Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član CieAura

Upisao:

CieAura

OBJAVLJENO:

PROČITANO

669

PUTA

OD 14.01.2018.

Kako djeluju hologramski zapisi

Kako djeluju hologramski zapisi
Proizvodi CieAura djeluju sa zapisom izvorne energije na hologramski zapis. Izvorna energija je sinonim za suptilnu energiju koju upotrebljavamo u ostalim tekstovima. Već na udaljenosti 2,5 cm od tijela te energije izvana komuniciraju s energetskim poljima tijela. Hologramski zapis pomaže tijelu da uspostavi svoje optimalno energetsku stanje.

Kako djeluju hologramski zapisi

Proizvodi CieAura djeluju sa zapisom izvorne energije na hologramski zapis. Izvorna energija je sinonim za suptilnu energiju koju upotrebljavamo u ostalim tekstovima. Već na udaljenosti 2,5 cm od tijela te energije izvana komuniciraju s energetskim poljima tijela. Hologramski zapis pomaže tijelu da uspostavi svoje optimalno energetsku stanje. U suprotnosti s kemijskim sastojcima, hologramski zapisi za svoje djelovanje koriste fiziku kako bi izvana komunicirali s izvornim energetskim poljem tijela. Svaka vrsta hologramskog zapisa ima različitu energetsku formulu uz pomoć koje pomaže tijelu da se uravnotežuje u određenim smjerovima. Izvorna energija djeluje na osnovi kvantne fizike (manje od atoma). Stoga trenutno ne postoji nikakav uređaj koji bi mogao mjeriti signale iako učinke signala možemo mjeriti recipročno. Budući da nema kemijskih tvari djelovanje je nježno i nema visokih, niskih ili drugačijih dodatnih učinaka. Osjećate se normalno. Kada se radi o hologramskom zapisu CieAura SinusAlIergyRelief učinci su skoro trenutni. U ostalim slučajevima potrebno je hologramski zapis koristiti duže vrijeme kako bi se postigli željeni rezultati. Uvijek uzimajte u obzir da je prilikom uporabe svih CieAura hologramskih zapisa potrebna dovoljna hidracija tijela kako bi se postigli optimalni rezultati.

Opće upute koje važe za sve hologramske zapise koji se odnose na tijelo:

Ne čuvajte hologramski zapis u džepu, jer se isti aktiviraju već kada su pet centimetara udaljeni od tijela.

Čuvajte hologramske zapise od djelovanja snažnih magneta jer bi se hologramski zapisi mogli izbrisati.

Najbolje rezultate postižete kod dovoljne hidracije tijela.

CieAura proizvodi nisu namijenjeni dijagnostici, sprječavanju, tretiranju, liječenju i zacjeljivanju bilo kakvih bolesti ili ozljeda.

Hologramski zapisi ne djeluju kroz kožu i nikakva kemijska tvar ne ulazi u tijelo.

Ukoliko uzimate lijekove ili se liječite prije uporabe posavjetujete se sa svojim liječnikom.

Ostavite hologramskom zapisu dovoljno vremena za djelovanje - hologramskim zapisima je potrebno različito vrijeme za početak djelovanja kod svakog čovjeka, a koje i vi osjetite. To zavisi od vašeg cjelokupnog osjećaja tijela.

Istovremeno se može upotrebljavati i više CieAurinih hologramskih zapisa s različitim svrhama djelovanja.

Hologramski zapisi mogu ostati na koži i dok spavate ili se tuširate.

Hologramski zapisi CieAura djeluju ugodno jer samo potiču određene akupunkturne točke i meridijane.

Odgovarajući su za sve starosti (i za novorođenčad i trudnice) i za sve stadije različitih bolesti jer nemaju dodatne učinke.

Ako je hologramski zapis na vašoj koži ispostavljen stalnom češanju (npr. ako ste u čarapu stavili hologramski zapis protiv bolnog gležnja) prelijepite/zaštitite ga ljepljivom trakom/Mikropor.

