi pošaljite e-mail: iridaorama@gmail.com i rezervirajte svoje vrijeme... ili nazovite M A G I F O N...!!!

 

Ako želite online (skype) savjetovanje, također trebate rezervirati svoj termin.

Moj skype nick:

irida131313

 

MOŽETE NARUČITI:

 

1.IZRAČUN KARMIČKIH KARATA ZA CIJELI VAŠ ŽIVOT (ime, prezime i datum rođenja)

 

2. TUMAČENJE SNOVA (poslati san i osnovne podatke o sebi  i svojoj sadašnjosti)

 

3.NUMEROLOŠKU ANALIZU (ime, prezime i datum rođenja)

 

 

 

 

 

 

Informacije, predbilježbe i kontakti (samo za savjetovanja uživo, dakle za dogovor oko vašeg dolaska na savjetovanje):

Tel. 01/3635-153

Mob.091/7947-904

E-mail: iridaorama@gmail.com


www.magicus.info

 


 

 

Ako ste od onih rijetkih sretnika koji nemaju nekih većih problema i težih pitanja, možda poželite pitati nešto iz radoznalosti. Zanimljivo je uvjek,a mogli bi ste se i iznenaditi.

Uvjek može biti b o lj e !

 

 

Kratko o instrumentima i tehnikama za dešifriranje tajanstvenih puteva vaše sudbine:

 

 

 

KRISTAL; direktan priključak na vaše energetsko polje. Kristal je živ, a svojom rešetkastom strukturom gradi oko sebe i u sebi energetsko polje koje možemo puniti (programirati) željenim informacijama. Zbog svoje kristalne građe ima vrlo čistu energiju pa je dragocjen i u dijagnostici i u iscjeljivanju. Ta čista energija je savršeno zrcalo kroz koje se zrcali stanje naših osobnih energija, koje daje nepogrešivu sliku našeg tjelesnog i duševnog stanja u datom trenutku.

 

 

 

 

TAROT; slika vašeg života u sveopćoj kozmičkoj slici svijeta. Karmičke "crne"točke. Karmički dugovi. Što se ne može mijenjati, a najvažnije je saznati na šta možete utjecati i šta možete mijenjati da bi živjeli bolje i sretnije. Mudrac je rekao: «Ono što će se dogoditi, ne možemo izbjeći. Ono što se neće dogoditi ne možemo prisilno izazvati. Sve se događa, jer se mora dogoditi». Eto, upravo te zakonitosti iščitavamo iz Tarota.

 

 

 

JI JING; kineska knjiga promjena, biser kineske tradicije i filozofije, poziva na usklađivanje vašeg djelovanja sa prirodnim i božanskim zakonima, zorno ilustrirajući kad i što treba činiti a kada se treba primiriti i čekati povoljniji trenutak za djelovanje.

 

 

 

 

 

SNOVI; Snovi su govor duše, na koji rijetko obraćamo potrebnu pozornost, a upravo kroz šifrirani jezik snova mnoga upozorenja, odgovori i poruke se pokušavaju probiti do naše svijesti. Dakle, snovi mogu biti banalni kao odraz naših dnevnih pritisaka i proživljavanja, a mogu biti i upozoravajući, pa čak i proročki. Dijagnostički snovi su duhovno-tjelesne poruke (obavijesti) o zbivanjima u našem biću kojih još nismo svjesni. Ljudi koji obraćaju pažnju na svoje snove izbjegnu mnoge nevolje jer na vrijeme budu upozoreni i prepoznaju to upozorenje.

 

 

 

ARHETIPSKI (karmički) KOTAČ; ovo je tehnika kroz koju progovara vaša podsvijest i sigurno je najbolji način da saznate zašto vam se neželjene stvari i situacije ponavljaju i kako tomu stati na kraj. Rad sa arhetipovima je terapijski rad i spada u transpersonalne tehnike. To je metoda kroz koju dopiremo do uzroka naših problema, rastvaramo ih, zacjeljujemo rane i ožiljke te poslije toga ozdravljeni i osnaženi doista postajemo sretniji i uspješniji ljudi. Metoda je naročito dobra za ljude koji imaju problema u vezama, braku ili u bilo kakvoj međuljudskoj interakciji, na poslu, u susjedstvu, među prijateljima. Kako je jedna od velikih istina da nam se ništa ne događa bez razloga najvažnije je osvijetliti te razloge da bi ih mogli ukloniti.

