Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član JosipJankovic

Upisao:

JosipJankovic

OBJAVLJENO:

PROČITANO

722

PUTA

OD 14.01.2018.

Meditacije za osobno i planetarno iscjeljenje

Meditacije za osobno i planetarno iscjeljenje
Odajte si priznanje što ste usmjereni dok je oko vas nevjerojatan kaos. Odajte si priznanje što ste hrabri i što činite više nego što ste mislili da možete.

DODATAK   A

Meditacije za osobno i planetarno iscjeljenje

Odajte si priznanje što ste usmjereni dok je oko vas nevjerojatan kaos.

Odajte si priznanje što ste hrabri i što činite više nego što ste mislili da možete.

Meditacije iscjeljenja na kraju terapije u našim radionicama vrlo su moćne. Obične se podijelimo u skupine po troje i radimo jedan oblik polaganja ruku. To je divan način da primite energiju, ali i da je podijelite s velikim brojem ljudi koji se ustručavaju zamoliti za pomoć. Na taj način često stječemo duboka iskustva.

Željela bih s vama podijeliti neke od meditacija koje mi činimo. Bilo bi divno kad bismo u njima bili redoviti, bilo sami, bilo u grupi.

Kontakt s djetetom u sebi

Pogledajte dijete u sebi na način na koji to možete i uočite kako izgleda i kako se osjeća. Ugodno ga smjestite u krilo i ispričajte mu se. Tako ste dugo bili odsutni i sada ćete to ispraviti. Obećajte tom malom djetetu da ga nikada više ne ćete napustiti. Svaki puta kada želi, može vas dotaći, pozvati i vi ćete biti tu. Ako se uplaši, držat ćete ga u naručju. Ako je Ijutito, u redu je da to pokaže. Recite mu da ga jako volite.

Vi imate moć da pomognete stvoriti svijet u kojem vi i vaše


dijete želite živjeti. Vi imate moć svog uma i svojih misli. Zamislite sebe kako stvarate divan svijet. Vizualizirajte svoje dijete opušteno  i sigurno, mirno, nasmijano, sretno u igri s prijateljima. Trči slobodno. Dodiruje cvijet. Grli drvo. Ubire jabuku s drveta i slasno je jede. Igra se s mačkicom ili sa psićem. Ljulja se na ljuljački. Radosno i smijući se, trči vam u zagrljaj.

Zamislite vas, zajedno zdravi ste i živite na lijepom i sigurnom mjestu, imate divne odnose s roditeljima, prijateljima i surad­ nicima. Kuda god idete, radosno vas pozdravljaju. Vaša je ljubav izuzetna. Pogledajte gdje to želite živjeti i što želite raditi. Vizualizirajte sebe. Zdravi ste. Vrlo zdravi. Radosni. Slobodni. I tako jest.

Zdrav svijet

Zamislite svijet kao veliki životni prostor. Vizualizirajte sve bolesne kako se oporavljaju i sve beskućnike kako su zbrinuti. Bolest je stvar prošlosti i sve su bolnice sada stambene zgrade. Zamislite kako  zatvorenici uče voljeti sebe, kako su pušteni na slobodu i postali dobri građani. Zamislite crkve kako iz svojih učenja izbacuju grijeh i  krivnju. Zamislite vladu koja se  uistinu brine o  ljudima.

Izađite iz tog mjesta i osjećajte kako pada čista kiša. Kiša je prestala i pojavljuje se krasna, duga. Uočite sunce i čist, jasan zrak. Mirišite njegovu svježinu. Promatrajte blistavu i čistu vodu u potocima, rijekama i jezerima. Uživajte u travi, mahovini i šumama. Bogatstvo cvijeća, voća i povrća svuda je obilno. Zamislite zdrave ljude. Bolesti su samo uspomene.

Posjetite druge zemlje i uživajte u njihovu miru i općem bogatstvu. Uočite sklad među ljudima koji odlažu oružje, prosuđivanje, kritiziranje i predrasude - zastarjeli su pojmovi i nestaju. Vizualizirajte kako se ruše granice i nestaju razlike. Zamislite kako svi postajemo jedno. Vizualizirajte našu Majku Zemlju iscijeljenu i cijelu.


Vi sada stvarate taj novi svijet koristeći svoj um da biste ga zamislili. Vi ste moćni. Vi ste važni. S vama se računa. Živite svoju viziju. Pođite u svijet i učinite što možete da bi se vaša vizija obistinila. Bog neka nas sve blagoslovi, i tako jest.

