Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1520

PUTA

OD 14.01.2018.

Aktiviranje, liječenje i prosvijetljenje DNA

Aktiviranje, liječenje i prosvijetljenje DNA
Danas postoje različite tehnike kojima se olakšava prilagođavanje novim formama misli i odgovarajućim biološkim strukturama ili "formama - misli". Tijekom stoljeća su se razvijali mnogi modalitet kao pomoć u razotkrivanju duhovnog čovjeka ('Holy Grail' - Sveti gral/vrč) koji egzistira kao genetički potencijal u svakome. Alkemija je izvrstan primjer iz antike. Etimološki, alkemijase izvodi iz arapskog al i khame (crnina) i mogla bi se definirati kao znanost kreiranja svijetla iz tame. Kako studenti su studenti te discipline vjerojatno otkrili, stvarni cilj alkemije nije bilo pretvaranje olova u zlato već transformiranje ljudske biologije u psihologiju zlatnog svijetla.Izrečeno nešto drugačije, primarni je cilj alkemije bio bio-duhovno prosvijetljnje ili kreacija onog što se naziva svjetlosno tijelo.

Trenutno je raspoloživo mnogo više tehnika aktiviranja svjetlosnog tijela. Partner i ja smo bili dovoljno sretni za razvijanje jedne takve tehnike. Metoda regenetike primijenjuje specifične kombinacije zvuka i namjere, što su diferencirani aspekti primarne kreacijske ('torzijske') energije bezuvjetne ljubavi, za stimuliranje latentnog potencijala u DNA, dizajniranog za olakšavanje evolucije ljudskih bića u jednost svijesti i njene odgovarajuće fiziologije svijetla.

DNA, kako najbolje prodavani autor Gregg Brade, ukazuje u "Božjem kodu - The God Code", je svojom na sveti način ukodiranom prirodom, unificirajući princip za čovječanstvo - princip koji može donijeti mir i harmoniju planetarnoj populaciji suočenoj s odlukom biranja između umiranja od krize ili prigrljivanja prilika. To što možemo aktivirati DNA kako bi proširili svoj svjetonazor i kroz proces evoluirali biologiju temeljenu na jednosti svijesti je istinski božji dar na ovom povijesnom raskrižju, kada citirajući Barbaru Marx Hubbard, moramo "odlučiti između evolucije svijesti ili izumiranja zloporabom svojih moći".

Metoda regenetike nudi tri integrirane DNA aktivacije koje kolektivno utemeljuju "ener-genetičke" preduvjete za razotkrivanje svjetlosnog tijela. Prva od njih , potencijacija, aktivira DNA na promjenu mustre elektromagnetskih polja tijela, resetirajući ljudsku bioenergetski temeljni plan na "beskonačni krug" temeljem alkemijski transformativnog broja 8. DNA je bila komparirana s antenom koja povezuje čovječanstvo s Izvorom, pri čemu prijem može biti mutan zbog toksičnosti i trauma. Potencijacija aktivira DNA na otklanjanje te toksičnosti i trauma, utemeljujući jasniju vezu pomoću harmonične rezonancije s frekvencijom bezuvjetne ljubavi koja proizlazi kao više-dimenzionalni sprialni stojni val zvuka i namjere (svijetla) od Liječećeg Sunca u Galaktičkom centru. Drugim riječima, potencijacija ugađa DNA na primarnu torzijsku energiju Izvora.

Leigh i ja promatramo sebe više kao omogučivače vlastitog bio-duhovnog razotkrivanja pojedinaca. Mi u stvari liječimo (evoluiramo) sami sebe. To je važna točka, koju se ne može prenaglasiti. Kako bas podsječa istraživački mitolog William Henry, "Liječeće Sunce se uzdiže iz nas kada se dovedemo u ravnotežu s njegovim energijama . . . Shvaćanjem tih energija izliječenja . . .  možemo se i na njih ugoditi. Ono što možemo shvatiti, to možemo i postići". Dodao bi tomu, kako se uravnotežujemo sa Suncem izliječenja ne samo ugledanjem u svoju unutrašnjost, već najprije i prije svega drugog, usvajanjem internog stajališta u bezuvjetnoj ljubavi.