 

 

 

 

 

VISAK; u pravim rukama visak je čudesan instrument, sa visokom osjetljivošću i velikim mogućnostima. Sva oruđa i alati u čovjekovoj ruci su njegov produžetak, produžetak njegove moždane aktivnosti. Visak je produžetak moje intuicije koja tako na vidljiv način ispisuje kartografiju osobe preda mnom.

Dakle;ako ste u svom životu zapeli,sve vam ide naopako, tapkate u mjestu, vrtite se u krug, učinite nešto za sebe,otvorite i stvorite mogućnost promjene. Kad utvrdimo što možete mijenjati i popravljati i na koji način, život vam se može dijametralno promijeniti.

 

 

 

 

 

IRIDINE RADIONICE, SEMINARI,
Individualna savjetovanja
i terapijski programi

 

 

 

 

 

 

IRIDINE RADIONICE I SEMINARI


 

- Individualna savjetovanja i terapijski programi

- Karmički (arhetipski ) kotač

- Astropsihologija

- Škola Tarota (izračunavanje karmičkih karata)

- Radionice praktične intuicije

- Seminar taktilne komunikacije

- Mala škola simbola: Seminar o preciznoj primjeni simbola

- Snovi: Seminar o temeljitom i cjelovitom tumačenju snova

- Kromoterapija,boje u iscjeljivanju

- Biblioterapija (terapija čitanjem i pisanjem)

- Tečaj radiestezije

 

 

Svi polaznici dobiju certifikat i skripte

Organiziram i dopisne seminare za ljude koji žive daleko od Zagreba, a posjeduju računalo.

 

Škola Tarota: Učenje najraširenije tehnike divinacije i proricanja na svijetu.Ako želite postati vrsni majstori Tarota ili samo razumjeti što vam to tumači tarota govore prođite jedan ovakav seminar i naučite zakonitosti simboličkog i asocijativnog povezivanja u smislene i korisne poruke.Moći odškrinuti zavjesu neizvjesnosti, preduhitriti događaje, predvidjeti budućnost, znači prištedjeti sebi mnoge uzaludne korake u životu.

 

 

Radionice praktične intuicije: Učenje osluškivanja i prepoznavanja naših unutarnjih znanja, koje će vam drastično promijeniti život na bolje.Da, istina je, znamo puno više nego li osvijestimo i iskoristimo.

 

 

dodirSeminar taktilne komunikacije je jednostavan terapijski postupak, koristan za sve ljude, a posebno za one koji imaju problema u vezama i sa vezama. Ako jedna slika vrijedi 1000 riječi, onda jedan dodir vrijedi 10 000 riječi.Dakle, ako se osjećate nevoljeno, prezreno i odbačeno, ako vam je nisko samopoštovanje, ako imate lošu komunikaciju sa svojom bližom i daljom okolinom, ako se često i bezrazložno svađate, ako ne možete uspostaviti emocionalnu vezu, ako ne možete održati postojeći odnos, ako idete iz veze u vezu, onda je ova metoda za vas.Možete doći i s partnerom, čak i ako ste posvađani, nitko vas neće pitati tko je kriv, nitko vas ništa neće pitati. Naročito je korisna za djecu s poteškoćama u razvoju. Nakon samo jedne radionice osjetit ćete blagotvorne učinke na svim razinama. Nakon nekoliko radionica vaša duševna, mentalna i psihička snaga će porasti toliko da ćete djelovanjem iznenaditi ne samo svoju okolinu, nego i sami sebe.

 

 

Mala škola simbola: Seminar o preciznoj primjeni simbola - Simboli su duhovno-psihološka abeceda. Oni su ključevi naše podsvijesti, a time i naše sudbine.Koriste ih majstori tarota, tumači snova, runa ili bilo koje druge tehnike divinacije. Znanjem o simbolima postižemo vrhunsko umijeće i savršenu preciznost u tumačenju i savjetovanju.

 

 

SnoviSeminar o temeljitom icjelovitom tumačenju snova

 

 

Prospavamo i prosanjamo trećinu svog života. Dok naše tijelo (mozak) spava, naša duša vodi dijalog sa našim nesvjesnim, sa kolektivnim nesvjesnim i sa duhovnim svjetovima. Dok mi spavamo naša duša živi neke alternativne živote utiskujući sjećanje o tome u tkivo sna, pa se i bukvalno može reći da su snovi «vijesti iz nesvijesti». Možemo naučiti razumijevanje tih snovitih poruka koje su često vrlo bitne za naše funkcioniranje u svakodnevnoj stvarnosti.

