Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Safiris

Upisao:

Safiris

OBJAVLJENO:

PROČITANO

761

PUTA

OD 14.01.2018.

Briga o djeci novog Milenija!

Briga o djeci novog Milenija!
Na višim razinama vašeg postojanja ste postigli dogovor sa ovom djecom, da ćete im dopustiti iskustvo Zemlje kroz vas. Želim ponoviti: oni dolaze kroz vas ali nisu vi.Svako od njih je poseban i dolazi sa svojim karakteristikama, sa svojom osobnošću i talentima. Ne očekivajte da će oni živjeti vaše snove.

Najdraži moji! Dolazim Vam ispunjen radošću. Dugo sam čekao ovu priliku da vam pričam o onome što je vrlo blisko mom srcu.Napokon je došao božanski trenutak i sada slobodno mogu pričati o djeci, o prekrasnoj,prekrasnoj djeci koja blagoslivljaju ovaj svijet svojim prisustvom.
 Dopustite mi da vas podsjetim da ništa na ovoj planeti nije statično i u ovom trenutku sva kraljevstva počinju proces transformacije. Same stanice, atomi i molekule koje čine razne oblike života su u procesu transformacije, mutacije. Postaju atomi svjetla i vibriraju na višoj frekvenciji od one na koju ste navikli. Ono što je nekad bio vema dugotrajan i spor proces evolucije, danas se dešava velikom brzinom i pritom utječe na sve na ovom planetu, uključujući i vas.
Odrasli, teške vibracije materije na kojima ste vi odrasli ustupaju mjesto višim, svjetlijim, sofisticiranijim razinama . Ove vibracije su imale veliki utjecaj na djecu koja su se počela inkarnirati 1990-ih godina i  ja želim dati svoj komentar o toj djeci. Ova djeca, koja će u zrelu dob doći u slijedećem tisućljeću donose poseban dar svijetu – posebnu razinu ljubavi i uspomena koje ne možete niti zamisliti.
Ona su slijedeći val učitelja na Zemlji. Ona su vrlo napredna bića svjetlosti koja su došla u radosnu službu Zemlji. Oni su vaša budućnost. Oni će vas voditi u prekrasni novi svijet, koji vas željno očekuje. Dopustite im da vam pomognu. Ne prisiljavajte ih da stanu u vaše kalupe, jer ona na pripadaju tamo. Oni dolaze sa novim otiskom šifriranim u čovječanstvu od prapočetaka. Ova djeca nikad dosad nisu bila inkarnirana na zemlju. U biti, nikad nisu bila inkarnirana nigdje. Ovo je sasvim novo iskustvo za njih. Dolaze iz šeste dimenzije i nose sa sobom ogromno duhovno znanje.
U ova vremena, više nego ikad prije, bilo bi pameto da vi koji jeste roditelji i vi koji ćete tek to postati , da se sjetite da vaša djeca nisu vi. Na višim razinama vašeg postojanja ste postigli dogovor  sa ovom djecom, da ćete im dopustiti iskustvo Zemlje kroz vas. Želim ponoviti: oni dolaze kroz vas ali nisu vi.Svako od njih je poseban i dolazi sa svojim karakteristikama, sa svojom osobnošću i  talentima. Ne očekivajte da će oni živjeti vaše snove.
Mnoga od ove djece koja se rađaju sada i koja se tek trebaju roditi  će zbunjivati starije, jer oni dolaze sa definiranom misijom. Iako će zadržati za sebe mnoga svoja znanja, ipak će biti prikrivena. Vaš zadatak je  da ih bezuvjetno volite, da ih podržavate i da ih ohrabrite u njihovim istraživanjima , tako da otkriju svoj smisao, svoju misiju. Budite im adekvatan uzor.Ova bića terebaju više od kruha za život.
Djeca više energije
Mnoga od ove djece će biti vrlo energična i vrlo uzbudljiva jer nose drugačije neurološke veze u svojim tijelima. Zahtjevat će mnogo ljubavi i razumjevanja od svoje obitelji i zajednice. Ova djeca mogu biti izopćena iz društva, jer su na neki način glasnici dolaska  6 vrste, Indigo vrste na vaš planet. Oni su prethodnici bića veće dimenzije, koji tek trebaju doći.Ova djeca će se u ranoj dobi zalagati za duhovne istine i pokazati razumjevanje za ovaj svijet. Mnoga od njih će osjećati potrebu za povlačenjem od svijeta i društva u samoću , da bi bila sama sa svojim mislima. Oni će trebati određeno vrijeme samo za sebe. Na taj način će se "obnavljati". Ukoliko ne dobiju to njima tako dragocjeno vrijeme, svojim ponašanjem će vas prisliti  i dat ćete im "time-out", mali predah.