Svjetlo iscjeljenja

Pogledajte duboko u središte svoga srca i pronađite onu malu točku blistavo obojenog svjetla. Tako je lijepe boje. To je samo središte vaše ljubavi i iscjeliteljske energije. Promatrajte ga kako pulsira, pa pulsirajući raste i ispunjava vaše srce. Zamislite ga kako putuje vašim tijelom od glave k vrhovima prstiju na rukama i nogama. Blistate ti m prekrasno obojenim svjetlom. To je vaša ljubav i vaša iscjeliteijska energija. Meka vam cijelo tijelo vibrira sa svjetlom. Možete si reći: "Sa svakim dahom sve sam zdraviji i  zdraviji."

Osjećajte kako svjetlo čisti vaše tijelo od bolesti i omogućava povratak zdravlja. Neka to svjetlo počne sjati iz vas u svim smjerovima, dodirujući ljude oko vas. Neka vaša iscjeliteijska energija dotakne svakog za koga znate da mu je potrebna. Kakve li povlastice posjedovati je ! Neka posjeti sve bolnice i sanatorije, sve duševne bolnice, sva sirotišta, sve zatvore i sve ostale in­ stitucije očaja. Neka unese svjetlo, nadu i mir.

Neka uđe u svaki dom bola i patnje u gradu u kojem živite. Neka vaša ljubav, i svjetlo, i iscjeliteijska energija utješi svakoga kome je to potrebno. Neka krene u crkve i smekša srca njezinih službenika kako bi mogli širiti bezuvjetnu ljubav. Neka uđe u zgradu vlade noseći poruke istine i napretka. Odaberite mjesto na planetu  kojem želite pomoći  da ozdravi. Usmjerite svoju ljubav, i svjetlo, i iscjeliteljsku energiju na to mjesto, pa gledajte kako se u njega vraća sklad i ravnoteža. Svakoga mu dana pošaljite malo svoga svjetla, svoje ljubavi, svoje iscjeliteljske energije. Mi smo ljudi. Mi smo djeca. Mi smo svijet. Mi smo budućnost. Što dajemo, to nam se mnogostruko vraća. I tako jest.


Prihvaćanje prosperiteta

Hajde da ostvarimo neke svoje pozitivne kvalitete. Mi smo otvoreni i spremni primiti fantastične nove ideje. Dopuštamo prosperitetu da prodre u slojeve našeg života kamo nije uspio ući nikada prije. Zaslužujemo najbolje. Spremni s m o prihvatiti najbolje. Naši prihodi stalno rastu. Napredujemo od siromašnih k bogatim mislima. Mi volimo sebe. Mi uživamo u tome tko smo. Znamo da će nam život dati sve što nam je potrebno. Idemo od uspjeha k uspjehu, iz radosti u radost, iz obilja u obilje. Mi smo jedno s Moći koja nas je stvorila. Slobodno se izražavamo. Mi smo božanski, veličanstveni izraz života, otvoreni i prijemljivi za sve dobro. I tako jest.

Dobrodošlica djetetu

Stavite ruku na svoje srce. Zatvorite oči. Dopustite sebi ne samo da vidite dijete u sebi, nego i da budete to dijete. Dopustite svome glasu da u ime vaših roditelja izgovori zdravicu povodom vašeg dolaska u njihov život i na ovaj svijet. Čujte ih kako kažu:

"Tako srno sretni što si došla! Čekali smo te. Toliko smo jako željeli da budeš član naše obitelji. Kako si nam samo važna! Sretni smo što si maleni dječak/malena  djevojčica.  Volimo  tvoju jedinstvenost i posebnost. Volimo te. Želimo te držati. Želimo ti pomoći da odrasteš i postaneš sve što možeš postati, ne moraš biti kao mi. Ti budi svoja. Tako si lijepa. Tako si bistra. Tako si kreativ­ na. Kojeg li zadovoljstva što te  imamo!  Volimo  te više nego bilo što drugo na svijetu. Zahvaljujemo ti što si nas odabrala za roditelje. Znamo da si blagos­ lovljena. Blagoslovila  si  nas  svojim  dolaskom.  Mi te  volimo,  mi  te uistinu  volimo."

