Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član manu

Upisao:

manu

OBJAVLJENO:

PROČITANO

386

PUTA

OD 14.01.2018.

“Prihvatite nove energije, energije obnavljanja, i sledite ih!”

Iz jedne objave Tatjane Mikušin

(Moj) prevod delova prve objave (od 28. 12. 2011.) iz poslednjeg ciklusa (decembar 2011. - januar 2012.) http://www.sirius-ru.net/

Poslednjih godina objavljene su mnogobrojne poruke iz viših dimenzija, tzv. objave. Objave otvaraju mnoga pitanja: da li pojedinci na Zemlji zaista mogu primati poruke iz viših dimenzija; koliko su verodostojne informacije koje primaju, itd.

Preporučujem da se pri čitanju i ove i svih drugih objava na koje eventualno naiđemo, na jednoj strani, oslonimo na svoje unutrašnje čulo u proceni istinitosti i vrednosti pročitanog, na drugoj strani, možemo ih, u krajnjem slučaju, čitati kao poetske tekstove ili poetske vizije, naravno, ukoliko oni u nama bude pozitivne ideje i emocije.

Tatjana Mikušina je ruski „kanal“, živi u Sibiru, u uslovima udaljenosti od mase i od naselja, u uslovima kakve su imali najveći duhovnjaci u istoriji čovečanstva. Poslednjih šest godina, po njenom objašnjenju, prima poruke iz viših dimenzija - od različitih visokih bića Svetlosti, od kojih su mnogi bili inkarnirani na Zemlji kao sveci ili učitelji čovečanstva.

Ovde prenosim delove iz prve objave poslednjeg ciklusa, ako ima interesovanja, preneću još neke objave.

Već sam na nekom drugom mestu spomenuo da mi objave Tatjane Mikušin spadaju u malobrojnije sa poetskim duhom u sebi.

“Vreme je nastupilo. Vreme za spoznaju Istine, i njeno prelamanje u vašoj svesti približiće čovečanstvo Zemlje važnoj etapi, na čijem pragu se ono sada nalazi.

Vama je teško da sebi predstavite tu mogućnost, koja se otkriva čovečanstvu. Svejedno, proći će mali istorijski razmak i sve će se izmeniti. Zato što će se izmeniti vaša svest, voljeni. I ona se već menja. Uzrok promene vaše svesti su - kosmički rokovi, koji su nastupili. I ti rokovi spremaju za vas prelaz na novi energetski nivo.

Slično tome, kao što žitelji ravnice, kada se nađu na planini, osećaju nekomfornost i zapadaju u bolešljivost, tako se i vi sada osećate pomalo kao da niste sa sobom, pri sebi. Promenilo se vreme i promenile su se vibracije planete. To je slično tome, kao da ste se premestili na drugo mesto, uzvišenije. Iako je oko vas, kako vam se čini, ta ista realnost, ipak, sve se menja i već se izmenilo. Zato se u vašoj svesti sada dešavaju grandiozne promene. Svaki sledeći korak činite sa velikim naporom. Jer se prostranstvo promenilo.

Kada prilazite drvetu jabuke i počinjete da ga tresete, to sa grana padaju trule i crvljive jabuke, kao i nezreli plodovi. Tako se sada dešava i sa čovečanstvom. Povisile su se vibracije i to, slično drmusanju, primorava vas da silazite sa udobnih mesta i da se premenite.

Promene dolaze u sve sfere društva. I čak, ako se vi budete suprotstavljali svim svojim bićem i zadržavate stare navike i stereotipe ponašanja, svejedno, ipak ćete morati da odstupite...

I vi vidite oko sebe baš taj proces. Kao posledicu povišavanja vibracija zaoštrili su se svi vaši unutrašnji problemi, a za njima i problemi društva u kojem živite, i problemi celog čovečanstva. I to se tiče svih sfera ljudskog života.

Nastupila je nova etapa. Ključ, koji će vam pomoći da delujete u novim uslovima, biće shvatanje, da će nastupajuća epoha biti povezana sa prelazom na božanskije odnose među ljudima. Vi ćete osetiti neophodnost rađanja prirodnosti u društvu. Vi ćete osetiti lepotu odnosa, zasnovanih na prijateljstvu, saradnji, međusobnom pomaganju, ljubavi.

Ljudi su se umorili od licemerja i grubosti. Nastupajuća epoha rodiće prefinjene umetnosti. Novo pokoljenje usmeriće se ka ispoljavanju obrazaca Božanskog sveta na fizičkom planu. I, ma koliko da se suprotstavlja staro - njegovo vreme je isteklo. Nastupaju nova svest, novi odnosi, novi svet!

A sada predstoji najteža etapa - etapa prelaza ka novoj svesti i novom mišljenju. Zato je vaše vreme teško, ali i posebno zanimljivo.

