Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Kaja

Upisao:

Kaja

OBJAVLJENO:

PROČITANO

933

PUTA

OD 14.01.2018.

POBAČAJ

POBAČAJ
Ubiti!! Kad biste vi žene samo znale koliko duboko vrijeđate i žalostite svojega Boga tim činom, nikada, vjerujte mi, NIKADA to ne biste činile.

 

 ISUS U OBITELJI SA DJECOM

 

POBAČAJ

 

      

 

Gospodine Isuse, evo cijeli dan prođe samo u svjetovnim zbivanjima. Kuham, poslužujem, jedem i tako redom. Nisam stigla do ovoga časa čuti se u miru s Tobom. To su mi najdraži trenuci, Spasitelju moj. Najslađe mi je s Tobom, ma gdje bila. Pomalo sam zabrinuta za mlijeko, zato i nešto više jedem.

 

 

 

Budi u miru! Budi u Mome miru! Čini kako sam ti rekao u vezi mlijeka, i ništa ne brini!

 

 

Gospodine, moj Bože, tužna sam zbog Slavice. Mislili smo eto...

 

 

Znam, dušo! Vidiš, kad Bog nudi i daruje, a vi odbijate (Go­spodin misli na žene, majke) ljuteći se i preklinjući Me da to ne dopustim. Promisli, dušo, koliko tuge mora da je u Mome Srcu kad znadem, kolike majke ubijaju tu nevinu dječicu u svojim utrobama. Masakriraju ih. Oh, cijelo nebo plače zbog takovih žena!

 

Ja sam Bog koji neprestano stvara. Iako sam tebe odabrao za svoju suradnicu i povjerio ti zadaću, a ti, dušo, umjesto da kličeš od radosti i pjevaš Hosana, ti ogorčena srca u očaju pribje­gavaš najgoroj mogućnosti!

 

Ubiti!! Kad biste vi žene samo znale koliko duboko vrijeđate i žalostite svojega Boga tim činom, nikada, vjerujte mi, NIKADA to ne biste činile.

 

I sama pomisao na takav čin već je uvreda Vječnomu. Poznata mije vaša slabost. Ali dao sam vam duha jakosti, duha čvrstoće da se mognete othrvati navalama Zloga. Đavao obilazi oko svake žene koja zatrudni i kao ričući lav bjesni na nju, ne bi li je poljuljao u  vjeri i natjerao da počini zlo. U svojoj podloj lukavštini on vam i te kako znade pred oči stavljati sve razloge protiv poroda. A vi slabe, razoružane, jer ne vapite za Mojim Duhom, padate u njegove kandže, i otuda smrt mojih malenih, nevinih, ljubljenih nadasve. Jao, o jao, vi žene, a nemajke! Tri puta jao svakom srcu koje začne, a ne rodi svojom krivnjom. Kažem vam, oprošteno vam je ako se duboko i od srca pokajete i taj opaki grijeh više ne činite. Vjerujte mi, pakao je prepun takvih zločinačkih majki. Kažem vam, svaka žena, ma koliko grešna bila, ako je pod srcem nosila i rađala djecu prema Božjem planu, a nije griješila (ubijajući ih), bit će opravdana.

 

Jer kažem vam: rađati i odgajati djecu u bogobojaznosti i ne "čuvati" se od začeća, Bogu je nešto najmilije. Te su žene-majke svete. Iako žive ovdje u ovoj dolini suza i spotiču se o sve nedaće, griješeći pritom svakako u svojoj ljudskoj slabosti, - ipak su svete, jer ne sputavaju Božji plan.

 

 

- Gospodine Isuse, ja sam također jako griješila godinama, bojeći se trudnoće i ne želeći je.

 

 

Da, Mojim Duhom spoznaje prosvijetljena si, te si spoznala svoje grijehe. I što rekoh onoj bludnici: Idi i ne griješi više!, to govorim i tebi: ne griješi više! Spoznaja o tome kod tebe očita je, i zato više ne griješiš. Ti si potpuno u Mome planu i savršeno Moja i stoga svoje volje i nemoj imati. Ona te samo nepotrebno opterećuje i smeta. Stoga, dušo ljubljena, ponovno ti kažem. Pogled svoj upri u svoga Zaručnika i drži se za Moju ruku!

 

Dahom svojih usta grijem te da se ne smrzneš u ovoj ledenoj pustoši.

