Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Yasmin

Upisao:

Yasmin

OBJAVLJENO:

PROČITANO

750

PUTA

OD 14.01.2018.

Svjetlosno tijelo 2

Svjetlosno tijelo 2
Najvažniji poremećaj koji se mora ukloniti na početku procesa izgradnje svjetlosnog tijela je blokada četvrte, srčane čakre (emocionalnog središta). Ta je čakra blokirana u većine entiteta, i zbog tog razloga većina njih nije u stanju iskusiti bezuvjetnu ljubav. Većinu problema koje svjetlosni radnici imaju u današnje vrijeme, ili se o njima razgovara u njihovim kanaliziranim porukama, može se pripisati toj blokadi i postupnom otvaranju četvrte, srčane čakre.

DUŠA REGULIRA BIOLOŠKE PROCESE

Vaša tijela egzistiraju u savršenoj harmoniji sa ,,svime što jest'', a to je postignute isključivo vaše duše i njezinih astralnih programa koji reguliraju vaš organizam. Duša, više ja, regulira biološke procese organizma kroz sedam tjelesnih čakri uz pomoć vrlo složenog sustava energetskog ulaza-izlaza podataka pohranjenih u tijelima utjelovljenog entiteta koja su eterična i viših frekvencija. Sastoji se od beskonačnih mehanizma energetske povratne sprege koji su u jednom jedinom organizmu složeniji nego u čitavom računalskom sustavu Interneta, sa svim njegovim međusobno povezanim serverima, programima i slično.

Prema tome, uopće ne iznenađuje da vaši liječnici praktički nemaju pojma o regulaciji vaših tijela. U svom potpunom neznanju oni masivno zadiru u vaša tijela koristeći brojne pogubne kirurške i dijagnostičke procedure, kao i zastarjele medicinske tretmane lijekovima, koji imaju mnoge po život opasne, štetne učinke, dok vaši liječnici potajno manipuliraju vašom mentalnom i emocionalnom bespomoćnošću kao pacijenta.

To prepuštanje vlastite moći drugim, manje razvijenim ljudskim entitetima onemogućava vašu urođenu sposobnost da se djelotvorno liječite uz pomoć vlastite duše, što je u stvari jedini način istinskog liječenja.

Molim vas, ne zaboravite da je duša suvereni kreator ljudskog tijela, i da se ono može izliječiti samo ako duša da dopuštenje. U tome je ustvari bit ljudske slobodne volje.

Kao što sam na nepobitan način dokazao u svom znanstvenom djelu Opća teorija biološke regulacije, otprilike devedeset posto svih lijekova, trenutno registriranih i dostupnih na tržištu, djeluju kao inhibitori rasta stanica i stoga značajno povećavaju smrtnost i podložnost bolestima kod svih pacijenata. Ta je činjenica nezavisno potvrđena mnogim izvrsnim dvostruko- slijepim, placebo-kontroliranim kliničkim ispitivanjima koja su objavljena u recenziranim međunarodnim medicinskim časopisima kao što su Lancet, Internal medicine, New England Journal of Medicine i tako dalje. Sva ispitivanja dokazala su da između jedan i tri posto ispitanih pacijenata umre od takvih lijekova koji inhibiraju stanice.

To prepuštanje vlastite moći drugim, manje razvijenim ljudskim entitetima onemogućava vašu urođenu sposobnost da se djelotvorno liječite uz pomoć vlastite duše, i to je u stvari jedini način istinskog liječenja raju stanice, lako ćete otkriti , kao što sam i sam otkrio početkom 1990-ih, da je čovječanstvo kolektivna žrtva najvećeg genocida u povijesti ovog planeta, genocida koji provode liječnici, farmaceutska industrija i sustav zdravstvene skrbi. Potonji je poput financijskog sustava, čvrsto u rukama onih na vlasti - orionskog/reptilskog carstva.

Sustav zdravstvene skrbi zapadnog tipa svake godine masovno potamani milijune nevinih i neupućenih pacijenata.

To se čini na trošak poreznih obveznika, koji su povrh toga osiromašeni ili upropašteni eksponencijalno rastućim troškovima tog katastrofalnog sustava, kao što je trenutno slučaj u SAD-u, gdje se sustav zdravstvene skrbi već urušava pod teretom neograničenog financijskog duga.