Moja bolest, koje je inspirirala metodu regenetike, imala je sklonosti sindromu kroničnog umora (CFIDS), višestrukoj kemijskoj osjetljivosti (MCS) i fibromialgiji i bila je ubrzavana toksičnosti i traumama iz serije vakcina protiv hepatitisa i žute groznice, koje sam primio u proljeće 1995. Nakon godina intenzivne patnje i testiranja jedne skupe (i uglavnom neučinkovite) terapije za drugom, moj je zaokret došao u trenutku kada sam shvatio da bi u slučaju nekakvog "risetiranja" samog sebe na genetičkoj razini, možda bi mojih trideset i nešto simptoma koji su me oslabljivali nestali sami od sebe.

Na taj sam put krenuo nakončitanja uznemirujuće knjige Leonard Horowitz-a s naslovom "Emergirajući virusi - Emerging Viruses". Temeljeći svoje tvrdnje na detaljnom istraživanju, dr. Horowitz demonstrira kako vakcine u prinicipu uzrokuju različite autoimune bolesti, ukjučujući i AIDS. On dalje izlaže što je to u biti tajno biološko ratno oružje, koje se primijenjuje od strane medicinskog establishment-a na velikoj nevinoj populaciji u Kodovi izliječenja za biološku apokalipsu - Healing Codes for the Biological Apocalypse, gdje je glavna tema korištenje zvuka za izliječenje fizikalnog tijela, restauriranjem genetičkog integriteta.

Specifični zvukovi korišteni za restauriranje genetičkog integriteta potječu od prastare ljestvice solfeđa. Tu prastaru šest-tonsku ljestvicu je sumnjivo "izgubila" Rimska crkva tijekom vremena Pape Johannes-a u 17 stoljeću  (isto stoljeće kada je crkva izmislila i formalizirano, stupnjevano školovanje - op. MK), no nedavno ju je ponovno otkrio dr. Joseph Pileo, kako je to opisano i Kodovima izliječenja. Ovdje ćemo samo nužno naglasiti kako sve tri DNA aktivacije Metode regenetike koriste tu Solfeđo ljestvicu, za koju neki znanstvenici vjeruju kako je sveti skup šest nota, koje primijenio sam Kreator za oblikovanje svijeta u tako mnogo dana. Posebno, Potencijacija koristi notu "Mi" (528 Hz) koju su koristili molekularni biolozi na prednjoj crti istraživanja za popravljanje genetičkih defekata.

Nakon što sam otkrio Horowitz-a i Puleo-a, bio sam dovoljno sretan što sam naišao na dodatnu knjigu, koja mi je uveliko proširila svijesnost o beskrajnom dometu ljudskog potencijala: "Kozmička zmija: DNA i izvori znanja - The Cosmic Serpent: DNA and the Origins of Knowledge, francuskog antropologa Jeremy Narby-ja
. Kozmička zmija je istraživanje DNA iz šamanske perspektive, koje opisuje kako se zvuk može koristiti za stimuliranje mehanizma genetskog samo-popravljanja. Dovoljno zaintrigiram (i očajan) detaljno sam istražio tu temu, te našao kako je moć zvuka za aktiviranje DNA bila nedavno dokumentirana od Gariaev - grupe u Rusiji. Dr. Petar Gariaev i njegov briljantni tim genetičara i lingvista je dokazao kako se oštećena DNA može izliječiti bez spajanja gena ili neke druge fizikalne manipulacije jednostavnim uranjanjem DNA u radio i svijetlosne valove, podešene na frekvencije ljudskog jezika.

