Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član CieAura

Upisao:

CieAura

OBJAVLJENO:

PROČITANO

806

PUTA

OD 14.01.2018.

Testiranja EMF – elektromagnetska polja

Testiranja EMF – elektromagnetska polja
Upute: CieAurine Lite hologramske zapise i narukvicu Lite morate nositi svaki dan, 6 dana u tjednu. 7 dan napravite pauzu. Postupak ponovite.

Testiranja EMF – elektromagnetska polja

TERMIČKI PRIKAZ ELEKTROMAGNETSKOG ZRAČENJA MOBILNOG TELEFONA

Prikazani su testovi koje su 14. ožujka 2010. izvršili kod HarmonicFM, proizvođaču hologramskih zapisa CieAura. Njima su željeli utvrditi djelovanje mobilnih telefona na ljudsko tijelo, prije svega na predjelu glave i mozga.

Prvi test prikazuje osobu u prirodnom položaju prije nego što prisloni mobilni telefon uz glavu.

 

 

Na drugoj slici je ista osoba s prislonjenim mobilnim telefonom uz glavu (uho) dok govori ili odgovara na poziv. Na slici je jasno vidljivo povećanje temperature koju uzrokuje zračenje mobilnog telefona - to je vidljivo u crvenim i tamnijim bojama. Utvrđeno je da su utjecaji na glavu mjereni termičkim mjerilom bez promjena kako kod mobilnog telefona za vrijeme djelovanja tako i kod mirovanja.

 

Donja slika je nastala nakon što je hologramski zapis CieAura Cell Phone SafeGurad bio postavljen na obije strane telefona i osoba ga je normalno upotrebljavala. Primijetiti ćete znatno smanjenje temperature glave nakon uporabe hologramskih zapisa CieAura Cell Phone SafeGuard.

Uporabom hologramskih zapisa CieAura Cell Phone SafeGuard na mobilnom telefonu pomažete tijelu da se obrani od učinaka mobilnog telefona. Postavite veliki CieAura Cell Phone SafeGuard hologramski zapis na stražnju stranu vašeg mobilnog telefona. Preporučamo, da mijenjate hologramski zapis na mobilnom telefonu svakih 4 – 6 tjedana, ovisno o količini korištenja vašeg telefona. Također mijenjate hologramski zapis i ako je vidljivo oštećen.

Sinus Allergy hologramski zapisi

 

Hologramski zapisi CieAura Sinus Allergy iznimno su učinkoviti u rješavanju problema sa sinusnim alergijama. Znakovi su češći u proljeće, kasno ljeto i u ranu jesen te prilikom cvjetanja trava i drveća. U to vrijeme je i zrak vrlo suh što dodatno nadražuje nosnice. Izmet grinja, posteljnih stjenica i drugi insekti mogu uzrokovati iste tegobe. Znakovi se pokazuju kao curenje nosa, kihanje, suzenje, grebanje u grlu i pečenje očiju.

Tvari u zraku koje udišemo kroz nos i usta često nadražuju sinuse i dovode do alergija. Kada te čestice iz zraka uđu u tijelo obrambeni mehanizam tijela ih zaustavlja uz pomoć sluzi i na taj im način sprječava prodor u dišni sustav. Za vrijeme cvjetanja tih čestica je previše da bi ih sluz mogla savladati. S vremenom te čestice sprječavaju pravilno sušenje sluznice i sluz se nakuplja u sinusima i postane vrlo osjetljiva za viruse i bakterije. Kada dođe do toga postoji velika opasnost za infekcije i ostale ozbiljne tegobe. Stoga je, kada se radi o sinusima, potrebno pravovremeno poduzeti mjere. Hologramski zapisi CieAura Sinus Allergy djeluje izvana na energetska polja koja upravljaju sinusima. Niti jedna tvar ne ulazi u tijelo.

Pravilno postavljanje

CieAura hologramski zapis Sinus Allergy postavite iza desnog i lijevog uha. U akupunkturi je točka poznata kao SJ18.

Ovaj hologramski zapis djeluje 3-5 dana.

