Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član DeVeT

Upisao:

DeVeT

OBJAVLJENO:

PROČITANO

644

PUTA

OD 14.01.2018.

Pokušano ubojstvo Ive Pukanića

Noćas u 23,51 sat, pred ulazom u njegov stan u zagrebačkoj Ilici, pokušano je ubojstvo Ive Pukanića, novinara i suvlasnika tjednika Nacional
 
 
Vlasnik Nacionala Ivo Pukanić
 
 
'Osjećam se super. Vrlo sam oran da cjelokupna istina iziđe van i da se vidi kroz što smo moje dijete i ja prolazili cijelo vrijeme, a za što su uvelike krivi i novinari', kazao je Ivo Pukanić nakon napada za tportal.hr. Potom je naprasno prekinuo razgovor jer ga je, kako je objasnio, u međuvremenu nazvala policija.

Nepoznati atentator je iz neposredne blizine Ivi Pukaniću pucao prema glavi, no on je uspio reagirati i izmaknuti se. Metak je završio u izlogu obližnjeg dućana Cmok, piše dalje Nacional.

Prilikom pokušaja ispaljivanja drugog metka atentatoru se zaglavio pištolj, što je Pukanić iskoristio, pretrčao na drugu stranu ceste te je pritom uspio izvaditi svoj pištolj, za koji ima dozvolu za držanje i nošenje. Ubojica je krenuo za njim, no vidio je da je Pukanić izvadio pištolji, vičući pritom: 'Stoj, pucat ću.'


 
 Napad na Pukanića dogodio se upravo u jeku afere oko prisilne hospitalizacije njegove supruge Mirjane. I organizacija za zaštitu ljudskih prava HHO i saborski Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost zatražili su istragu slučaja, jer je nejasno tko je naložio policiji da gospođu Pukanić s lisicama sprovede u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče.  

 
Poslije dva upozorenja, Pukanić je pucao u zrak te je ubojica u tom trenutku počeo bježati u smjeru Krajiške ulice. Tada je Pukanić je ponovo povikao: 'Stani, pucat ću', no kako se napadač nije obazirao već je nastavio trčati, Pukanić je i drugi put pucao.

Nakon što je ubojica nestao u Krajiškoj ulici, Pukanić je u 23,52 sata zvao policiju. Nije je mogao dobiti, ali ga je u tom trenutku nazvala kći koja je bila u stanu i čula pucnjavu. Rekao joj je neka odmah obavijesti policiju.

Policija je došla na mjesto događaja u roku od nekoliko minuta, a uviđaj je trajao do 3.45 sati.

Napadačev pištolj s prigušivačem nađen je pod jednim automobilom u Krajiškoj ulici, a nekoliko svjedoka vidjelo je atentatora.

Policija intenzivno traga za počiniteljem.

U izjavi za Hinu Pukanić je rekao kako očekuje da će se državno odvjetništvo i policija o svemu očitovati. 'Koliko znam mogli bi znati tko je počinitelj i već danas očekujem neka uhićenja', kazao je Pukanić.

Glasnogovornik ravnateljstva policije Krunoslav Borovec Pukaniću je poručio da ako sumnja na nekoga neka to kaže policiji.

U Državnom odvjetništvu RH nisu željeli ništa komentirati.

 

http://www.tportal.hr/fset.html

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Iza egzekutora stoji zločinačka organizacija