GENOCID

Taj genocid nad čovječanstvom pokrenut je zbog dva glavna razloga:

1) Oni na vlasti i njihovi ljudski slugani u sektoru zdravstvene skrbi, pa sve do vrha političke elite u svakoj državi, žele u ,,posljednjim vremenima" potamaniti što je više ljudi moguće. Razlog za taj zločin je što su, zbog brzog rasta ljudske populacije u ,,posljednjim vremenima", kada mnoge ljudske duše žele sudjelovati u kozmičkom događaju uzlaska, resursi sivih Anunnakija i Reptilijanaca previše rastegnuti i više ne mogu efikasno držati čovječanstvo u ropstvu, kao što su to činili u prošlosti. Stoga su morali od svojih slugana u farmaceutskom sektoru i sektoru zdravstvene skrbi zatražiti a razviju samo takve tretmane i terapeutske procedure koji, u biti, ubijaju pacijente. Samo za vašu informaciju: Kada sam se prije šezdeset godina rodio, ljudska populacija na Zemlji brojila je 2,s milijarde ljudi. Danas se procjenjuje da broji sedam milijardi. To objašnjava dilemu u kojoj su se oni na vlasti našli u ovim posljednjim vremenima.

Vrlo je važno da eniitet točno zna što se događa tijekom procesa izgradnje svjetlosnog tijela te da. ne podlegne svojim strahovima, povjeruje da je bolestan i ode liječnicima.To je u današnje vrijeme golem problem i ometa proces izgradnje svjetlosnog tijela

2. Drugi je razlog zbog kojeg su mračne sile razvile tu podmuklu farmaceutsku industriju - koja proizvo- di samo otrove za ljude, i današnji sustav zdravstvene skrbi s indoktriniranim liječnicima i nesvjesnim piju- nima vlasti, što nekritički provode brojne medicinske intervencije na pacijentovom tijelu u stanju potpunog neznanja o astralnoj regulaciji ljudskog organizma - to što žele inhibirati proces izgradnje svjetlosnog tijela kod opće populacije, za kojega je poznato da se u ,,Posljednjim vremenima" odvija u masovnim razmjerima.

Sve medicinske procedure koje se koriste u sustavu zdravstvene skrbi uvode negativne, niskofrekvencijske energije u fizička tijela pacijenata i sprečavaju ih da pročiste svoja četiri tijela - fizičko, emocionalno, mentalno i eterično. A to je, međutim, neizostavan preduvjet za napredovanje u procesu izgradnje svjetlosnog tijela i za uzlazak.

Prema tome, kao doktor medicine i uzašli majstor ovdje bih vam čvrsto savjetovao: čim uđete u posljednju i najintenzivniju fazu procesa izgradnje svjetlosnog tijela, ne idite liječniku. Ako ste do sada preživjeli opasnosti ovog toksičnog planeta i potpuno ste u procesu svjetlosnog tijela, vi niste pozvani iskusiti fizičku smrt, već trebate nastaviti pojačavati svoje frekvencije tako da možete uzaći najkasnije do 21. prosinca 2012. To je božanski plan za ovaj planet i nikakav posjet liječniku vas neće približiti tom cilju, nego će samo ometati vaš proces izgradnje svjetlosnog tijela. Ne trebaju vam nikakvi liječnici i sadašnji sustav zdravstvene skrbi. Pustite svoj ego i prepustite regulaciju vašeg tijela i liječenje vaših navodnih bolesti svojoj duši, a ona će vas podignuti na petu dimenziju jer ona vas bezuvjetno voli i želi vam najbolje. To je moja poruka vama.

TRAIVSFORMACIJA ČAKRI

Kako biste shvatili zašto se čakre ljudskog tijela tijekom procesa izgradnje svjetlosnog tijela moraju u potpunosti restrukturirati, morate znati da one skrivaju brojne energetske poremećaje koje su u njih prije otprilike 13.0000 godina umetnuli inicijalni tvorci Homo Sapiensa, Anunnakiji, i koje su tek kasnije donekle poboljšali Sirijanci i druge civilizacije iz galaktičke federacije.

Najvažniji poremećaj koji se mora ukloniti na početku procesa izgradnje svjetlosnog tijela je blokada četvrte, srčane čakre (emocionalnog središta). Ta je čakra blokirana u većine entiteta, i zbog tog razloga većina njih nije u stanju iskusiti bezuvjetnu ljubav. Većinu problema koje svjetlosni radnici imaju u današnje vrijeme, ili se o njima razgovara u njihovim kanaliziranim porukama, može se pripisati toj blokadi i postupnom otvaranju četvrte, srčane čakre.