     Evolucija nam je promijenila mentalni sklop i fizički izgled, ali proces sanjanja nije ni dotaknula. Sanjamo na isti način kao i prvi, najprimitivniji pračovjek. Sanjamo svi, pa stoga ne možemo nevjerovati u snove, trebamo ih samo pravilno dešifrirati i protumačiti.

 

 

 

 

 

 

x brojeviTEČAJ IZ NUMEROLOGIJE

SIMBOLIKA BROJEVA na osobnoj razini korz ime i prezime, te datum rođenja objašnjava mnogo toga u čovjekovom životu na osobnoj razini pojedinca kao i mjesto i ulogu tog pojedinca na široj društvenoj razini .

Brojevi su vidljive ovojnice bića, ideja, kvalitete. Broj je mamac za skriveno. Broj je izraz božanske proporcije. Broj je sinteza slike i zvuka, znak u znaku. Brojevi su izraz svete geometrije koja čini savršenstvo djela i svijeta.

 

 

 

 

 

 

 

Seminar:Karmički(arhetipski)kotač Temeljno je da se sjetimo u svakom trenutku svog života da smo slobodna bića, jer nam je Stvoritelj dao slobodnu volju, dakle možemo biti sukreatori svoje sudbine. Izbor je naš. Ako smo u jednom trenutku svog života napravili loš izbor, nemojmo očajavati, uvjek možemo napraviti novi izbor. Naša arhetipska šema je glazba po kojoj plešemo čak i kada ne možemo prepoznati melodiju.Pošto arhetipovi izviru iz nesvjesnog, često nam se događa da radimo nešto što ni sami ne razumijemo, jednostavno nas nešto tjera na to. Zato je rad sa arhetipovima posebna škola misterija, a ARHETIPSKI KOTAČ jedinstvena metoda za neosobnu analizu osobnog života svakog čovjeka koji želi promijeniti svoju sudbinu u sudbinu sretnog čovjeka. Krug je simbol naše duše, a kotač slika našeg života. Arhetipovi su faktori uređivanja našeg psihodinamičkog života, a time i kontrolori i direktori naše sudbine. Kad god ne shvaćamo zašto nam se što događa i zašto ne uspijevamo promijeniti neželjena događanja u našem životu, korisno je napraviti arhetipsku analizu i otkriti iz kojeg arhetipa djelujemo i na koji način zamijeniti pogrešne obrasce djelovanja da bi nam život bio sretniji i uspješniji. To je prije svega duhovna metoda iako se oslanja na dosadašnja saznanja i dosege psihologije. Pošto živimo u vremenu u kojem sudjelujemo u jednom od najvećih skokova ljudskog duha prema znanju ne samo u vanjskoj prirodi, nego također i prema našoj vlastitoj unutarnjoj misteriji, vrijeme je da dublje zaronimo u nepoznati i nespoznati dio svoje duše, u područje nesvjesnog, u zonu u kojoj gospodare arhetipovi i odatle upravljaju našom sudbinom.

 

 

 

Tečaj radiestezije - naučite se svrsishodno koristiti svojim vikom

Radiestezija je tehnika pomoću koje se otkrivaju pozitivna i negativna zračenja. Svaki predmet ili osoba vibrira određenom vibracijom koja mogu na osobe djelovati pozitivno ili negativnom ovisno o frekvenciji osobe.U skladu s svakodnevnim okruženjem čovjek upija različita energetska zračenja koja djeluju na njegovo zdravlje a samim tim i na cjelokupni život.Kako ona djeluju? Svaki čovjek nesvjesno ili u rjeđem slučaju svjesno osjeća vibracije i u skladu s njima reagira visak, rašlje ili biotenzor koji drži u ruci.
Svatko ima  potencijala za bavljenje radiesteziom, netko ima više dara ali  uz vježbu svatko se može njome baviti.

 

 

Radionica grljenja je jednostavan terapijski postupak, koristan za sve ljude, a posebno za one koji imaju problema u vezama i sa vezama.Ako se osjećate nevoljeno, prezreno i odbačeno, ako vam je nisko samopoštovanje, ako imate lošu komunikaciju sa svojom bližom i daljom okolinom, ako se često i bezrazložno svađate, ako ne možete uspostaviti emocionalnu vezu, ako ne možete održati postojeći odnos, ako idete iz veze u vezu, onda je ova metoda za vas.Možete doći i s partnerom, čak i ako ste posvađani, nitko vas neće pitati tko je kriv, nitko vas ništa neće pitati.

