Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član ShadowOfSoul

Upisao:

ShadowOfSoul

OBJAVLJENO:

PROČITANO

3067

PUTA

O IZRADI JEDNE KNJIGE I ONO KAD TE NASAMARE I PREVARE... loše iskustvo, životna škola!

O IZRADI JEDNE KNJIGE I ONO KAD TE NASAMARE I PREVARE... loše iskustvo, životna škola!
o jednoj besramnoj prijevari!

"Da... ja imam dva lica: prva moja osobnost je dobra, iskrena, simpatična; druga se pojavljuje kada se prva zloupotrebljava!!" - nepoznati autor

Gospođa KATARINA PAHLJINA ili KATA PAHLJINA, tj. na Facebooku KATARINA PAH https://www.facebook.com/katarina.pah.7 je od mene naručila lekturu svog romana od oko 237 stranica.

Moja cijena rada kompletne pripreme i obrade za knjigu:

- poezija je 400kn ili 53€

- roman 500kn ili 66€

TISAK SE PLAĆA TISKARI KOJU IZABERE AUTOR ILI JE JA PREPORUČIM. Dakle, tiskara (bilo koja) pošalje ponudu autoru, autor plati tiskari i dobiva knjige na kućnu adresu!

Ja sam joj sve napravila: lekturu, recenziju, korice knjige, ali je https://www.facebook.com/katarina.pah.7

decidirano rekla:

''Ništa nemojte dirati od teksta-dijaloga likova, to neka ostane u mom „slavonskom štihu“, a ni ono što nije dijalog ne treba, jer je tekst lektoriran, samo ispravite nešto malo, želim da ostane "moj slavonski štih"!“

Znači, nije mi dala ništa da ispravim, dijaloge posebno, a opise isto tako pa nisam ni dirala, osim nužno, a bilo je puno tog nužnog ispravljanja.


Poslala sam joj knjigu u PDF-u za prvi pregled i naznačila da je to tek prva verzija pa ako ima nešto za promjenu - da mi javi.

Upravo zbog mogućih nesporazuma svakome šaljem knjigu u PDF-u i kažem: ovo je prva verzija knjige, ako imate nekih izmjena, javite pa ćemo sve promijeniti što želite. Ja poštujem autorove zahtjeve, ali upozorim ako vidim da autor nešto hoće što je nepravilno ili neispravno i predlažem rješenje.

https://www.facebook.com/katarina.pah.7 se javila: ne sviđa joj se - lektura! 

Pazi, a rekla je da je knjiga već 2 puta lektorirana (??? 2 puta lektorirana pa što tražiš kod mene, ženo?????), ali da ja ipak ispravim, ako nešto treba, a trebalo je SVE ispraviti, ali kako kad mi - ne da i kako sad ispraviti kad je zabranila intervenciju u loš tekst (ne mislim po kvaliteti, već po pravopisu i ostalom)???

Ono što mi je poslano, knjiga je totalno nepismeno i nestručno "lektorirana", a da mi je dala odriješene ruke, to je moglo biti super.
https://www.facebook.com/katarina.pah.7 se javila:

...... "ne sviđa mi se lektura", neće i ne može platiti i još mi "popuje" kako je to trebalo napraviti!

Pa zašto je onda meni slala knjigu, ako je "znala" što treba napraviti?????

E, onda sam joj napisala duuuugačko pismo i malo smo se još dopisivale i https://www.facebook.com/katarina.pah.7  me – blokirala na Facebooku.

Napisala sam joj: "Nemojte više nikad ovako nekoga nasamariti", 

https://www.facebook.com/katarina.pah.7 meni: "Neću, nemojte biti toliko povrijeđeni"

Ja se pitam - zar ovo njeno "Neću" nije priznanje krivnje i da me nasamarila? 

Kasnije sam saznala puno toga i što stoji iza svega ovog i da je poslana da me zezne ... Ok, „neću propast' ja“ kako pjeva Doris Dragović, ali vidi se .... škola života

... i opet ponavljam:

JA: "Moj osvrt NE SMIJETE KORISTITI."

https://www.facebook.com/katarina.pah.7: "Ne pada mi na pamet, bez brige, sve je u smeću. Nemojmo se više, please"

JA: "Nemojte ni Vi nikad više ovako nekoga nasamariti, please." (A NJEN ODGOVOR, KAKO JE JEZIK BRŽI OD PAMETI....evo...)

https://www.facebook.com/katarina.pah.7 j "Neću, nemojte biti toliko biti povrijeđeni" (neće nikoga više nasamariti, zar to nije priznanje?)???????

JA: "Nasamarili ste me i to majstorski. Svaka čast na prijevari!"

