Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

536

PUTA

OD 14.01.2018.

Kod šamana Hodaka opet cjelonoćno "centriranje zemlje"

"PLES za dobrobit Hrvatske i svih njenih žitelja", radni je naslov druženja kojeg šaman Luka Hodak organizira sutra navečer u svom vigvamu u Saborskom. Druženje u Saborskom, indijanski ples, rituali u sauni kao i meditacija oko vatre i unutar vigvama trajat će cijelu noć, a krajnji je cilj, kako objašnjava šaman Hodak "centriranja energetskog potencijala Zemlje" koji bi trebao Hrvatskoj pomoći da izađe iz krize i prosvijetli političare.

Pozvao Milanovića i Kosor

Šaman Hodak na ples je pozvao sve građane Hrvatske pa tako i političare, među kojima posebno ističe Jadranku Kosor i Zorana Milanovića kao predstavnike aktualne vladajuće garniture i one koja dolazi u budućnosti.

"Poželjno da se plesači tri dana prije i poslije rituala uzdržavaju od uzimanja bilo kakvih lijekova i opojnih droga, ali i od seksa", poručio svima onima koji misle doći bivši HDZ-ovac i načelnik Saborskog Hodak, No, ostaje pitanje hoće li se šaman, prigodom sutrašnjeg centriranja zemlje, odreći popularne bunike.

Dok građani Hrvatske iz dana u dan sve više povijaju leđa pod teretom krize koja je uzdrmala zemlju, slamku spasa za sve, kako kaže, nudi Luka Hodak, šaman iz Saborskog, koji krajem kolovoza organizira posebnu seansu za spas Hrvatske.

- Sveukupnoj javnosti dajem na znanje da će se u noći s 29. na 30. kolovoza održati Ples za dobrobit Hrvatske i svih njenih žitelja. Svi su pozvani. Svaki pojedinac može dati značajan doprinos u kreiranju boljeg, sveobuhvatnijeg i potpunijeg života u okruženju u kojem su trenutno evidentni veliki nesporazumi. Tko doista želi pomoći sebi i bližnjima, neophodan je isključivo njegov dodatni napor - poručio je građanima Hrvatske, a posebno njezinim političarima Luka Hodak.

Iako ne želi nikoga pozivati posebno, volio bi, kako kaže, u kolovoskoj noći u Saborskom vidjeti lica Jadranke Kosor i Zorana Milanovića, “vladajućih i onih koji će tek vladati Hrvatskom”, ozarena indijanskom vatrom.

Ples bi im, kaže Hodak, umnogome pomogao da ovom zemljom vladaju na pravi način. Ples za koji već sada vlada pojačano zanimanje trajat će u noći nekoliko sati bez prestanka, sve do izlaska sunca.

Prije plesa šaman iz Saborskog sve će sudionike voditi kroz Sweat Lodge – indijansku saunu, kako bi bili spremniji za ples. Za one koji strahuju da ih ne bi snašla sudbina Ratka Barića, Hodakova prvog susjeda koji je nakon slične seanse upriličene za doček Nove godine te nakon podosta ispijenog kompota od bunike 1. siječnja nađen mrtav u šamanovu vigvamu, za vrijeme plesa neće biti dopuštena konzumacija pića, hrane, opojnih sredstava i lijekova.

- Najmanje tri dana prije i tri dana poslije plesa osoba se treba suzdržavati od spolnih odnosa, ali i konzumacije opojnih sredstava i lijekova. Samo ćemo plesati uz bubanj, u zajedničkom ritmu i osobnom miru - objašnjava najpoznatiji hrvatski šaman.

 

Tereti se na sudu

Podsjetimo, Hodak je pod povećalo javnosti došao prilikom razularene novogodišnje proslave koju je priredio u svom vigvamu, a na kojoj je svojim uzvanicima između ostalog služio i halucinogenu (i potencijalno smrtonosnu) biljku buniku. Njegove šamanske aktivnosti vjerojatno bi ostale nezapažene da jedan od uzvanika, Ratko Barić, te večeri nije stradao nakon što je upao u vatru. Za njegovu smrt Hodak se posredno tereti na Općinskom sudu u Ogulinu.

28.08.2009.

I.Ć.

www.index.hr

Danijel Tuškan / Epeha

www.slobodnadalmacija.hr

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info