Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član angelsfly

Upisao:

angelsfly

OBJAVLJENO:

PROČITANO

934

PUTA

OD 14.01.2018.

Proljeće-moj energetski generator

Proljeće-moj energetski generator
Proljeće najavljuje prelazak iz vladavine zime, tišine, skrušenosti, pokore i askeze u početak proslave ponovnog rođenja, topline zemlje, obilja i boja.

 

Snaga proljeća je čarobna jer donosi toliko potrebnu nadu i toplinu za život  sakriven pod zemlju, u špilje i brloge, poziva na povratak ptice stjerane u progonstvo, i gordog medvjeda, koji ne preže ni pred čim, sem pred neumitnom nesmiljenošću njezina bijela veličanstva.

 

Snagom proljeća dešava se čudesna transformacija-led što je nekad okovao postojeći život, i zatirao mogućnost pojave novog života, ljubavlju proljeća pretvara se u životvornu tekućinu što je nekoć bila potekla iz vrčeva Bogova, a u proljeće obilno napaja  napaćenu, smrznutu zemlju, kako bi je pretvorila u roditeljicu-majku.

 

Otrov se pretvara u protuotrov, tamničar se pretvara u spasitelja uznika, i svemir zabljesne u svoj punini neobjašnjivosti i paradoksa.

U proljeće nabujaju rijeke, prepune vode i života, zbog otopljenog snijega sa vrhova planina, blagoslovljenih zrakama mladog sunca, što šalju tisuće poljubaca promrzloj zemlji, da bi sačuvale život, koji je odolio zimi i stvorile novi život.

 

Uz vladavinu ovna, proljeće obilježava energični bik. Ženu bika često se karakterizira kao „bujnu, senzualnu i rascvjetanu poput proljeća“. Venera u biku pretpostavlja ideale ljepote, romantike i putenosti, što su također značajke  koje se povezuju s proljećem.

 

Proljećem vladaju zemljani znakovi možda i stoga što proljeće slavi zemlju kao roditeljicu i majku, koja oplođena sjemenom i uz pomoć vode postaje uterus…ishodište i kolijevka milijuna vrsta, jedinstvenih u čitavom svemiru.

 

Ako niste znali, za sreću je potrebno ubrati i pojesti cvijet prve ljubičice koju ugledate na proljeće. A na cvjetić jaglaca možete „svirati“ tako da otkinete peteljku i zeleni vjenčić sa cvijeta.

 

Proljeće je moj „energetski generator“ i moj element, jer sam i sama dijete proljeća.

Zato dragim ljudima obavezno šaljem sms i čestitam prvi dan proljeća!

I Vama dragi Magicusi, sretno proljeće!

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi,, želim vam lijep , sretan i uspješan tjedan. Lp

    04.03.2024. 07:58h
  • Član aliusalius

    bglavac ❤️

    01.03.2024. 11:58h
  • Član bglavacbglavac

    Lijep pozdrav alijus! Drago mi je da si tu.

    28.02.2024. 17:45h
  • Član aliusalius

    irida ❤️

    28.02.2024. 10:47h
  • Član aliusalius

    istankovic ❤️

    28.02.2024. 10:47h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info