Neka maleno dijete u vama osjeti da su te riječi istinite. Budite


svjesni da si svakog dana možete reći te riječi. Možete se gledati u zrcalo i izgovarati te riječi. Možete držati prijetelja za ruke i izgovarati te riječi.

Recite sebi sve što ste željeli da vam kažu vaši roditelji. Maleno dijete u vama ima potrebu da se osjeti željeno i voljeno. Dajte mu to. Nije važno koliko imate godina, koliko ste bolesni ili uplašeni; maleno dijete u vama ima potrebu da bude željeno i voljeno. Neprestano mu govorite: "Ja te želim i ja te volim." Za vas je to istina. Svemir vas želi ovdje i zato jeste tu. Uvijek ste bili voljeni i uvijek ćete biti voljeni. Vječno. Možete živjeti sretno do kraja života. I tako jest.

Ljubav je iscjeljenje

Ljubav je najveća iscjeliteljska sila koja postoji." Otvaram sebe ljubavi. Spremna sam voljeti i biti voljena. Vidim sebe bogatu i zdravu. Ja sam kreativna. Živim mirno i sigurno."

Svakome koga poznajete, pošaljite misli utjehe, prihvaćanja, podrške i ljubavi. Budite svjesni da kakve misli šaljete, takve vam se vraćaju.

Okružite svoju obitelj krugom ljubavi bez obzira jesu li ili nisu živi. Uključite prijatelje, kolege na poslu, svakoga iz svoje prošlosti i svakoga kome želite oprostiti, ali ne znate kako.

Pošaljite ljubav svakome oboljelom od AlDS-a i raka, prijatel­ jima i ljubavnicima, liječnicima i sestrama i terapeutima alter­ nativne medicine. Neka raku i AIDS-u bude kraj. Duhovnim okom pročitajte naslov u novinama: "Pronađen lijek za rak" i "Pronađen lijek za sidu."

Stavite sebe u taj krug ljubavi. Oprostite sebi. Izgovorite afirmaciju kako imate skladan odnos s roditeljima. Uzajamno se poštujete i brinite se jedni za druge.

Dopustite da krug ljubavi okruži cijeli planet i otvorite srce tako da možete u njemu naći mjesto gdje je smještena bezuvjetna


ljubav.  Gledajte kako svi žive dostojanstvano u miru i radosti.

Vi ste vrijedni ljubavi. Lijepi ste. Moćni ste. Otvarate se svakom dobru. I tako jest.

Slobodni  smo da  budemo  svoji

Da bismo bili cjeloviti, moramo prihvatiti cijeloga sebe. Ot­ vorite, dakle, srce i napravite dovoljno prostora za svaki dio sebe. Dio na koji ste ponosni i dio kojeg se sramite. Dijelove koje odbacujete i dijelove koje volite. Sve to ste vi. Vi ste lijepi. Svi smo mi lijepi. Kada vam je srce ispunjeno ljubavlju prema sebi samima, onda imate tako mnogo da podijelite s drugima.

Meka ta vaša ljubav ispuni sobu i prožme sve ljude koje poznajete. Stavite ih u sredinu sobe tako da mogu primiti ljubav koja se prelijeva iz vašeg punog srca. Od djeteta u vama k djetetu u njima. Sada promatrajte tu unutarnju djecu kako ispunjena radošću plešu, skakuću, viču, preskakuju jedni druge, izražavajući sve najbolje osobine unutarnje djece.

Dopustite da se vaše dijete igra s ostalom djecom, da pleše, da se smije, da se osjeća slobodno i sigurno. Dopustite mu da bude sve što je oduvijek htjelo biti. Vi ste savršeni, cijeli i potpuni, i sve je dobro u vašem divnom svijetu. I tako jest.

Podijelite s drugima energiju iscjeljenja

Protresite ruke pa ih protrljajte. Sada podijelite energiju s divnim bićem pred sobom. Kakva je čast i povlastica podijeliti energiju zdravlja s drugim ljudskim bićem! A to je tako jednos­ tavno.

Kad god ste s prijateljima, možete provesti  dio vremena dijeleći međusobno energiju zdravlja. Potrebno je da svatko dade svakom i primi od svakoga na jednostavan smislen način. Dodir


govori: "Stalo mi je. Možda ti ne mogu pomoći, ali mije stalo do tebe. Ja sam ovdje zbog tebe i je te volim. Zajedno možemo naći  odgovore."