 

Pure Relief hologramski zapisi

 

 

Većina ljudi se u životu susreće s bolovima. Ponekad su bolovi akutni s poznatim početkom i krajem trajanja, a mogu biti i kronični i bez prekida mogu trajati duže vremena. Iako su liječnici ogromno napredovali u liječenju bola i svjesni su da bol obično proizlazi iz upalnog procesa u tijelu još je uvijek premalo informacija i potrebno je još učinkovitije liječenje. Kako je utvrđeno u stručnog literaturi, dosadašnje liječenje bolova može biti opasno, uzrokovati ovisnost i oštećenje organa. Bolovi mogu nastupiti u jednom predjelu kao na primjer u koljenu ili leđima, ali pogađaju dobar osjećaj cijelog tijela. Kada se tijelo ne osjeća dobro nije u ravnoteži. Liječenje je usredotočeno samo na ograničenu bol i ne tretira cijelo tijelo. Hologramski zapisi CieAura Pure Relief omogućuju sigurnu i učinkovitu alternativu odnosno dodatnu pomoć kod liječenja određenog bola. Kada se tijelo loše odjeća energija se zaustavlja na pogođenom predjelu. Hologramski zapisi CieAura Pure Relief djeluju kao akupunkturne igle i sposobni su preusmjeriti energiju kada ih postavimo na mjesto bolova.

Hologramski zapisi Pure Relief djeluju nekoliko dana, međutim nakon 4 - 5 dana njihovo djelovanje opada. Kada hologramski zapis PureRelief uklonimo s tijela, isti više nije aktivan i zato ga možemo ponovno upotrijebiti za preostalo vrijeme njegovog djelovanja. Hologramski zapisi CieAura Pure Relief ne djeluju kroz kožu i ne sadrže nikakav lijek; zato niti nema nikakve prateće slabosti ili dodatnih učinaka. Prije svega upotrebljivi su kod: bolova u leđima, glavobolje, (uključujući i migrene) i bolova u šiji, koljenu, bolove u laktu, zapešću, ramenu, gležnju, boku, nogama i na ostalim bolnim mjestima. Vrlo dobro djeluju i u slučaju: upale mišića, menstrualnih tegoba, bolova kod upale ušiju, zubobolje. Istovremeno možete upotrebljavati i više od jednog hologramskog zapisa CieAura PureRelief. Hologramski zapisi CieAura PureRelief ne djeluju kroz kožu i nema unosa lijekova u tijelo.

Hologramski zapisi jednako djeluju i na životinje.

Postavljanje

Hologramski zapisi CieAura PureRelief neka su postavljeni na mjesto bolova ili oko njega. Optimalna uporaba je 3-5 dana. Prilikom ponovnog bola zamijenite ga. Već jedan hologramski zapis PureRelief postavljen točno na bolno mjesto može smanjiti ili ukloniti bol. Ukoliko bol ne prestane dodajte još jedan hologramski zapis PureRelief na suprotnu stranu bolnog mjesta. Drugačije rečeno kao da potegnete ravnu crtu kroz bolno mjesto i postavite PureRelief na drugu stranu linije. Prema potrebi možete postaviti dodatan hologramski zapis između bolnog mjesta i mozga, obično na stražnjoj strani tijela uz kičmu ili na šiju (sedmo vratno vreteno).

Npr. ako vas boli koljeno, postavite hologramski zapis na bolno mjesto i oko njega i jedan hologramski zapis na sredinu leđa.