 

I sunce, iako vas svakodnevno grije, pomrčalo je od opa­čina i uvreda nanesenih Svevišnjemu. Ni pukotine na zemljinoj kori nisu više nevine i nedužne. Narode moj, sinovi moji, hoću li još ikojeg vjernog naći?

 

Zasad je dosta. Pođi, trebaju te. Ljubim te, Moj mir tebi!

 

21.9.1997.

 

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 16.11.2010. 09:04h

  Član tavrickMerlin1 Zašto i čemu ovako optužujući ton? Iz mog ugla stvari nisu ni pribižno tako tragične..I sve je to samo škola.. Većina nas je u svojim životima počinila AB il bila predmet istog. Razlozi su svakakvi.. Ima i pozitivnih i karmički dogovorenih.. Također, puno pobačaja koji se kvalificiraju kao spontani su zapravo uzrokovani neprihvaćanjem djeteta na podsvjesnoj razini..Ili podsvjesnom agresijom..Npr. muško dijete teško može roditi majka s podsvj. agresijom prema muškarcima..Puno je tu varijanti i primjera.. Onda bi i za takve slučajeve trebale uključivat optužbu.. Duše nerođenog djeteta u principu ne pate previše..One mogu birati da li žele biti u tijelu dok se to događa (ako im je potrebna ta bol) il ne..A puteva duša ima bezbroj i ako se nisu utjelovile tu i sada budu već negdje drugdje.. Najveći problem imaju same majke jer taj čin definitivno donosi traumu..I poželjno je kad-tad to procesirati, oprostiti sebi i naravno tražiti oprost od te duše.. U tom trenutku, majka je napravila ono što je TADA smatrala ispravnim.. I u toj točci je početak i kraj optuživanja. Istina, kad npr. gledaš biopolje žene koja je pobacila, ta energija abortusa je da se smrzneš, ruka ti pretrne.. Nakon što se to očisti i otpusti stvar se dovede u normalu..Karma se obično prenese dalje za slijedeće živote, ali ono što je bitno da u ovom životu više nema tog tereta koji do tad mnogim ženama zagorčava život, a da nisu svjesne da je upravo to uzrok destrukcije.. Ali interesantno da se približno tako smrznuh pročitavši ovdje rečenicu: ?Pakao je pun tih zločinačkih majki..? Za sve treba imati ljubav i razumijevanje, tek onda postoji preduvjet da dođe i znanje..
 • 16.11.2010. 09:39h

  Član safirisMerlin8 Tekst kao da je pisao netko iz doba inkvizicije. Dušo ljubljena - zločinačke majke...NESPOJIVO!
 • 16.11.2010. 10:08h

  Član kajaMerlin5 Ovo je Tav pisano pred mnogo godina za čovjeka koji je uglavnom bio u rimokatoličkoj vjeri. Onaj koji je slijedio ovaj put čišćenja samog sebe, danas je oslobođena duša spojena sa svojim Duhom- Duhom Trojedinog Boga. Svatko slijedi svoj Put, nikome se ništa ne natura i nitko ne mora slijediti ništa osim onoga što želi? U konačnici, koja nam je iza ugla, vidjeti ćemo i osjetiti na vlastitoj koži dali nam je put bio ispravan ?
 • 16.11.2010. 10:23h

  Član tavrickMerlin1 tako je..ti napišeš članak, mi komentar, svatko iznese svoju viziju i način na koji osjeća stvari i sve 5 ;-) meni je ovo toomuch, upravo ono što veli i Safiris.. ma srednji vijek je Woodstock za ovo :-)
 • 16.11.2010. 10:28h

  Član elycaMerlin4 @Kaja...pusti temu....pitam te dali ti imaš svoju volju? dal u bilo čemu na ovom svijetu odlučuješ svojevoljno?
 • 16.11.2010. 10:29h

  Član elycaMerlin4 hahahahaha Tavrick.... popravio si mi dan da Woodstock :-))))))
 • 16.11.2010. 10:40h

  Član kajaMerlin5 Draga Elyce, Dali imam svoju volju ? Nikad nisam imala svoju volju prije. Borila sam se i uglavnom bila u ratu sa onima koji su me htjeli posjedovati i naturati mi svoju volju i svoj stil života. Tek poslije škole života, shvativši tko ja jesam, tek nakon prebacivanja sa mojeg ograničenog uma na Um vječne inteligencije Boga, dobila sam kao dar spoznaju i Život posve novi, u kojemu ta takozvana Božja volja je u stvari moja volja? jer Duh Vječni i ja jedno smo. Velika pusa
 • 16.11.2010. 10:42h