Svaki peti amerikanac ima sinusnu alergiju i tegobe povezane s njom. Većina ljudi simptome ne uzima u obzir dovoljno ozbiljno jer se priviknu na kronične sinusne tegobe, diranje kroz usta i usporenost dišnih putova. Također se priviknu i na smetnje sa snom i iscrpljenošću. S vremenom osoba sa sinusnom alergijom ne može zamisliti život bez svih gore opisanih tegoba.

Česti simptomi sinusnih alergija pokazuju se kao:

svrab očiju i povećano suzenje

kihanje

svrabež i začepljen nos

umor.

 

Redovitom uporabom Sinus Allergy hologramskih zapisa ukloniti ćete sve te tegobe i ponovno prodisati punim plućima.

Enhance za njega i nju hologramski zapisi

Hologramski zapisi koji uravnotežuju hormonalnu ravnotežu u tijelu žene i muškarca.

Dokazano je da brzi tempo života, nepravilna prehrana, aditivi i konzervansi u hrani i uzrokuju stres i time urušenost hormonalne ravnoteže u ljudskom tijelu. To ima mnogo negativnih posljedica koje s vremenom mogu dovesti do različitih bolesti.

Hologramski zapisi Enhance bili su najprije napravljeni za žene u menopauzi. Današnje žene u menopauzi su još uvijek vrlo aktivne žene i zato su valunge neugodna pojava u menopauzi. Hologramski zapisi su najprije bili napravljeni za uklanjanje tih pojava, ali se je uskoro utvrdilo da mogu koristiti svim ženama svih starosti jer uravnotežuju hormone u različitim životnim razdobljima žene.

Tako pomažu kod:

menstrualnih tegoba, kao što su neredovita i bolna menstruacija

razdražljivosti

napuhnutosti

umora

bolnih i povećanih grudi

usporavaju starenja tijela

neravnoteži hormona u tijelu.

Redovitom uporabom hologramskih zapisa Enhance u tijelu se postiže ravnoteža hormona. To pomaže općem dobrom osjećaju. Utvrđeno je i da se s ukupnim poboljšanjem poboljšava i libido. Stoga možemo s radošću preporučiti hologramske zapise Enhance i svima onima koji imaju nizak libido kako bi im ujedno i spolni odnosi biti intenzivniji i duži.

I muškom tijelu je potrebna dobra hormonalna ravnoteža koja dovodi do toga da je muškarac mirniji, usredotočeniji, a ujedno mu se povećava libido. Kao i kod žena i kod muškaraca su spolni odnosi intenzivniji i duži.

Za veliki broj žena i muškaraca svakodnevni pritisak koji stvara način života i stres veliki je problem jer to utječe na osnovnu životnu potrebu – spolnost. Enhance hologramski zapisi napravljeni su s namjenom da ponovno uspostave ravnotežu u smislu povjerenja i žudnje. Enhance hologramski zapisi djeluju na razini spolnih energija i pomažu uspostaviti više pozitivnih osjećaja intimnosti. Romantični osjećaji i spolna želja izražavaju se kada je jedan od osjeta potaknut od strane tih osjetljivih energetskih valova. Spolna energija se iskazuje kao žudnja i romantika. Osjećaj je suptilan i zadovoljavajući.

Postavljanje Enhance hologramskih zapisa za nju i njega

 

Uporaba: Nosite 1 hologramski zapis 24/7. Zamijenite ga svaka 3 dana. Nakon petog dana napravite dan pauze. Postupak ponovite.

Enhance hologramski zapis osjetno utječe na osjećaje, podizanje samopouzdanja i privlačnost na prirodan način. Privlačnost i spolna žudnja su očiti kada se vi osjećate samopouzdanije i zadovoljnije.

CieAurin program kontrole tjelesne težine - Body Revolution

Optimalan rezultat postiže se kod:

kombinacije uporabe hologramskih zapisa Lite i narukvice Lite (optimalna energijska ravnoteža tijela),

6 do 7 obroka na dan

obroci neka su manji

prva 3 tjedna uporabe Body revolution programa neka se korisnik pridržava prehrane koja se zasniva na proteinima i na manjem unosu ugljikohidrata.