Svaka bolest ima  svoj kraj. Svaka  kriza ima kraj. Osjetite energiju iscjeljenja. Dopustite toj energiji, tom znanju, toj in­ teligenciji da se u vama probudi. Mi zaslužujemo iscjeljenje. Mi zaslužujemo da budemo cijeli. Zaslužujemo da znamo tko smo i da se volimo takvi kakvi jesmo. Božanska ljubav uvijek je zadovol­ javala i uvijek će zadovoljavati sve naše potrebe. I tako jest.

Krug ljubavi

Vizualizirajte sebe kako stojite u vrlo sigurnom prostoru. Pus­ tite da odu vaše patnje,  boli i strahovi.  Stare negativne ovisnosti i modeli. Gledajte kako otpadaju s vas. Nakon toga vizualizirajte se kako stojite raširenih ruku govoreći: "Ja sam otvorena i prihvaćam  "      _." Izrecite što želite. Ne što ne želite, nego što želite ! znajte da je to moguće. Zamislite sebe zdrave i cjelovite.  Spokojne.  Ispunjene ljubavlju.

Sve što nam treba da bi se promijenio naš život, jedna je misao. Ma ovom planetu možemo biti u krugu mržnje ili u krugu ljubavi i iscjeljenja. Ja btram krug ljubavi. Shvatila sam da i drugi to žele. Želimo se stvaralački izraziti na način koji nas ispunjava. Želimo biti spokojni i sigurni.

U tome krugu ljubavi osjetite povezanost s ostalim ljudima na svijetu. Dopustite da ljubav teče iz srca u srce. Znajte da vam se ljubav koja istječe iz vašeg srca, vraća umnogostručena. "Ja šaljem misli radosti, ljubavi i podrške svakom i znam da mi se takve misli vraćaju" Promatrajte kako svijet postaje nevjerojatan svjetlosni krug. I tako jest.


Vi zaslužujete ljubav

Me moramo sve vjerovati. U savršenom vremensko-prostor- nom nizu izronit će na površinu ono što nam je potrebno. Svatko od nas ima sposobnost da sebe voli više. Svatko zaslužuje da bude voljen. Zavređujemo da budemo zdravi, da dobro živimo, da volimo i da smo voljeni, da smo uspješni, da napredujemo, a maleno dijete u nama zaslužuje da odraste i ima divan, divan život.

Vizualizirajte sebe okružene ljubavlju. Vizualizirajte sebe zdrave, sretne i cjelovite. Vizualizirajte sebe onako kako biste željeli živjeti. Zamislite svaki detalj. Budite sigurni da to zaslužujete. Tada dopustite da ljubav izlazi iz vašeg srca i ispun­ java vaše tijelo iscjeljujućom energijom.

Dopustite da vaša ljubav teče uokolo vaše sobe, vaše kuće, sve dok se ne nađete u ogromnom krugu ljubavi. Osjećajte kako ljubav kruži, kako izlazi iz vas i kako vam se vraća. Ljubav je najveća iscjeliteljska sila. Neka ljubav cirkulira krugom. Pustite je neka teče i teče uokolo. Meka ispere vaše tijelo. Vi ste ljubav! I tako jest.

Novo desetljeće

Gledajte kako se otvaraju vrata u novo desetljeće iscjeljenja, iscjeljenja koje nismo razumjeli u prošlosti. Prolazimo kroz proces otkrivanja nevjerojatnih sposobnosti koje nosimo u sebi. Učimo uspostaviti kontakt s onim dijelovima sebe koji imaju odgovore i koji nas mogu usmjeravati i voditi k našem najvišem dobru.

Zamislimo širom otvorena vrata i sebe kako ulazimo da bismo našli iscjeljenje u mnogobrojnim različitim oblicima, jer je iscjel­ jenje za svakoga nešto drugo. Mekima je potrebno iscijeliti tijelo, nekima srce ili um. Pronađimo što nam treba, svatko za sebe. Otvorimo širom vrata osobnom rastu i uđimo znajući da smo sigurni. To je samo promjena. I tako jest.


Ja sam duh

Mi smo jedini koji možemo spasiti svijet. Ako se ujedinimo sa zajedničkim ciljem, naći ćemo rješenja. Moramo uvijek držati na pameti da postoji dio nas koji je daleko više od fizičkog tijela, od osobnosti, daleko više od naših bolesti i više od naše prošlosti. Postoji dio nas koji je nešto daleko više od naših veza i odnosa. Srž nas samih, naša jezgra, čisti je duh. Vječan. Uvijek je bio i uvijek će biti.