 

Ponašanje u obitelji

Kao roditelji, dobro ćete učiniti ako proučite metafizičke studije. Vrlo je poželjno inicirati obitelj u  meditaciju sa mekom i laganom glazbom u pozadini tokom koje svaki član obitelji može sudjelovati u duhovnoj zajednici.Čak i mala djeca mogu naučiti kako da se centriraju.Jednostavna molitva i sjaj svijeća može donijeti sveto ozračje u obitelj. Budite kreativni i smislite ritual u kojem će svaki član sudjelovati na neki način. Također, djeca su svjesna prisutnosti anđela.Ohrabrite ih da njeguju svoje veze sa anđelima.Dozvolite anđeoskom kraljevstvu da sudjeluje u ovim čudesnim vremenima na Zemlji. Njihov je izbor da služe čovječanstvu- djeci i odraslima.


Iskustvo snova

Poslušajte svoju djecu kad požele sa vama dijeliti svoje snove.Unatoč raširenom mišljenju, snovi su  vrlo važni.Ovo su vremena kad duša može komunicirati direktno sa osobnošću bez miješanja ega.Mnoge informacije o prirodi i zemlji su prenešene na taj način i one utječu na preživljavanje inkarniranih duša.U snovima su mnoge lekcije naučene i  dani su ključevi koji pomažu otkrivenju mnogih tajni i rješenju mnogih problema.U snenom stanju budući događaji se ponavljaju dajući nam priliku da  iskušamo mnoge uloge u sigurnom okolišu.
S vremena na vrijeme, možete dobiti informaciju od svoje djeca koja kaže  : "ja sam već bio tu, već sam radio to".Mi to poznamo kao "deja vu" fenomen u kojem sjećanje na iskustvo koje smo prošli na nekoj drugoj razini izlazi u svijest i ponekad se čak igra sa nama. Iako je ovo vrlo česta pojava, može biti vrlo iznenađujuća kad netko prolazi kroz iskustvo mjenjana psihičkih razina. Snovi donose poruku duše, a poruke se očitavaju kroz simbole.Zato je dobro da čak i mala djeca nauče jezik simbola, tako će lakše voditi sebe kroz svijet snova.

Priroda

Ohrabrite svoju djecu da vole i poštuju prirodu, da osjete zemlju, da promatraju biljke i životinje kako prolaze kroz cikluse prirode. Naučite ih da vole i poštuju svoje ljubimce.Ako je moguće vodite ih u planine i preko velikih planinskih lanaca. Dopustite im da vide veličinu planeta.Pitajte ih što osjećaju  i vide, možda čak i čuju, jer oni neće vidjeti, čuti i osjetiti isto što i vi.Slušajte ih.Mudri su. Oni znaju da osjećajni organi imaju više namjena.Npr. oni mogu dotaknuti neki obojeni predmeti ne samo osjetiti već i čuti zvuk boje .Dopustite im da vas nauče tako da možete dijeliti njihovo oduševljenje.
Možda ćete i vi probuditi svoja osjetila.