Rest Quiet hologramski zapisi

Nedostatak odmora ozbiljno ugrožava dobar osjećaj svakog pojedinca. Studije povezuju nedostatak odmora s povećanim rizikom za nastanak kroničnih bolesti i liječnici dugo vremena tvrde da nedostatak odmora oslabljuje imunološki sustav. Već manji gubitak odmora može dovesti do manjeg imuno odaziva na bolesti i ozljede. Upravo kako hrana koju jedemo i zrak koji dišemo i odmor hrani tijelo i opskrbljuje ga energijom. Studija Unversitv of California San Diego je dokazala da kronične tegobe sa spavanjem skraćuju očekivanu životnu dob za više od 5 godina. Na tržištu su brojni proizvodi koji pomažu ljudima da se naspavaju, međutim to su većinom tablete s potencijalnim dodatnim učincima, uključujući kratkotrajan gubitak pamćenja, lošije fizičke sposobnosti i dugotrajnu ovisnost. Danas uz veće poznavanje uloge sna u održavanju zdravog imunološkog sustava možemo tvrditi da poboljšanje sna može smanjiti rizik za kardiovaskularne bolesti, artritis, dijabetes i ostale bolesti. Neke studije pretpostavljaju da čvrsti san može čak pomoći kod održavanja tjelesne težine. Hologramski zapisi CieAura RestQuiet omogućuju vam siguran, novi pristup do mirnog noćnog odmora. Hologramski zapisi CieAura RestQuiet su prirodna alternativa i vjerujemo da će našim korisnicima omogućiti miran noćni san. Hologramski zapisi CieAura RestQuiet ne djeluju kroz kožu i u potpunosti su bez lijekova; zato nema uobičajene vrtoglavice zbog lijekova i drugih dodatnih učinaka. Uz pomoć hologramskih zapisa CieAura nećete samo zaspati, a oni će vam omogućiti duboki i opuštajući san. Postići ćete fazu REM (Rapid Eve Movement), a kao dokaz uspješnog djelovanja snovi će vam biti snažniji i jasniji. Hologramski zapisi RestQuiet mogu za vrijeme spavanja smanjiti ili ukloniti neugodno hrkanje. Hologramski zapisi RestQuiet omogućuju vam opuštajući odmor tijekom cijele noći i buditi ćete se svježi i odmorni. Hologramskim zapisima RestQuiet ćete s boljim dubokim snom poboljšati zdravlje i imunološki sustav.

Postavljanje

 

Postavite ih na suhu i očišćenu kožu uvečer prije spavanja, a uklonite ih ujutro. Prilikom aplikacije pričvrstite ih i mikroporom, kako se tijekom noći i spavanja ne bi odlijepili.

mogućnost postavljanja: Hologramske zapise RestQuiet postaviti na sljepoočnice, na obije strane netom prije spavanja.

mogućnost postavljanja: Između članka i pete (u malenoj udubini) s unutarnje strane lijeve noge nalazi se točka meridijana Bubreg 3 – što je također odgovarajuće mjesto za postavljenje hologramskog zapisa za smirenje. Drugi hologramski zapis istovremeno postavite na dijagonalnu stranu sljepoočnice.

RestQuiet može se upotrebljavati više puta; 5 dana, odn. u ovom slučaju 10 noći.

Kako bi se postigli dobri rezultati upotrebljavajte RestQuiet svake noći. Ako prvu noć ne postignete željeni uspjeh, ustrajte barem jedan tjedan. U rijetkim slučajevima prilikom prve uporabe hologramskih zapisa nastupa slaba kratkotrajna glavobolja do koje može doći zbog detoksikacije tijela.

Zapamtite hologramski zapis RestQuiet nije sredstvo za uspavljivanje on samo pomaže vašem tijelu da postigne dublji REM san nakon što već spavate.

Pure Energy hologramski zapisi i energetska narukvica CX2

 

 

 

Kada prirodni meridijani našeg tijela ispadnu iz ravnoteže oni uzrokuju blokadu prirodne energije između važnih životnih organa, stanica i tjelesnog tkiva. Tijelo nastoji uspostaviti prvotni protok energije; međutim, bez pomoći rijetko ili nikada ne uspostavi ravnotežu, koja zadrži energiju, sabranost, vitalnost i usklađenost yina i yanga na optimalnoj razini. Uz pomoć CieAura prozirnih PureEnergy hologramskih zapisa razumijemo i osjećamo meridijane našeg tijela kako se uravnotežuju, oslobađaju blokade i omogućuju neometan protok energije. Na isti način djeluje hologramski zapis u narukvici CX2.