Naročito je korisna za djecu s poteškoćama u razvoju.

Nakon samo jedne radionice osjetit ćete blagotvorne učinke na svim razinama. Nakon nekoliko radionica vaša duševna, mentalna i psihička snaga će porasti toliko da ćete djelovanjem iznenaditi ne samo svoju okolinu, nego i sami sebe.

 

 

Svi polaznici seminara dobiju certifikat i scripte iz građe u kojoj su educirani.

 

Informacije i predbilježbe na tel.

Kontaktirajte me na:

tel.01/3635-153

mob.091/7947-904

e-mail: iridaorama@gmail.com

http://irida.blog.hr/

www.magicus.info

 

 

 

 

Po dogovoru mogu doći i u vaš dom, uvjet: skupite pet osoba za savjetovanje, organizator/ica takvog savjetovanja dobiva osjetan popust...

Ako me zovete u drugi grad, potrebno je okupiti barem 10 osoba za savjetovanje, organizator/ica takvog savjetovanja dobiva osjetan popust...

 

 

 

tel: 01/ 3635 - 153,
mob. 091/794 7904 ili mi pošaljite e-mail: iridaorama@gmail.com i rezervirajte svoje vrijeme.

Moj skype nick:

irida131313

 

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 04.09.2010. 21:00h

  Član diego_forlanMerlin0 Lijep pozdrav
 • 04.09.2010. 22:39h

  Član iridaMerlin32 hvala diego, poznajem li te?
 • 05.07.2011. 22:30h

  Član agnezaMerlin0

  snovi

  Lijep pozdrav, i odmah na početku zamolba da li mi možete pomoći oko tumačenja jednog sna i ako da ,bila bih vam jako zahvalana s obzirom da se sad nalazim u životnom turbuletnom razdoblju a svaka pomoć zlata je vrijedna. U mom snu suprug puca iz sačmarivce prema meni ali me ne pogađa a iza njega u sjeni stoje dvije figure za koje mislim da su mi sinovi ali nisam skroz sigurna. Ja bježim , trčim kroz dubok snijeg i dolazim do rijeke. Uskačem u rijeku znajući da je hladna da ću od hladnoće možda umrjeti ali uskačem u nju nije mi hladno iako se puši hladnoća na površini rijeke. Potom mokra ulazim u kolibu koja je iznutra topla i svjetla ali joj vrata štite samo jedan zasun i vidi se prorez između vrata i dovratka te razmišljam da li će me muž tu pronači tj. da li će me ta vrata zaštiti. Odmah do vrata se nalazi nekakva boca sa alkoholom ja ispijam gutalj da se zagrijem (iako u snu mi nije hladno) i čudim se kako sam bila u hladnoj rijeci a osjećam se dobro...i tu je kraj sna.
 • 05.07.2011. 22:46h

  Član iridaMerlin32 ne tumačim snove ostavljene u komentarima, napiši san, stavi ga u rubriku: Tumačenje snova i protumačit ću ga čim ulovim malo vremena...obavezno uz san napiši nešto o se bi i svojoj trenutnoj životnoj stvarnosti, prije svega pročitaj članak: Dragi moji sanjači i sanjačice!
 • 02.08.2011. 17:49h

  Član neutralnaMerlin0

  Tumacenje sna

  Cao Irida,na sajt magicus.info,vidjela sam da tumacite snove. Rodjena sam 24.08.1985 u Podgorici. Imam sretan porodicni zivot i dugu vezu,u kojoj mi je lijepo. Sanjala sam da sam trudna,da mi je majka uradila carski rez i da sam rodila sestoro djece,male slatke bebice,koje su zavijene u bijelo,pogledala sam da li su ziva i zdrava,lijepa ili ruzna,jedno dijete je bilo malko ruznije ,ostala lijepa,jedno je palo na pod,i prepala se da mu nesto nije bilo,ali bilo je dobro. Njegovala sam ih,i ostavila da spavaju,ali dosla je macka,i kako sam posla da vidim da li su bebice dobro ona ih je \"kao\" pojela ,odnosno kad sam povukla pokrivac mojih 6 bebica nije bilo,ostali su samo neki ostaci cudni. Nadam se da cete mi izaci u susret i protumaciti san,koji mi je dosta cudan. Procitala sam dosta vasih tumacenja o trudnoci i porodjaju,ali valjda je svaki san individualan. Hvala puno,pozdrav iz Podgorice.
 • 02.08.2011. 17:57h