CieAura Lite hologramski zapisi i narukvica

 

 

 

 

 

 

Hologramski zapisi u kombinaciji s narukvicom predstavljaju siguran, novi i vrlo učinkoviti pristup kontroli tjelesne težine bez uporabe lijekova ili ostalih dodataka koji su zasnovani na kemijskom sastavu. CieAura hologramski zapisi i narukvica pomažu kod znatnog smanjenja vašeg apetita stoga se pojedinac lakše odlučuje kod odabira pravilne prehrane. Narukvica i hologramski zapisi djeluju zajedno kao cjelokupan CieAura Body revolution sustav i pomažu Vam postići željenu tjelesnu težinu. Hologramski zapisi i narukvica vam pomažu smanjiti glad i potiču smanjenje zaliha masnoće.

Upute: CieAurine Lite hologramske zapise i narukvicu Lite morate nositi svaki dan, 6 dana u tjednu. 7 dan napravite pauzu. Postupak ponovite.

CieAura Lite hologramski zapisi

CieAura Lite hologramski zapisi su energijski napunjeni istom patentiranom tehnologijom koja je znanstveno dokazana i u ostalim hologramskim zapisima. Ti hologramski zapisi imaju specifičnu formulu koja utječe na smanjenje apetita, osjećaj punosti nakon malih obroka i potiču metabolizam. CieAurini Lite hologramski zapisi komuniciraju s tijelom preko sustava meridijana i na taj način utječu na protok energije i time tijelu pružaju maksimalnu energijsku ravnotežu. Očekivani rezultati: 100 % prirodna, sigurna i jednostavna kontrola tjelesne težine. U paketu je 9 hologramskih zapisa.

Postavljanje:

CieAura Lite hologramski zapis postavite na način da sredinu dlana položite na sredinu koljena. Rastvorite prste i točka koja dotiče kraj prstenjaka je točka na koju nalijepite hologramski zapis.

CieAura Lite narukvica

CieAura Lite Narukvica je crne boje s mogućnošću podešavanja veličine. Energijski je napunjena i napravljena je na istoj znanstveno dokazanoj tehnologiji kao i hologramski zapisi. S tijelom komunicira preko sustava meridijana i omogućuje tijelu energijski protok te time utječe na smanjenje apetita, osjećaj punosti nakon unošenja manjih obroka i utječe na metabolizam (potiče). Za bolje rezultate narukvica CieAura Lite se koristi u kombinaciji CieAura Lite hologramskim zapisima jer na taj način potaknemo tijelo na maksimalnu energijsku ravnotežu i na prirodan način mu omogućimo kontrolu tjelesne težine. Narukvicu je potrebno zamijeniti svaki mjesec. Rezultati: sigurna, zdrava i prirodna kontrola tjelesne težine.

 

 

 

CIEAURINI HOLOGRAMSKI ZAPISI NOVE GENERACIJE

500RQ10 - Rest Quiet – 10 hologramskih zapisa

501PE10 - Pure Energy – 10 hologramskih zapisa

502PR10 - Pure Relief – 10 hologramskih zapisa

503SA10 - Sinus Allergy – 10 hologramskih zapisa

504ENHC10 - Enhance for Him/Her Combo – 10 hologramskih zapisa (5 za njega / 5 za nju)

505CPSG8 - Cell Phone SafeGuard – 6 hologramskih zapisa

cjena za distributere: $20

CSV: 12

maloprodajna cjena: $30

CSV od maloprodajne cjene: 12

zarada od maloprodajne cjene: $5

cjena priviligiranog kupca: $25

CSV od priviligiranog kupca: 12

POČETNI PAKETI

506PP6 - PERSONAL PACK - OSOBNI PAKET

sadrži po jednoga od sledečih proizvoda:

Rest Quiet

Pure Energy

Pure Relief

Sinus Allergy

Enhance for Him/Her Combo

Cell Phone SafeGuard

cjena za distributera/wholesale price: $120

CSV / CSV po 30 dneh: 60 / 72

maloprodajna cjena/retail Value: $180

FOC: $12

507PROP4 - PROFESIONALNI PAKET/PROFESSIONAL PACK

4 osobni paketi

cjena za distributera/wholesale price:

$480

CSV / CSV po 30 dneh: 240 / 288

maloprodajna cjena/retail value: $720

FOC: $48

508PREMP8 - PREMIUM PAKET/PREMIUM PACK

8 osobnih paketa

cjena za distributera/wholesale price: $960

CSV / CSV po 30 dneh: 480 / 576

maloprodajna cjena/retail value: $1440

FOC: $96

509PLATP14 - PLATINASTI PAKET/ PLATINUM PACK

14 osobnih paketa

cjena za distributera/wholesale price: $1680

CSV / CSV posle 30 dana: 840 / 1008

maloprodajna cjena/retail value: $2520

FOC: $168

Body Revolution paket

… je sastavljen iz:

* 286lhc1 - 1 paket CieAura Lite hologramskih zapisa i

401wmaw - 1 CieAura Lite narukvica sa kopčom

* kratke upute za početak/ Fat Burning Cheat Sheet

* 5 stupnjeva kartica brzog početka / 5 Step Fast Start Card – (tamo gdje je napravljena – mogučnost tiska sa virtualnog ureda)

Cjena za distributere/wholesale value: $69.90 – pri kupnji tog paketa dobijete $10 popusta i tako je cjena $59,90 za set.

CSV: 35

Maloprodajna cjena: $99.90 – prodaje se za $89.90

CSV: 35

Zarada od maloprodajne cjene: $30

Cjena za priviligiranog kupca: $89.90 – prodaje se za $79,90

CSV: 17,5

Zarada od priviligiranog kupca: $20

Individualna prodaja Body revolution proizvoda

286LHC1 – CieAura Lite Chips, 30 CSV, $39,95

401wmaw – CieAura Lite Wristband, 20 CSV, $29,95

NARUKVICE CX2

* individualne narukvice u veličini S, M in L, cjena za distributere: $29,95, maloprodajna cjena: $39,95, 15 CSV

* PAKET 6 NARUKVICA: 2S + 2M + 2L, $179,90, 90CSV

* PAKET 12 NARUKVICA: 4S + 4M + 4L, $359,40, 180CSV

* PAKET 30 NARUKVICA: 10S + 10M + 10L, $895,5, 450CSV

NA SVE CJENE POTREBNO JE DODATI PDV IN CJENO SLANJA I PAKIRANJA PROIZVODA.

 

 

 

DELO NA SEJMU

Ko se odločite, da boste delali na sejmu, si najprej sestavite ekipo oseb s katerimi boste skupaj sodelovali. Natančno si razdelite delovni čas in s tem pokritost vašega razstavnega mesta. Priskrbite si dovolj vstopnic za vse posameznike. Stroške sejma, si razdelite glede na število ur vsakega distributerje, ki sodeluje na sejmu.

Na sejmu se SAMO pridobivajo kontakti s pomočjo VPRAŠALNIKA ZA INDIVIDUALNE TRETMAJE IN ŽREBANJE. Dogovorite se kdo in koliko nagrad bo prispeval za žrebanje. Najboljši dogovor je, da po končanem sejmu vsak distributer vzame svoje izpolnjene vprašalnike in začne s sledenjem/follow up – klic, žrebanje, povabilo na tedenski sestanek, individualni sestanek. Lahko se tudi distributerji med seboj dogovorijo o zamenjavi kontaktov, glede na regijo.

Po sejmu se pravo delo šele začne!! Vprašalnik na sejmu je pripravljen tako, da boste samo dobivali nove kontakte, ne pa tudi vpisovali nove distributerje in na dolgo razlagali o proizvodih. Vse to je treba narediti po sejmu! Če bi to delali na sejmu, vam bi veliko ljudi »ušlo« in ne bi dobili dovolj kontaktov za delo naprej.

  

UPITNIK ZA IZVLAČENJE I OSOBNE TRETMANE ZA KLIJENTE

POŠTOVANI, možete sudjelovati u nagradnoj igri, gdje čemo izvlačiti 20 osoba, koje če nam odogoviti na sledeča pitanja. I SVI čete dobiti besplatni uzorak naših proizvoda! CieAura je poduzeče, koje ima proizvode osnovane na revolucionarnoj znastvenoj osnovi sa novom tehnologijom, koji djeluju kao akupunktura bez igle.