Ovdje smo da volimo sebe. I da volimo jedni druge. Čineći to, pronaći ćemo načine kako da iscijelimo i sebe i planet. Prolazimo kroz izvanredno značajno razdoblje. Sve se mijenja. Možda nismo ni svjesni dubine problema. Plivamo kako znamo. Naravno, i to će proći i naći ćemo rješenje.

Mi smo duh. Mi smo slobodni. Povezujemo se na duhovnoj razini jer znamo da nam ta veza nikada ne može biti oduzeta. Ma toj razini duha svi smo jedno. Mi smo slobodni. I tako jest.

Siguran svijet

Možda bi vam bilo drago uhvatiti se za ruke osoba koje su vam slijeva i zdesna. Spomenuli smo mnoge stvari i svatko ima nešto što ga povezuje s ostalima. Razgovarali smo o negativnom i pozitivnom mišljenju, o strahovima i frustracijama i kako zna biti zastrašujuće prići nekome i reći mu "Zdravo!" Mnogi od nas još uvijek nemaju u sebe dovoljno povjerenja da bi preuzeli brigu o sebi. Osjećamo se izgubljeni i osamljeni.

Ali mi radimo na sebi već neko vrijeme i opažamo da nam se životi mijenjaju. Mnogi problemi iz prošlosti to više nisu. Me mijenjamo se preko noći, ali ustrajnošću i upornošću događaju se pozitivne stvari.

Podijelimo, dakle, i svoju energiju i svoju ljubav s osobama s obiju svojih strana. Znajte da, dajete li iz srca, i primate iz drugih srca.  Otvorimo srca i  prihvatimo svakog u  sebi s ljubavlju  i


podrškom. Neka ljubav poteče k ljudima na ulici koji nemaju doma i nemaju kamo otići. Podijelimo ljubav s onima koji su ljutiti, uplašeni ili imaju bolove. Sa svakom osobom. I s onima koji napuštaju planet i s onima koji su ga već napustili.

Podijelimo ljubav sa svakim, bez obzira na to prihvaća li je on ili ne. Ne može nas nikako povrijediti ako naša ljubav bude odbačena. Stavimo u srce cijeli naš planet - životinje, ribe, ptice, vegetaciju i sve ljude. Sve ljude na koje smo ljutiti ili nas frustriraju. Sve one koji ne rade kao mi i sve one koji izražavaju tzv. zlo. Stavimo ih u svoje srce. Možda im osjećaj da su sigurni pomogne da uvide tko su.

Gledajte kako mir izbija na cijelom planetu. Znajte da mu doprinosite upravo u ovom času. Radujte se što i vi možete učiniti nešto. Vi ste krasna osoba. Odajte si priznanje za to. Shvatite da je to istina za vas. I tako jest.

Voljeti svaki dio sebe

Željela bih da se vratite u vrijeme kad vam je biio pet godina i da se vidite što jasnije možete. Pogledajte to maleno dijete i recite mu raširenih ruku: "Ja sam tvoja budućnost. I došla sam da te volim." Zagrlite dijete i prenesite ga u sadašnjost. Sada zajedno stojite pred zrcalom  da biste se mogli gledati s ljubavlju.

Uočavate da vam još uvijek nedostaju neki dijelovi. Još se jednom vratite unatrag u vremenu, do časa svog rođenja. Mokri ste i osjećate hladan zrak na tijelu. Upravo ste prevalili težak put. Svjetla su jaka, pupčana vrpca još nije presječena, a vi ste uplašeni, ipak ste tu i spremni započeti život na ovom planetu. Volite to  djetešce!

Pomaknite se u vremenu do trenutka kad ste učili hodati. Ustajete i padate, ponovo ustajete i ponovo padate. Iznenada ste


prvi, učinili korak, pa drugi, i još jedan. Tako ste ponosni na sebe. Volite to malo dijete.

Pomaknite se u vremenu do prvog dana škole. Niste htjeli napustiti svoju mamu. Hrabro prelazite prag novog razdoblja svoga života. Učinili ste najbolje u toj situaciji. Volite to malo dijete!