  Član iridaMerlin32 @Neutralna, dobrodošla na magicus... na tvoju žalost ne tumačim snove ostavljene u komentarima... Napiši svoj san kao zaseban tekst, napiši nešto o sebi i svojoj objektivnoj stvarnosti(obavezno), prije toga pročitaj članak: Dragi moji sanjači i sanjačice! Ja ću čim ulovim malo vremena protumačiti tvoj san, kao i ostalima na magicusu
 • 02.08.2011. 18:04h

  Član neutralnaMerlin0

  Tumacenje sna

  Hocu,nego se slabo snalazim na sajtu:-)
 • 02.08.2011. 18:23h

  Član iridaMerlin32 Neutralna, imaš VODIČ ZA AUTORE....ikonice na desnoj strani naslovnice, na crvenoj ikonici piše VODIČ ZA AUTORE, klikni na ikonicu i otvorit će ti se uputstva
 • 02.08.2011. 18:38h

  Član neutralnaMerlin0

  Tumacenje sna

  Hvala Irida,mislim da cu se snaci vec nekako:-)))
 • 02.08.2011. 18:48h

  Član neutralnaMerlin0

  Tumacenje sna

  Tekst sam napisala ali nisam objavila,sad je sve gotovo,snasla sam se nekako i objavila:-) Hvala puno na pomoci. Pozdrav ,Mea
 • 20.12.2011. 09:24h

  Član fandaMerlin2

  Irida , dušo hvala Ti  , javit ću se telefonski.Pusa  fanda

 • 20.12.2011. 09:38h

  Član borivojMerlin3

  prava stvar od prave osobe predodređene za sve to...

 • 20.12.2011. 09:59h

  Član srceMerlin3

  Veoma mi se je dopalo predstavljanje tvoga rada. Kratko, jasno odgovorno, profesionalno, kvalitetno. I bez da te \"poznajem\" odlučila bih se za takvog terapeuta. Irida slušaj me sada molim. Obzirom da sam već dugo tvoja princeza, zanima me koliko možeš isključiti sliku o meni koju si stekla kroz moje delovanje na Magicusu (osim onih osnovnih podataka koji su potrebni) Zadovoljna sam sa sadašnjim statusom, problemi su iza mene, koji nisu bili laki, a iz čiste radoznalosti bih želela neku analizu ili savet ili terapeutiranje :)) ako se tako mogu izraziti, da bih se znala snaći u eventualnim nekim situacijama, koje zahtevaju logiku, oštroumnost, brzinu, a koja me polako moram priznati napušta a preuzima la la la :)) pozdrav. članak vredan da uđe u naš izbor.

 • 20.12.2011. 10:03h

  Član kapMerlin2

  Draga Irida toliko toga ima ...i ja često razmišljam o tome ...htjela bi nešto ali nikako da osjetim i budem sigurna i kažem ovaj tečaj je za mene ili ovu školu želim završiti...Nadam se da ću u jednom trenu biti sigurna i znati što je za mene ...do tada živim u ljubavi okružena anđelima...možda je baš to ono što mi treba....tko zna ... :)

 • 20.12.2011. 10:07h

  Član kapMerlin2

  i još nešto ...hvala vam na svakoj rijeći koju ste mi uputili i objašnjenju snova i iskustava koje nisam razumjela a znala sam da su važna ...

 • 20.12.2011. 10:09h

  Član shadowofsoulMerlin9

 • 06.05.2013. 19:45h

  Član vanessaMerlin9

  ...neku veče gledala sam Vesnu Burcs-u, /nekako sam ju već ranije uočila/... ajde vanessa ...probaj jednom i ti....nazovem....čekam , čekam ..../poziv zaokružim u glavi 7kn.?/... čekam ...povremeno javljaju. da će me spojiti u studio...čekam ...dojadilo mi čekati...prekinem....ali ne spava mi se već je 24,45h...ma idem ponovo...zovem...bit ćete spojeni u studio...čekam...čekam...gotova emisija....u 1h :((( Vesna, kaže ostat će još neko vrijeme poslije emisije u studiju...pa će primiti one koji su na vezi....čekam čak sam i TV ugasila , da me ne ometa...povremeno netko javi... da sam treČa , ....sad sam druga....e pa kad sam do sad .... čekat Ću još malo...1,15h.....1,35...više  ni glasa ...ništa...da netko kaže...badava čekate...ne .....kad sam spustila slušalicu...e vanessa koja si ti bena...moj izračun telefona...veči za sigurno 25O kn