Obraćamo se dušama onih ljudi, koji nas shvataju. Sada ste dužni da se setite svoje predodređenosti. Vaša srca nose u sebi tu Istinu, koja se mora ispoljiti na fizičkom planu.Vi ste oni ljudi, za koje je nastupilo vreme da deluju.

Promene oko vas poslušno će izraziti te promene, koje dolaze iz vaših srca. Svaki čovek je generator energije. I samo od vas zavisi koji vid energije ćete slati u svet.

Onda, kada su vaše vibracije u skladu sa promenama koje se dešavaju, vi osećate entuzijazam, radost, ljubav. Vi ste srećni i odlučni.

Onda, kada su vaše vibracije u konfliktu sa novim energijama, vi osećate nezadovoljstvo, strah, agresivnost. Verujte nam, ne treba da se suprotstavljate. Primite nove energije, energije obnavljanja, i sledite ih.

Vama predstoji da prihvatite novo. Vi morate slediti svaki pokret vaše intuicije i morate odbaciti od sebe sve što vas ne vodi putem vašeg uzlaza ka Istini.”

Napomena.

Kada su naše vibracije u skladu sa promenama, osećamo se pozitivno... A na više mesta sam ovde spominjao situacije kada nam upravo može biti veoma teško, u onim slučajevima kada nekima od nas krene suočavanje sa teškim energijama podsvesti (karmičkim energijama). Onaj, kod koga krene taj proces, svakako da se ne može lako, ili ne uvek, osećati pozitivno. O tim poteškoćama upravo se govori i u objavama Tatjane Mikušine, taj proces se označava kao Put posvećenja. Ali, to je proces kojim se onaj, kod koga on krene, uklapa u promene, jer je to - očišćujući proces.

Važno je uočiti da se nabrojane pozitivne emocije odnose na prihvatanje promena koje se u dubini nas i svega što postoji dešavaju. A da se kao “odgovor” onih koji se u sebi opiru tim promenama javljaju: nezadovoljstvo, strah, agresivnost.

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 13.01.2012. 21:21h

  Član fandaMerlin2

  Nova saznanja su uvijek dobro došla , stoga nastavi ..pozdrav

 • 13.01.2012. 21:41h

  Član larisaMerlin3

  od svih tih "kanaliziranja" već boli glava. Ne kažem da ovo nije vjerodostojno, ali...

  Postavlja se pitanje tko je taj ili to što "spušta" informacije...za duboko, duboko razmisliti!!!

  Tko je taj koji "prima" informacije? I to je tema za razmišljanje.

  Koliko mora biti čist kanal da bi uopće bio sposoban prenijeti informaciju?

  Kroz koliko ogledala je ta informacija prošla i da li je još uvijek vjerodostojna, ili iskrivljena?

  Milion pitanja.

  Kada vem "netko" ili "nešto" govori, natjerajte ga da kaže tko je, natjerajte ga da kaže što je, koja mu je svrha i namjera i još ga gledajte u oči bar tri minute, ako one tada pocrvene, pocrne ili pozelene mutno...bježite koliko vas god noge nose. Ako vam kažu kako ste najljepši, najpametniji, najposebniji, stvar je ista.Da ne bi kasnije tražili uputnicu za Vrapče ili sl.I poznata su braća koja stoje iza toga.

  I nikada,nikada,ne dajte ovlast za bilo što, koliko god slatkorječiv, divan i sve to slično, bio.

  Nije da plašim, ikoga, samo opreza nikad dosta. Zašto mislite da ste posebni?Možda i jeste, svaka čast ako je to tako.Svatko jest jedinstven i to je ljepota kreacije.

  Samo pozivam na skidanje naočala i suočavanjem sa istinom, uvijek se susrećete sa svojim najvećim strahovima, u svim oblicima.Zašto?Da biste nešto naučili, izvukli pouku i stasali snažniji za svoje i tudje najveće dobro, zar ne?

   

 • 13.01.2012. 21:45h

  Član larisaMerlin3

  to ne znači da nema kanaliziranja, ima,ali oni priznati su prošli toliko provjera, svojih osobnih, čitava istraživanja i provjeravanja su radjena da bi bili sigurni.Procedure da se smrzneš, i još sumnjaju. Samo sam htjela reći da nije cvijeće baš sve što miriši...ali da cvijeća ima...

 • 13.01.2012. 22:34h

  Član emilioMerlin2

  Neko je komentirao:od viška glava ne boli (žene?)

  Narod kaže:što je previše ni s kruhom nije dobro.

   

  Znači da za Narod i kanaliziranje viška jer po sistemu manje je Više treba se nadati da manjak gluposti podrazumjeva više pameti?

  Toll je neka zlatna sredina i za nekoga ko je još svijež bi bio dovoljan?Naravno da mi želimo znati sve a pogotovo o tome kako se riješiti gluposti?

  Dobar je kad objašnjava kako mirovnjaci paradiraju sa jedne mirovne konferencije na drugu ali nisu zainteresirani da do mira dođe jer njihova misija zavisi od nemira?......ko bi rekao da mirovnjaci stvaraju nemir......jer svijest koja traga za njime jeste on?