Pojave

Morate znati da miješanjem donjeg astralnog stupnja sa fizičkim stupnjem, vaša djeca mogu ugledati figure, oblike i druge pojave prolazeći kroz njihova energetska polja.Vjerovatnije je da će djeca vidjeti pojave nego njihovi roditelji, zato što oni imaju jako malo unaprijed stvorenih pojmova o tome što im je ili nije dopušteno vidjeti.
Ove vizije postoje i mogu biti zbunjujuće ili zastrašujuće. Za one, koji vide ove pojave, to je znak pronicljivosti i mudro je da roditelji koji ne vide ove pojave, da polako otpuste ova iskustva.Ohrabrite djecu da pričaju o svojim iskustvima i podržavajte ih u njihovim osjećajima, smijite se s njim ili žalite s njima, ali u svakom slučaju dopustiti djeci da se izraze u vezi sa ovim viđenjima. Radite sa svojom djecom da predaju ove entitete u ruke anđela, a anđeli će ih odvesti na mjesta kojima pripadaju.
 
Izvori zajednice


Kao roditelja, sigurno će vas vaša djeca zbuniti svojim ponašanjem.Nemojte žuriti sa donošenjem odluka, jer vaša djeca nisu luda. Njima ne treba psihijatar koji će ih napuniti kemijskim mješavinama. Ako ste obeshrabreni  i ne znate kome da se obratite da vam pomogne,potražite pomoć onih koji razumiju metafizičko i duhovne, i razumiju transmutaciju energije. Učitelje koji vam mogu pomoći možete naći širom ove planete. Oni su se godinama prepremali da bi mogli pomoći danas, u vrijeme velikih promjena.
Njihov izbor je pomoći, zato ne bojte se i potražite ih. Najdraži moji, vrlo sam radostan što vam prenosim ovu poruku i kažem vam,..dajte svojoj djeci krajnju pažnju.
Naučit će vas mnogim znanjima, i blagoslovljeni ste njihovim prisustvom.
Dajte im svoju bezuvjetnu ljubav.Blagoslovite ih.. Čuvajte ih jer oni su vaši učitelji.. Oni dolaze sa velikom ljubavlju, oni dolaze sa mirom, harmonijom,tolerancijom i radošću u svojim srcima.Da, dragi moji,..slušajte dobro jer oni nose znanje i mudrost za vas.
Sada se povlačim i prepuštam djeci da pričaju o sebi.
Hvala Vam što ste me saslušali!
       Adonai Sananda

Izvor: 
By Sananda and the Childre trough Carolyn Holtgrewe

Preuzeto sa www.indigo-svijet.hr

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 08.06.2009. 15:50h

  Član saturn17Merlin2 divno je imati indigo dijete u blizini...
 • 08.06.2009. 17:12h

  Član ivanajagodicMerlin1 dragi ili draga safiris (ne znam),ja sam mama indigo dječaka i kristalića malog,curice. Kada se moj sin rodio,bilo mi je čudno jer nije plakao ali kažu da ima i takvih. Međutim,najveći problemi su nastali kada je dijete počelo odrastati i tražiti nešto što ja ne znam i ne razumijem. I nikakav drugi jezik osim ljubavi nije nam donosio razumijevanje. uvijek je bio veći,vidio je sve drugačije od mene a ja ga nisam razumijela. Kaad je došlo vrijeme upisa u školu,problemi jer nitko nije mogao reći da ne ide u školu ali nitko nije mogao potpisati da ide jer komunikacija je bila problematična. Našla se jedna divna teta u Puli koja je vidjela dopis i pozvala me da dođem k njima da ona hoće tog dječaka sebi,da mu nitko ne bi krila slomio. Nisam znala o čemu je riječ,ali kad je ona došla,ja sam se povukla unatrag. tada mi je ukazano na poruke koje je ostavljao,na to da vidi malo drugačije,da se glazba mijenja na njemu prihvatljiv način. Nije ga nikada pustila i dan ddanas je uvijek s njim i uvijek zna kako dalje. oni su predivni ali mi daju toliko toga za naučiti i stalno se mora od njih učiti jer nisu moji,samo su ušetali u moj život da me nauče...Hvala ti na ovom tekstu..
 • 08.06.2009. 20:28h