Prema istraživanju Gariaev-a, DNA ne samo asemblira proteine, već sprema i komunicira podatke na jasan lingvistički način. Njegov je tim pronašao  kako je genetski kod u "junk - otpadu" ili potencijalnoj DNA slijedi, za praktične potrebe, ista temeljna pravila, kao i ljudski jezici. Kako bi to dokazao, komparirali su sintaksu, semantiku i gramatiku jezika i DNA. Otkriveno ja kako alkalne sekvencije potencijalne DNA blisko preslikava lingvistička komunikacijska pravila. Time se jako sugerira, da se mnogi ljudski jezici nisu pojavili slučajno, kako se općenito vjeruje, već da reflektiraju našu bitno sličnu genetiku. To podržava i revolucionarno otkriće Braden-a, po kom prastara hebrejska riječ za Boga je kod za DNA temeljen na nedavnim kemijskim spojevima vodika, dušika, kisika i ugljika, čime Gariaev-lljevi nalazi nude znanstvenu koroboraciju, glede postojanja Riječi na početku!

Gariaev je sa svojim kolegama studirao i DNA neuobičajeno elektromagnetsko ponašanje. Zaključili kako živi kromosomi funkcioniraju potpuno isto kao i hologafski biokompjuteri, koji crpi pogonsku energiju iz vlastite laserske radijacije DNA. Tim je modulirao određene lingvističke frekvencije na laser. S tom tehnologijom lezično-moduliranih kodova, koji su prevedeni u radijske i svijetlosne valove, ne samo da su mogli iscijeljivati oštećene kromosome - već su mogli i ponovno razviti endokrine žlijezde kod životinja, stimulirati ponovni rast novih zubiju kod odraslih ljudi i čak uspješno mijenjati genetičko izražavanje. Začuđujuće je, što su dobiveni rezultati slični onima, koje je dokumentirao dr. Yu Dzang Kangeng, koji je prvi primijenjivao teorzijsku energiju za kartiranje DNA sekvencija među organizmima. Korištenjem radio i svijetlosnih valova kodiranih s frekvencijama ljudskog jezika za revidiranje DAN, za razliku od spajanja gena, Ganaev-ov tim je bukvalno u laboratoriju transformirao embrio žabe u zdravi embrio daždevnjaka.

Tim je načinom ostvarena metamorfoza bez ikakvih nuspojava, koje susrećemo pri manipuliranju izoliranim genima. "Slučajna i rizična priroda spajanja gena je nažalost bila skrivana od javnosti", upozorava Horowitz. "Kod genske terapije, istraživači ne mogu sigurno predviđati gdje će na kromosomu pristati modificirani gen, podižući kockarsku mogućnost nenamjerne/nezamislive prekide drugih genetskih izražavanja i staničnih funkcija". To se ne može ni uspoređivati s organičkom alteracijom genetičkog izražavanja, koje se može postići jednostavnom primjenom vibracija i jezika (ili zvuka i namjere, ili riječi) na DNA. Gariaev povijesni eksperiment u embriogenezi ukazuje na obromnu moć onog što bi se moglo nazivati "valnom genetikom", područjem, koje suprotno postojećoj molekularnoj dogmi i propagandi, ima očito daleko primarniji utjecaj na  podrijetlo vrsta od biokemije.

Duhovni su majstori širom svijeta uvijek inzistirali na mogužnosti "potencijacije" našeg genetičkog koda pomoću jezika - dakle učincima izliječenja molitvom, hipnozom, afirmacijama, matrama, tid. Na sreću, Gariaev-o istraživanje je sada i znanstveno verificiralo takav fenomen. Što je razvijenija pojedinačna iscjeljiteljeva svijest, to je manja potreba za mehaničkim zahvatima.