 

1. DALI VAS NEŠTO BOLI ILI POZNAJTE NEKOGA KOGA NEŠTO BOLI? Bol može biti trenutan ili permanentan.

DA NE

2. DALI IMATE PROBLEMA SA NESANICOM ILI POZNAJETE NEKOGA, KOJI PATI OD NESANICE?

DA NE

3. DALI IMATE PONEKAD MAJNAK ENERGIJE, ILI POZNAJETE NEKOGA, KOME BI DOBRO DOŠLO VIŠE ENERGIJE?

DA NE

4. DALI ŽELITE SAZNATI VIŠE O NAŠIM PROIZVODIMA?

DA NE

5. DALI ŽELITE SUDJELOVATI U IZVLAČENJU?

DA NE

 

IME I PREZIME _________________________________________________________

ADRESA ________________________________________________________________

EMAIL ADRESA _________________________________________________________

TELEFON _______________________________________________________________

HVALA NA VAŠEM VREMENU I POVJERENJU!!

 

NEOVISNI DISTRIBUTER CIEAURE _____________________________________

DATUM ______________________________

VAŠI OSOBNI PODACI BITI ĆE UPOTREBLJENI SAMO ZA NAMJENU PREZENTACIJE CIEAURINIH PROIZVODA.

DELO S TERAPEVTI

Terapevt je vsaka oseba, ki nudi kakršenokoli uslugo drugim ljudem – frizerji, fitnes centri in ostali centri športnih aktivnosti, kozmetičarke, akupunkturisti, zdravniki osebne prakse, centri dobrega počutja, maserji, fizioterapevti, bioenergetiki ali kakršnikoli drugi terapevti.

Ker ima terapevt veliko dela, ne more na klasičen način graditi svoje strukture/vpisovati novih distributerjev/slediti ljudem. Ima pa veliko kontaktov oseb, ki mu zaupajo. In to je osnovno izhodišče za dobro sodelovanje. Terapevt bo v svoji »ordinaciji« povedal svojim strankam o hologramskih zapisih CieAura in tudi dal brezplačen vzorec, ki je njegov/njen strošek. Po tem bo stranka izpolnila spodnji obrazec in s tem pristal/a na to, da ga boste poklicali. Ne pozabite: ta stranka sedaj čaka na vaš klic! Točno se dogovorite s terapevtom, kdaj vam bo dajal izpolnjene obrazce, da boste točno vedeli, kdaj boste lahko poklicali stranko. Terapevt vam lahko posreduje tudi obrazce preko emaila – datum obravnave, težave stranke, ime in priimek stranke, email, telefon, kateri hologramski zapis je bil nalepljen/dan. In tako boste imeli veliko strank, ki bodo že vnaprej pripravljene na sodelovanje z vami. Vi pa jih pokličite, povabite na individualni sestanek, na tedenski sestanek in se dogovorite za nadaljnje sodelovanje.

Pravila, ki se jih morata držati terapevt in distributer:

Terapevt mora biti aktiven distributer CieAure

Terapevtov strošek so hologramski zapisi, ki jih je dal svoji stranki

Terapevt se mora zavezati, da bo redno dostavljal podatke distributerju, ki jih bo zanj/o dalje obdeloval.

Če se kontaktirana oseba odloči, da bo samo stranka, se ga usmeri na terapevtovo spletno stran, kjer nadalje kupuje.

Distributer, ki izvaja kontaktiranje oseb, ki mu jih je dal terapevt, je lahko njegov sponzor ali osebno vpisani distributer od terapevta. Lahko pa je tudi distributer v terapevtovi strukturi, ki ga določi sponzor, glede na uspešnost posla.

Ob vpisu novega distributerja je le-ta vedno vpisan kot osebni novi distributer terapevta (terapevt je sponzor).

FOC ali Provizija na prva naročila vedno pripada terapevtu.

Terapevt določi pozicijo novega distributerja (levo ali desno), vendar vedno pod distributerja, ki je opravljal delo kontaktiranja.

Končni cilj tega je, da se dobijo od terapevta vsi kontakti, ki jih sam ne more obdelati (kar je ponavadi zelo veliko), terapevt je motiviran, ker si s tem gradi strukturo, distributer, ki opravlja kontaktiranje, pa dobi CSVje in si veča svoj team.

 

POŠTOVANI!