 • 07.05.2013. 06:21h

  Član srceMerlin3

  Vanessa evo moje mišljenje u vezi tvog komentara. Nisi ozbiljno pristupila želji da nešto saznaš. od prvog impulsa si preračunavala. moje mišljenje je da takve stvari treba uzeti ozbiljno. direktni kontakt sa astrologom, tarot-majstorom.. je sigurno i najbolji. a tada ne razmišljati o tarifi, već o onome što govore. brižno izabrati onoga kome se poverava svoja intima i dobro ga slušati. telefonsko savetovanje je samo na brzinu, zbog nedostatka vremena, zbog čekanja drugih na vezu a i onaj kome treba savet je pod nekim pritiskom kao i tumač.bilo kako bilo, drugi put ti želim više sreće :)

 • 07.05.2013. 11:08h

  Član vanessaMerlin9

  ....kako se varaš:(((...najskuplje se plaća životom , a ne parama...bolje da sam stavila neku pjesmu, nego komentar.

 • 07.05.2013. 11:34h

  Član srceMerlin3

 • 07.05.2013. 11:46h

  Član ljubicicaMerlin4

  ajme srce.....ovo nisi trebala komentirati.... potpuno pogrešno i neumjesno tumačenje vanessinog komentara...

 • 07.05.2013. 12:03h

  Član vanessaMerlin9

  ♥ ♥ ♥*((((O))))

  ...HVALA , Ljube..HVALA Irida...srce srk.;( ......vanessa.suze

 • 07.05.2013. 12:08h

  Član srceMerlin3

  ne vidim da je neumesno? jedino ako neko namerno pogrešno tumači, pa onda ispadne tako kako si rekla Ljubičice..pa nismo deca. odrasli smo. slobodna sam sa vama izraziti se onako kako mislim jer vas imam za zrele ljude, razgledane, pametne...

 • 07.05.2013. 12:20h

  Član ljubicicaMerlin4

  srce..nebih dalje komentirala....popi kavu i malo si razmisli...ništa drugo...

 • 07.05.2013. 12:35h

  Član srceMerlin3

  Ljubičice, razmislila sam. ne osećam, da trebam da se izvinim, a formalno to ne činim. ostajem pri komentaru takvog kakvog sam napisala, a on niti malo nije žaljiv. nikada ne komentiram sa tom namerom, niti imam zadnjih misli. stojim iza skoro svih mojih komentara, nisam promenila mišljenje, ako se je i dogodilo to sam odmah i ispisala, priznala svoju grešku. u ovom komentaru nema razloga, jedino ako se u Vanessinom nalazi nešto što ja neznam. u tom slučaju sam sprmna se izvinuti. Volela bih da sa Vanessom ako želi o tome porazgovaramo i razjasnimo.  :) u svakom slučaju volim i mišljenje drugih.. sa tim nemam problema. pozdrav Tebi i Vanessi.

 • 13.05.2013. 17:55h

  Član patkicaMerlin1

  Moja sudbina je nepoznata .

 • 13.05.2013. 18:54h

  Član roladaodkokosaMerlin2

  Patko, tvoj sudbina je "Put Vrapča bb"...gle sudbine, opet neka pernata adresa...

 • 13.05.2013. 19:01h

  Član patkicaMerlin1

  Smotana neću ovdje ostavljati ništa iz poštivanja prema gospođi Iridi . Ovo nije megdan za tvoje ispucavanje zbog tvog nezadovoljstva .

SADRŽAJ UPISAO

Član iridaMerlin32 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana irida dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SVIBANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član DeVeTDeVeT

  :))))))

  14.05.2021. 20:23h
 • Član DeVeTDeVeT

  je lupao na vrata...

  14.05.2021. 20:23h
 • Član DeVeTDeVeT

  koji

  14.05.2021. 20:23h
 • Član DeVeTDeVeT

  poštar

  14.05.2021. 20:23h
 • Član DeVeTDeVeT

  donio

  14.05.2021. 20:23h
 • Član DeVeTDeVeT

  stigla

  14.05.2021. 20:22h
 • Član DeVeTDeVeT

  knjiga

  14.05.2021. 20:22h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Mala obavijest!