  Član shadowofsoulMerlin11 svaka žena odlučuje o svom tijelu... primjer: maloljetna cura (koju mama baš nije informirala što je sex, dobre i loše strane - odgovornosti i posljedice), prvi put legne sa dečkom koga voli (a i on je npr. tabula rasa za to), vode ljubav i puf! - cura ostane trudna... i kaj sad? cura ide u školu, dečko ide u školu i.... --->jesu li oni spremni za bebu? ne znam, kad sebe stavim u to doba, definitivno ne! pa čak mislim da je veliki broj tako mladih ljudi koji se suoče sa takvom situacijom nespremno... 2. primjer: žena sve zna, ali dogodi joj se, nakon petero djece i šesta trudnoća: otac ne radi, mama ne radi, socijalna pomoć, bla bla loše imovinsko-materijalno stanje i sad oni od države traže da im hrani djecu koju su sami štancali... pitanje: zar te žene samo rašire noge pa šišaj Mile ili. ipak, imaju malo soli u glavi pa stanu bar na trećem??? čitam: ona ima 11-tero djece i opet je trudna!!! halooo! u 21. stoljeću, kraj svih pomagala, spirala, podvezivanja jajnika i ostalih čuda, (a ona NE RADI), rodit će i 12-esto dijete? tko će hraniti i ovih 11-tero + ovo drugo? Država? mislim ono, ideeeš beba! nemoguća misija, ali soli u glavi nikako nema!
 • 16.11.2010. 10:43h

  Član elycaMerlin4 ja sam samo brzočitajući užasnuta primjetila rečenicu \"Ti si potpuno u Mome planu i savršeno Moja i stoga svoje volje i nemoj imati. Ona te samo nepotrebno opterećuje i smeta. \" ...ako je Bog htio da to tako bude...što sebi nije napravio robote? ...ako je htio da nitko nema svoju volju...zašto oprašta onima koji svojevoljno nešto naprave? ...itd itd
 • 16.11.2010. 10:48h

  Član shadowofsoulMerlin11 Bog nam je svima dao slobodnu volju, ali to za sobom povlači i veliku odgovornost... Bog nikom nije izvršio lobotomiju :) ofcourse, Bog je Ljubav, a Ljubav nikad ne prisiljava na ništa! definitivno ne!
 • 16.11.2010. 11:00h

  Član tavrickMerlin1 Shadow, u principu bi trebalo rodit dijete jer ako ti dođe nije došlo jer je netko gore na kažnjeničkoj lutriji izvukao tvoj broj nego sve ima debelu svrhu.. i ma koliko bili teški životni uvjeti sve se kasnije obično rasčisti i olakša.. znaš onu da ntko ne dobije teži teret od onog koji može nositi.. al naravno da taj test nije lak, i te odluke su nekad užasno teške.. a osuđivanje ovakvog tipa je sve samo ne božanska logika.. kao da žene nemaju grižnju savjesti nego im je još netko treba dodatno uprogramiravat.. i to je agresija i ubojstvo..i to vrlo perfidno :-(
 • 16.11.2010. 11:01h

  Član kajaMerlin5 Istina je vrlo jednostavna draga Elice, ali je mi ljudi, zbog svoje zaglibljenosti u vlastitu iluziju stvarnosti, nismo mogli na jednostavan način čuti. Zato nas je Onaj, koji nas je stvorio, polako učio i nježno uvodio u konačnu istinu; da smo mi ustari ON koji se je izrazio u biološkom obliku, koji je samo nevidljiva Energija a htio je postati vidan, htio je igrati igru u kojoj će se moći ljubiti, osjetiti u mnogima u koje se je raspršio? Dakle postoji samo On izražen u nama, I TO JESMO MI, a kako nebi sam sebi oprostio?? Jedina muka čovjeka je njegova slobodna volja sa kojom se je izdvojio iz tog znanja tko on jest i gusla po svome? a kako živi ?, vidimo !
 • 16.11.2010. 11:10h

