Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član DeVeT

Upisao:

DeVeT

OBJAVLJENO:

PROČITANO

627

PUTA

OD 14.01.2018.

Iza egzekutora stoji zločinačka organizacija

Otvoreno" Mislava Bage bavilo se pokušajem ubojstva novinara Ive Pukanića, ali i prisilnoj hospitalizaciji njegove supruge Mirjane.
Gost u studiju bio je i sam Pukanić, koji je samo 24 sata ranije izbjegao smrt od zasad nepoznatog počinitelja, zatim Zdenko Duka, predsjednik Hrvatskoga novinarskog društva, Sandra Benčić iz udruge B.a.b.e., videovezom sudjelovao je i načelnik PUZ-a Marijan Tomurad te iz Splita Ranko Ostojić, predsjednik Ureda za nacionalnu sigurnost.

"Vjerujem u institucije ove države. Smatram da su ekipirane i sposobne pronaći krivca. Nadam se da će uskoro biti uhićen onaj koji je odgovoran i da će se znati tko je pucao i zašto. To je bio pokušaj svirepog ubojstva", započeo je Ivo Pukanić o pokušaju ubojstva koje je za dlaku izbjegao sinoć oko ponoći.

"U kaznenoj prijavi je ključ svega"
Na pitanje je li razlog kaznena prijava koja je nekoliko dana ranije podnesena Državnom odvjetništvu, Pukanić nije želio odgovoriti. "Mislim da je u njoj ključ svega. Ja znam istinu, ali pustimo policiju da radi svoj posao. Radi se o pokušaju ubojstva, ja sam izbjegao smrt za jedan centimetar. Bog me sačuvao, mogu me sad ubit' kad izađem van", rekao je.

Novinar je rekao kako vjeruje da iza egzekutora stoji zločinačka organizacija jer "ne bi pred mene došao nemaskiran i s osmijehom na licu da je mislio da ubojstvo neće uspjeti".

 

Marijan Tomurad objasnio je kako je policija nakon dojave o pokušaju ubojstva krenula na očevid, koji je temeljito obavljen te da su ipitani svi svjedoci. Također, poslijepodne je napravljen "fotorobot počinitelja koji je već proslijeđen policijskim upravama, a kroz dan, dva će biti dostupan i medijima".

O špekulacijama da se radi o zločinačkoj organizaciji Tomuard nije želio govoriti, ali je rekao kako će se to znati kada ulove "atentatora".

Duka je na pitanje o tome jesu li novinari pretjerali u izvještavanju rekao da nisu, te da javnost mora znati što se događa zbog prodaje Pukanićevih udjela u NCL Media Grupi te rastavi od supruge koja je navodno većinski vlasnik. To je ponovio nekoliko puta tijekom emisije, iako je Pukanić neprestano napadao kako su novinari povrijedili prava njegove supruge.

Tomurad: U slučaju gospođe Pukanić policija je postupila po pravilima
Na novinarski upit Tomuradu zašto Pukanić nije podnio kaznenu prijavu policiji, nego Državnom odvjetništvu, Pukanić se uvrijedio i zamolio Bagu da mu ne stavlja riječi u usta te objasnio kako se radilo o delikatnoj stvari. "Problematika s kojom sam se susreo bila je opasna i nisam mogao doći u postaju razgovarati s nižim policajcem jer se radi o delikatnoj stvari koja ima dalekosežne posljedice koje treba čuti vrh i odlučiti što napraviti", objasnio je.

 

Tomurad je opravdao i postupak policije pri privođenju Mirjane Pukanić, rekavši da je sve rađeno po propisima te da je nakon tri poziva policiji taj dan ona prisilno hopitalizirana na zahtjev liječnika. "Policija je vrlo profesionalno odradila svoj posao. Gospođa Pukanić imala je lisičine na rukama da nešto ne napravi. To je normalno u takvim slučajevima i nikad do sada nije bilo problema. Sad je drugo jer se radi o supruzi Pukanić. Molim da se ne proziva policiju da nije postupila po zakonu".

B.a.b.e koriste moju suprugu za samopromociju
U emisiji se Pukanić porječkao i sa Sandrom Benčić koju je optuživao da koristi tragediju njegove supruge za samopromociju isto kao i gospodin Banac. "Gledajte svoja posla i pustite moju obitelj na miru. Moja supruga je kao Britney Spears, narušena su joj ljudska prava, vezanu su je pod pratnjom policije odveli na psihijatriju, a nitko od stotinu fotografa nije se zapitao za njena ljudska prava".

Pukanić je bio jako ljut što su narušena i prava njegove kćeri, koja je u teškom stanju zbog svega i koja je zvala policiju kada se dogodio pokušaj ubojstva isto kao i u slučaju hospitalizacije njene majke.

"Vi i Vaša udruga ste zločinci. Zajedno sa Sarnavkom koja me mrzi počinili ste zločin", govorio je Pukanić na što ga je Benčić molila da prekine "dramski nastup". Na kraju emsije pale su uvrede, Benčić je rekla Bagi da joj Pukanić prijeti, no on se nije želio smiriti unatoč Baginu "Razgovarate s damom".

Pukanić je kroz emisiju opovrgnuo da je skrbnik svoje supruge i da je tražio da je se proglasi poslovno nesposobnom kako su neki mediji pisali. Također, pozvao je Banca da se ne razračunava s njim preko njegova djeteta i supruge. "Nek se obračuna muški i nek' se mojoj supruzi pruži zaštita kao ostalim pacijentima".

http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3055586/index.do

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Pokušano ubojstvo Ive Pukanića