Ljudska svijest, a ne tehnologija, je ključ prisvijetljenja. Oslanjanje na nešto izvan sebe za liječenje ili integriranje svoje "cjelosti", je u najboljem slučaju predavanje drugima svoje moći, a u najgorem slučaju štovanje lažnog boga. U članku dijelom inspiriranom Metodom regenetike, pod naslovom "Nalaženje Svetog grala", psiholozi Barry i Janae Weinhold empatički argumentiraju tu temu, pišući o onom što nazivaju Putom tehnologije (nasuprot Puta prirode): Nemamo ništa protiv tehnologije kao takve i vjerujemo kako su neki uređaji korisni kao "pojačala". Ako je kreirana umom povezanim sa srcem i duhom, tehnologija može postati korisna, no ne bitna, samo još jedna kutija, od koje se je u nekom trenutki potrebno osloboditi". Kada se tehnologija pretvori u put, "ona ohrabruje zavisnost jer implicira ljudsku potrebu za oslanjanjem na tehniškog posrednika za pomoć pri otvaranju svojih vrata percepcije. Umjesto korištenja praiskonskih alata utemeljenih u prirodi za ojačavanje inicijativa povratka Izvoru, Put tehnologije može završiti onemoćanjem ljudi i ohrabrivanjem duhovne ko-zavisnosti".

Iznenađujeće Gariaev-ljevo istraživanje otkriva čak i dalekosežnije implikacije obrzirom na neograničenu moć izliječenja ljudske genetičke svijesti. Ruski je tim pronašao kako valno-aktivirana DNA može manipulirati prostornom matricom, proizvodeći male elektromagnetske crvotočine u subkvantnoj prirodi. Te DNA-aktivirane crvotočine, čije su energetske karakteristike slične onima Einstein-Rosen mostova nađenih blizu crnih rupa, su veze između različitih područja višestrukog svemira kojima se mogu prenositi podaci izvan prostor-vremena.

Potencijalna DNA, koja regulira transdimenzionalne samo-organizarajuće (epigenetičke) funkcije, magnetiziraju te nelokalne tokove informacija prema sebei i proslijeđujući ih onda svijesti. Grazyina Fosar i Franz Bludorf, autori izvrsnog pregleda Gariaev-ih nalaza, pod naslovom Umrežena inteligencija - Vernetzte intelligenz (Networked  Intelligence"), referiraju se na taj proces prijenosa podataka kao hiperkomunikacije, ukazujući kako se ona često dožiuvljava kao "intuicija" ili "inspriacija" (paranormalno je normalno, kako je to rekao Jack Sarfatti - op. MK).

Prema Fosar i Bludorf-u, kada se dogodi hiperkomunikacija, moće se promatrati izvanredni fenomen u DNA. To se odnosi na osvjetljivanje uzorka DNA s laserom sve dok se nije tipična valna mustra mogla vidjeti na monitoru. Kada se DNA uzorak ekstrahirao, njegova je elektromagnetska mustra ostala, savršeno nedirnuta. Mnogi su kontrolni eksperimenti potvrdili kako mustra još uvijek izvire iz odsutnog uzorka, čije je energetsko polje očito ostalo netaknuto u komori za držanje do trideset dana, uzrokujući spiraliziranje svijetla, samo od sebe, slijedeći oblik fizikalno odstranjene dvostruke spirale.

Taj fenomen nelokalne, svijetlo savijajuće, torzijske energije je od tada postao famozni "DNA fantomski učinak". Teoretizira se kako torzijski valovi izvan vanjskog prostora i vremena nastavljaju teči  aktiviranim crvotočinama, čak i nakon što je DNA odstranjena. DNA aktivacija se tako objašnjava kao ener-genetički prijenos univerzalne kreativne svijesti , koja se manifestira ka korzijski valovi koji stimuliraju molekularno  preslaganje transpozona ili "skačuće" DNA u potencijalnu DNA. Zatim potencijalna DNA pomiće bioenergetska polja, koja onda modificiraju metaboličke i replikacijske funkcije u stanicama, omogućavajući liječenje (vidjeti gornju sliku). Taj isti proces aktivacija DNA koji ohrabruje izliječenje, prizivanjem još više torzijskog svijetla u stanice, po definiciji promovira prosvijetljenje.