Sada vam je deset godina. Sjećate se što se događalo. Možda je bilo divno ili je bilo zastrašujuće. Činili ste najbolje da preživite. Volite to desetogodišnje dijete!

Idemo dalje. Sada ste u pubertetu. Možda je uzbudljivo jer konačno odrastate. Možda ste zastrašeni pritiskom svojih vršnjaka glede vašeg izgleda i ponašanja. Postupili ste najbolje kako ste znali. Volite tog mladića/djevojku!

Sada ste maturant ili ste diplomirali. Znate više od svojih roditelja. Spremni ste započeti život kakav vi želite. Hrabri ste i uplašeni istovremeno. Volite tu mladu osobu!

Sada se sjetite svog prvog radnog dana. Kada ste prvi put zaradili novac, bili ste tako ponosni. Željeli ste uspjeti. Toliko je toga trebalo naučiti. Učinili ste najbolje kako ste znali. Volite tu osobu!

Sjetite se i drugih miljokaza u svom Životu. Braka. Vlastitog djeteta. Novog doma. Možda je to bilo patnja, a možda predivno iskustvo. Prošli ste kroz to. Preživjeli ste kako ste najbolje mogli i znali. Volite osobu koja ste sada!

Sad pozovite sve te dijelove sebe i stanite pred zrcalo. Pogledajte svaki s ljubavlju. Ali prilazi vam još jedan vaš dio. Vaša budućnost stoji raširenih ruku i govori: "Ja sam ovdje da te volim." I tako jest,


Osjetite svoju moć

Osjetite svoju moć. Osjetite snagu svoga daha. Osjetite snagu svoga glasa. Osjetite moć svoje ljubavi. Osjetite moć svoga opraštanja. Osjetite snagu svoje spremnosti da se izmijenite. Osjetite svoju moć. Vi ste iijepi. Vi  ste  veličanstveno  božansko biće. Zaslužujete svako dobro, ne samo nešto dobro, nego svako dobro. Osjetite svoju moć. Živite s njom u miru jer ste sigurni. Pozdravite novi dan  raširenih  ruku i s ljubavlju.  I  tako jest.

Došlo je svjetlo

Sjednite nasuprot partneru i držite se za ruke. Gledajte se u oči. Duboko udahnite i oslobodite se svakog straha koji možda osjećate. Ponovo dubok o udahnite i odrecite se svakog prosuđivanja te dopustite sebi da budete s tom osobom. Ono Što u njoj vidite, vaši je odraz, odraz onoga što je u vama.

U redu je. Svi smo jedno. Dišemo isti zrak. Pijemo istu vodu. Jedemo hranu koju nam daje Zemlja. Imamo jednake želje i potrebe. Svi želimo: biti zdravi. Svi želimo biti voljeni i voljeti. Svi Želimo živjeti udobno i mirno i svi želimo napredovati. Želimo živjeti radostan i ispunjen život.

Dopustite si da pogledate osobu s ljubavlju i da primite ljubav. Niste u opasnosti. Dok gledate partnera, izgovorite za njega afirmaciju o savršenom zdravlju, o odnosima punim ljubavi. Kamo god ide, okružen je ljubavlju. Izgovorite afirmaciju o uspjehu da možete živjeti udobno. Poželite joj afirmacijom sigur­ nost. Svjesni ste da vam se to što joj dajete višestruko vraća. Poželite joj afirmacjom najbolje od svega. Znajte da ona to zaslužuje. Zamislite je voljnu da to i prihvati. I tako jest.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član DeVeTDeVeT

  sretan imendan, svim Anama, Anjama, Ankicama, Anitama, Ankama, it.d...

  26.07.2021. 14:21h
 • Član iridairida

  Uživaj na odmoru...!!!

  26.07.2021. 11:41h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, uživajte u svakom danu, javiti ću se za desetak dana kad se vratim iz šumskog odmora. Lp

  26.07.2021. 01:13h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, uživajte u svakom danu, javiti ću se za desetak dana kad se vratim iz šumskog odmora. Lp

  26.07.2021. 01:13h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretnu i radosnu nedjelju vam želim. Lp

  25.07.2021. 07:28h
 • Član bglavacbglavac

  Nebuš sam puno nas je. Lp

  19.07.2021. 21:02h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Drago mi je da nisam sam. Necjepljeni će preživjeti, pa ne bih volio biti sam.

  19.07.2021. 13:08h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Svijet u kojem nije opasno voljeti