Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Ljubica

Upisao:

Ljubica

OBJAVLJENO:

PROČITANO

569

PUTA

OD 14.01.2018.

GALAKSIJA ANTARES IV

NA PALIJU

Pošto na Kalijima nije pronašla Mandala i Gora, Sara je znala da su na Paliju.Nije brinula za njihovu sigurnost već zbog Mandalovih ozljeda.

Pali je mali planet u zviježđu Ježa, nepristupačan zbog opake klime i jakih vjetrova. Sletjeti na Pali neupućenom je  nemoguće. Jaka gravitacija to nije dozvoljavala.Tamo se moglo u određeno vrijeme u određenim uvjetima a to nitko nije znao ili bolje reći skoro nitko.Mandal je na Pali doveo ranjenu i iznemoglu Saru sa Zemlje,i tamo ju dugo liječio .Uputio ju u mnoge tajne Palija. U davna vremena kad su galaksijom harali ratovi na Paliju su znanstvenici stvorili koloniju gdje su se trebali skloniti od opasnosti.Oni koji su za to znali šutjeli su.Pošto je konačno zavladao mir i red stoljećima se znanje o Paliju prenosilo rijetkim odabranicima. Mandal je bio zadnji. Sara je očekivala da će Mandala i Gora naći na Paliju. No njih tamo njie bilo.Otišla je prostorije gje je očekivala poruku ako su i bili tu.Nije se prevarila. Otvorila je poruku od Mandala.

-         Drago moje dijete ovo je moj zadnji govor upućen tebi,znam da ćeš doći ali mene neće biti.Moje vrijeme je prošlo,ne tuguj, znaj ovako je moralo biti.Pali će odigrati znaćajnu ulogu u uspostavi konačnog mira. Pali će biti uništen kad nestane zadnjeg zla,tako je davno određeno.Tada će i na Zemlji i cijeloj galaksiji konačno zavladati vječni mir i ljubav. Nemam vremena objašnjavati ulogu Palija ionako nebi shvatila.Gor je otišao na Zemlju, i ti moraš tamo,to je tvoj dom. Kad nestane Palija više neće biti putovanja kroz galaksiju,svaki planet bit će zaseban.Najprije treba zaustaviti Hada u njegovim  ludilima.On je zadnje zlo u galaksiji. Ne tuguj, ne plači,srest ćemo se u vječnosti.

Sara je ostala slomljena. Nije plakali, ni spavala, probudili su  se svi događaji  od njenog odlaska sa Zemlje.Često je dolazila na Pali no nikad joj se nisu emocije toliko uzburkale.  Svi divni dani provedeni sa Mandalom....Savladana umorom sjetila se Gora. Bila je to ljubav na prvi pogled,ali on je bio sa Jonom zato ga se oprezno klonila.Radila je za Mandala,uvijek povučena, neupadljiva,tako je on zahtjevao.Na neki naćin bila je njegov špijun i to joj je odgovaralo.Kad je bio Gor  prisutan bilo joj je teško i zato ga je izbjegavala što je više mogla.Jer Gor je volio Jonu, izdajicu i ubojicu. Često je sumnjala u tu ljubav ali on je bio sa njom. Umorna , konačno je zaspala.Sanjala je Gora.Čeka ju na Zemlji, doziva ju,grli i šapče: ludo mala, nikad nisam volio Jonu.

Sutradan krenula je na Cirion. Odlućila je da za sada neće reći Hironu da  Mandal nije preživio.Narednih dana sve je pripremljeno za njen odlazak.Od Hirona je dobila zadnja uputstva i sve ovlasti da ju nitko ne ometa u njenim promatranjima situacije na Zemlji. Odlazila je tužna srca jer znala je da se ovamo više neće vratiti.Tu na Cirionu provela je divne dane svog života i bilo joj je žao što odlazi. Opraštala se nečujno sa svime što je voljela.

 

 

 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

GALAKSIJA ANTARES III GALAKSIJA ANTARES V