Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

13898

PUTA

NOVI POČETAK

NOVI POČETAK
Kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Puno puta je to rečeno. Mnogi nemaju povjerenje u novi početak već zbog razno raznih razloga zadržavaju staro stanje da ne bi bili povrijeđeni.  Međutim potrebno je izaći iz stare energije i s pravom očekivati da će nova vrata otvoriti nešto lijepo, iznenađujuće i dobro za nas.

Kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Puno puta je to rečeno. Mnogi nemaju povjerenje u novi početak već zbog razno raznih razloga zadržavaju staro stanje da ne bi bili povrijeđeni.  Međutim potrebno je izaći iz stare energije i s pravom očekivati da će nova vrata otvoriti nešto lijepo, iznenađujuće i dobro za nas. U pravilu bi trebali iz svake situacije bez obzira kakva ona bila očekivati najbolje. Ovdje gdje jesmo prolazimo kroz razna iskustva kako bi nešto naučili, kako bi rasli  i napredovali prema višim razinama svijesti.

Kad je jedna lekcija naučena tada istu grešku ne ponavljamo dva puta. Nešto smo naučili. U svemu tome važan je stav prema životu jer život je ono što mi sami napravimo od njega. Strah da ne ponovimo patnju izazvanu pogrešnom odlukom utječe na naše  daljnje odluke koje se odnose na posao; obiteljske i prijateljske odnose. Ovakvo izbjegavanje boli, tuge ili gubitka sprečava nas da iskusimo nešto lijepo i dobro. Čega se bojimo. Neuspjeha. Neuspjeh ne postoji, to je samo uvjerenje koje si je postavio naš um. Dosta često je zona komfora ograničavajuća kod donošenja zdravih odluka. Neka bude tako kako je samo na ništa ne mijenjamo makar ovo nije dobro za nas.

U slučajevima kad smo prestrašeni i bojimo se za svoju budućnost treba stati, umiriti svoj duh i tijelo i osluškivati što nam to život poručuje. Ništa pred nas ne dolazi bez razloga. Treba vjerovati da sve što novo dolazi je za naše najviše dobro.

U životu sam nekoliko puta došla u situaciju kad mi je život pokazivao da u poslu trebam ići dalje. Mojoj okolini se je to činilo suludo, ostaviti dobar posao i ići dalje. Međutim, znala sam trenutak kad  trebam učiniti rez je nije bilo sve tako kako se to drugima čini. U svojoj poslovnoj karijeri promijenila sam posao nekoliko puta i uvijek je to bilo u skladu s mojom životnom svrhom. Koliko god to mojoj obitelji na trenutak nije bilo po volji pustila sam intuiciju da me vodi i uvijek je to bilo bolje za mene i za okolinu u kojoj sam se našla.

Sjećam se kroz kakovu je traumu prolazila moja prijateljica zbog mobinga na poslu. Sve je bilo dobro do trenutka kad se je kod nje promijenila rukovodna struktura. Došli su neki nadobudni mladi ljudi bez iskustva i za njih sve što se je do tada radilo nije bilo dobro.  Kako bi se trebalo drugačije raditi nisu znali. Svatko tko je od starijih djelatnika imao  prijedlog i ukazivao na to kako se stvari po protokolu moraju raditi postao je nepoželjan.

Prijateljica se je razboljela. Njeno tijelo i psiha nisu se mogli s time nositi. Pokušala sam joj objasniti da taj posao nije vrijedan toga da izgubi život, ali ona se je toliko bojala promjene da sam se zaista bojala za njen život. Jedne srijede došla sam po nju da idemo na jedno predavanje. Uvijek smo išle zajedno ali taj puta nije bila u stanju naprosto izaći među ljude. Odlučila sam ostati s njom ali nešto me je tjeralo da ipak idem. Poslušala sam svoju intuiciju i zamolila ju da mi oprosti što ću ju ostaviti samu neko vrijeme. Dogovorile smo se da se vratim k njoj iza predavanja.

Došla sam na predavanje  u zadnji trenutak i jedva sam našla slobodno mjesto.  Pokraj mene je sjedio jedan gospodin kojeg sam viđala na predavanjima ali nisam znala čime se bavi. Pitao me je, a gdje vam je kolegica uvijek vas ovdje viđam zajedno. Bilo mi je drago što me je to pitao i nešto me je natjeralo da tom gospodinu sa kojim nisam do tada nikad komunicirala ispričam dramu koju je prolazila moja prijateljica. Rekao mi je da moju prijateljicu poznaje godinama te da ju cijeni zbog njene susretljivosti i profesionalnosti  kojom obavlja  svoj posao te mi je dao svoju vizitku s porukom da ga nazove jer da ima dobar prijedlog za nju.

Zahvalila sam mu se i u njeno ime i jedva sam čekala da završi predavanje a da joj donesem sretnu vijest. Prijateljica je reagirala onako kako sam i očekivala. Zar da dam otkaz nakon toliko godina i uloženog truda. Ja to ne mogu, ponavljala je. Čega se bojiš pa znanje koje imaš, iskustvo i diplomu ti nitko ne može uzeti. Vjeruj u svoje sposobnosti. Ova ponuda ti je sigurno najbolji dar koji si do sada dobila. Zatvori ova vrata za sobom, oprosti svima i otvori nova vrata tu te čeka novi život. Lako je tebi to reći ali ja se bojim i bojim. Dobro rekla sam joj sada idem, a ti imaš cijelu noć pred sobom da doneseš pravilnu odluku. Ovakvu šansu rijetko tko ima.

Neću te zvati dok ne odlučiš i  ne poduzmeš ono što je najbolje za tebe. Nekoliko dana nismo se čule, a onda me je nazvala i rekla dala sam otkaz. Osjećam se nekako preporođeno i mislim da će biti sve u redu. Kad donesemo odluku trebamo gledati naprijed i ne osvrtati se za onim što je bilo. Ova priča je imala sretan završetak . Traži naći ćeš, kucaj i otvoriti će ti se nova vrata. Svaki kraj je početak nečeg novog.

Božica Glavač

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info