Svaka čast na prijevari, ovo je majstorica prijevare! Dao joj Bog zdravlje i puno puno književnog uspjeha. Nikog ne mrzim, naprotiv, žalim takve osobe koje se koriste tako niskim stvarima da bi prevarile i nasamarile druge.

"Tko je pošten prema meni ja sam prema njemu još pošteniji. No onog tko me misli nasamariti treba srezati već u startu. Čisto da mu ne padne na um da nasamari i nekog drugog." to je napisao jedan moj dragi prijatelj, uz sugestiju da objavim o kojoj se osobi radi i DANAS TO ČINIM i to bez imalo krivnje, jer nisam ništa kriva, naprotiv, prevarena sam, izigrana, izmanipulirana!!!!

Nije važan novac, moj rad je simbolične cijene, drugi uzimaju duplo više, ali stvar je principa! Mene više - ne! Napravila sam do sada 117 knjiga drugim autorima (uz mojih 21 i 7 zajedničkih) pa prema tome, ovo je samo mravac koji se samo malo razgoropadio.

Dotična gospođa https://www.facebook.com/katarina.pah.7 je meni prišla na jednoj divnoj promociji, srdačno smo se pozdravile (sad se pitam, je li to s njene strane bilo - srdačno?), zagrlile i rekla mi je da me prati već duže vrijeme i da bi željela sa mnom raditi (vjerojatno je mislila na izradu knjige), ja sam joj odgovorila da me suprug čeka vani i da žurim, ali se možemo čuti na mobitel ili preko Fejsa.

Javila mi se i dalje se sve zna... tužno i ružno je postupila, jer nikad se ne odustaje od prve verzije knjige, to je tek prvi draft knjige koji podliježe promjeni. Ako se autoru ne sviđa ta verzija koja je napravljena, a ne dopušta ništa dirati "osim nešto sitno", jer je "knjiga već 2 puta lektorirana", dakle, imala sam zavezane ruke.

ČAK SAM NA MOBITEL KAD SMO SE ČULE, PONUDILA DA ĆU SVE PONOVO NAPRAVITI ONAKO KAKO ONA TO ŽELI, ALI JE - ODBILA!!!!! ...
... kao, sad njoj trebaju 3 mjeseca "da ovo preboli ili prežvače" itd itd, znači, obično "njesra" od razgovora.

CILJ joj je bio ... manipulirati, prevariti i poniziti MENE kao osobu koja priprema knjige drugih autora (i svoje!) za tisak ili digitalnu objavu na portalu www.digitalne-knjige.com ... a ostalo na tom portalu obrađuje i završava vlasnik portala!

Dakle, smišljeno, bezobrazno, neosjetljivo, neljudski i - vrlo primitivno ponašanje, a što nisam očekivala od osobe koja mi je tako "srdačno" prišla.

Sad tek vidim da to nije bila nikakva srdačnost, već frivolnost, podmuklost i - čista prijevara.

"Neću propast' ja" /Doris Dragović/ za tih 500 kn, iako se "čudila kako je to tako brzo gotovo" 

Svi koji me znaju - znaju da ja ne KILAVIM i NE ODUGOVLAČIM sa knjigama, sjedim uz knjigu 6 do 7 sati dnevno, dok je ne završim!!!

Takve kreature NEĆE UKALJATI MOJ UGLED I KAO OSOBE I KAO UREDNICE NEČIJE KNJIGE, jer ZNAM što i kako radim.

Previše knjiga sam napravila do sada, a da bi mi jedna takva kreatura popovala "KAKO" se treba raditi proza, a i sama sam izdala 2 knjige proze i izradila preko 50 knjiga proze eminentnom književniku, dr nauka koji je najmjerodavniji govoriti o meni i mojem radu!

Morala sam ovo sve napisati, jer NE DOPUŠTAM LAŽNE I PREVARANTSKE OSOBE DA BLATE MENE I MOJ RAD.

Ova "gospođa" https://www.facebook.com/katarina.pah.7 ima sreću, jer mi je prva koja je to učinila i sad joj ipak javno spominjem ime i prezime, ali tko će prema meni ubuduće biti nepošten, pišem javno ime i prezime ubuduće.

OVO JE POPIS SVIH KNJIGA DRUGIM AUTORIMA KOJE SAM PRIPREMALA ZA TISAK ILI PRIPREMA ZA DIGITALNU KNJIGU, A OBRADU ZA DIGITALNU KNJIGU RADI VLASNIK PORTALA DIGITALNE KNJIGE. dakle, klik link, kraj svake knjige piše


https://blog.dnevnik.hr/moj-plavi-svijet/2022/04/1631970544/knjige-koje-sam-pripremila-za-tisak-i-eknjigu.html

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info