Ta situacija sada se preokrenula. Zbog golemog priljeva energetskih valova visoke frekvencije i svijesti s viših razina, koji dolaze kao priprema za uzlazak Gaje i čovječanstva, četvrta čakra mora se otvoriti kod većine ljudskih entiteta na Zemlji kako bi se uskladili s tim kozmičkim energijama koje određuju sudbinu naše civilizacije i planeta. Uzaći će samo oni entiteti koji mogu potpuno otvoriti svoju srčanu čakru te će se prilagoditi novim skladnim energijama četvrte i pete dimenzije nakon što se u studenom ove godine, 11. 11. 11., otvori zvjezdani portal.

Otvaranje četvrte čakre povezano je s osvještavanjem različitih tjeskobnih osjećaja (osjećaja straha) koji oblikuju psiho-mentalnu strukturu utjelovljenog entiteta.

Te strahove je u stanice, u DNK, kodirala duša i oni na snažan i nevidljiv način utječu na ljudsko tijelo dokle god je zatvorena četvrta čakra.

Kao što možda znate, ta čakra je povezana s timusom, prsnom žlijezdom. Taj organ nalazi se ispred pluća i kod većine ljudskih bića je rudimentaran - nije nimalo razvijen. Kada se četvrta čakra počne otvarati, timus počinje rasti. U kasnijoj fazi to se čak moie utvrditi CT-om (kompjutorskom tomografijom).

Rast timusa povezan je s bolom u prsima, gušenjem, akutnim epizodama teškog bronhitisa i pneumonitisom, koje većina liječnika, koji nemaju pojma o procesu izgradnje svjetlosnog tijela i uzlasku, pogrešno dijagnosticira kao gripu ili upalu pluća. Međutim, simptom koji najviše uznemiruje je srčana aritmija, do koje dolazi uslijed prilagođavanja srčane regulacije novim, snažnim astralnim energijama koje sada, nakon otvaranja četvrte čakre, nesmetano dotječu u fizičko tijelo.Aritmija može trajati od šest mjeseci do jedne godine.

Kada Sam 2001. godine u svojoj knjizi Evolution Leap of Mankind (Evolucijski skok čovječanstva) prvi put pisao o tom simptomu, taj fenomen bio je potpuno nepoznat.

U međuvremenu, imam mnogo prijatelja koji su ušli u tu fazu i sada se žale na srčanu aritmiju, koja je uvijek povezana s napadajima straha koji pogoršavaju mentalnu situaciju entiteta.

Tada oni obično otrče liječniku i on im prepšie betablokator ili neki antiaritmički lijek, koji povećavaju smrtnost i koče proces izgradnje svjetlosnog tijela; kao što sam već objasnio. Prema tome, vrlo je važno da entitet točno zna što se događa tijekom procesa izgradnje svjetlosnog tijela te da ne podlegne svojim strahovima, povjeruje da je bolestan i ode liječnicima. To je u današnje vrijeme golem problem i ometa proces izgradnje svjetlosnog tijela.

Uvjeravam vas da su prolazne epizode aritmije apsolutno bezopasne i nestaju bez kakvog liječenja tim se završi otvaranje četvrte čakre. No, čovjek može s vremena na vrijeme, kada se simptomi pojave, koristiti beta-blokatore. Prednost beta-blokatora (najbolje je koristiti metoprolol) je u tome što istodobno imaju sedativni, smirujući učinak i ublažuju iskustvo akutnog straha koje je povezano sa srčanom aritmijom uzrokovanom procesom izgradnje svjetlosnog tijela. Međutim, upotrebu metoprolola morate ograničiti samo na epizode akutnog straha, jer taj je lijek dosta toksičan kod dugotrajne upotrebe.

izvor:časopis Svjetlost

(skinuto sa:civilizacija svjetlosti)

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

RUJAN...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član DeVeTDeVeT

  :))))))))).....

  27.09.2021. 21:04h
 • Član DeVeTDeVeT

  kažeš li DAAAAA.....

  27.09.2021. 21:03h
 • Član DeVeTDeVeT

  na svome tilu nosit cu ja....

  27.09.2021. 21:03h
 • Član DeVeTDeVeT

  kupio sam košulju bilu....

  27.09.2021. 21:03h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Hahaha...

  22.09.2021. 00:24h
 • Član DeVeTDeVeT

  kiša kiši pada mi po piši, padaj kišo narast će mi pišo....

  21.09.2021. 13:02h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Kiša kiši -skini masku i slobodno diši.

  20.09.2021. 21:20h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Svjetlosno tijelo-Georgi Stankov Svjetlosno tijelo 3