  Onaj Šah:davno je postojao Mir pa su Mudraci sazvali konferenciju.Šta sa tim mirom?Nisu se dogovorili i tada je počeo Rat.

   

  Previše?.....možda kanaliziranje proradi i uniđe Prostor!

   

   

 • 13.01.2012. 23:24h

  Član manuMerlin2

  Slažem se sa Larisom u vezi sa dilemama koje rađaju kanaliziranja tzv. poruka iz viših dimenzija.

  Tu se ništa ne može dokazati, ali - šta se u duhovnosti uopšte  može dokazati?

  MISLIM DA U VEZI SA KANALIZIRANJEM-OBJAVAMA STVAR TREBA DRUGAČIJE POSTAVITI. NE MOŽE NIKAKAV NAUČNI POSTUPAK DA NAM DOKAŽE VERODOSTOJNOST IZVORA I PRIMLJENIH INFORMACIJA. ALI - MI MOŽEMO NA OSNOVU SVOG DUHOVNOG ČULA VRLO JASNO DA PROCENJUJEMO ŠTA JE VREDNO, A ŠTA NIJE, ŠTA NAM KORISTI, A ŠTA NE.

  AKO NAS IDEJE IZ NEKIH OBJAVA NADAHNJUJU U BILO KOJEM SMISLU, ONDA ZNAČI DA SU VREDNE.

  Takođe, one se mogu koristiti u smislu pozitivzacije o kojoj sam pisao. Možda su sve to puste fantazije! Ali su kao poetske vizije - odlične. A mi poetskim vizijama ne tražimo verodostojnost izvora i informacija.

  Slažem se i sa ovim što kaže Emilio: i previše je tih objava poslednjih godina. Ali, upravo tu može biti na probi naše duhovno čulo, UPRAVO JE TO POLIGON ZA UVEŽBAVANJE NAŠE SPOSOBNOSTI PROCENJIVANJA, naše sposobnosti oslanjanja na intuiciju. Jer to, što ima mnogo kanaliziranih poruka, NE ZNAČI DA NEMA DOBRIH PORUKA U TOM MORU. A zbog ponekih dobrih poruka - vredi malo pročešljati sve ono na šta naiđemo. Ne da se udubljujemo, već da, onako, prelistamo.

 • 14.01.2012. 08:48h

  Član sretan_trenutakMerlin1

  jednostavno vjerovati...kao što vjerujemo u legendu sa Sinaja i legendu po kojoj se pred Mojsijem zatvorilo more pri bjegu iz Egipta...metafizika nam dozvoljava sanjarenje...i vjerovanje...a Sokratova izjava...ja znam da ništa ne znam, njegova sumnja nas prisiljava da dalje sanjamo...:-))

 • 14.01.2012. 11:26h

  Član manuMerlin2

  Odlično: "Metafizika nam dozvoljava sanjarenje"!

  Zato me oficijelna nauka odbija: u ime tzv. objektivnosti (a šta je to?!) - tekstovi (radovi) kao bez duše, bez istraživačke strasti.

 • 14.01.2012. 12:12h

  Član amroseMerlin2

  što se tiče kanaliziranja,slažem se manu da nam je to poligon za uvježbavanje procjenjivanja..čitala sam ra materijal,kasiopejske transkripte, galaktčiku federaciju,sal rachele itd..mene zanima kakva je objektivna stvarnost,kako ovaj svijet funkcionira..svi se ti materijali u nekoj mjeri slažu..a to je da dolazi do promjena..e sad oni koji kanaliziraju samo pozitivizam,prenošenje ideja tipa sve je u redu,mi smo tu,pomoći ćemo vam itd..apsolutno ne bih vjerovala takvima, a opet ne vjerujem ni u neke potpuno negativne scenarije..osim što treba dobro procjeniti tko je kanal,treba procjeniti način na koji se kanalizira (mislim da je način sa ouija pločom kojom se kanaliziraju kasiopejci prilično objektivan,iako i sami kasiopejci govore o 60% točnosti materijala), treba procjeniti i ono što se kanalizira,usporediti te informacije s drugima i onda u svemu naći ono nešto što zavibrira u nama kao istina..

SADRŽAJ UPISAO

Član manuMerlin2 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana manu dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  05.07.2020. 09:44h
 • Član magicusmagicus

  Dobar vam dan dragi magicusi. Lp

  01.07.2020. 18:47h
 • Član tantriktantrik

  Hvala Irida!

  23.06.2020. 07:04h
 • Član iridairida

  Tantrik, dobrodošao na magicus! Nadamo se da ćeš pisati o svome radu...

  18.06.2020. 14:36h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav!

  17.06.2020. 14:00h
 • Član tantriktantrik

  Dobro jutro, dragi magicusi!

  17.06.2020. 07:35h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan gospodine. Lp

  16.06.2020. 20:19h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

“Sve promene u vašem svetu doći će kroz vas same”