  Član safirisMerlin7 Draga Ivana, na web stranici indigo svijeta ima još dobrih članaka o indigo djeci koji mogu malo približiti njihovu neobičnost i olakšati razumjevanje dječje duše:)
 • 08.06.2009. 22:36h

  Član saturn17Merlin2 Moj nećak je indigo dječak, sad ima već 12 godina, i ja kao njegova tetka prva sam to prepoznala. I kad nitko u njega nije vjerovao i razumio ga tu sam bila ja. Danas je sve puno lakše privikli smo se i navikli na njega da je drukčiji, razumniji i mudriji od svih njegovih vršnjaka, da ga zanimaju stvari koje njegove vršnjake ne zanima i mnoštvo drugih stvari da sad ne nabrajam.. Volimo ga svi jer je mio , dobar i sasvim drukčiji....Moram još ovo reči ima tako velike oči i imala osjećaj kad nešto pričam a on sluša i gleda me tim očima, čini mi se da mi vidi dušu do dan.....pred tim djetetom nema laganja...on sve vidi i zna....
 • 09.06.2009. 11:53h

  Član saraMerlin13 Nemojte mi zamjeriti na ovom komentaru, ali ja već godinama radim sa djecom koja se ponašaju \"drugačije\" od ostalih. Ponekad je to uistinu indigo dijete, ali na žalost, jako često to \"drugačije\" ponašanje ukazuje na ponekad, ozbiljan problem u psihi. Zato ne treba svako preaktivno dijete svrstati među indigo (sada se već piše i govori i o kristalnoj djeci).
 • 09.06.2009. 12:15h

  Član safirisMerlin7 Inače, već sam pojam indigo,svrstava djecu u nekakve nepostojeće ladice, ali smisao je samo osvjestiti ljude da postoje i djeca koja na drugačijii naćin doživljavaju svijet unutar sebe i oko sebe.I olakšati roditeljima, odgajateljima i ostalima komunikaciju sa takvom djecom.Točno, ovaj pojam može biti i paravan za problem u psihi.
 • 09.06.2009. 16:26h

  Član srceMerlin3 Sara u potpunosti se slažem sa Tvojim komentarom. Kada su u pitanju dečica, nesme se čekati, već odmah čim se nešto primeti poiskati stručnu pomoć i dijagnozu, pa tek onda u dogovoru sa njima preduzimati sve šta treba. Kakva indigo, kakvi kristali. Postoje samo nadpoprečno inteligentna deca i njima stvarno treba pokloniti posebnu pažnju da im se omogući da tu svoju nadarenost iskažu.

SADRŽAJ UPISAO

Član SafirisMerlin7 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana safiris dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Bglavac...prijatan odmor.

  28.07.2021. 22:24h
 • Član DeVeTDeVeT

  sretan imendan, svim Anama, Anjama, Ankicama, Anitama, Ankama, it.d...

  26.07.2021. 14:21h
 • Član iridairida

  Uživaj na odmoru...!!!

  26.07.2021. 11:41h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, uživajte u svakom danu, javiti ću se za desetak dana kad se vratim iz šumskog odmora. Lp

  26.07.2021. 01:13h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, uživajte u svakom danu, javiti ću se za desetak dana kad se vratim iz šumskog odmora. Lp

  26.07.2021. 01:13h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretnu i radosnu nedjelju vam želim. Lp

  25.07.2021. 07:28h
 • Član bglavacbglavac

  Nebuš sam puno nas je. Lp

  19.07.2021. 21:02h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Top 10 savjeta za roditelje Indigovaca