Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član magicus

Upisao:

magicus

OBJAVLJENO:

PROČITANO

655

PUTA

OD 14.01.2018.

Tema mjeseca lipnja 2011.RANJENO DIJETE ILI PROBLEMATIČNA DRUGA ĆAKRA

 Tema mjeseca lipnja 2011.RANJENO DIJETE ILI PROBLEMATIČNA DRUGA ĆAKRA
Govorite li svoju istinu, sve će nepravde ovog svijeta, i one male i one velike, koje su vas pogodile, biti iscijeljene!

 

 

RANJENO DIJETE ILI PROBLEMATIČNA DRUGA ĆAKRA

artemida

Svatko tko se dublje pozabavi dinamikom ljudske energije i sustavom napajanja putem ćakri, prije ili kasnije naići će na izraz ranjeno dijete koji se povezuje s poremećenom energijom druge ćakre.  Spolna energija koja u njoj prebiva, po mnogima je jedina kreativna energija koju posjedujemo. Iz nje stvaramo svoj raj i svoj pakao.

Iz druge ćakre doslovno manifestiramo novi život na materijalnom planu; začinjemo i stvaramo dijete. Apstraktnije, iz nje ne stvaramo samo umjetnička djela nego i svijet oko nas. Hoće li ta energija biti stvaralački upotrebljena ovisi o mnogo faktora.

Nekoliko zadnjih godina podigla se značajno svijest o neprihvatljivosti nasilništva u obitelji, školi, crkvi…Gledate li Oprah sigurno ste primijetili kako sve više ljudi iz javnog života „pere svoj prljavi veš“ pred golemim televizijskim auditorijem. Gotovo da čovjek pomisli da si u SAD faca ako si bio žrtva incesta ili spolnog zlostavljanja pa to iznio javno cijelom planetu na znanje!  

A sve te zloupotrebe u biti su pokušaj krađe stvaralačke energije s kojom dolazimo na svijet. Po onoj „kad se bačva otvori, iz nje pije svak'“, svako ranjeno dijete juri  unaokolo poput probušena balona tražeći da se rana zacijeli.

No, ranjeno dijete u nama nije uvijek žrtva spolnog zlostavljanja nego je češće žrtva bezbrojnih drugih istinskih ili umišljenih zloraba koje mogu pogoditi ljudsko biće.

Upravo ćete vi o tome pisati u ovoj temi mjeseca lipnja 2011! Ranjena su djeca svugdje oko nas, a mnogi misle da ih je najviše u javnom životu. Koju god „zvijezdu“ da taknete, naići ćete na ranjeno dijete koje se bori za afirmaciju, za iscjeljenje…

Energetski sustav ćakri podrazumijeva vezivanje eteričkih boja uz svaku ćakru. Ćakre su nanizane uzduž naše kralježnice i glave prema bojama spektra svjetlosti. 

Korijenska je crvena, spolna je narančasta, solarni pleksus je žut, srčana ćakra je zelena, grlena je plava, očna je indigo, a krunska na tjemenu pršti svim bojama spektra s dominirajućom bijelom i ljubičasto sedefastim tonovima.

Gdje je boja – prema ekstrasenzornom pregledu – blijeda, slaba ili nedostatna – tu je problem. Može se riješiti na bezbroj načina, a jedan od njih je i vizualizacija odgovarajuće ili komplementarne boje.

Zanimljivo je kako su raspoređene boje spektra u ćakrama; zelena je središnja srčana ćakra. Komplementarna je s korijenskom čakrom, energijom Zemlje.

Druga ili spolna ćakra narančaste je boje, komplementarne s plavom bojom grlene ćakre. Želi li osoba iscijeliti svoje ranjeno dijete u drugoj ćakri, najbolje je da angažira svoju grlenu ćakru i GOVORI SVOJU ISTINU jer to je osnovna odlika naše grlene ćakre. I put oslobođenja svoje stvaralačke energije.

Na sličnu je temu djeteta u nama dobar prilog nedavno na portal postavila srce pa ga stoga pročitajte!

moje razmišljanje  - srce

Govorite li svoju istinu, sve će nepravde ovog svijeta, i one male i one velike, koje su vas pogodile, biti iscijeljene! 

A uredništvo magazina www.magicus.info u suradnji sa čitateljima, ponovno će vas bogato nagraditi za najbolje priloge u našoj temi mjeseca lipnja 2011.

Puno uspjeha!

Vaši Magicusi

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Tema mjeseca svibnja 2011. - KRIZA Tema mjeseca srpnja 2011. - RANJENI RODITELJ