  Član elycaMerlin4 a slušaj...ja sam plavuša u duši pa ovo baš ne razumim.... :-)))))))))))))))))))))
 • 16.11.2010. 11:18h

  Član shadowofsoulMerlin11 Tavrick, ipak imamo posoljen mozak pa se može vidjeti trenutna situacija svake žene: može li odgajati dijete, je li spremna uopće za dijete itd. ipak je ovo 21. stoljeće... a mogućnosti ima jako puno, od savjetovanja, educiranja (internet je dostupan i u školama), ipak neke stvari potječu iz roditeljskog doma.. kućni odgoj čini čuda... neke zatupi, neke ojača... kod mene je bio specifičan slučaj :) ali znam da sve ima svoj sudbinski slijed... ja ne osuđujem nikog, samo primjećujem što se radi u životu i to komentiram...
 • 16.11.2010. 11:28h

  Član tavrickMerlin1 znam da ti ne osuđuješ, ovaj članak to radi.. a ti to malo previše gledaš \"zemaljski\" da tako kažem.. i dušu se namjerno dovede u to da bira između božanskog i tog ljudsko-zemaljskog pa često završi s drugom varijantom.. ali nije žena sama..tu je društvo, okolina, partner..svi tu odigraju svoju ulogu.. no NIŠTA nije tragično i \"loši\" izbori ne znače put u pakao nego malu promjenu kursa.. ma to je tema za knjigu napisat :-)
 • 16.11.2010. 11:33h

  Član shadowofsoulMerlin11 da, ja to gledam fkt. zemaljski, jer sam cijeli život bila suočena s tim: \"ne smiješ imati dijete, ako nisi vjenčana\", zato sam i \"pobjegla\" u 2 braka da se riješim te tiranije :) no, kako sam bila već od najranije djetinje dobi strašno negativno indoktirinirana protiv začeća, vjerojatno sam podsvjesno i blokirala taj žensveni osjećaj i nikad nisam mogla zatrudnjeti... to sam tek osvijestila prije par godina :) to, da u stvari, nikad nisam željela djecu.... jesam li željela? ne znam, kad mi nikad nije bila pružena mogućnost da ostvarim tu želju - da poželim... strah ti je gadna stvar, a kod mene je on bio odgojitelj! po tom pitanju :) no, sve u svemu, u ovoj inkarnaciji je tako... vjerojatno to sve ima svoj uzrok u prošlim životima i to je moja karma...
 • 16.11.2010. 11:46h

  Član tavrickMerlin1 :-) vidim da si kroz život našla odgovore na puno pitanja.. ne mora ti biti žao, zauzvrat puno više možeš radit na sebi kroz neke druge načine koi bi bili teže izvedivi uz majčinstvo.. sve ima svoje i sve treba prihvatit :-) i da..sve manje žena u razvijenim sredinama se osjeća \"ženom\" i otuda proizlazi puno poremećaja sa ženskim organima, neplodnošću itd itd druga najčešća varijanta je ta da imaju podsvjesni otpor prema tome ili je čak i namjera duše prije inkarnacije takva..pa tvoja osobnost želi dijete, a duša ne da :-) ili se nekog isprogramira kroz život kak ti veliš.. također je potrebno imati dovoljno rezervi ljubavi u duši, ma puno toga tu igra, no tema je malo preosjetljiva, a ne osjećam se danas dovoljno suptilan za to.. ali ti si jako otvorena za tu temu i to je super :-)
 • 16.11.2010. 11:53h

  Član shadowofsoulMerlin11 je, znam da si ti onaj s kojim sam vodila krasne dijaloge na iskri :) hvala ti, što si mi otkrio taj veo sebe, jer sam se često pitala, gdje si nestao :) no, vidiš lijepo si shvatio što sam željela reći... da, otvorena sam za te teme, jer sam dugo u sebi skrivala baš taj osjećaj: ja sam kriva.. :) a nisam bila kriva za ništa! ... :) takva mi je sudbina... eto, jednog dana, kad budeš suptilniji, možemo nastaviti razgovor... još jednom, hvala ti na tvojim, dušom pisanim komentarima, kako si i onda znao, tako i sada znaš točno detektirati ono što drugi želi reći :) :) drago mi je da si tu :)
 • 16.11.2010. 14:57h