Svuda oko nas su proizvodi za povećanje energije. Energetska pića, energetske voćne pločice, energetske tablete i još cijeli niz namirnica s polica običnih trgovina i trgovina zdravom prehranom s kratkim vremenom djelovanja. Mnogi od tih proizvoda temelje se na glukozi (vrsta jednostavnog ugljikohidrata/šećera) koja tijelu privremeno "visoko" podigne energiju. Tijelo rado prihvaća ugljikohidrate jer ih najlakše pretvara u energiju. Međutim, ako bismo se oslonili samo na dodatne ugljikohidrate tijelo ne bi stvaralo još bolji izvor energije: masnoće. Masnoća ima više energije nego karbohidrati ali je tijelo teže pretvara. Ako se oslanjamo na razne energetske proizvode možemo spriječiti tijelo da ne proizvodi masnoće i možemo se čak i udebljati. Hologramski zapisi CieAura PureEnergy omogućuju cjelovitu, zdravu alternativu već poznatim energetskim proizvodima time da jednakomjerno opskrbljuju tijelo energijom bez dodavanja kalorija. Uz uporabu akupunkturnih točaka hologramski zapisi CieAura PureEnergy pomažu tijelu za dobivanjem veće količine energije, mentalnog fokusa, poboljšanom imunološkom sustavu i vitalnosti. Hologramski zapisi CieAura nisu štetni za tijelo, ne djeluju kroz kožu i za razliku od ostalih proizvoda, ne preplavljuju tijelo šećerima. Tijelo je umorno jer se iz različitih uzroka smanjuje tjelesna energija. Tijelo ispada iz ravnoteže i nije sposobno obnoviti potrebnu energiju. Hologramski zapisi CieAura PureEnergy uravnotežuju tijelo slično kao i akupunktura i dodavanje "energije" uz pomoć kalorija postaje nepotrebno.

Hologramski zapisi CieAura PureEnergy ne djeluju kroz kožu i ne sadrže nikakve lijekove; stoga niti nema nikakve prateće slabosti ili dodatnih učinaka. Hologramski zapisi CieAura PureEnergy optimalno usuglase i uravnoteže vaše tijelo. Ne dodaju energiju koju vaše tijelo već nema već tijelu pomažu da djeluje optimalno, što je vidljivo iz veće izdržljivosti, vitalnosti i sabranosti te poboljšanom imunološkom sustavu.

 

 

POSTAVJANJE

1. mogućnost: Postavite hologramske zapise CieAura PureEnergy plus na dvije akupunkturne točke KD27, kako je to prikazano na prethodnom crtežu.

2. mogućnost: Hologramski zapis CieAura PureEnergy plus postavite na sredinu između prsa - točka CV17 (pleksus). 3.

3. mogućnost: Postavite hologramski zapis CieAura PureEnergy plus na točku CV6, koja se nalazi tri prsta ispod pupka.

Kod svakog čovjeka drugačiji je odaziv na različite točke postavljanja; preporučamo da probate nekoliko različitih postavljanja kako biste utvrdili koja je točka za vas najbolja. Ova tri postavljanja djelovala su kod 90 % korisnika.

Hologramski zapisi PureEnergy upotrebljivi su 3-5 dana, a energetska narukvica CX2 tri mjeseca. Energetske narukvice možete naručiti u crnoj bolji u tri veličine: S, M i L.

Hologramski zapisi CieAura PureEnergy uravnotežuju prirodnu energiju vašega tijela kako biste osjetili više energije, vitalnosti i bistrosti tijekom cijelog dana. Nećete osjetiti navalu energije kada ćete postaviti hologramski zapis ... niti ćete kasnije osjećati slabost... osjećati ćete jednakomjernu uravnoteženost tijekom cijelog dana.

Razlika između CieAura narukvica i ostalih narukvica koje se nude na tržištu

je u činjenici kako sve osim CieAurinih narukvica ioniziraju, dok CieAurine prožima energetska formula. Ni jedno poduzece koje proizvodi narukvice ne koristi istu tehnologiju kao CieAura. Ni jedna vrsta narukvica osim CieAurinih nije prožeta unutarnjom energijom.

