Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Ljubica

Upisao:

Ljubica

OBJAVLJENO:

PROČITANO

577

PUTA

OD 14.01.2018.

GALAKSIJA ANTARES III

 

 

 

HIRON

 

Hiron je bio čovjek srednjih godina,prijazan i vrlo proniclljiv. Kao i mnogi drugi iz vrhovne uprave i on je često posjećivao Mandala.Saru je neizmjerno volio jer on je bio jedan od rijetkih koji je vjerovao da je ona stvarno njegova kčer. U svim nemilim događajima on je preuzeo vodstvo  u federaciji dok se stvari ne srede.

Nakon nekoliko dana zatočenja konačno su došli po nju i odveli ju Hironu.

-         Ne ljuti se na mene zbog zatočenja, učinio sam to da te zaštitim,to sam obećao Mandalu.Štitit ću te kad će to biti potrebno.

Sara je šutjela.

-         Znaš li gdje je Mandal?

-         Neznam.....

...odgovori Sara pa ispriča Hironu sve što se desilo onog kobnog dana. Nemilo se iznenadio kad je saznao tko je ranio Mandala.

-         Jona,da mi je to ispričao netko drugi nebi vjerovao,ono prijazno milo lice.Pa zar Gor nije bio u vezi sa njom.

-         Bio je, ženu poput Jone nije lako ne zapaziti, kakvi su bili njegovi osječaji prema njoj neznam ali sad na sve to gledam drugim očima.

-         Ispričaj mi svoje viđenje, molim te.

Sara je malo zastala, vjerovala je Hironu no nije bila sigurna koliko je pametno u ovakvim okolnostima iznositi svoje mišljenje.Na kraju odluči izreči sve što misli.

-         mislim da iza pobune stoji Had. Jona je bila u vezi sa njim. Dali su bili ljubavnici ne mogu tvrditi ali pouzdano znam da su bili vrlo intimni i surađivali su. Pošto je Gor bio ljubimac Mandala Had je preko Jone tj.Gora imao bolji pristup Mandalu,barem je on tako mislio. Oni nisu znali da Mandal a i Gor daju imformacije koje žele,uglavnom krive. Izopačeni Had izgleda nikad nije posumnjao u dobivene informacije. Nakon svega ovoga veza Gora i Jone po meni je bila namještena,barem sa strane Jone i Hada. Što su o tome mislili Mandal i Gor neznam.Nikad o tome nismo pričali.Had kao znanstvenik želio je od Mandala doznati njegove tajne.

-         Ovo što si ispričala ima smisla, sad i ja vidim neke stvari  za koje sam mislio da nisu bitne. Poznajući Mandala ne mogu se oteti dojmu da je on sve znao,sve što će se desiti.

-         I ja tako mislim, uvijek je govorio: desit će se sve što se desiti mora.

-         Da, da, sjećam se tih njegovih riječi.

Nakon kratke šutnje Sara upita.

-         jeste li saznali gdje je Mandal ?

-         Ne, no nismo znali da je Gor sa njim. Njega smo tražili među pobunjenicima.

-         No krasno,ako je to nekako saznao nije čudo što se kriju...usput, jesam li ja zatočena?

-         Ne nisi,ali za sada ostaješ u kućnom pritvoru,to je zbog tvoje sigurnosti.Situacija je loša. Uz to na  Zemlji se dešava nešto što ne valja. Ne pokušavaj bježati,molim te.Poslat ću te na Zemlju kao svog izaslanika da vidiš što se tamo dešava. Nemam koga drugoga poslati, ne vjerujem nikome. Kao što vidiš trebam te,ali moraš saćekati.

Mjesec dana Sara je stvarala planove i razmatrala sve događaje .Povezala je mnogo toga što je izgledalo nevažno. Za to vrijeme u galaksiju je vraćena ravnoteža. Odlučeno je da više nema kralja.Svaki planet dobio je svog izaslanika,tako da su svi tvorili jedno vijeće čiji je glavini namjesnik bio Hirion. Sa Zemlje je došao izaslanik kojeg nitko nije poznavao niti ikad čuo za njega. Ostavio je vrlo ugodan dojam no Hirion mu nije vjerovao. Zvao se Oleg. Njegova razlaganja o situaciji na Zemlji Hirionu su bile nejasne. Hirion je na Zemlji imao svog čovjeka od kojeg već mjesecma nije dobio glasa. Zato je smatrao da nešto nije u redu i odlučio Saru poslati na Zemlju. Doveli su Saru.

- Htjela si na Zemlju, eto sad te tamo šaljem.Oleg nešto krije,osm tog tamo imam svog čovjeka,zove se Maks, a od njega nema glasa već mjesecima.

- poznajem Maksa

- tim bolje,kad si spremna krenuti?

- Molim za mjesec dana otpusta,moram srediti neke osobne stvari.

Hiron je značajno pogledao Saru.

-         Imala si mjesec dana kućnog pritvora pa zar nisi stigla srediti svoje osobne stvari?

-         Iz pritvora ne – odgovori ona ravnodušno.

Hiron je promatrao Saru,nakon kratke šutnje izusti.

-         Ne mogu se oteti dojmu da ti znaš gdje su Mandal i Gor.

Sara se blago nasmijala i ravnodušno odgovorila.

-         Mogu pretpostavljati ali neznam,možda su na Zemlji.

-         I ja sam to pomislio. Vidjet ćeš kad stigneš tamo.

Sara je šutjela a to je Hirionu dalo naslutiti da nisu na Zemlji jer bi ona pohitala tamo, a ona traži otpust od mjesec dana...Ona zna mnogo više nego što govori...

-         dobro, imaš mjesec dana jer znam ako ti to ne dopustim ti ćeš me izigrati,doći ćeš na Zemlju ali za Mjesec dana.

Sara je i dalje šutjela.

-  Ta tvoja tajanstvenost oduvjek me fascinirala,idi , vidimo se.

-  hvala, samo me nemojte pratiti...

-  Ma daj molim te,tebe pratiti, nemoguče. Tvoje uhićenje na Kalijima bila je tvoja volja, sve si radila sa računicom. Zar ti misliš da neznam kakav je bio tvoj kućni pritvor. Potajno si izlazila,vjerujem u skupljanju informacija,zavarala si sve no ne i mene. Začudio sam se što nisi pobjegla,ali i za to očito imaš svoje razloge.

Sara se razdragano nasmijala na Hirionova razlaganja. U sebi je pomislila: Ovaj me čita ili pozna, tko zna što mu je Mandal pričao o meni. No Hirion je pravedan pa se ne moram brinuti zbog njega.

-         Hvala,vidimo se uskoro Hirione.

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

GALAKSIJA ANTARES GALAKSIJA ANTARES IV