  Član srceMerlin3 Kajo dala sam palac dole, jer o toj temi imam svoje mišljenje. slobodna volja svake žene. ako smatra da nije sposobna izvršiti ulogu majke kako treba i da će unesrećiti jedno biće, onda takva odluka je bolja. takva odluka za nju nije niti malo laka. ni čustveno ni fizički. žene ne bi smele dozvoliti da dođe do toga jer u današnje vreme kada postoje kontracepcije, je prosto čudno da se izlaže takvoj traumi.
 • 16.11.2010. 15:03h

  Član srceMerlin3 a o tome se piše i može se svašta iz različitih uglova sagledavati. zašto i otac ne učestvuje u odluci ili učestvuje pa je zajednička odluka, zašto socijala ne pomaže, zašto se žene boje odgovornosti, dali je greh neoprostiv? itd itd.
 • 16.11.2010. 15:41h

  Član kajaMerlin5 Drago Srce, nisi dala meni palac dolje nego Duhu koji je ovo pisao. Moje iskustvo, o Volji Boga i mojoj volji koje su se stopile u zajedničku Volju, i postale moj život u kojemu se Bog očituje i živi; Poslije mojeg ?obraćenja? Bogu, imam još troje djece. Nisam planirala, nisam vodila brigu o tome, život se je sam pobrinuo o sebi. Ja sam bila samo učenik života. Vodio me je duh života kroz moja vlastita iskustva, valjao i čeličio kroz njega, te sam tako od nemoćne i jadne žene postala \"čelična lady kroz život duha\", kao što sam u prijašnjem jednom životu bila \"čelična lady\" samo u vladanju sa čovjekom u materijalnom svijetu. I vjeruj mi, to je ogromna razlika? Srdačni pozdravi
 • 16.11.2010. 15:53h

  Član srceMerlin3 Kajo nisam dala tebi palac dole, niti Duhu, već onima koji se stavljaju u ulogu Boga i govore u njegovom imenu i straše i manipuliraju sa ljudima. Bog nam je dao slobodnu volju. On ne sudi. On oprašta i ljubi nas. Sve se može i mora tolerirati, ali se nesme dozvoliti, da si neko uzme to za pravo, da govori u Njegovom imenu. Na kolena pred Njim.
 • 16.11.2010. 16:01h

  Član kajaMerlin5 Tvoj život, tvoj problem, srce. Ukoliko te ove Poruke iritiraju preskoči ih, ? nitko te ne prisiljava da mijenjaš svoj život po ovome ?. To što sam ja prešla školu po OVOM vodstvu i došla do najveće miline i blagoslova svake moje stope, nema ništa sa tobom.
 • 16.11.2010. 16:33h

  Član srceMerlin3 Kajo ne obilazim, pročitam, ne iritira me,toleriram, a imam slobodnu volju izraziti svoje osobno razmišljanje, dati palac gore ili dole, a pri tom se ne bojati da ću u pakao. dopuštam i to da nisam u pravu, a za sada je tako. pozdrav i lepo popodne.
 • 16.11.2010. 16:36h

  Član ivanaMerlin2 u gornjem tekstu između ostalog piše: \" Kažem vam, oprošteno vam je ako se duboko i od srca pokajete i taj opaki grijeh više ne činite. \" koliko sam do sad uspjela shvatiti, sa svakim je grijehom tako... oprost vrijedi, ali jedino uz priznanje, duboko kajanje i uz daljnje neponavljanje grijeha...
 • 21.06.2018. 18:38h

  Član kajaMerlin5

  Po komentaru od 16.11.2010. 15:41h dajem ispravak:

  Nisam bila u prijašnjim životima... reinkarnacija i Uskrsnuće ne idu zajedno.

  U Kristu ne postoji karma ... čovjeku su grijesi otkupljeni Isusovom smrću na Križu.

SADRŽAJ UPISAO

Član KajaMerlin5 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana kaja dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝

Napiši nešto, ostavi trag

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

  17.04.2024. 08:21h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

  09.04.2024. 06:53h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

  31.03.2024. 07:20h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

  24.03.2024. 19:53h
 • Član bglavacbglavac

  Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

  24.03.2024. 06:34h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Lp

  21.03.2024. 06:56h
 • Član bglavacbglavac

  Danas je i Dan očeva. Sretno!

  19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

BOG NIKADA NE PRIJETI PRIJE PRAVDE DOLAZI MILOSRĐE I LJUBAV