Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1933

PUTA

TEMA MJESECA ZA RUJAN - KOLIKO VOLIMO SEBE

TEMA MJESECA ZA RUJAN - KOLIKO VOLIMO SEBE
Svaka promjena u našim životima i u našoj okolini te u cijelom svijetu, započinje od nas. Ako ne shvaćamo tko smo mi, ne cijenimo se dovoljno i ne volimo sebe život nam ne ide onako kako bismo mi željeli. Koliko je važno naučiti voljeti sebe je od neprocjenjive vrijednosti. Koliko puta ste se zatekli da sebe promatrate previše kritički, koliko puta ste se smatrali manje vrijednim zbog toga što ne vidite sebe u pravom svjetlu.

Jedna od poruka Eillen Caddy koje svakodnevno čitate na ovom portalu između ostalih je o ova : „Ne možeš Me poznavati, ići Mojim putem i vršiti Moju volju ako me ne voliš, a Mene ne možeš voljeti ako ne volite jedan drugoga. mnoge duše govore o svojoj ljubavi prema Meni, a ne znaju što znači voljeti sebe i svoje bližnje. Ključ je uvijek ljubav i najvažnija je lekcija naučiti voljeti. Moraš naučiti voljeti ono što činiš, voljeti duše s kojima živiš, voljeti svoju okolinu, mjesto gdje živiš, zrak koji dišeš, tlo po kojem hodaš. Voli sve što zapaziš. Ako ti se nešto  sviđa, to nije dovoljno, moraš to voljeti, voljeti svim srcem. Dobro je nekad pažljivo promotriti sebe i provjeriti koliko je ljubavi u tebi. Provjeri svoj svakodnevni život i vidi koliko ljubavi unosiš u sve što činiš, kažeš i misliš“.

Svaka promjena u našim životima i u našoj okolini te u cijelom svijetu, započinje od nas. Ako ne shvaćamo tko smo mi, ne cijenimo se dovoljno i ne volimo sebe život nam ne ide onako kako bismo mi željeli. Koliko je važno naučiti voljeti sebe je od neprocjenjive vrijednosti. Koliko puta ste se zatekli da sebe promatrate previše kritički, koliko puta ste se smatrali manje vrijednim zbog toga što ne vidite sebe u pravom svjetlu. Često o sebi razmišljate na način imam previše kila, nisam baš pametna drugi su pametniji od mene, nemam sposobnosti koje imaju neki drugi, a istovremeno ne vidimo svoje vrijednosti. S takvim mislima stvaramo si samo probleme i povlačimo se u sebe i ne vidimo koliko darova i talenata nosimo u sebi koji bi mogli pomoći svima oko nas. Zar mislite da su sve filmske zvijezde pametne i bolje od vas samo zato jer su ko metle na kojima su skupocjeni i markirani odjevni predmeti. U velikoj ste zabludi. Prestanite se plašiti i počnite učiti tko ste zaista vi. Za to treba malo vježbe , strpljivosti I  promjene u vašim glavama.

Počnite strpljivo i polako dan po dan gledati na sebe kao biće koje je vrijedno pažnje ljubavi i poštovanja. Kod toga prije svega morate prema sebi postati nježni, ljubazni, strpljivi. Negativne pošaljimo u vječni razvitak i započnite prakticirati jednostavne metode koje će vas dovesti do lijepih i pozitivnih misli o vama i svima i svemu oko vas.

Počnite se smatrati lijepim i osvijestite sebe, a za svaki uspjeh u tome pohvalite se. Pohvale su jako vrijedne za vaše  samopozdanje. Ako ste do sada odbijali pomoć dobronamjernih ljudi, promijenite to jer tako počinjete razvijati dobre odnose sa svojom okolinom. Zaboravite na to da niste vrijedni tuđe pomoći.

Svi imamo mane ali to nije ništa strašno pogotovo ako ih osvijestimo i promijenimo. Voljeti sebe znači između ostalog i brinuti o svom tijelu i duhu. Sklopite prijateljstvo sa vašim tijelom i izbacite sve ono što tu ljubav narušava. Vrijeme je da sada istog trena počnete voljeti sebe. Jedno pitanje koje traži odgovor kako voljeti sebe je preuzeti odgovornost za sebe.

Što znači preuzeti odgovornost za sebe i poštivati sebe?  Prije svega moramo upoznati sebe. Koliko uopće poznajemo sebe, sa sobom se najmanje bavimo. Što mi to volimo, u čemu mi to uživamo, što nas raduje, što želimo o čemu maštamo,što bi mi htjeli od života i od drugih ljudi. Moramo razmisliti i o tome što naš ljuti, čini tužnim i nesretnim.

Kad to sve nekako stavimo na mjesto vrijeme  je da shvatimo da zaslužujemo ljubav i da naučimo primati ljubav. Ljubav je svuda oko nas, prihvatimo je. To ne znači da ako nešto nije dobro za nećemo reći ne. Reći ne je jako važno naučiti. Prema sebi se moramo odnositi kao prema najboljem prijatelju. Budi ovdje i sada. Prošlost je iza nas u njoj nemao što učiniti, budućnost još nije došla, dakle imamo samo ovdje i sada i tom trenutku budimo dobro sami sa sobom, nemamo se zašto uspoređivati sa drugima jer nitko nije savršen.

Ako smo u nekim ne baš dobrim odnosima, oprostimo svima i svemu jer je opraštanje put do duševnog mira i ljubavi , a to je za nas najvažnije. Čemu se baviti nečim što je prošlo i vrtjeti stare negativne  filmove od toga nema koristi. Ljudi koji su nas povrijedili možda i nisu toga svjesni i oni su na putu neke samospoznaje.

Volite sebe iznad svega tako ćete voljeti i sav svijet i donijeti promjenu za kojom čovječanstvo tako teži.

 

Pišite nam o svojim iskustvima na temu kako voljeti sebe, a možda će ovo potaknuti i neke da započnu dug proces na putu kako voljeti sebe.

Kao i uvijek vaš trud i dobru volju ćemo nagraditi.

Vaš magisus!

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi,, želim vam lijep , sretan i uspješan tjedan. Lp

    04.03.2024. 07:58h
  • Član aliusalius

    bglavac ❤️

    01.03.2024. 11:58h
  • Član bglavacbglavac

    Lijep pozdrav alijus! Drago mi je da si tu.

    28.02.2024. 17:45h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

TEMA MJESECA ZA SRPANJ: KAKO DRUŠTVENE MREŽE UTJEČU NA VAŠ ŽIVOT NOVOGODIŠNJE ODLUKE I NJIHOVA OSTVARENJA