"Većina ljudi nastoji misliti kako DNA kreira (fantomsko) energetsko polje, te kako je to energetsko polja na neki način samo 'sjena' DNA", piše autor i znanstveni istraživač David Wilcock, koji predlaže fascinantnu reinterpretaciju. "Međutim, vjerujem kako val u stvari postoji prije DNA . . jedino logično objašnjenje je da je fantomska energija DNA u stvari kreator DNA". Od kada je poakazano prožimanje galaksije tom eteričnom ili torzijskom energijom, "bilo gdje egzistiraju materijali koji kreiraju život, profinjeni, spiralizirajući pritisak struja te energije će aranžirati postojanje DNA molekule".

Kombinirano smnogo mog istraživanja, intuicija me vodi teoretiziranju kako korektna kombinacija zvukova, intencijski dovođena tjelesnoj elektromagnetici, bi mogla pozivati dotok torzijske energije psosoban za na primjer, čišćenja tijela od vakcinacijskih toksina i trauma na genetičkoj razini i poboljšavati ljudsko bioenergetsko polje prema višem harmonijskom funkcioniranju. Zaključio sam kako se elektromagnetska polja, kao ener-genetički temeljni plan individue, mogu ne samo resetirati kao i  osigurač, koji je iskočio, već i u procesu transformirati. Leigh i ja smo nazvali taj pristup DNA aktivaciji Metodom regenetike nakon što je Potencijacija obnavljanja elektromagnetske mustre razriješila moju kroničnu bolest, pa smo počeli razvijati i druge DNA aktivacije. "Rubna korist" Potencijacije je bilo i promoviranje prosvijetljenja iniciranjem aktivacije svjetlosnog tijela.

Sol Luckman

Copyright (c) 2006 by Sol Luckman. All Rights Reserved.


[Sol Luckman je autor kritički poznate knjige Conscious Healing: Book One on the Regenetics Method, urednik popularnog ezina DNA Monthly, i suosnivač  Phoenix Center for Regenetics. Njegovi članci o Metodi regenetike su se pojavljivali u brojnim tiskanim i online postavama, uključujući Atlantis Rising, Well Being Journal, Renaissance, Sedona Journal of Emergence, i Metamorphosis, a pojavljuju se i u antologije alternativne medicine Message of Spirit: A Manual for Your Mind, urednik Amy Biddle, te Heal Yourself with Breath, Light, Sound and Water Denis Ouelette-a. Nexus New Times je nazvao knjigu Conscious Healing, koja je ujedno primila oznaku pet-zvijezdica od Midwest Book Review,  “knjigom koja prerađuje paradigmu” i "uvodi revolucionarnu znanost liječenja, koja proširuje granice bića" Autori i omogučivaći Metode regnetike nude DNA aktivaciju kao edukatori i omoćani ministranti, a ne kao doktori medicine, na namjeravajući dijagnosticirati ili tretirati bolest. Za više informacija, posjetite http://www.phoenixregenetics.org.]

www.postkvantnost.hr

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U KOLOVOZU...

KOLOVOZ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi radostan dan vam želim. Lp

  07.08.2022. 08:40h
 • Član bglavacbglavac

  djedovi i bake sretan vam današnji dan!

  25.07.2022. 07:13h
 • Član iridairida

  broj članova 12 002....

  19.07.2022. 12:11h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  HVala.

  13.07.2022. 07:33h
 • Član bglavacbglavac

  Ispravljeno. Lp

  13.07.2022. 06:57h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ako može isšravka u novom članku...Umjesto Bušenje...treba - buđenje. Živjeli.

  12.07.2022. 18:01h
 • Član iridairida

  ajme ljudi, pa chat nam je još u lipnju...hahaha...svi zbrisali na more...ugodan vam dan...!

  09.07.2022. 12:43h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info