Vratimo se na pojam ionizacije. Atom se sastoji od jezgre, a jezgra od neutrona i pozitivno nabijenih protona. Negativno nabijeni elektroni kruže oko jezgre. Elektricno uravnoteženi atom je onaj koji ima jednaki broj protona i elektrona. Kada se broj elektrona razlikuje dobivamo ion, ili atom sa pozitivnim ili negativnim punjenjem.

Pozitivni ion je onaj kome nedostaje jedan elektron, dok negativni ion ima višak jednog elektrona. Negativni ioni nastaju u prirodi. Najcešci su u obliku isparivanja vode (kao što je to vodopad ili surf na plaži). Prema našim spoznajama nisu napravljene studije o ucincima relativno niskog udjela ionizacije pronađene u ionizirajucim narukvicama.

Većina „Energetskih“ ili „Uravnoteženih“ narukvica na tržištu prodaje se i puni u Kini. Proces punjenja naziva se ionizacijom. Narukvice se napune elektronima sve dok se ne zalijepe i ne postignu negativni ioni. Ako mjerimo narukvice, mjerimo zapravo negativnu elektricnu neravnotežu. Iz tog procesa je nastao ovaj proizvod. Na taj naćin se ioniziraju Power Balance narukvice.

CieAura opskrbljuje narukvicu sa unutarnjom energetskom formulom. Ta energija djeluje u areni kvantne mehanike. Trenutno ne postoji ni jedan uređaj koji može mjeriti unutarnju energiju na narukvicama, več samo učinke unutarnje energije. Na zapešcu se nalaze jake akupunkturne točke energetske formule koje su savršene za narukvicu. Postupak je fizički, a ne kemijski stoga ne postoje nikakvi štetni utjecaji na osobu. Sa CieAura narukvicama se osjecate slobodno, imate više energije, bolju ravnotežu, mentalnu jasnoču i jaču mentalnu usredotočenost.

Formule koje se koriste u CieAurinim holografskim čipovima se mogu promijeniti kako bi se polučili razliciti učinci, kao ugodan san noču, olakšavanje nelagoda kao i ublažavanje sinusnih ili alergijskih simptoma te kontroliranje težine. Kombinacija vlastitih formula sa kombinacijom pravilno postavljenih holografskih čipova temeljenih na akupunkturnim točkama koje polučuju ovako učinkovite rezultate.

Svatko od nas ima energetsko polje koje okružuje naše tijelo. CieAura narukvice se pune unutarnjom energetskom formulom napravljenom za optimalni protok energije. Unutarnje energije koje djeluju u CieAurinim narukvicama u vanjskoj su interakciji sa energetskim poljem tijela. Energetsko punjenje unutar narukvice djeluje zajedno sa tijelom i omogučava tijelu prirodnu ravnotežu. Jednom riječiju, održavati tijelo u ravnoteži

znači optimizirati protok energije, odnosno Qi u tijelu. Qi u kineskom jeziku označava „životnu energiju“ ili „protok energije“. Tradicionalna kineska medicina (TCM) smatra, kako tijelo posjeduje prirodne obrasce Qi, koji cirkuliraju u kanalima nazvanim meridijani.

Prirodni meridijani u našem tijelu izlaze iz ravnoteže i rezultiraju zaustavljanjem protoka energije. Tijelo ispravlja protoke energije iako rijetko, možda čak i nikada, ne postoji ravnoteža u

tijelu koja sadržava pozitivnu i negativnu (Yin i Yang) energiju, koncentraciju i izdržljivost na optimalnim razinama.Tradicionalna kineska medicina pokušava osloboditi neuravnoteženost podešavanjem cirkulacije Qi-a koristeci različite tehnike kao što su herbologija, terapija hranom,

masaže, akupunktura i fizički trening koristeci borilačke vještine. Za predstavljanje optimalnog Qi neke borilačke vještine koriste prikaz nazvan „nepokretno tijelo“. Postoje još nazivi „ukorjenjivanje“ ili „sidrenje“ sa zemljom. Kada je osoba ukorijenjena, njezina energetska bilanca je odlična, stoga je takvu osobu teško izbaciti iz ravnoteže.