VAŠ TERAPEUT DAO VAM JE UZORAK CIEAURINIH PROIZVODA. S OBZIROM NA TO, DA IMAMO U CIEAURI VIŠE PROIZVODA, DOZVOLITE, DA VAM IH BESPLATNO PREZENTIRAMO. ZBOG TOGA VAS MOLIMO ZA VAŠ BROJ TELEFONA I VAŠU EMAIL ADRESU.

HVALA ZA VAŠE ISKAZANO POVJERENJE!

IME I PREZIME _________________________________

TELEFON ______________________________________

EMAIL ADRESA ________________________________

SA POŠTOVANJEM,

Vaš CieAurin zastupnik

Datum: _________________________

VAŠI OSOBNI PODACI BITI ĆE UPOTREBLJENI SAMO ZA NAMJENU PREZENTACIJE CIEAURINIH PROIZVODA.

 

STRATEŠKI SESTANEK/PLAN AKCIJE/POSLOVNI NAČRT

Vsakemu novemu distributerju je treba pomagati pri dobrem začetku!

To delo ponavadi prevzame njegov sponsor, če pa je tudi sponsor še nov, je včasih dobro, da pri tem začetku sodeluje še nekdo iz sponzorske linije.

Namen strateškega sestanka je, da se novemu distributerju poda vse potrebne informacije za delo in da se skupaj s sponzorjem/sponzorsko linijo dogovorita za plan dela.

Pravila za opravljanje strateškega sestanka:

Strateški sestanek se naredi z vsakim novim distributerjem

Najbolje je narediti strateški sestanek takrat, ko dobi nov distributer na dom naročene proizvode (trenutek veselja!)

Temeljito je treba predelati vse točke, kajti le tako bo lahko nov distributer imel polen nadzor nad svojim delom in ga tudi sprejel kot delo.

Prvi mesec je izjemnega pomena za vsakega novega distributerja in s pomočjo Strateški sestanek se začrtajo jasni cilji in opredeli ZAKAJ je nekdo v CieAuri.

 

 

STRATEŠKI SASTANAK

IME I PREZIME, TELEFON, EMAIL ADRESA_________________________________________________

KODA/ID _________________ KORISNIČKO IME ____________________

DATUM ROĐENJA _____________________________

OD KADA U CIEAURI ________________________

NARUDŽBE PROIZVODA ____________________

KOJE PROIZVODE UPOTREBLJAVA NAJVIŠE __________________

ALATI ZA RAD

ALATI ZA OSOBNU EDUKACIJU I RAST

VAŠ ZAŠTO

KRATKOROČNI CILJEVI

DUGOROČNI CILJEVI

POPIS OSOBA

VREMENSKI RAZPORED – MOJ RUKOVNIK:

Koliko sati na dan?

Koliko dana na tjedan?

Koliko vremena (barem jednu godinu)?

DOBRO POZNAVANJE SISTEMA

Mjesečna aktivnost

Godišnje obnavljanje web stranice

Virtualni ured

Načini isplate - provizija

Duplikacija

POSLOVNE PREZENTACIJE (kada i gdje?)

ŠKOLOVANJE

RAZVOJ PODRUČJA

PLAN RADA:

30 dana

Koliko sati na dan/tjedan?

Kada (»otvoreno« i »zatvoreno« vrijeme)

Koliko ljudi pozovem?

Kučni sastanci (barem troje)

Individualni sastanci za posao

Pračenje – Follow up

Poslovne prezentacije

Školovanja

Posebni sastanci

S sponzorjom/sponzorskom linijom na teren

Naš sledeči sastanak

Dnevna/tjedna procjena stanja

VAŽNI TELEFONSKI BROJEVI I EMAIL ADRESE MOJIH UPLINEA, DOWNLINEA I SPONZORA

 

 

Kao vaš sponzor/sponzorska linija obavezujem se, da ču napraviti sve što mogu, da vam u prvih 14 dana pomognem, da dobro započnete vaš posao. Od vas očekujem predanost i oduševljenje, koje če nam pomoči do zajedničkih uspjeha.

Ime i prezime sponzora/sponzorske linije i podpis __________________________________

DATUM ___________________

 

 

SVE NARUDŽBE na tel. Tel.
098/ 471 459

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

Osvježi podatke

TRAVANJ...

Osvježi podatke

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

Osvježi podatke

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

Osvježi podatke

MAGIJA

Osvježi podatke

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Kako djeluju hologramski zapisi