Cell phone SafeGuard hologramski zapisi

 

EMF (Electro Magnetic Fields) - elektromagnetska polja - su svestrano istraživali zbog pitanja sigurnosti prilikom zračenja mobilnih telefona i utvrdili da zračenja nisu sigurna. Jedan broj istraživačkih timova različitih država izvještavao je o povećanom riziku za nastanak moždanih tumora i tumora gušterače kod korisnika mobilnih telefona koji ih dugotrajno i češće koriste. Neka druga istraživanja pokazala su da zračenja mobilnih telefona mogu uzrokovati ozbiljne tegobe kod djece, pokrenuti neurološke tegobe kod odraslih i oštetiti spermu. Studija kod UCLA je utvrdila vezi između prenatalne ispostavljenosti zračenju mobilnog telefona i teškoća u ponašanju djece (Divan 2008). Znanstvenici su utvrdili da je povećan rizik za nastanak Alzheimerove bolesti povezan s elektromagnetskim zračenjem (Huss 2009). Zadnja danska studija izvještava o povećanom riziku za nastanak neuroloških promjena kao što su migrena i vrtoglavica i kod korisnika mobilnih telefona (Schuz 2009).

Korisni i sigurni naputci:

Uporabom slušalica smanjujemo zračenje u glavu jer slušalice emitiraju znatno manje zračenja nego mobilni telefoni.

Upotrebljavajte hologramske zapise CieAura i zamijenite ih svaka četiri do šest tjedana (ovisno o tome koliko koristite mobilni telefon). Hologramski zapis Cell Pope Safe Guard blokira isijavanje vašega mobilnog telefona i pomaže tijelu kako bi ono bilo otpornije na elektromagnetna zračenja mobilnih telefona, prije svega na ispostavljenim mjestima kao što su uši i mozak.

Kada je to moguće radije više pišite nego govorite; potrošiti ćete manje energije, a ako pošaljete poruku i zračenje će biti manje. Uz to pisanjem poruka također čuvate i glavu od zračenja.

Ako imate loš signal mobilni telefon će se s većim zračenjem pokušati bolje povezati s predajnikom. Primajte pozive ili zovite samo onda kada vaš mobilni telefon ima snažan signal. U slučaju lošeg signala ne upotrebljavajte telefon.

Istraživači u Sjedinjenim državama, u Francuskoj i u Japanu izvještavaju da dječji mozak prima dvostruko više zračenja nego odrasli zbog tanje lubanjske kosti i stoga što njihov mozak sadrži više tekućine i iona (nabijenih čestica). Svi ti čimbenici omogućavaju povećanje zračenja, stoga preporučamo, da djeci ograničite uporabu mobilnog telefona.

Zaštita od zračenja kao što su čepovi na anteni ili zaštitni etuiji za telefon smanjuju kvalitetu signala i prisiljavaju telefon da razgovore prenosi s povećanom energijom, a time i većim zračenjem. Trenutno u Sjedinjenim državama ali i u ostalim državama agencije za javno zdravstvo jednoglasno se protive uporabi takvih proizvoda jer nisu testirani niti imaju potrebne državne dozvole.

 

SVE NARUDŽBE na tel. Tel. 098/ 471 459

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

LIPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  ajoooj, bilo bi bolje da sanjaš nešto lijepo, žao mi je

  01.06.2020. 14:31h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  e, draga Irido, nisam dugo trebala čekati - zabijen je nož u leđa i još ga vrti i danas :) :) :) :) stvarno vrhunski tumačiš snove!!!

  31.05.2020. 14:33h
 • Član vanessavanessa

  *

  20.05.2020. 17:31h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretan dan vam želim. Lp

  19.05.2020. 07:13h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  pa kad stigneš ... :)

  14.05.2020. 11:01h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  https://www.magicus.info/najcesce-prakse/tumacenje-snova/besplatno-tumacenje-snova-shadowofsoul-davorlove-ko-u-prici#comments

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  evo, draga Irido, dopunila sam Davorov san :)

  14.05.2020. 11:00h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Testiranja EMF – elektromagnetska polja